paskudzbagien 07.02.20, 09:48 Jak doić to na całego i gdzie się tylko da.Takie jest państwo PiS: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25673896,business-insider-zona-rektora-akdademii-sztuki-wojennej-miala.html#s=BoxOpImg4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witek.bis Re: TKM 07.02.20, 09:53 Do dzisiaj parafiańszczyzna kojarzyła mi się trochę inaczej, ale człowiek całe życie się uczy... W domu się uczy... w samochodzie się uczy... w samolocie się uczy... Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: TKM 07.02.20, 09:57 A swoją drogą to ten Elewarr to jakaś wyjątkowa stajnia Augiasza... Czasy się zmieniają, rządy się z mieniają, a w Elewarze zawsze bród, smród i moralne ubóstwo. businessinsider.com.pl/firmy/elewarr-i-nieprawidlowosci-przy-sprzedazy-rzepaku-pytanie-o-role-skarbnika-pis/qmsr0w9 Odpowiedz Link Zgłoś
paskudzbagien Tak jest,bo prokuratura i CBA swoich nie ruszy 07.02.20, 10:03 witek.bis napisał: > A swoją drogą to ten Elewarr to jakaś wyjątkowa stajnia Augiasza... Czasy się z > mieniają, rządy się z mieniają, a w Elewarze zawsze bród, smród i moralne ubóst > wo. > > businessinsider.com.pl/firmy/elewarr-i-nieprawidlowosci-przy-sprzedazy-rzepaku-pytanie-o-role-skarbnika-pis/qmsr0w9 jesr tylko do zwalczania opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno ...wicio - gazetowy ´"kreskowany ortograf" 07.02.20, 10:19 witek.bis napisał: > A swoją drogą to ten Elewarr to jakaś wyjątkowa stajnia Augiasza... Czasy się z > mieniają, rządy się z mieniają, a w Elewarze zawsze bród, smród i moralne ubóst Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: ...wicio - gazetowy ´"kreskowany ortograf" 07.02.20, 10:42 O, ja cie nie mogę! Ale wtopa! To pewnie stąd, że podświadomość podpowiadała mi, że to już nie brud tylko Bródno. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paskudzbagien Re: ...wicio - gazetowy ´"kreskowany ortogra 07.02.20, 11:09 witek.bis napisał: > O, ja cie nie mogę! Ale wtopa! To pewnie stąd, że podświadomość podpowiadała mi > , że to już nie brud tylko Bródno. :-) > Może miał na myśli przeprawę przez rzekę? Odpowiedz Link Zgłoś