yoma 15.10.23, 21:43 w referendum, kto艣 wie? 馃槑馃槑 Odpowiedz Link Zg艂o艣 Obserwuj w膮tek Podgl膮d Opublikuj
ytartu Podobno 40 proc. 15.10.23, 21:44 yoma napisa艂a: > w referendum, kto艣 wie? 馃槑馃槑 > > Podobno 40 proc. Odpowiedz Link Zg艂o艣
manhu Sejmowa oczekiwana, referendum zani偶ona 16.10.23, 01:11 Opozycja sfa艂szowa艂a :) Wiadomo艣ci TVPiS bardzo si臋 pieni艂y (ale i PKW). Zamiast wpycha膰 te karty na si艂臋 (niczym mi), to ci nie chcieli. Wi臋c jest to pewnego typu fa艂szerstwo, ale minimalne w stosunku do naruszenia tajno艣ci oraz ogromnego zawy偶ania wpychaniem na si艂臋. Jak pisa艂em dawno: -mia艂o by膰 70% do Sejmu i jest (emocje rozpalone do czerwono艣ci, jak w 1989 znowu obalali艣my komun臋 PZPR-bis) -w referendum nie mia艂em nadziei na zej艣cie poni偶ej 50%, uda艂o si臋 metodami jak wy偶ej (niech PIS sk艂ada skarg臋 do S膮du Najwy偶szego i uniewa偶ni to referendum :) Odpowiedz Link Zg艂o艣
yoma Re: Sejmowa oczekiwana, referendum zani偶ona 16.10.23, 01:14 馃槀 A mnie nikt nic nie wpycha艂. Pytano uprzejmie, czy chc臋 ca艂y pakiet. Bez referendum poprosz臋 :) Odpowiedz Link Zg艂o艣
pies.na.czarnych Re: A jaka frekwencja 15.10.23, 21:45 Wed艂ug Ipsos frekwencja w wyborach wynios艂a 72,9馃憤 procent. Odpowiedz Link Zg艂o艣
yoma Re: A jaka frekwencja 15.10.23, 21:47 Wi臋cej ni偶 w 89 :) ale o referendum pyta艂am. Odpowiedz Link Zg艂o艣
pies.na.czarnych Re: A jaka frekwencja 15.10.23, 22:02 Sonda偶 Ipsos: frekwencja w referendum wynios艂a 40 proc., co powoduje, 偶e wynik referendum nie jest wi膮偶膮cy.(PAP)馃憤馃憤馃憤 Odpowiedz Link Zg艂o艣
yoma Re: A jaka frekwencja 15.10.23, 21:50 A dobre pytanie :) Telewizor pokazuje, 偶e ludzie wci膮偶 jeszcze stoj膮 w kolejce do urny. Odpowiedz Link Zg艂o艣
donvito52 Re: A jaka frekwencja 15.10.23, 21:59 yoma napisa艂a: > A dobre pytanie :) > > Telewizor pokazuje, 偶e ludzie wci膮偶 jeszcze stoj膮 w kolejce do urny. > I raczej nie wygl膮daj膮 na PiSich wyborc贸w. To idzie m艂odo艣膰 !! Odpowiedz Link Zg艂o艣
manhu Re: A jaka frekwencja 16.10.23, 01:20 czan-dra napisa艂: > A do senatu? W膮tpliwe by kto艣 nie bra艂 karty do Senatu. Jest 1 okr臋g gdzie opozycja nie da艂a rady zg艂osi膰 kandydata, ale wyborcy w wi臋kszo艣ci o tym nie wiedz膮. Cho膰 zwolennicy Konfy mog膮 mie膰 problem z zag艂osowaniem na Lewic臋 (w tym, skrajn膮 z PIS), ale nawet w艣r贸d Paktu Senackiego mo偶e by膰 niech臋膰 (nie za du偶a, w 2019 si臋 uda艂o, tam g艂osowa艂o o ok.260 tys mniej do Senatu). Odpowiedz Link Zg艂o艣
pies.na.czarnych Re: A jaka frekwencja 15.10.23, 22:27 KACZY艃SKI PRZEGRYWA W TWIERDZY Odpowiedz Link Zg艂o艣
yoma Re: A jaka frekwencja 16.10.23, 01:29 A mnie absolutnie rozczuli艂o, 偶e w moim okr臋gu pisiory wystawi艂y kandydata o oliwkowym kolorze sk贸ry. Odpowiedz Link Zg艂o艣
wariant_b Re: A jaka frekwencja 16.10.23, 01:43 yoma napisa艂a: > A mnie absolutnie rozczuli艂o, 偶e w moim okr臋gu pisiory wystawi艂y kandydata > o oliwkowym kolorze sk贸ry. Ale jest legalny - mo偶e wej艣膰 do Sejmu, nawet w pasie szahida. Odpowiedz Link Zg艂o艣
yoma Re: A jaka frekwencja 16.10.23, 01:45 Oczywi艣cie, ale i tak si臋 wzruszy艂am :) Odpowiedz Link Zg艂o艣
pozytonium Ca艂o艣膰 - PO :) 16.10.23, 01:18 yoma napisa艂a: > w referendum, kto艣 wie? 馃槑馃槑 Nie wiem z czego si臋 cieszysz, bo nast臋pne wybory b臋d膮 (je艣li si臋 nie uda powo艂a膰 rz膮du) na wiosn臋, a to jest na tyle blisko, 偶e ludzie b臋d膮 pami臋tali PO. Odpowiedz Link Zg艂o艣