derff 10.01.17, 13:08 Podoba mi się. PO na tym zyska w końcu są największą opozycją 131 posłow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mai-ra3 Re: Zuch Schetyna! 10.01.17, 13:14 Dla mnie też zapunktowali :) Przynajmniej jedna partia opozycyjna okazała się mieć własne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Zuch Schetyna! 10.01.17, 13:22 Niby taki niekumaty, ale ma jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Zuch Schetyna! 10.01.17, 13:25 Z terrorystami się nie negocjuje. Z łamiąca prawo pisią trzodą też nie warto kompromisu szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Zuch Schetyna! 10.01.17, 22:38 To nie jaja, Grześ jest zakładnikiem swojego klubu zaprogramowanego na permanentny konflikt. Nie ma wielkiego wyboru, albo będzie stał na czele tej hordy i robił dobra minę, albo klub mu się rozpadnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Zuch Schetyna! 10.01.17, 13:33 Nie jest moim ulubieńcem, ale faktycznie pokazał, że ma jaja i nie będzie grał według pisowskiego scenariusza. Pisia władzuchna siem zapłacze. Już miało być tak ładnie, zaczynali reaktywować Front Jedności Narodu, a taki jeden drań zepsuł im przedstawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Zuch Schetyna! 10.01.17, 13:37 Na szefa opozycji to on się nie nadaje, ale przynajmniej się nie scoorwił jak petru. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Tak trzymac! 10.01.17, 13:46 PO nie pojawi się na spotkaniu o godz. 14.00 organizowanym przez marszałka Senatu - poinformował szef partii Grzegorz Schetyna. We wtorek przed południem zebrał się zarząd krajowy PO, w trakcie którego rozmawiano na ten temat. - Apeluję do szefów ugrupowań opozycyjnych, aby także nie brali udziału w spotkaniu w Senacie. Chciałbym jeszcze we wtorek zorganizować spotkanie szefów czterech ugrupowań opozycyjnych - dodał Schetyna. (www.tvn24.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Zuch Schetyna! 10.01.17, 22:37 Jedyne co PO może zyskać to podebrać elektoratu Ryśkowi, ale możliwości są tu ograniczone. No i oczywiście zabetonować się na wygodnej pozycji niekwestionowanego lidera antyPiSu ale czy to coś pomoże w dłuższej perspektywie to mocno wątpię. Gdyby Grzesio miał poważniejszą reprezentacje w Sejmie może i coś by ugrał, ale niestety reprezentacja jaka zafundowała mu Ewka jest jaka jest. Niewielu poważnych polityków zdolnych do merytorycznej debaty, za to całe stado krzykliwych ameb. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Zuch Schetyna! 10.01.17, 23:14 Jutro koniec gnoma ze sztuczna szczeka i calej platfusowej formacji. Wybieram sie,tak jak wczesniej z sasiadami planowalismy,do stolicy,by w razie potrzeby wesprzec Rzad RP. Ten zuch zobaczy gdzie jest jego miejsce,a za nielegalne prowadzenie kabaretu odpowie z KK - zarty doczekaly sie zalosnego zakonczenia...zuchu o sztucznej szczece. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 16:20 141288bs napisał: Wybieram s > ie,tak jak wczesniej > z sasiadami planowalismy,do stolicy,by w razie potrzeby wesprzec Rzad RP. Balkoników nie zapomnijcie zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 21:09 POtrzebujesz balkonik? - Podaj pod jaki adres ci wyslac,zamowie na alegro to dostarcza ci do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Grzegorz od gier hazardowych 10.01.17, 23:24 Nawet Niesiołowski wścieklizna go poniżył z Grubym Rychem .Grzesiu myśli że stworzy wolny sejm i rząd , zostanie premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Też kiedyś byłem zuchem. Nawet dwa razy ! 11.01.17, 15:48 Schetyna powinien awansować w chierarchii charcerskiej. Przynajmniej na drużynowego zastępu piromanów. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Też kiedyś byłem zuchem. Nawet dwa razy ! 11.01.17, 16:15 adalberto3 napisał: > Schetyna powinien awansować w chierarchii charcerskiej. Analfabeta. S. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Też kiedyś byłem zuchem. Nawet dwa razy ! 11.01.17, 16:34 Faktycznie za dużo tego "ch". Dość dawno pisałem dyktanda. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Też kiedyś byłem zuchem. Nawet dwa razy ! 11.01.17, 22:31 adalberto3 napisał: > Schetyna powinien awansować w chierarchii charcerskiej. Przynajmniej na drużyno > wego zastępu piromanów. Twoje pisanie potwierdza, że tym bardziej trzeba go cenić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 16:12 Aż wstyd się przyznać do swoich myśli, ale spełnia się wola Prezesa. Przecież to sam Genialny, kilka dni temu wyznaczył Schetynę na przywódcę opozycji. My się tu zachwycamy postawą Grzesia, a to tylko realizacja kolejnych kroków w budowie Kaczyzmu-faszyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
kluskajarcano Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 19:19 ma jaja??? szkoda , że zwapniałe, podobnie jak mózg. Nadaje się do cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 19:26 Trzeba Grzesia ratować, bo mu się partia zbuntuje. Dobry krok Jarosława Kaczyńskiego. Lepszy słaby przeciwnik niż mocny.. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 21:04 I PO herbacie,sztuczna szczena opadla. Wyszliscie platfusy na oklapniete stado baranow...staliscie spogladajac jaden na drugiego,niewiedzac co sie stalo? Dalszy ciag dorzynania,jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 21:38 derff napisał: > Podoba mi się. PO na tym zyska w końcu są największą opozycją 131 posłow. Ciekawe jak się podzielą mandaty po delegalizacji PO??? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 22:34 Dzielisz skórę na niedźwiedziu. Ale widzę, że cieszy Cię to. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 22:39 Ale sami sobie "gotują" ten los. Poczytaj co na ten temat powiedział były PTK A. Rzepliński.. "Jak ostry może być spór, jaki widać na linii Prezes TK-nowy rząd? W kontekście kłótni o zmiany w Trybunale szalenie ciekawie brzmią słowa prof. Andrzeja Rzeplińskiego z 2012 roku. Trybunał Konstytucyjny nie cofnąłby się przed delegalizacją partii politycznej, której cele lub działalność byłyby nakierowane - poza wszelką wątpliwość – na obalenie metodami niedemokratycznymi ustroju Polski" Cytat z wpolityce.pl/m/polityka/273190-rzeplinski-tk-nie-cofnalby-sie-przed-delegalizacja-partii-ktorej-cele-bylyby-skierowane-na-obalenie-metodami-niedemokratycznymi-ustroju-polski Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 22:48 To już czytałem. O dziwo, Ty się na Rzeplińskiego powołujesz. Bez względu na to, jak się to skończy, to czuję do niego szacunek za zdecydowane działania. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 23:07 adam.eu napisał: > To już czytałem. O dziwo, Ty się na Rzeplińskiego powołujesz. > Bez względu na to, jak się to skończy, to czuję do niego szacunek za zdecydowan > e działania. Bo w gruncie rzeczy uważam PTK AR za Wielkiego Prawnika, z ogromną wiedzą prawniczą i gdyby nie dał się zmanipulować środowisku które go wystawiło jako cel odszedłby z TK w chwale. A że uległ namowom "nazwisk i zasług" i poszedł na zwarcie z demokratyczne wybraną władzą to odszedł w atmosferze (....). Nie mógł wygrać ze względu na art 4 Konstytucji RP. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 23:14 Jestem senny już, ale dostrzegam, że jesteś większym prawnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Zuch Schetyna! 11.01.17, 23:18 To idź spać Adamie, nie warto zarywać nocy dla takich pajaców. Nie warto się nimi zajmować. Zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Zuch Schetyna! 12.01.17, 08:58 Rzepliński nie dał się nikomu zmanipulować i nie poszedł na żadne zwarcie z żadną demokratycznie wybraną władzą. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Zuch Schetyna! 12.01.17, 08:57 A gdzie to nakierowanie na obalenie niedemokratycznymi ustroju Polski w przypadku PO? Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: Zuch Schetyna! 12.01.17, 08:52 To chyba było coś tak: Z chamstwem trzeba walczyć siłom i godnościom osobistom. Tak bedziemy walczyli z PIS Odpowiedz Link Zgłoś