Gość: mee... ...ale TU szatanow na forum IP: *.avenel01.nj.comcast.net 28.11.04, 22:54 ...podszywajacych sie pod katolikow...i troszczacych sie o kosciol w polsce...a ja mam pytanie do was... zatroskane malowane..dlaczego zamalowaliscie ten samochod...,ktory juz was nie razi jako samochod ksiedza ...a litylko ...zamazanie...zamazancy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MeDaN Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: *.versanet.de 28.11.04, 22:58 To wskazuje, jakich "prawdziwych" wiernych ma parafia sw. Brygidy. O co w tym wszystkim chodzi? Ciekawi mnie bardzo, jakie "ciemne" interesy prowadzil p. Jankowski w swoim rewirze, ze "wierni" tak rozpaczliwie walcza o jego powrot? Nie zdziwi mnie, jesli po jakims czasie swiatlo dzienne ujza pikantne szczegoly z zycia czlowieka, ktory prawdopodobnie uzywal sutanny jako kamuflazu dla prawdziwej dzialalnosci. Moze to nie fair z mojej strony, posadzac o cos, co byc moze nie jest prawda, mysle jednak, ze juz dawno temu przestalem wierzyc w garbate aniolki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IY Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: *.icpnet.pl 28.11.04, 23:01 CO ZA KLOAKA TO FORUM. ZEBRAŁY SIĘ TU CHYBA WSZYSTKIE NAZISTOWSKIE MĘTY TEGO KRAJU! INTERWENCJA OJCA ŚW.BĘDZIE TU NIEZBĘDNA. A TAK NAWIASEM MÓWIĄC, TO TE SZUMOWINY CZEKAJĄ ZAPEWNE NA JEGO ŚMIERĆ, NAZYWAJĄC GO ŻYDOFILEM. ZA TĘ ZGRAJĘ NIE MA CO SIĘ MODLIĆ, TYLKO WYKLUCZYĆ Z KOŚCIOŁA, TOŻ TO RAK, GANGRENA, KTÓRA TRAWI POLSKI ORGANIZM. DLACZEGO TAK SIĘ PATYCZKUJĄ Z TYMI PSEUDO-KATOLIKAMI, TO SZUJE, SZATAŃSKIE POMIOTY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: *.tele2.pl 28.11.04, 23:01 tak oto dobrzy chrzescijanie miluja blizniego. zacytuje moze Kochanowskiego Jana "Jesli nie grzeszysz, jako mi powiadasz, Czego się, miła, tak często spowiadasz?" pozdro dla dewotek z belkami w oczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franciszka Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: *.adsl.highway.telekom.at 28.11.04, 23:02 Widac jakie Warcholy otaczaja ksiedza Jankowskiego. Bo jak innaczej mozna nazwac ludzi zachowujacych sie w ten sposob, Gdy tylko znalazl sie odwazny biskup i zrobil to. co juz dawno z ksiedzem Jankowskim powinni zrobic inni, to wlasnie odzywaja sie "prawdziwi katolicy" zapominajac czym jest lub powinien byc Dekalog. Uniemozliwiaja pelnienia obowiazkow jego nastepcy posuwajac sie do czynow przestepczych. Jezeli na tym polegac ma wiara i wspieranie ksiedza Jankowskiego,to ja zataka przyjemnosc dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dresy Re: niech czaja da sygnal IP: *.Zabrze.Net.pl 28.11.04, 23:04 to zrobimy z tymi "dziadami" katolickim porzadek rece nas mocno swierzbia po tym co zobaczylismy w tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... obozy smierci... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 28.11.04, 23:10 ...tak bylo przed paru laty...morderco bolszewicki )))bez usmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTS Re: obozy smierci... IP: *.dynamic.mts.net 29.11.04, 00:42 Faszysta jest rydzyk i jego sekta zaszczutych nienawiscia, wypranych z rozumu i pozbawionych ludzkich instynktow.Tacy ludzie sa w stanie zakladac obozy smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: obozy smierci... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 29.11.04, 00:54 ...trzeba was w koncu rozliczyc...bolszewicy za zbrodnie na polakach czytaj za zbrodnie przeciw ludzkosci...nie slyszalem jeszcze, zeby jakis bolszewik zginol z reki polaka...z reki bolszewikow polakow zginelo setki tysiecy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTS Re: obozy smierci... IP: *.dynamic.mts.net 29.11.04, 01:11 Propaganda rydzyka wyprala ci mozg ,zatrula serce jadem nienawisci, pozostal tylko pusty faszystowki leb ,ktory slucha dalej belkotu RM. Komunistom potrzeba bylo pokolen aby stworzyc pozbawionego ludzkich instynktow homo sovietikusa, rydzykowi wyszlo to samo z takimi jak MEE w przeciagu kilku lat!!! Coz za sukces! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: obozy smierci... IP: *.proxy.aol.com 29.11.04, 01:35 a o feliksie edmundowiczu dzierzynskim ty slyszal? a ilu on bolszewikow pod sciane poslal? wielki krzyk o gwiazde dawida na samochodzie. a Maryja krolowa korony polskiej z dawidowego rodu. ta wiazda powinna byc z bursztynow na oltarzu dla otrzezwienia holoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ParafianinZjaskrą Hipokryzji w Kościele rzymskokatolickim nie ma!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 23:14 Nasz ksiądz jest dobrym człowiekiem, powinien być przedstawiany jako wzorzec moralności. Zaopiekował się wykorzystaną kobietą, dał jej zatrudnienie. Ona pracując u niego jako kucharka, nie pomna zaznanych krzywd od nieodpowiedzialnych mężczyzn, zaszła w ciążę. Urodziła, mimo to nasz ksiądz dalej opiekował się tą grzeszną kobietą. Syna jej przyjął na plebanię i jest dla niego wujkiem. Obecnie kobieta ta po powtórnej ciąży mieszka w zakupionym dla niej mieszkaniu na osiedlu ”Piastów”. Mieszkanie to kupił jej ten szlachetny kapłan. Niech będzie pochylony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: *.gwardii.osi.pl 28.11.04, 23:16 Czytam komentarze i jestem przerażona treścia wypowiedzi "katolików".Czego nauczał Was ksiądz J.? Chyba nie miłości bliźniego. Wystawiacie nie najlepsze świadectwo księdzu J. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robson Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: *.chello.pl 28.11.04, 23:26 niezła bryke jak na poczatek ma nowy administrator. Czy klechy pamietaja o dzieleniu sie z biednymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzein A skad pan wie ze to akurat zwolennicy???????????? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 28.11.04, 23:29 Marek Wąs, Gdańsk 28-11-2004 , ostatnia aktualizacja 28-11-2004 19:16 Ks. Krzysztof Czaja, p.o. proboszcza św. Brygidy, jest atakowany przez zwolenników prałata Henryka Jankowskiego. Listy z pogróżkami, zdewastowany samochód, wreszcie obelgi podczas mszy ........................................................................... Panie Was, czy ma pan na to dowody,ze robia to akurat zwolennicy ks.Jankowskiego. Jednak wydaje mi sie,ze zaczynacie tym samym sposobem co dziennikarze z Gazety Pomorskiej, mam na mysli artykul Rydzyk Maybachem. A moze to akurat przeciwnicy, robia tego typu prowokayjne szopki. Czy ktos zatrzymal sprawcow, czy sprawcy ci okreslili sie jako zwolennicy ks.Jankowskiego(?). Najwyrazniej szukacie taniej sensacji, prowokujac i przypisujac wszystko zwolennikom ks.Jankowskiego. Nie mozna wam wierzyc pseudo dziennikarze z GW, juz nie raz daliscie temu powody, aby traktowac Was jak manipulatorow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloratura Re: I wszystko jasne! PROWOKACJA!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.04, 05:08 No, to ja już rozumiem! Toż to Michnik z kolegami z GW, po nocy tapu - tapu, poszli i wymalowali samochód księdza administratora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik ministrant Zamknac Kosciol i parafie za niesubordymacje i war IP: *.new-york-27rh16rt.ny.dial-access.att.net 28.11.04, 23:55 i rozgonic "obroncow" po calym Gdansku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xegar Oto wychowankowie Prałata IP: *.lan / *.wroclaw.mm.pl 28.11.04, 23:55 Gość portalu: . napisał(a): > dziennikarze w tej sprawie to gnidy Ale to chyba nie dziennikarze wysprejowali te pomarańczowe "ozdoby" na samochodzie księdza Czai? A one znakomicie ilustrują, jaką nację sobie Prałat wyhodował. I nawet niespecjalnie mam do niego o to pretensje, bo - nie zapominając o różnych zasługach - Prałat Jankowski był po prostu za głupi, żeby być świadomym konsekwencji wyborów, jakich dokonywał. Dobrze, że został odsunięty. Życzę jego "wiernym", żeby zmądrzeli, zanim wylądują w aresztach. Xe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTS Re: Oto wychowankowie Pra?ata, jak np kolega MEE IP: *.dynamic.mts.net 29.11.04, 00:26 kazdy kto ma choc troche oleju w glowie zdaje sobie z tego sprawe,debilom i tak nic nie wytlumaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow 29.11.04, 00:36 Widze, ze co niektorzy protestujacy w imieniu Jankowskiego posluguja sie swastyka (namalowali ja na samochodzie). To wiele mowi o pokroju tych ludzi. Uzywanie z ich strony skrajnie antypolskiego symbolu swiadczy o ich antypolskich zapatrywaniach. Wszyscy normalni solidaryzuja sie z proboszczem Czaja i arcybiskupem gdanskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTS Re: Administrator kos´cio?a s´w. Brygidy przes´lad IP: *.dynamic.mts.net 29.11.04, 00:43 Popieram w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... OSZOLOMY...BOLSZEWICY W AKCJI IP: *.avenel01.nj.comcast.net 29.11.04, 01:04 ...a zegar tyka...tyk...,tak...,tyk...,tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTS Re: OSZOLOMY RADIA MARYJA I BOLSZEWICY W AKCJI IP: *.dynamic.mts.net 29.11.04, 01:15 juz odejdz glupcze, czy ty nierozumiesz ze nikt z nas nie idzie na strony sekty rydzyka i nie bluzni tam .Jesli ci nasze towarzystwo nie odpowiada odejdz do swoich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: OSZOLOM... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 29.11.04, 01:21 ...jak ja moge zrozumiec...glupcze...nie mowie odejdz...bo jestem tolerancyjny...oszolomie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Re: OSZOLOM... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 01:29 I to jest właśnie różnica między GW a Rydzykowem... tu nawet Ty możesz do woli wygłaszać swoje opinie... W RM jak jest niewygodny telefon to po prostu się go wyłącza, głosy sceptyczne się ignoruje itd... I nie pisz, że to nie prawda bo słuchałem długo tego radia i wiem jak tam wyglądają wszelkiego rodzaju dyskusje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: OSZOLOM... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 29.11.04, 01:32 ...nie wiem jak jest w RM...ale widze ,ze podsluchujesz RM ...A PLACISZ CHOCIAZ CO LASKA ...NAWIEDZONY ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Re: OSZOLOM... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 01:36 nie płacę bo nie ma takiego obowiązku, no a poza tym życzę im jak najgorzej... zauważ tylko, że na forum tej znienawidzonej wyborczej, możesz do woli wygłaszać swoje irytujące niektórych opinie... rozważ to kiedy następnym razem będziesz z pogardą pisał o "wybiórczej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: OSZOLOM... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 29.11.04, 01:39 ..chcialem tylko zaznaczyc ...,ze mee skladalsie na ...wyborcza osobiscie...ale nigdy do glowy by mee nie przyszlo ...,zeby to wypominac ... a wszystko przez ciebie ...oszolomie nawiedzony ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Re: OSZOLOM... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 01:45 ciężko cię zrozumieć... nie pamiętasz już polskiego czy co... z kim sie skladales na wyborcza... z wujkiem Jozkiem??? i to osobiście... o co ci chodzi... co to ma do rzeczy... oszolomie nawiedzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: OSZOLOM... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 29.11.04, 01:47 ...to znaczy ...,ze ty tu jestes ...kierownikiem...oszolomie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Re: OSZOLOM... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 01:52 jestem ziemia krem czekoladowy... biale wafelki... kolory krzysia spitsbergen krowa niebieska... konsekwentnie ignorujesz wszelkie próby normalnej dyskusji... OK twoj wybor... mimo wszystko dobranoc... oszolomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTS Re: OSZOLOM... IP: *.dynamic.mts.net 29.11.04, 01:42 Oto fragment audycji radia maryja z 8 lipca 2001 roku:"szkoda ze hitler nie wyniszczyl tych krwiopijcow do ostatniego !do ostatniego!(akcent)nie wylaczajac kobiet i dzieci!"To sa slowa milosci blizniego swego, po ktorych wciagnieto radiomaryja na swiatowa liste rozglosni rasistowskich propagujacych nienawisc! HATE RADIO kazdy moze sprawdzic idz spac mee, wyspij sie ,moze sen rozjasni twoj barani leb! Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: OSZOLOM... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 29.11.04, 01:44 ...z tym to do ...waniek towarzyszu...ona ich zalatwi )))...ps. nie bede cytowal twoich cytatow przeciwko strajkujacym ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Re: OSZOLOM... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 01:48 wydaje mi sie... ze Ty tak na prawde to Adam Michnik, ktory dla rozrywki nocami irytuje czytelnikow forum bawiac sie przy tym swietnie. Powodzenia i szacunek Panie Adamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTS Re: OSZOLOM... IP: *.dynamic.mts.net 29.11.04, 01:52 To znaczy kto? meee to Michnik?,a ja myslalem ze Michnik to pacyfista albo tomson. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Re: OSZOLOM... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 01:54 mee to Michnik, który dla zabawy prowokuje ludzi na forum jakimis chorymi teoriami, siedzi sobie w gabinecie i zrywa boki widzac jak wszyscy sie wku..aja... sprawdza tez moderatorow czy go nie usuna... Michnik udaje mee po prostu dla jaj, jakby cię tylu wariatów co jego nienawidzilo też byś się musiał odstresować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: OSZOLOM... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 29.11.04, 01:55 ...tez tak mysle...,ze Adam zle dobiera...vice-zastepcow ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Re: OSZOLOM... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 01:59 znowu nie na temat... chyba ze ironia i/lub aluzja sa tak delikatne i subtelne ze jestem na nie zbyt prosty... ale chyba sa po prostu bardzo slabe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: OSZOLOM... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 29.11.04, 02:04 ...prostota zawsze zawycieza...poznasz ja po wlosach dajmy nato ...ksiedza pralata...ani jednego siwego...czytaj badcie jak dzieci...a wy obludnicy o co walczycie )))...juz wam mowie... o wasze plugastwa i nieczystosci walczycie ,zeby je usprawiedliwic ...obludnicy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Re: OSZOLOM... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 02:10 poznasz ja po wlosach dajmy nato ...Gerharda Schrodera...ani jednego siwego... wszystkie zafarbowane... czy to sa cytaty z ksiedza J? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTS Re: OSZOLOM... IP: *.dynamic.mts.net 29.11.04, 02:03 OOOO! to ja tego nie wiedzialem. Przepraszam najmocniej Panie Adamie, przekazuje slowa sympatii i poparcia,a o Panskim nicku napewno nikomu nie powiem. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklista [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 02:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTS Re: OSZOLOM... IP: *.dynamic.mts.net 29.11.04, 02:09 To jest rozmowa pomiedzy panem,wojtem i plebanem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTS Re: OSZOLOM... IP: *.dynamic.mts.net 29.11.04, 02:12 dobrze ,ja bylem wojtem.Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Re: OSZOLOM... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 02:13 oj chłopie spać to ty się dzisiaj nie możesz wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTS Re: OSZOLOM... IP: *.dynamic.mts.net 29.11.04, 02:15 ..bo mi ksiadz Jankowski caly dzien po lbie chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Re: OSZOLOM... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 02:17 współczuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTS Re: OSZOLOM... IP: *.dynamic.mts.net 29.11.04, 02:24 Tak "chytrze bydla z pany kmiecie, na tym calym bozym swiecie", ale ja juz naprawde musze konczyc ,bo zona zaczela awanture w srodku nocy.Czesc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Re: OSZOLOM... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 02:27 ok nara ja tez powinienem sie zmywac, w Polsce jest w pół do trzeciej, a nie jak na US east coast 2030 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raoul MEERKAT JEST JEBNIETY... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 04:39 ...podobnie zreszta jak Jankowski i ta zawszona cholota z Brygidy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el padre [...] IP: *.rev.o1.com 29.11.04, 05:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAN M. Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: *.sympatico.ca 29.11.04, 01:08 SADZAC Z KOLORU MALUNKOW ZROBILI TO LUDZIE JUSZCZENKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklista Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 02:16 Gość portalu: JAN M. napisał(a): > SADZAC Z KOLORU MALUNKOW ZROBILI TO LUDZIE JUSZCZENKI ---------------------------------------- Sądząc z błyskotliwości wypowiedzi,napisał ją debil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasyl Re: Administrator kosciol/a sw. Brygidy przesladow IP: *.lo3.wroc.pl 29.11.04, 01:18 I tacy ludzie nazywaja siebie katolikami, a co gorsza chrzescijanami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inkwizytor Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 01:25 Ekskomunikować tych wszystkich heretyków, wierzących w Złotego Cielca jakim jest pan Jankowski, bo łamią I. przykazanie (o VIII. nawet nie wspominam) i są hańbą dla Kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nija ki Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: 81.21.202.* 29.11.04, 01:30 To jest właśnie prawdziwe oblicze katolicyzmu w Polsce! Katolicyzm w wydaniu polskim!W najczystrzej postaci!Kwintesencja! Zabić Czaję, w imię... no właśnie?...w imię czego? Boga..., miłości..., tolerancji.... A może w imię zwykłej i prostej nienawiści ludzkiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krok wyjscie jedyna dla Jankowskiego..jesli ma honor IP: *.sympatico.ca 29.11.04, 01:40 ..i Boga w sercu....przeprosic..za sianie nienawisci ..za pyche.. ukajac sie przed Bogiem i usunac..w cien..aby byc blize i rozumiec,,Boga..to jego jedyny ratunek..mowiac na pozegnanie,,szanujcie Boga ,blizniegoswego i mojego nastepce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: 81.210.16.* 29.11.04, 01:37 To już przesada by organizować rozruby na tle religijnym, to jakiś fanatyzm. Czy ci ludzie nie rozumieją, że istninie hierarhii do czegoś zobowiązuje? Bycie posłusznym swoim przełożonym, zwłaszcza w strukturach kościelnych wydaje się oczywiste, ponieważ nadrzędną cnotą powinna być - pokora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 01:42 Gnidy i hołota to ci obroncy od siedmiu bolesci. Powinno sie znalezc winnych i wsadzic do pierdla za dewastacje mienia. Nie sa godni nazywac siebie katolikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faja czy komuś z obrońców prałata nie przyszło do głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 01:44 że biskup może mieć mocniejsze dowody niż prokuratura i walczy o dobro kościoła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: czy komuś z obrońców prałata nie przyszło do IP: *.proxy.aol.com 29.11.04, 03:30 TAK ZYDO PURPURA Z STOLZMANEM ZAWSZE MAJA COS W ZANADRZU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prałat [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 01:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el padre [...] IP: *.rev.o1.com 29.11.04, 05:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steffan PRAWDZIWI KATOLICY IP: *.toya.net.pl 29.11.04, 01:51 brawo!!! hurrra!!! TAK wyglada w Ciemnogrodzie wiara. Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el padre Re: PRAWDZIWI KATOLICY IP: *.rev.o1.com 29.11.04, 05:34 Nie rozumiesz synu swego powolania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ link IP: *.multicon.pl 29.11.04, 01:54 info.onet.pl/1015940,11,item.html oto do czego zdolni są "juszczenkowcy" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocker Re:Agresja i seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 02:07 "Bowiem z mądrego będzie wnet szalony, Nie może naleźć, nędzniczek, obrony ;" Odpowiedz Link Zgłoś
magdooha Re:Agresja i seks 01.12.04, 01:54 www2.rnw.nl/rnw/en/features/media/dossiers/hateradioeur.html TUTAJ INF. M>IN. O RADIU MARYJA I INNYCH FASZYSTOWSKICH ROZGLOSNIACH PROPAGUJĄCYCH NIENAWIŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo [...] IP: *.ny325.east.verizon.net 29.11.04, 02:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM [...] IP: *.proxy.aol.com 29.11.04, 03:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś