Dodaj do ulubionych

Byłem w sklepie,

11.06.22, 09:11
i przy kasach zobaczyłem plakaty z, chyba, ostrzeżeniem, że VAT jest zerowy do 31 lipca, te plakaciki można sobie wsadzić w ..... buty, będzie się wyższym, bo i tak inflacja za .... suwa jak spawacz w stoczni, ale co się będzie działo po 31, ceny wystrzelą w górę, jak nasze promy kosmiczne, które "rząd" zbuduje zaraz po zbudowaniu Promów Pasażerskich Naszych Narodowych, i po milionie aut elektrycznych, ale ja się martwię, jak ludzie dadzą radę, ani chrustu, ani chleba, ani igrzysk, chyba że za igrzyska przyjmiemy "występy" Du*y, terleckich, sasinów, suskich, kaczyńskich, zerra nie, bo nie powinno się naigrywać z ludzi ułomnych.
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Byłem w sklepie, 11.06.22, 10:32
      I po co ci to bylo?
      • czan-dra Re: Byłem w sklepie, 11.06.22, 10:41
        Raz na jakiś czas trzeba coś zjeść, i coś wypić.
        • j-k jedz na Bialorus, hloopcze, 11.06.22, 15:40
          czan-dra napisał:
          > Raz na jakiś czas trzeba coś zjeść, i coś wypić.

jedz na Bialorus, hloopcze,

jest taniej.

Prezio Lukaszenka dba o Narod

- nie to, co tfoi przekleci PiSi.

• pozytonium Re: Byłem w sklepie, 11.06.22, 20:49
          czan-dra napisał:

> Raz na jakiś czas trzeba coś zjeść, i coś wypić.

Raz na ruski rok to nawet Drakula by nie wytrzymał.
          • czan-dra Re: Byłem w sklepie, 12.06.22, 05:08
            Odpowiedziało, nie na temat, co mnie nie dziwi, trzy osobniki o inteligencji równej rozwielitki, jeden powiązał, w jakiś dziwny sposób, jedzenie i picie z marnymi zarobkami, drugi wysyła mnie do swojej rodziny na Białoruś, też nie bardzo widzę sens tego, a trzeci błysnął niczemu gwiazda zaranna, połączył jedzenie z Draculą, napisać debile, to bym cały PiS obraził, po za suskim.
            • j-k ujadasz, as usual - i bez sensu 12.06.22, 15:15
              a potem sie dziwisz , ze ludzie odpowiadaja ci w tym samym stylu.
    • pies.na.czarnych Re: Byłem w sklepie, 11.06.22, 13:14
      Przed pójściem do sklepu wskazane jest wziąć dużą dawkę Valium. tvn24.pl/biznes/pieniadze/inflacjaw-polsce-konsumenci-wybieraja-tansze-produkty-analiza-polskiego-instytutu-ekonomicznego-5746821
    • rzewuski1 Re: Byłem w sklepie, 11.06.22, 23:30
      To początek bo żywność głownie jest z tamtego roku , teraz rolnicy orali pole , siali , opryski , zbiór, nawożenie nawozami i to wszystko podłóg nowych cen paliwa, nawozów i części.
      Na kłamstwie cwaniactwie daleko nie zajdzie żadna władza , wcześniej czy później trzeba będzie zapłacić i mam nadziej ze oni zapłacą bardzo dużą cenę czyli delegalizacja i wiezienia dla przestępców i złodziei..
    • qqazz Debil z was i tyle. 12.06.22, 01:57
      A jak się okaże, że jednak nie debil a kacapski agent którym cuchniecie na setki wiorst tak jak kumple putlera z PO czyli putlerowskich oblechów to wiadomo jaki los was czeka. Oczywiście wedle starych słowiańskich obyczajów na trzy pokolenia.

czan-dra napisał:

> i przy kasach zobaczyłem plakaty z, chyba, ostrzeżeniem, że VAT jest zerowy do
      > 31 lipca, te plakaciki można sobie wsadzić w ..... buty, będzie się wyższym, b
      > o i tak inflacja za .... suwa jak spawacz w stoczni, ale co się będzie działo p
      > o 31, ceny wystrzelą w górę, jak nasze promy kosmiczne, które "rząd" zbuduje za
      > raz po zbudowaniu Promów Pasażerskich Naszych Narodowych, i po milionie aut ele
      > ktrycznych, ale ja się martwię, jak ludzie dadzą radę, ani chrustu, ani chleba,
      > ani igrzysk, chyba że za igrzyska przyjmiemy "występy" Du*y, terleckich, sasin
      > ów, suskich, kaczyńskich, zerra nie, bo nie powinno się naigrywać z ludzi ułomn
      > ych.
      • czan-dra Re: Debil z was i tyle. 12.06.22, 05:02
        O głos dała ruska onuca, która nie wie gdzie jest Kliczko, mer Kijowa, dla przypomnienia, ruska szmata zrównała go z sobą, czyli z kacapski, a tak prymityw się chwalił koneksjami wyzwoleńczym i na Ukrainie, a chodziło tej nierogaciznie o swojakow, ruskie odpady ludzkie, a teraz z powrotem śmieciu, do nory.
        • x2468 Re: Debil z was i tyle. 13.06.22, 15:43
          Kukazek wygląda na stara przepoconą walonkę.
    • no-popis zgadnij kto to POwiedział 12.06.22, 07:22
      czan-dra napisał:

> i przy kasach zobaczyłem plakaty z, chyba, ostrzeżeniem, że VAT jest zerowy do
      > 31 lipca, te plakaciki można sobie wsadzić w ..... buty, będzie się wyższym, b
      > o i tak inflacja za .... suwa jak spawacz w stoczni, ale co się będzie działo p
      > o 31, ceny wystrzelą w górę, jak nasze promy kosmiczne,
      $#$%&% %$#@ : "Gdyby rząd miał guziki: na jednym byłoby napisane „niskie ceny żywności”, a na drugim – „wysokie”, to ja bym nic innego nie robił tylko naciskałbym ten guzik „niskie ceny”. Tylko takich guzików nie ma."
    • czan-dra Re: Byłem w sklepie, 12.06.22, 07:28
      I znowu niepełnosprawny umysłowo dał głos, i jak zwykle nie na temat, gdyby mi zależało,to bym zapytał jak to jest być forumowym głupkiem, ale nie obchodzi mnie to, niechaj żyje, o ile to można nazwać życiem.
    • ukos Re: Byłem w sklepie, 12.06.22, 13:48
      czan-dra napisał:

> co się będzie działo po 31, ceny wystrzelą w górę,
      > (...) ja się martwię, jak ludzie dadzą radę, ani chrustu, ani chleba,

Jak to co się będziało?
      Inflacja 5, 10, 15%? To PiSS+++ 5, 10, 15%!
      Zapomniałeś, że suweren jest w ciemię bity od wieków. Kiedyś pan nie żałował kija, a teraz leją równo pleban i cham.
      A suweren szczęśliwy, nie może się nachwalić.
    • topiramax Re: Byłem w sklepie, 12.06.22, 18:17
      Te ceny w niektórych przypadkach mógł właśnie zabieg obniżenia stawki vatu wywołać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka