smuu Tylko po co... 14.05.05, 14:36 Tylko po co, czy to da nam prace i podniesie polske z ubóstwa? Teraz widze co bedzie gdy jednojajowi wygraja wybory. Na sianiu nienawisci i zajmowaniu sie tepieniem komuchów zejdzie im cale 5 lat kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
antynazi1 to w ramach nadrabiania strat w sondazach PO 1sze 14.05.05, 14:43 Kaczory trzymalay po to w rezerrwie przez 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_polak1 Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 14:36 jestem przeciw komuchom sb i ub ale Jaruzelskiego zostawcie w spokoju. Tylko dzieki niemu nie doszlo do inwazji ruskich w 1981 Odpowiedz Link Zgłoś
wad Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 14:38 Popieram - odebrać wszystko co możliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 14:42 wad napisał: > Popieram - odebrać wszystko co możliwe! Tobie rozum, żebyś przestał pieprzyć a Kaczorom dać - sadzawkę i niech sobie pokwakują... Tumaństwo bierze górę nad RZECZYPOSPOLITĄ Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Odebrac moze kaczkom mozliwosc kwakania? 14.05.05, 14:47 Nie proponujemy,by wystrzelac wzzystkie kaczki,ale moze to nie byloby takie złe.Niestety. za duzo tu ludzi chorych na nienawisc. Panie Generale, dziekujemy za wprowadzenie stanu wojennego - historia to nalezycie po latach oceni. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Osądzić, zdegradować na placu Piłsudzkiego 14.05.05, 14:39 wsadzić do ciupy za stan wojenny i całokształt PRL-owski, a później wyprawić w sosnowej jesionce do Moskwy, tam zostanie przyjęty z honorami Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Osądzić, zdegradować na placu Piłsudzkiego 14.05.05, 14:50 Czy was idiotów gdzieś hodują czy sami do tego dochodzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Re: Osądzić, zdegradować na placu Piłsudzkiego 14.05.05, 14:59 > Czy was idiotów gdzieś hodują czy sami do tego dochodzicie? Ech... tęsknisz za czasami Dziadzia co ? cichy lasek katyński i kula w potylicę i po polskim idiocie... Albo czasy Tatusia, specjalny pluton ZOMO jak w Wujku, strzelanie do celu... trach i po polskim idiocie... Niestety Krasnyj, musisz jeszcze poczekać, może doczekasz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Osądzić, zdegradować na placu Piłsudzkiego 14.05.05, 15:02 Staruszku, z Tobą jest naprawdę bardzo źle. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Tak cipciuś 14.05.05, 15:12 > Staruszku, z Tobą jest naprawdę bardzo źle. Pociesz się :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 14:47 Ciekawe, czy ustawa ad personam pozbawiająca obu Kaczyńskich prawa do zabierania głosu w sprawach publicznych miałaby szanse powodzenia w obecnym Sejmie? A ostatecznie Jaruzelski, niezależnie od tego, czy go sie lubi, czy nie, jest generałem jak wielu innych i nie widzę rozsądnego powodu, aby mu stopień zabierać. Bo patologiczna nienawiść tych co ukradli księżyc powodem nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 14:51 jolunia01 napisała: > Ciekawe, czy ustawa ad personam pozbawiająca obu Kaczyńskich prawa do > zabierania głosu w sprawach publicznych miałaby szanse powodzenia w obecnym > Sejmie? > A ostatecznie Jaruzelski, niezależnie od tego, czy go sie lubi, czy nie, jest > generałem jak wielu innych i nie widzę rozsądnego powodu, aby mu stopień > zabierać. Bo patologiczna nienawiść tych co ukradli księżyc powodem nie jest. Jak to cudownie, że są ciągle wspaniałe dziewczyny!!! Nic dodać i nic ująć! Tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ptaskiewicz Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 14:58 Patologiczna nienawiść może nie, ale zdrada ojczyzny na pewno. Krwawy Wojtek ma przecież wiele "zasług" - udział w tłumieniu polskiego czerwca w 1956 r., inwazję na Czechosłowację w 1968 r., stan wojenny w 1981 r. A wszystko to robił wbrew interesom Polski, a w interesie wrogiego nam obcego mocarstwa. Czyli jest zdrajcą Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 15:04 Teraz wiem skąd u Ciebie ten nick. Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Pytam się czego dorobil się Jaruzelski? 15.05.05, 09:25 może takiej willi jak Wałęsa? Zostawcie go kaczory, i poplecznicy kaczyzmu w spokoju, ja go nawet rozumiem, pojechał na uroczystości aby poczuć przez chwilę, dumę ze swojego życia. Może i błądził otumaniony ideą socjalizmu, ale tak jak i on błądzilo 30 milionow polaków. Zbudowali kraj w którym dzisiaj mieszkacie, stworzyli prawie od zera kulturę, sztukę, zagospodarowali ziemie zachodnie, stworzyli podwaliny państwa. A wy, sprzedajne, i korupcyjne plemie balcerowiczów, kwachów i krzaklewskich zamieniliście ten kraj w hurtownie zagranicznych towarów. 8 mln polaków żyje poniżej minimum socjalnego, nierówności spoleczne pogłębiły sie do niespotykanych w cywilizowanym świecie rozmiarów- i bynajmniej ne wynikają z pracowitości i zdolności ludzi, ale z cwaniactwa, korupcji i tajnych ukladów. Z rozwoju gospodarczego naród ma to co spadnie wam ze stołu. Jestem z panem panie generale. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Kto jest tym "komunistycznym bandyta" - no kto ?? 14.05.05, 14:47 Boże, niektórzy mają impregnowane mózgi. Jesteś Pan świadectwem, że skrobaniki i eutanazja bywają konieczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
klkak Koniec bezkarnosci dyktatorow? W Chile - Pinochet, 14.05.05, 14:47 nas Jaruzelski. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Koniec bezkarnosci dyktatorow? W Chile - Pino 14.05.05, 14:51 Czy nie mógłbyś chwilę pomyśleć, zanim coś równie mądrego napiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
klkak Re: Koniec bezkarnosci dyktatorow? W Chile - Pino 14.05.05, 14:56 a moze jakis argumencik zamiast wyzwisk? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Koniec bezkarnosci dyktatorow? W Chile - Pino 14.05.05, 14:59 Nie bardzo wiem gdzie się dopatrzyłeś wyzwisk. Natomiast ad rem - trzeba naprawdę wiele złej woli aby postawić znak równości pomiędzy A.P i W. J. Odpowiedz Link Zgłoś
klkak Re: Koniec bezkarnosci dyktatorow? W Chile - Pino 14.05.05, 15:35 no, podobienstw jest duzo, glownie w sferze formalnej: 1) obaj byli dyktatorami wosjkowymi i stali na czele junty wojskowej 2) obaj przejeli wladze w wyniku zamachu wojskowego, lamiac obowiazujace wowczas prawo swego kraju 3) obaj dopuszczali sie przestepstw w tym mordowali opozycje 4) obaj oddali wladze na drodze pokojowej 5) obaj nosili czarne okulary (to dowcip, oczywiscie) Nie oceniam efektow ich rzadow, bo tu (niestety dla Polski) Jaruzelski wypada fatalnie w porownaniu z Pinochetem. Nie oceniam tez ich suwerennosci wzgledem mocarstw osciennych, Odpowiedz Link Zgłoś
ofc Re: Koniec bezkarnosci dyktatorow? W Chile - Pino 14.05.05, 15:44 > 1) obaj byli dyktatorami wosjkowymi i stali na czele junty wojskowej w polsce to nie byua junta wojskowa. > 2) obaj przejeli wladze w wyniku zamachu wojskowego, lamiac obowiazujace > wowczas prawo swego kraju jaruzelski zostau wybrany na przezydenta w wyborah w zgodzie z obowiomzujoncym prawem. > 3) obaj dopuszczali sie przestepstw w tym mordowali opozycje nie poruwnuj liczby zabityh w polsce za jaruzela i w chile za pinocheta. nie godzi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
klkak Re: Koniec bezkarnosci dyktatorow? W Chile - Pino 14.05.05, 15:51 1. A co to byla Wojskowa (sic!) Rada Ocalenia Narodowego w 1981r? I czy jej powolanie mialo jakies podstawy prawne w Konstytucji PRL? 2. Jaruzelski zostal w 1981 r. szefem WRON nie w demokratycznych wyborach, a WRON byla niezgodna z prawem PRL. 3. Nie prownuje, bo nie wiem dokladnie ilu kazdy z nich "zamordowal" (jasne, ze nie sam). Ale obaj to robili na skale masowa - ani tu ani tam to nie byly jednostkowe przypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Koniec bezkarnosci dyktatorow? W Chile - Pino 14.05.05, 19:24 klkak napisał: > 1. A co to byla Wojskowa (sic!) Rada Ocalenia Narodowego w 1981r? I czy jej > powolanie mialo jakies podstawy prawne w Konstytucji PRL? > > 2. Jaruzelski zostal w 1981 r. szefem WRON nie w demokratycznych wyborach, a > WRON byla niezgodna z prawem PRL. > > 3. Nie prownuje, bo nie wiem dokladnie ilu kazdy z nich "zamordowal" (jasne, ze > > nie sam). Ale obaj to robili na skale masowa - ani tu ani tam to nie byly > jednostkowe przypadki. (sic!) chyba, że się urodziłeś wczoraj?!? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Koniec bezkarnosci dyktatorow? W Chile - Pino 14.05.05, 14:54 klkak napisał: > nas Jaruzelski. Byłoby stanowczo lepiej gdyby nastąpił koniec oszołomów! U nas całe dozynki możnaby urządzić, takie byłyby żniwa TUMAŃSTWO bierze górę nad RZECZYPOSPOLITĄ Odpowiedz Link Zgłoś
klkak Re: Koniec bezkarnosci dyktatorow? W Chile - Pino 14.05.05, 14:56 bronisz Pinocheta? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 14:52 Skandal że ten pachołek Sowietów posiada je nadal! SKANDAL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ptaskiewicz Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 14:55 Najlepiej odebrać Jaruzelskiemu polskie obywatelstwo, odstawić do ruskiej granicy i niech tam jego rodacy się nim zajmą. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 15:07 ptaskiewicz napisał: > Najlepiej odebrać Jaruzelskiemu polskie obywatelstwo, odstawić do ruskiej > granicy i niech tam jego rodacy się nim zajmą. ...to znowu ty...normalny czlowiek na taki text dostaje ...mdlosci ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ptaskiewicz Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 15:13 me-e wstawiłeś odnośnik do jednej z faszystowskich gazetek. Wszedłem i przeczytałem m. in., że dali jakąś tam nagrodę Kobyle, cytat: "Jan Kobylański otrzymał naszą nagrodę w uznaniu jego zasług dla połączenia społeczności polskiej na Obczyźnie z Krajem oraz patriotycznej postawy jako lidera środowisk polonijnych. W imieniu prezesa Kobylańskiego, który nie mógł przybyć do Warszawy, nagrodę odebrał ks. Andrzej Węgrzyn - sekretarz generalny USOPAŁ". No stary jeśli szmalcownik jest twoim idolem, to gratuluję. Wiesz z pewnymi poglądami, to mi się nawet dyskutować nie chce. Z jakimi? - z takimi jak twoje. Miejsce chorobliwych faszystów jest w rezerwacie. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 15:29 ptaskiewicz napisał: > me-e wstawiłeś odnośnik do jednej z faszystowskich gazetek. Wszedłem i > przeczytałem m. in., że dali jakąś tam nagrodę Kobyle, cytat: "Jan Kobylański > otrzymał naszą nagrodę w uznaniu jego zasług dla połączenia społeczności > polskiej na Obczyźnie z Krajem oraz patriotycznej postawy jako lidera środowisk > polonijnych. W imieniu prezesa Kobylańskiego, który nie mógł przybyć do > Warszawy, nagrodę odebrał ks. Andrzej Węgrzyn - sekretarz generalny USOPAŁ". No > stary jeśli szmalcownik jest twoim idolem, to gratuluję. Wiesz z pewnymi > poglądami, to mi się nawet dyskutować nie chce. Z jakimi? - z takimi jak twoje. > Miejsce chorobliwych faszystów jest w rezerwacie. ...faszysci mordowali i babarowali...poniesli za to kare...pomysl co piszesz...mozna czegos nie znosic ale zaraz zeby robic za ...uszatka co dwa uszka duze ma...))) Odpowiedz Link Zgłoś
ptaskiewicz Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 15:31 Sorry, ale jak ktoś daje odnośnik do gazety gloryfikującej szmalcownika Kobyłe, to jak go inaczej nazwać niż jako faszystę/ Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 15:51 ptaskiewicz napisał: > Sorry, ale jak ktoś daje odnośnik do gazety gloryfikującej szmalcownika Kobyłe, > to jak go inaczej nazwać niż jako faszystę/ ...jezeli juz to ciagniesz to sie zapytam...jak mozna ziac nienawiscia na narodowy socjalizm-faszystow...a zbrodniarza bolszewickiego bronic...co to za miary ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ptaskiewicz Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 16:05 Człowieku popkaj się w głowę jakiego zbrodniarza komunistycznego bronię? Dla mnie faszyzm i komunizm to ta sama zaraza. Weź przeczytaj moje wpisy powyżej i dopiero mi coś zarzucaj. Uważam, że miejsce Krwawego Wojtka jest w pudle lub w radzieckiej ojczyźnie Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 15:08 Jesteś marną odbitką DRAKE PISS. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e PASTUSIAK NIE ROB TU ZA ...LUD ))) 14.05.05, 15:16 uu1 napisała: > Jesteś marną odbitką DRAKE PISS. ...nedzny bolszewicki...prowokatorze ))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PASTUSIAK NIE ROB TU ZA ...LUD ))) 14.05.05, 15:19 Memento mori, idioto. Memento mori. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: PASTUSIAK NIE ROB TU ZA ...LUD ))) 14.05.05, 15:23 uu1 napisała: > Memento mori, idioto. Memento mori. ....spadaj ...dziadu )))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PASTUSIAK NIE ROB TU ZA ...LUD ))) 14.05.05, 15:27 Ona już na Ciebie czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
tajak Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 15.05.05, 09:08 Jaruzelski na prezydenta.Kto jest za. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e WALESIE I KWASNIEWSKIEMU ...TEZ 14.05.05, 14:58 ...w polsce za duzo przywilejow...dla zbira i nieudacznikow...przywileje powinni byc dla wybitnych a nie dla tych co sklamali starajac sie o urzad prezydenta...))) ...www.medianet.com.pl/~naszapol/MAIN/biezi.php Odpowiedz Link Zgłoś
ptaskiewicz Re: WALESIE I KWASNIEWSKIEMU ...TEZ 14.05.05, 15:01 Boże, to znowu ty me-e? Twoje "logiczne" wypowiedzi mnie osłabiają. Meczysz jak niewydojona koza Odpowiedz Link Zgłoś
renomus11 Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 15:11 Coraz wyraźniej widać, że Kaczory postawili na oszołomstwo. Niedługo zobaczymy, czy to stawka na zdechłego konia, czy też żyjemy w chorym Kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorek44 Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 15:13 Ja uwazam, ze skoro PRL bylo tak nie dobre jak caly czas kzyczy na potrzeby wyborcze pan Kaczynski (bez innicjalow-dotyczy obu) i wielu jemu podobnych, mam propozycje oddajcie panowie swoje dyplomy zdobyte za pieniadze zbrodniczego panstwa. Zdobywajcie je teraz ponownie w tej III RP, ktora rzekomo jest o niebo lepsza od PRL. Dlaczego to co wam pasuje to sobie zostawiacie o to co nie to krytykujecie. Jak mogliscie sie uczyc bez problemow to dobrze? Pisze sie ze za nie zadowolenie jakie chcieliscie wtedy glosic byliscie zatrzymywani itd. Ja sie pytam a co sie zmienilo? Czy gdybym teraz ja, inni chcieli wyrazic niezadowolenie, a najlepiej jak beda rzdzic bracia K to wladze poglaskalyby nas po glowkach i daly cukierka. A moje glosno wyrazane niezadowlenie z poczynan np. niektorych ludzi kosciola, nie zaprowadziloby mnie na sale sadowa? Co sie zmienilo? Nic, teraz tylko ludzie niezadowloeni sa zatrzymywani wg innego prawa, ot co. Tak wiec panie Kaczynski zanim zabiezesz stopien generalski, nie nadany przez III RP tylko za czasow PRL to oddaj dyplomy uzyskane w PRL i nie uzywaj w CV ze masz wyzsze wyksztalcenie, bo wiecie czym to skutkuje (spawa A. Kawasniewskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
szopspacz Hiena cmentarna 14.05.05, 15:13 Dziwne, że Kaczorowi gen.Jaruzelski nie przeszkadzał przez cztery lata, ani wcześniej gdy rządziła AWS. Kolejne posunięcie z kategorii "czysty populizm" a może nie potrafi zaakceptować pojednania między generałem a górnikami i Wałęsą? Odpowiedz Link Zgłoś
efg Siedział cicho, a ostatnio sie ponoc "nawrócił" 14.05.05, 15:49 po niby chciał sie pojednac z rodzinami pomordowanych w "Wujku". Próżne nadzieje, jeden sygnał z Moskwy wystarczył zeby znowu "zaskoczył". W końcu wypiął na Kremlu pierś po medale jak w słynnym wierszu ! Odpowiedz Link Zgłoś
ptaskiewicz Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 15:16 Skąd w narodzie ta nieodwzajemniona miłość do PRL-owskich zdrajców? W normalnym kraju Jaruzel skończyłby na szubienicy,a u nas proszę jaki kochany Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 15:20 Niektórzy nawet mówią o nim "człowiek honoru"! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 15:23 ptaskiewicz napisał: > Skąd w narodzie ta nieodwzajemniona miłość do PRL-owskich zdrajców? W normalnym > kraju Jaruzel skończyłby na szubienicy,a u nas proszę jaki kochany W normalnym kraju, jak powiadasz, pozostawiono by osąd HISTORYKOM a nie oszołomom politycznym i gó..arzom z internetu... TUMAŃSTWO bierze górę nad RZECZYPOSPOLITĄ Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 15:29 Na Białorusi czy w Chinach nikt by nie pozwolił stawiać osądy g„ówniarzom z interentu”. Odpowiedz Link Zgłoś
ptaskiewicz Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 16:07 Czyli osąd należy do mnie - jestem historykiem Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 16:34 sclavus napisał: > ptaskiewicz napisał: > > > Skąd w narodzie ta nieodwzajemniona miłość do PRL-owskich zdrajców? W > normalnym > > kraju Jaruzel skończyłby na szubienicy,a u nas proszę jaki kochany > > W normalnym kraju, jak powiadasz, pozostawiono by osąd HISTORYKOM a nie > oszołomom politycznym i gó..arzom z internetu... > > TUMAŃSTWO bierze górę nad RZECZYPOSPOLITĄ Ptaskiewicz Sam jestes Tumanem bez wyksztalcenia,o takich jak ty mowi sie "Dick Head" Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus zulus3 14.05.05, 20:58 Szkoda, że pogmatwałes trochę: połowa jest moja a połowa ptaskiewicza no i teraz nie wiem komu dołożyłes: ja mam się skruszyc czy ptaskiewicz? Swojego będę bronił "bec et ongles" Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ODEBRAC PRZYWILEJE WSZYSTKIM BOLSZEWIKOM... 14.05.05, 15:21 ... z nie tak dawnego kc pzpr i ich bijacym sercem ...zomo i sb...czas zeby poczuli jak zyje normalny lud za piecset zlotych miesiecznie...))) Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 kaczyńskiego trzeba się bać 14.05.05, 15:34 czy ich lubisz czy nie to również dzięki nim prl łagodnie przetransformował w 3rp i nie powtórzyła się sytuacja z rumunii; to co robi kaczyński to ordynarna gra polityczna a już to że boi się oddać sprawę do sądu wojskowego bo nie gwarantuje odpowiedniego wg. kaczyńskiego rozstrzygnięcia powoduje że trzeba się go bać ten człowiek nie ma żadnego szacunku dla prawa w polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: kaczyńskiego trzeba się bać 14.05.05, 15:40 an9991 napisał: > czy ich lubisz czy nie to również dzięki nim prl łagodnie przetransformował w > 3rp i nie powtórzyła się sytuacja z rumunii; to co robi kaczyński to ordynarna > gra polityczna a już to że boi się oddać sprawę do sądu wojskowego bo nie > gwarantuje odpowiedniego wg. kaczyńskiego rozstrzygnięcia powoduje że trzeba > się go bać ten człowiek nie ma żadnego szacunku dla prawa w polsce!!! ...pieknie to napisane...prawo w polsce ...ha,ha dokladnie bo czesi dajmy nato tez maja inne prawo ))) Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 Re: ODEBRAC PRZYWILEJE WSZYSTKIM BOLSZEWIKOM... 14.05.05, 16:48 me-e napisał: > ... z nie tak dawnego kc pzpr i ich bijacym sercem ...zomo i sb...czas zeby > poczuli jak zyje normalny lud za piecset zlotych miesiecznie...))) a te 500 stow to masz dzieki komu,wlasnie dzieki takim Kaczorom,Pisom,PO-wcom Gdzie te pieniachy ? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ODEBRAC PRZYWILEJE WSZYSTKIM BOLSZEWIKOM... 14.05.05, 16:55 zulus3 napisał: > me-e napisał: > > > ... z nie tak dawnego kc pzpr i ich bijacym sercem ...zomo i sb...czas ze > by > > poczuli jak zyje normalny lud za piecset zlotych miesiecznie...))) ...VIVAT GENERAL ))) > > a te 500 stow to masz dzieki komu,wlasnie dzieki takim Kaczorom,Pisom,PO-wcom > Gdzie te pieniachy ? Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: ODEBRAC PRZYWILEJE WSZYSTKIM BOLSZEWIKOM... 14.05.05, 16:59 nie no spokojnie, przedstawicielu normalnego ludu, w kieszeni jeszcze zostanie ci na koniec roku 19% z 760 pln. Uzytkujesz w koncu net. A kto ci to zafundowal jesli nie znienawidzeni przez ciebie towarzysze? Odpowiedz Link Zgłoś
zenek2011 Glupota i msciwosc malego ludka! 14.05.05, 15:23 Czy ten facet calkiem stracil rozum?Nie ma wazniejszych spraw, jak scigac, rozliczac, karac i wsadzac do wiezienia????Ludzie wiaza koniec z koncem, ac gosc udaje Eliota Nessa, a moze chjcialby awansowac Andersa, czy Pilsudskiego? To jakas paranoja, zygac sie chce od tych "waznych spraw" Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Glupota i msciwosc malego ludka! 14.05.05, 17:02 ma szpecow od marketyngu politycznego nie gorszych niz kiedys Samoobora. A moze przeszli po prostu do PiS wietrzac koniunkture? W koncu jedni i drudzy to socjalisci Odpowiedz Link Zgłoś
aditer Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 15:29 A może by PiS zaproponował coś konstuktywnego... a nie kolejne komisje śledcze, odzieranie Jaruzelskiego z orderów. Może jakiś pomysł na bezrobocie, brak perspektyw młodzieży z małych miast? Zero... Niby SLD jest za utrzymaniem status quo, ale PiS nie jest lepsze. Żadnych pomysłów, tylko babranina prokuratorsko-rozliczeniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 15:32 aditer napisał: > A może by PiS zaproponował coś konstuktywnego... a nie kolejne komisje śledcze, > odzieranie Jaruzelskiego z orderów. Może jakiś pomysł na bezrobocie, brak > perspektyw młodzieży z małych miast? > > Zero... Niby SLD jest za utrzymaniem status quo, ale PiS nie jest lepsze. ...caly pis polega na tym ...ze to cale - (tu nasladuje pania co bronila kwasniewska)- gowno trzeba odsunac...bo jak mozna budowac na gownie...czy to tak trudno zrozumiec...))) > Żadnych pomysłów, tylko babranina prokuratorsko-rozliczeniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof43 Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 15:32 I GW to puszcza bez komentarza? Myslalem, ze prawo nie dziala wstecz i obowiazuja prawa nabyte. Czy GW ma wogole jakas polityke redakcyjna? Nie zdajecie sobie sprawy, ze takie podgrzewanie nastrojow moze doprowadzic do rzezi? Pisze z NYCa, ale za tydzien wracam i z przerazeniem widze, ze atmosfera w Kraju robi sie coraz gorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: PiS: odebrać Jaruzelskiemu biuro, ochronę i s 14.05.05, 15:35 krzysztof43 napisał: > I GW to puszcza bez komentarza? Myslalem, ze prawo nie dziala wstecz i > obowiazuja prawa nabyte. Czy GW ma wogole jakas polityke redakcyjna? Nie > zdajecie sobie sprawy, ze takie podgrzewanie nastrojow moze doprowadzic do > rzezi? Pisze z NYCa, ale za tydzien wracam i z przerazeniem widze, ze atmosfera > ...moze i dobrze...bo zimny maj w polsce...nie rzezi a na taczkach raczej...moze sie skonczyc ))) > w Kraju robi sie coraz gorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
insular ODEBRAĆ MÓZGI LIDEROM PIS!!! 14.05.05, 15:42 POSLUGUJĄ SIE NIMI JAK MAŁPA ZEGARKIEM!!! EEEE.. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ODEBRAĆ MÓZGI ... 14.05.05, 15:44 insular napisał: > POSLUGUJĄ SIE NIMI JAK MAŁPA ZEGARKIEM!!! EEEE.. ...czas najwyszy podlaczyc sie do ...mozgu raczej ))) Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 Re: ODEBRAĆ MÓZGI ... 14.05.05, 16:53 me-e napisał: > insular napisał: > > > POSLUGUJĄ SIE NIMI JAK MAŁPA ZEGARKIEM!!! EEEE.. > > > ...czas najwyszy podlaczyc sie do ...mozgu raczej ))) me-e , wydaje mi sie,a raczej jestem pewien ze zarowno liderzy PIS jak i ty mozgu nie macie,wiec jakiekolwiek podlaczenie nie wchodzi w rachube. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ODEBRAĆ MÓZGI ... 14.05.05, 17:00 zulus3 napisał: > me-e napisał: > > > insular napisał: > > > > > POSLUGUJĄ SIE NIMI JAK MAŁPA ZEGARKIEM!!! EEEE.. > > > > > > ...czas najwyszy podlaczyc sie do ...mozgu raczej ))) > > > me-e , wydaje mi sie,a raczej jestem pewien ze zarowno liderzy PIS jak i ty > mozgu nie macie,wiec jakiekolwiek podlaczenie nie wchodzi w rachube. ...skad ta pewnosc...robisz tu za stworce ...czy litylko adwokata ...jaruzela ))) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ODEBRAĆ MÓZGI ... 14.05.05, 21:08 > me-e , wydaje mi sie,a raczej jestem pewien ze zarowno liderzy PIS jak i ty > mozgu nie macie,wiec jakiekolwiek podlaczenie nie wchodzi w rachube. Ja tam z me_e się nie zadaję... Szkoda zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
menuet1 Tworki 14.05.05, 15:42 Kaczorkom podciąc... trochę ogonki. Prezentują i stosują metodę ...' łapaj złodzieja ' ... bo przecież ktoś może sobie przypomnieć o 'telegrafie' ,Pineiro i FOZZ ,o selekcji ludzi w sądownictwie robionych przez Lecha itd. itd. Oni chcą zbudować na nienawiści swoją pozycję i choć trochę zbliżyć się do osiągnięć Jaruzelskiego,któremu do pięt [dosłownie też] nie dorastają, wykorzystująć te grupy społeczne ,których żadne argumenty nie są w stanie zmienić.Na szczęście jest ich niewiele. Mam nadzieję, że i w ich przypadku sprawiedliwość będzie silniejsza. W demokracji ,każdy może mówić co chce, ale wydaje mi się ,że trzeba jeszcze mediów do nagłośnienia tego mówienia. Mediów przyjaznych mówiącemu . Chore pomyśły zyskują rozgłos. ...Może tak jakaś relacja z Tworek? Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko Kaczorze, ty..... 14.05.05, 15:59 polityczna i moralna qrvo! Tylko w twojej zapiekłej z nienawiści kaczej pale mogło się takie coś wykluć. Mam nadzieję kacze ścierwo że kiedyś los cię rozliczy za twe niegodziwości oszuście, kłamco. Obyś sie o-b-e-s-r-a-ł. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Moje zyczenie 14.05.05, 15:59 Kto odda głos do urny na Lecha Kaczynskiego -prezydenta Polski - niech temu ręka uschnie. Kto odda głos na PiS - niech obie ręce uschną! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Żeby coś mogło uschnąć to najpierw musi istnieć. 14.05.05, 16:21 Chyba nie sugerujesz, ze pisuarowy elektorat ma jakieś jaja.Głosuje swój na swego.Kaczki jaja znoszą a nie mają:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Żeby coś mogło uschnąć to najpierw musi istni 15.05.05, 13:22 :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko Szanowny Panie Generale. 14.05.05, 16:01 Chylę czoła przed Pańskim patriotyzmem, odpowiedzialnościa za losy Polski. Zbyt mało mamy takich ludzi jak Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
winetou74 Chyba zacznę popierać Kaczyńskiego a nie PO !! 14.05.05, 15:56 Wreszcie ktoś trzeźwo gada w sprawie tego bandyty Jaruzelskiego!! Dawno miało to być zrobione!!! Jaruzelski nie nadaje się nawet gęsi paś, a co dopiero kaczki piec! Odpowiedz Link Zgłoś
walesal [...] 14.05.05, 16:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko [...] 14.05.05, 16:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cocolinko [...] 14.05.05, 16:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi [...] 14.05.05, 21:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko Re: klika jaruzela groziła wojną domową 14.05.05, 16:03 może w czasie tej "wojny" wytłukli by takich debili jak ty bublu genetyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
ptaskiewicz Re: klika jaruzela groziła wojną domową 14.05.05, 16:09 uuuuuuu powiało kulturą Odpowiedz Link Zgłoś