bryt.bryt 23.02.06, 12:51 Rzadza nami specjalisci: PRezydent - specjalista od nicnierobienia, niechluj PRemier - specjalista od udawania, podworkowy dowcipnis PRezes - specjalista od destrukcji, "wizjoner" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loppe Re: specjalisci 23.02.06, 12:52 Mają tylko jedną zaletę: sa 3x lepsi od tej grupy chcacej trzymać władzę z PO :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: specjalisci 23.02.06, 12:58 loppe napisał: > Mają tylko jedną zaletę: sa 3x lepsi od tej grupy chcacej trzymać władzę z PO > :)) Mowia, ze wiara gory przenosi. Poki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lika78 Re: specjalisci 23.02.06, 13:26 Daj Boże zdrowie... Kolego, oni już dziś na Radzie Gabinetowej zastanawiają się, co zrobić z obietnicami bez pokrycia i jak dalej afiszowac sukcesy, których brak. O której to ląduje samolot z Brukseli? Chyba desant PR Kamińsko-Bielanowy pilnie potrzebny w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: specjalisci 23.02.06, 14:09 Przerysowany watek, przerysowane odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: specjalisci 23.02.06, 14:10 Prawde mówiąc ekstremalne sformulowania tematu sa dosc obrzydliwe i uwłaczają nieco inteligencji polskiego społeczenstwa, bo to w końcu ono wybrało i obecnie dośc wysoko ocenia w/w fuuuj Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: specjalisci 23.02.06, 14:33 loppe napisał: > Prawde mówiąc ekstremalne sformulowania tematu sa dosc obrzydliwe i uwłaczają > nieco inteligencji polskiego społeczenstwa, bo to w końcu ono wybrało i obecnie > dośc wysoko ocenia w/w Inteligencji spoleczenstwa powinno uwlaczac to, jak PiS pokazal srodkowy palec wyborcom (i nie tylko im). Ale jakos nie uwlacza. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: specjalisci 23.02.06, 12:53 PRzewodniczacy Klubu PiS - specjalista od niewyraznego mowienia i nieodpowiadania na pytania Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt moja wersja 23.02.06, 12:59 PRezydent - specjalista od nicnierobienia, niechluj PRemier - specjalista od udawania, podworkowy dowcipnis PRezes - specjalista od destrukcji, "wizjoner" PRzewodniczacy - specjalista-lgarz, "prawnik" Odpowiedz Link Zgłoś
lola.ferrari Re: moja wersja 23.02.06, 13:01 bryt.bryt napisał: > PRezydent - specjalista od nicnierobienia, niechluj > PRemier - specjalista od udawania, podworkowy dowcipnis > PRezes - specjalista od destrukcji, "wizjoner" > PRzewodniczacy - specjalista-lgarz, "prawnik" Kto to jest przewodniczący? Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: moja wersja 23.02.06, 13:03 lola.ferrari napisała: (...) > Kto to jest przewodniczący? Charakterystyka postaci nie starcza? Wyjasnie - szef klubu PiS, obywatel Edgar. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: moja wersja 23.02.06, 13:03 ten sam, ktorego ja powtorzylam tylko mu dodalam Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt uzupelnienie 23.02.06, 13:21 PRezydent - specjalista od nicnierobienia, niechluj PRemier - specjalista od udawania, podworkowy dowcipnis PRezes - specjalista od destrukcji, "wizjoner" PRzewodniczacy - specjalista-lgarz, "prawnik" Marszalek - specjalista d/s procedur, czlowiek cierpliwy Odpowiedz Link Zgłoś
great.one mowisz zapewne o procedurach religijnych 23.02.06, 13:37 i cierpliwosci w odmawianiu rozanca. Ta bladosc twarzy,charakterystyczna dla religijnych fanatykow,mowi wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
great.one Dodatek.Wlasnie TVN 24 pokazuje Marka Jurka 23.02.06, 13:42 jak bierze udzial wraz z Glempem w uroczystosci bierzmowania wiezniow. Ciekawe zajecie jak na marszalka parlamentu,???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: mowisz zapewne o procedurach religijnych 23.02.06, 13:43 great.one napisał: > i cierpliwosci w odmawianiu rozanca. > Ta bladosc twarzy,charakterystyczna dla religijnych fanatykow,mowi wszystko Mozna i tak, chociaz mialem na mysli procedury sejmowe. Odpowiedz Link Zgłoś
great.one wycieli moja odpowiedz,a napisalem tylko,, 23.02.06, 14:40 ze M.J. w sejmie wyglada jakby stale odmawial zdrowaski Odpowiedz Link Zgłoś