Dodaj do ulubionych

Kulawy chyba się pochlasta

13.12.22, 13:50
Kulawy chyba się pochlasta.

Jarosław Kaczyński został ukarany przez Komisję Etyki Poselskiej naganą za słowa o kobietach, które "dają w szyję" - przekazała szefowa komisji Monika Falej z Lewicy. Stwierdziła, że Kaczyński naraża na szwank dobre imię Sejmu.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29255629,jaroslaw-kaczynski-ukarany-za-dawanie-w-szyje-najwyzsza-mozliwa.html#s=BoxOpImg9
Obserwuj wątek
    • j-k No to ta Komisja ma przechlapane 13.12.22, 13:53
      w przyszlych wyborach.
    • szwampuch58 Re: Kulawy chyba się pochlasta 13.12.22, 14:14
      Bez litosci,kuzna,przywalili z grubej rury najwyzsza kare...jestem w szoku
      • dunajec1 Re: Kulawy chyba się pochlasta 13.12.22, 14:27
        Beda glosowac jeszcze raz, ale po cichu, zrobi sie reasumpcje , z nagany wyjdzie pochwala.
        • szwampuch58 Re: Kulawy chyba się pochlasta 13.12.22, 14:34
          To jest bardzo dobra koncepcja
      • zlamas-kutany Bez litości to by było jak by go jak Cauczesku 13.12.22, 14:33
        szwampuch58 napisał:

> Bez litosci,kuzna,przywalili z grubej rury najwyzsza kare...jestem w szoku
        >
        >
      • pies.na.czarnych Re: Kulawy chyba się pochlasta 13.12.22, 17:58
        szwampuch58 napisał:

> Bez litosci,kuzna,przywalili z grubej rury najwyzsza kare...jestem w szoku
        >
        >

Przez dwa posiedzenia Sejmu będzie siedział na ławce rezerwowych :)
    • adam.eu Re: Kulawy chyba się pochlasta 17.12.22, 08:42
      Nie wiem, czy akurat Kaczyńskiemu należała się kara za słowa o dawaniu w szyję.
      Zdecydowanie natomiast chętniej optowałbym za solidną karą za przyzwolenie paleniem wszystkim w piecu oprócz opon. I jeszcze opublikowanie przeprosin w TVP.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka