Dodaj do ulubionych

PO: Sto straconych dni rządu

11.02.06, 08:59
Kompromitacja gabinetu cieni! Krytykanctwo i czarnowidztwo w modzie - co za
ciemnogród z cienkich ministów! Nic nie robią lenie tylko krytykują, a
poparcie społeczne dla nich maleje w postępie wręcz geometrycznym! Co robią
ich "wodzowie"? Nic! Toczą pianę z wściekłości widząc popularność rządu
Marcuinkiewicza, który zrobił w tych pierwszych miesiącach tyle, ile rząd
Suchockiej z wicepremierem Jasiem Marysią Rokitą przez całą kadencję!
Oszołomy, stracili przez chciwość i przerost ambicji szansę na wspólne
rządzenie i szacunek obywateli! PO powoli znika ze sceny politycznej!
Obserwuj wątek
    • haen1950 Re: PO: Sto straconych dni rządu 11.02.06, 09:07
      To jest prawda, ale przedwczesna. Ludzie jeszcze wierzą Kaziowi i jego
      medialnym deklaracjom. Trzeba czasu, żeby przekonanie o dobrze gadającym ale
      mało robiącym rzadzie stało się powszechne.
      • 1sz-truten Re: PO: Sto straconych dni rządu 11.02.06, 10:14
        nie jest przedwczesna
        juz ludziska oczeta otwieraja
        bedzie niedobrze oj bedzie
        cos mi sie wydaje ze pis pr...dolil
        swa szanse, coraz wiecje glosow niezadowolenia
        oni nie slysza tego?
        a ja slysze i to dobrze
        • tales1 Re: PO: Sto straconych dni rządu 11.02.06, 10:20
          Ty nie słuchaj tylko samodzielnie myśl! Spójrz na sondaże - prawdy nie da się
          już dłużej ukrywać: PiS 34%, a PO 24% (i leci!)
          • ukos Teraz już sondaże prawdziwe? 11.02.06, 13:09
            Jak sondażownia dać PiS pierwszy miejsce, to sondażownia już być dobry!
            • realista1000 No właśnie też się dziwię!Jutro bedzie nowy dla GW 11.02.06, 13:15
              PO - 75, PiS - 15% reszta czerwoni z SLD! Zamówią sobie redaktorzy w OBOPie,
              ha, ha, ha!
              • amhu Re: No właśnie też się dziwię!Jutro bedzie nowy d 11.02.06, 18:11
                I w te talesik i realista oczywisie wierzyc nie beda. Paplajac cos dalej o
                samodzielnym mysleniu.
          • amhu Re: PO: Sto straconych dni rządu 11.02.06, 18:09
            Talesiku, tym razem jestes pelen ufnosci w sondaze? I paplesz cos o samodzielnym
            mysleniu?
      • zwykly2 Re: Miałkość tego "Gabinetu Cieni" wprost porażą.. 11.02.06, 10:25

• strong7 Re: Miałkość tego "Gabinetu Cieni" wprost porażą. 11.02.06, 10:39
          Szkoda,że PO traci impet w"politycznej zywotności",a JM Rokita używa zbyt wiele
          słów, a jakichkolwiek działań nie widać...
    • ekopomoc W PetroTank zatrudniony jest zięć pana posła Tomak 11.02.06, 10:53
      "Panie Pośle Rokita, w zamian za co ręczyli pańscy partyjni koledzy Tomaka i
      Grad ludziom, którym prokuratura stawia zarzuty udziału w mafii paliwowej?
      Zapewne pan powie, że nie wie. To ja panu podpowiem. W Petro-Tank zatrudniony
      jest zięć pana posła Tomaki, a brat A. Grada, Stefan, też jest zatrudniony w
      filii Petro-Tank w Warszawie, mając samochód do dyspozycji, telefony komórkowe,
      wysokie uposażenie itd. Oto uczciwe państwo PO.

Panie Pośle Rokita, mam prośbę, aby pan zbadał powiązania "biznesowe" pomiędzy
      spółką żony pana Grada a spółką Petro-Tank i uczciwie poinformował o tym opinię
      publiczną. Zapewne spyta pan, a co robiła w tej spółce Rada Nadzorcza? Odpowiem
      panu – brali ogromną „kasę”. A wie pan kim są członkowie Rady Nadzorczej Petro-
      Tank? To byli SB-cy, jak ostatni szef SB Anklewicz i jego prawa ręka Wałach,
      których swego czasu pan bronił przed dekomunizacją. Teraz to pańscy ludzie i
      aparat byłego SB korzysta z tzw. "transformacji ustrojowej".

Z listu otwartego Z. Wrzodaka do J. Rokity
    • gogol66 Sto straconych dni PO 11.02.06, 11:09
      "Gazeta Wyborcza" opublikowała ankietę, w której pyta czytelników, kogo ona,
      "Gazeta", obecnie zwalcza, a kogo popiera. Sama już nie wie. Istotnie, łatwo się
      pogubić. Moim zdaniem popiera Leppera, bo pisze o nim codziennie.
    • gogol66 PO: Sto dni sukcesów rządu !!! 11.02.06, 11:57
      wasza krytyka totalitarna
      jest taka jak i wy: marna
      nie jest warta ani grosza
      nadaje się tylko do kosza
      • block-buster Media europejskie oceniaja rzad kaczek negatywnie 11.02.06, 12:43
        • gogol66 Re: Media europejskie oceniaja rzad kaczek negaty 11.02.06, 13:01
          Media europejskie oceniaja rzad kaczek negatywnie

block-buster ty tu jesteś z tego znany
          że nie jesteś prawdomówny ale zakłamany
          • realista1000 A kiedy w ogóle one oceniały dobrze rząd polski? 11.02.06, 13:13
            Wtedy kiedy premierem był Mazowiecki, ministrem Geremek, a naczelnym Wyborczej
            Michnik, co! No, albo nieudolny, cyniczny i "sprzedajny" Miller tudzież Belka,
            kiedy zachód robił z nami co chciał, bo mentalnie socjalistyczni "czerwoni"
            bali się nawet kichnięcia Brukseli! Jeśli zachód psioczy, to znaczy, że im rząd
            nie "leży", a to dobra wiadomość dla Polaków, bo odkąd to zachód
            i "zlaicyzowani umysłowo" Francuzi chca dla nas lepiej?
    • ukos PiS-ory jakby w transie narkotycznym 11.02.06, 13:15
      Euforii na razie nic nie zakłóca, jakby się czegoś nałykali. Po prostu PiS
      wygrał na zawsze, nigdy już władzy nie odda!

Nawet udział koncernów farmaceutycznych w komisji decydującej, ile im płacić,
      wzbudza zachwyt i owacje PiS-iego elektoratu. I mnie ma się co dziwić, to jest
      gwarancja, że leku przywracającego równowagę psychiczną długo nie będzie. Za to
      kac będzie kiedyś wielki.
      • realista1000 Nie patrz z ukosa, to będziesz lepiej widział to, 11.02.06, 13:20
        co sie dzieje w polskiej polityce! Euforii nauczyłem się od PO w czasie
        wyborów, co prawda krótkiej, bo tylko do ogłoszenia wyników, ale jakiej
        żywiołowej! Moja bedzie dłuższa, bo czekałem na nią kilkanaście lat!
    • stacho_j ROKITA 12.02.06, 20:38
      Rokita łysą pałą oświeci nam Polskę całą !!!!
    • trupiatwarz kaczory przed trybunal konstytucyjny za psucie RP 12.02.06, 20:53

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka