07.02.20, 09:48
Jak doić to na całego i gdzie się tylko da.Takie jest państwo PiS:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25673896,business-insider-zona-rektora-akdademii-sztuki-wojennej-miala.html#s=BoxOpImg4
Obserwuj wątek
    • witek.bis Re: TKM 07.02.20, 09:53
      Do dzisiaj parafiańszczyzna kojarzyła mi się trochę inaczej, ale człowiek całe życie się uczy... W domu się uczy... w samochodzie się uczy... w samolocie się uczy...
    • witek.bis Re: TKM 07.02.20, 09:57
      A swoją drogą to ten Elewarr to jakaś wyjątkowa stajnia Augiasza... Czasy się zmieniają, rządy się z mieniają, a w Elewarze zawsze bród, smród i moralne ubóstwo.

businessinsider.com.pl/firmy/elewarr-i-nieprawidlowosci-przy-sprzedazy-rzepaku-pytanie-o-role-skarbnika-pis/qmsr0w9
      • paskudzbagien Tak jest,bo prokuratura i CBA swoich nie ruszy 07.02.20, 10:03
        witek.bis napisał:

> A swoją drogą to ten Elewarr to jakaś wyjątkowa stajnia Augiasza... Czasy się z
        > mieniają, rządy się z mieniają, a w Elewarze zawsze bród, smród i moralne ubóst
        > wo.
        >
        > businessinsider.com.pl/firmy/elewarr-i-nieprawidlowosci-przy-sprzedazy-rzepaku-pytanie-o-role-skarbnika-pis/qmsr0w9

jesr tylko do zwalczania opozycji.
      • nazimno ...wicio - gazetowy ´"kreskowany ortograf" 07.02.20, 10:19
        witek.bis napisał:

> A swoją drogą to ten Elewarr to jakaś wyjątkowa stajnia Augiasza... Czasy się z
        > mieniają, rządy się z mieniają, a w Elewarze zawsze bród, smród i moralne ubóst
        • witek.bis Re: ...wicio - gazetowy ´"kreskowany ortograf" 07.02.20, 10:42
          O, ja cie nie mogę! Ale wtopa! To pewnie stąd, że podświadomość podpowiadała mi, że to już nie brud tylko Bródno. :-)
          • paskudzbagien Re: ...wicio - gazetowy ´"kreskowany ortogra 07.02.20, 11:09
            witek.bis napisał:

> O, ja cie nie mogę! Ale wtopa! To pewnie stąd, że podświadomość podpowiadała mi
            > , że to już nie brud tylko Bródno. :-)
            >
            Może miał na myśli przeprawę przez rzekę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka