Dodaj do ulubionych

Misiewicz degraduje generała!!!

12.02.17, 17:08
Subject: FW: Misiewicz o gen. Skrzypczaku (znowu szczekanie kundelka)

Misiewicz o gen. Skrzypczaku: "Był skażony genetycznie"
m.neon24.pl/6d4c732b1f4168b0667f4b2816dddb84,14,0.png

Wczoraj Bartłomiej Misiewicz na swojej stronie na Facebooku ostro skrytykował gen. Waldemara Skrzypczaka i ogłosił złożenie skargi do MON w sprawie pozbawienia Skrzypczaka stopnia generalskiego.

Ten skandaliczny post został dzisiaj usunięty z portalu, ale wiadomość została masowo rozpowszechniona przez użytkowników Twittera.

m.neon24.pl/e390e1a085c57ac1c98a57d59b3d0b01,0,0.jpg

Poniżej treść tego postu:

Proszę dać mi spokój!!! Kolejny Generał moralista ktory przysięgał na wierność Związkowi Sowieckiemu tworzy bzdury na mój temat. Kim jest gen. Waldemar Skrzypczak?

Skrzypczak dorastał na typowym wojskowym osiedlu w Kołobrzegu, gdzie jego ojciec służył w 32 Pułku Zmechanizowanym.

Czteropiętrowe betonowe bloki, trochę zieleni, obok jednostka. Był początek lat 70., ojciec chodził w pięknym zielonym mundurze, dowodził ludźmi. Każdy chłopak na osiedlu chciał wtedy zostać żołnierzem, więc razem z kolegami bawili się w wojnę, bo w nic innego nie wypadało się bawić w prywatnych koszarach.

Za pierwsze własne pieniądze kupił mundur. Miał 17 lat, kiedy ojciec zabrał go na poligon. To było coś: czołgi, ostrzał, prawdziwe akcje bojowe. Czy miał świadomość, że to tylko atrapa, że to "cudne wojsko" nie wygrałoby nie tylko żadnej wojny, ale nawet bitwy?

Że tak jak w Polsce jaruzelskiej na kartki były mięso, papierosy czy wódka, tak w jaruzelskiej armii "na kartki" były paliwo i amunicja? Wiedział, nie wiedział - bez znaczenia. Był skażony genetycznie: ojciec oficer, dziadek oficer, pradziadek służył w carskiej armii.

Dzisiaj złożyłem skargę do MON w sprawie pozbawienia stopnia generalskiego Waldemara Skrzypczaka.

Misiewicz,ty jesteś zwykła szuja i pospolita kanalia.A jeżeli Macierewicz cię chroni to niczym nie różni się od ciegie gnojku.

Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Misiewicz degraduje generała!!! 12.02.17, 17:18
      Ktoś ćwoka wypromował i ćwok fika.
      • snajper55 Re: Misiewicz degraduje generała!!! 12.02.17, 17:33
        lumpior napisał:

> Ktoś ćwoka wypromował i ćwok fika.

Dupodajkowi we łbie się przewraca. Ale to czasy właśnie dla takich.

S.
        • 99venus Re: Misiewicz degraduje generała!!! 12.02.17, 17:41
          W końcu kiedyś ktoś nie wytrzyma i obije ryja misiewiczowi.
    • adamszem Re: Misiewicz degraduje generała!!! 12.02.17, 17:36
      Czego ten bolszewicki generał szuka w Polsce?
      • 99venus Re: Misiewicz degraduje generała!!! 12.02.17, 17:41
        Misiewicz jeszcze nie otrzymał awansu na generała.Musi przetrzymać jeszcze kilka skandali.
    • szwampuch58 Re: Misiewicz degraduje generała!!! 12.02.17, 17:46
      www.newsweek.pl/g/i.aspx/680/-600/newsweek/636223376149055095.jpg
      • 99venus Re: Misiewicz degraduje generała!!! 12.02.17, 17:52
        I co tu komentować?Oficerowie się sku...li.Na całe szczęście nie wszyscy.
        • strikemaster Re: Misiewicz degraduje generała!!! 12.02.17, 21:08
          Ci co nie są już sa w rezerwie kadrowej. nastepnym krokiem bedzie degradacja.
    • taniarada W wojsku nie ma coś takiego jak klapanie pyskiem 12.02.17, 17:53
      Za klapanie Klich go zwolnił .Teraz puszcza fałszywki w mediach i się dziwi że go wywalają.
      Pan Generał może salutować dwoma palcami do lustra sobie .
      • 99venus Re: W wojsku nie ma coś takiego jak klapanie pysk 12.02.17, 18:39
        Na całe szczęście ta zasada nie kłapania nie obowiązuje Misiewicza dzieki czemu ten pryszczaty młodzieniec może swoją głupotą zabawiać ludzi.
    • republika_polska Re: Misiewicz degraduje generała!!! 12.02.17, 19:09
      1. Proszę dać mi spokój!!! Kolejny Generał moralista ktory przysięgał na wierność Związkowi Sowieckiemu tworzy bzdury na mój temat. Kim jest gen. Waldemar Skrzypczak?

Przysięga żołnierzy Polskiej Rzeczpospolitej Ludowej dotyczyła obrony granic państwa polskiego a nie ZSRR.

2. Skrzypczak dorastał na typowym wojskowym osiedlu w Kołobrzegu, gdzie jego ojciec służył w 32 Pułku Zmechanizowanym. Czteropiętrowe betonowe bloki, trochę zieleni, obok jednostka.

Też dorastałem w takim otoczeniu. i dzięki PRL za to, że były to bloki a nie czworaki.

3. Był początek lat 70., ojciec chodził w pięknym zielonym mundurze, dowodził ludźmi. Każdy chłopak na osiedlu chciał wtedy zostać żołnierzem, więc razem z kolegami bawili się w wojnę, bo w nic innego nie wypadało się bawić w prywatnych koszarach.

Mój Ojciec też służył w Wojsku Polskim i szczyciłem się tego, że był w wojskach pogranicza. I "w wojsko" i "w wojnę" często bawiliśmy się z kolegami. Misiewicz "w wojnę" pewnie bawi się na laptopie.

4. Za pierwsze własne pieniądze kupił mundur. Miał 17 lat, kiedy ojciec zabrał go na poligon. To było coś: czołgi, ostrzał, prawdziwe akcje bojowe.
      No pięknie, ale przestępstwo!

5. Czy miał świadomość, że to tylko atrapa, że to "cudne wojsko" nie wygrałoby nie tylko żadnej wojny, ale nawet bitwy?
      Zjednoczone Siły Zbrojne Układu Warszawskiego to była potęga w przeciwieństwie do obecnej miernoty.

6. Że tak jak w Polsce jaruzelskiej na kartki były mięso, papierosy czy wódka, tak w jaruzelskiej armii "na kartki" były paliwo i amunicja? Wiedział, nie wiedział - bez znaczenia. Był skażony genetycznie: ojciec oficer, dziadek oficer, pradziadek służył w carskiej armii.
      No patrz, a Piłsudski służył w austriackiej. A to Szwab, nieprawdaż?

7. Dzisiaj złożyłem skargę do MON w sprawie pozbawienia stopnia generalskiego Waldemara Skrzypczaka.
      Znaczy się protestuje przeciwko pozbawieniu generała stopnia?
      • wariant_b Re: Misiewicz degraduje generała!!! 12.02.17, 19:19
        > 7. Dzisiaj złożyłem skargę do MON w sprawie pozbawienia stopnia generalskiego Waldemara Skrzypczaka.

8. A jak wrócę z urlopu, to ją rozpatrzę.
      • 99venus Re: Misiewicz degraduje generała!!! 12.02.17, 19:31
        Bardzo prawdziwie i ładnie napisane.
    • yoma Re: Misiewicz degraduje generała!!! 12.02.17, 19:13
      Misiewicz poskarżył się pani, żeby pani wstawiła niegrzecznemu koledze uwagę do dzienniczka :)
    • adam.eu Dlaczego czepiacie się Misiewicza? 12.02.17, 19:29
      Byli ludzie którzy dali mu taką władzę i tolerowali to.
      W takim kraju przyszło nam żyć.
      • 99venus Re: Dlaczego czepiacie się Misiewicza? 12.02.17, 19:32
        I właśnie dlatego głupotę i butę tego buca trzeba piętnować nieustannie.
        • strikemaster Re: Dlaczego czepiacie się Misiewicza? 12.02.17, 21:11
          Ale to nic nie daje, Misiewicz tkwi tam gdzie jest, widać ma misję do spełnienia, a PISowi rośnie, nie tylko drabinka dla Kaczyńskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka