Dodaj do ulubionych

Zuch Schetyna!

10.01.17, 13:08
Podoba mi się. PO na tym zyska w końcu są największą opozycją 131 posłow.
Obserwuj wątek
    • mai-ra3 Re: Zuch Schetyna! 10.01.17, 13:14
      Dla mnie też zapunktowali :) Przynajmniej jedna partia opozycyjna okazała się mieć własne zdanie.
    • pies_na_czarnych Re: Zuch Schetyna! 10.01.17, 13:22
      Niby taki niekumaty, ale ma jaja.
      • wsk175 Re: Zuch Schetyna! 10.01.17, 13:25
        Z terrorystami się nie negocjuje. Z łamiąca prawo pisią trzodą też nie warto kompromisu szukać.
      • qqazz Re: Zuch Schetyna! 10.01.17, 22:38
        To nie jaja, Grześ jest zakładnikiem swojego klubu zaprogramowanego na permanentny konflikt. Nie ma wielkiego wyboru, albo będzie stał na czele tej hordy i robił dobra minę, albo klub mu się rozpadnie.

pozdrawiam
    • horpyna4 Re: Zuch Schetyna! 10.01.17, 13:33
      Nie jest moim ulubieńcem, ale faktycznie pokazał, że ma jaja i nie będzie grał według pisowskiego scenariusza.

Pisia władzuchna siem zapłacze. Już miało być tak ładnie, zaczynali reaktywować Front Jedności Narodu, a taki jeden drań zepsuł im przedstawienie.
      • wsk175 Re: Zuch Schetyna! 10.01.17, 13:37
        Na szefa opozycji to on się nie nadaje, ale przynajmniej się nie scoorwił jak petru.
    • pies_na_czarnych Tak trzymac! 10.01.17, 13:46
      PO nie pojawi się na spotkaniu o godz. 14.00 organizowanym przez marszałka Senatu - poinformował szef partii Grzegorz Schetyna. We wtorek przed południem zebrał się zarząd krajowy PO, w trakcie którego rozmawiano na ten temat. - Apeluję do szefów ugrupowań opozycyjnych, aby także nie brali udziału w spotkaniu w Senacie. Chciałbym jeszcze we wtorek zorganizować spotkanie szefów czterech ugrupowań opozycyjnych - dodał Schetyna. (www.tvn24.pl)
      • derff Re: Tak trzymac! 10.01.17, 22:23
        Platforma zyska w sondażach z 5 procent
    • qqazz Re: Zuch Schetyna! 10.01.17, 22:37
      Jedyne co PO może zyskać to podebrać elektoratu Ryśkowi, ale możliwości są tu ograniczone. No i oczywiście zabetonować się na wygodnej pozycji niekwestionowanego lidera antyPiSu ale czy to coś pomoże w dłuższej perspektywie to mocno wątpię.
      Gdyby Grzesio miał poważniejszą reprezentacje w Sejmie może i coś by ugrał, ale niestety reprezentacja jaka zafundowała mu Ewka jest jaka jest. Niewielu poważnych polityków zdolnych do merytorycznej debaty, za to całe stado krzykliwych ameb.

pozdrawiam
    • 141288bs Re: Zuch Schetyna! 10.01.17, 23:14
      Jutro koniec gnoma ze sztuczna szczeka i calej platfusowej formacji. Wybieram sie,tak jak wczesniej
      z sasiadami planowalismy,do stolicy,by w razie potrzeby wesprzec Rzad RP.
      Ten zuch zobaczy gdzie jest jego miejsce,a za nielegalne prowadzenie kabaretu odpowie z KK - zarty
      doczekaly sie zalosnego zakonczenia...zuchu o sztucznej szczece.
      • aniechto.only Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 16:20
        141288bs napisał:

Wybieram s
        > ie,tak jak wczesniej
        > z sasiadami planowalismy,do stolicy,by w razie potrzeby wesprzec Rzad RP.

Balkoników nie zapomnijcie zabrać.
        • 141288bs Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 21:09
          POtrzebujesz balkonik? - Podaj pod jaki adres ci wyslac,zamowie na alegro to dostarcza ci do domu.
    • taniarada Grzegorz od gier hazardowych 10.01.17, 23:24
      Nawet Niesiołowski wścieklizna go poniżył z Grubym Rychem .Grzesiu myśli że stworzy wolny sejm i rząd , zostanie premierem.
    • adalberto3 Też kiedyś byłem zuchem. Nawet dwa razy ! 11.01.17, 15:48
      Schetyna powinien awansować w chierarchii charcerskiej. Przynajmniej na drużynowego zastępu piromanów.
      • snajper55 Re: Też kiedyś byłem zuchem. Nawet dwa razy ! 11.01.17, 16:15
        adalberto3 napisał:

> Schetyna powinien awansować w chierarchii charcerskiej.

Analfabeta.

S.
        • adalberto3 Re: Też kiedyś byłem zuchem. Nawet dwa razy ! 11.01.17, 16:34
          Faktycznie za dużo tego "ch". Dość dawno pisałem dyktanda.
      • adam.eu Re: Też kiedyś byłem zuchem. Nawet dwa razy ! 11.01.17, 22:31
        adalberto3 napisał:

> Schetyna powinien awansować w chierarchii charcerskiej. Przynajmniej na drużyno
        > wego zastępu piromanów.

Twoje pisanie potwierdza, że tym bardziej trzeba go cenić :-)
    • pav2 Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 16:12
      Aż wstyd się przyznać do swoich myśli, ale spełnia się wola Prezesa. Przecież to sam Genialny, kilka dni temu wyznaczył Schetynę na przywódcę opozycji. My się tu zachwycamy postawą Grzesia, a to tylko realizacja kolejnych kroków w budowie Kaczyzmu-faszyzmu.
    • kluskajarcano Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 19:19
      ma jaja??? szkoda , że zwapniałe, podobnie jak mózg. Nadaje się do cyrku.
    • qwardian Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 19:26
      Trzeba Grzesia ratować, bo mu się partia zbuntuje. Dobry krok Jarosława Kaczyńskiego. Lepszy słaby przeciwnik niż mocny..
    • 141288bs Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 21:04
      I PO herbacie,sztuczna szczena opadla. Wyszliscie platfusy na oklapniete stado baranow...staliscie spogladajac jaden na drugiego,niewiedzac co sie stalo?
      Dalszy ciag dorzynania,jutro.
    • lech1966 Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 21:38
      derff napisał:

> Podoba mi się. PO na tym zyska w końcu są największą opozycją 131 posłow.

Ciekawe jak się podzielą mandaty po delegalizacji PO???
      • adam.eu Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 22:34
        Dzielisz skórę na niedźwiedziu.
        Ale widzę, że cieszy Cię to.
        • lech1966 Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 22:39
          Ale sami sobie "gotują" ten los. Poczytaj co na ten temat powiedział były PTK A. Rzepliński..

"Jak ostry może być spór, jaki widać na linii Prezes TK-nowy rząd? W kontekście kłótni o zmiany w Trybunale szalenie ciekawie brzmią słowa prof. Andrzeja Rzeplińskiego z 2012 roku.

Trybunał Konstytucyjny nie cofnąłby się przed delegalizacją partii politycznej, której cele lub działalność byłyby nakierowane - poza wszelką wątpliwość – na obalenie metodami niedemokratycznymi ustroju Polski"

Cytat z wpolityce.pl/m/polityka/273190-rzeplinski-tk-nie-cofnalby-sie-przed-delegalizacja-partii-ktorej-cele-bylyby-skierowane-na-obalenie-metodami-niedemokratycznymi-ustroju-polski
          • adam.eu Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 22:48
            To już czytałem. O dziwo, Ty się na Rzeplińskiego powołujesz.
            Bez względu na to, jak się to skończy, to czuję do niego szacunek za zdecydowane działania.
            • lech1966 Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 23:07
              adam.eu napisał:

> To już czytałem. O dziwo, Ty się na Rzeplińskiego powołujesz.
              > Bez względu na to, jak się to skończy, to czuję do niego szacunek za zdecydowan
              > e działania.

Bo w gruncie rzeczy uważam PTK AR za Wielkiego Prawnika, z ogromną wiedzą prawniczą i gdyby nie dał się zmanipulować środowisku które go wystawiło jako cel odszedłby z TK w chwale. A że uległ namowom "nazwisk i zasług" i poszedł na zwarcie z demokratyczne wybraną władzą to odszedł w atmosferze (....). Nie mógł wygrać ze względu na art 4 Konstytucji RP.
              • adam.eu Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 23:14
                Jestem senny już, ale dostrzegam, że jesteś większym prawnikiem.
                • lech1966 Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 23:18
                  To idź spać Adamie, nie warto zarywać nocy dla takich pajaców. Nie warto się nimi zajmować. Zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień.
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Zuch Schetyna! 12.01.17, 08:58
                Rzepliński nie dał się nikomu zmanipulować i nie poszedł na żadne zwarcie z żadną demokratycznie wybraną władzą.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Zuch Schetyna! 12.01.17, 08:57
            A gdzie to nakierowanie na obalenie niedemokratycznymi ustroju Polski w przypadku PO?
    • derff Re: Zuch Schetyna! 12.01.17, 08:52
      To chyba było coś tak: Z chamstwem trzeba walczyć siłom i godnościom osobistom. Tak bedziemy walczyli z PIS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka