Dodaj do ulubionych

nareszcie jest ktos,kto nie boi sie R.M. i ojca Ry

28.02.06, 15:04
dzyka.Sad nakazal TRWAM przeprosic Owsiaka za nieprawdziwe oskarzenia w
filmie o przystanku Woodstock
I ma to zrobic publicznie,7 razy !!!!!
Po raz pierwszy organ wladzy przyznal,ze ojciec Rydzyk i jego media klamia i
nawoluja do nienawisci
Obserwuj wątek
    • po_godzinach a jak nie zrobi, to co wtedy? 28.02.06, 15:05
      • great.one to wiadomosc podana 3 minuty temu.Z pewnoscia 28.02.06, 15:08
        beda komentarze.Najwazniejsze,ze przelamano milczenie.Ze po raz pierwszy
        pokazano manipulacje R.M. i ze bedzie sie o tym mowic.
        • w11mil nie czytasz Gazety Wyborczej i innnych postepowych 28.02.06, 15:12
          mediow

great.one napisał:
          >Najwazniejsze,ze przelamano milczenie.Ze po raz pierwszy
          > pokazano manipulacje R.M. i ze bedzie sie o tym mowic.
      • grom3 Re: a jak nie zrobi, to co wtedy? 28.02.06, 15:09
        Wyjedzie do Rosji i bedzie z jeszcze wieksza sila glosil slowo Boze,czy dales
        pieniazki na stacje radiowe w Rosji kup cegielki na Stocznie ale nie wiadomo
        jaka.
        • gorby6 Re: a jak nie zrobi, to co wtedy? 28.02.06, 20:18
          Kapłan zepsuł wibrator

Wojciech Jurczak, Andrzej Rozenek 28-02-2006, ostatnia aktualizacja 28-02-2006 17:03

Proboszcz z miejscowości Banie wylądował w szpitalu. Trzeba mu było chirurgicznie usunąć wibrator z odbytu. Kapłan zepsuł
          wibrator

Wojciech Jurczak, Andrzej Rozenek 28-02-2006, ostatnia aktualizacja 28-02-2006 17:03

Proboszcz z miejscowości Banie wylądował w szpitalu. Trzeba mu było chirurgicznie usunąć wibrator z odbytu.

Ksiądz Zdzisław T. od trzech lat pełni posługę w Baniach. Nie zyskał sobie specjalnej sympatii. Ludzie mieli pretensje, że
          wyniosły i pazerny. Teraz jest pośmiewiskiem całej gminy.

Piękny zabytkowy kościół w Baniach zastaliśmy zamknięty na cztery spusty. Plebania leży po drugiej stronie ulicy. Przy
          drzwiach
          cztery dzwonki, bez opisu. Naciskamy wszystkie po kolei. Po dłuższym czasie otwiera 70-letnia gospodyni:

– Ja tam nic nie wiem, jestem tu na zastępstwie od dwóch dni.

– A ksiądz proboszcz?

– Na urlopie.

– Nieszczęście mu się przydarzyło?

– Coś tam słyszałam, ale nic nie powiem.

Na przykościelnym murku dwóch gości konsumuje drugie śniadanie.

– Tak było. Maluchem go ktoś zawiózł o drugiej w nocy do Gryfina. A naje..y był jak bela.

– To ksiądz proboszcz z tych, co wolą chłopców?

– A uchowaj Boże! Porządny z niego jebaka. Mówią, że z jedną nauczycielką to go straż leśna złapała. I mandat chcieli
          wlepić. Zwierzynę gorszył?

Mieszkańcy Bań nie żałują dobrodzieja. Kilkoro z nich martwiło się, czy aby na pewno zostanie odwołany.

– No bo jak on teraz będzie dzieci w gimnazjum religii nauczał? – pyta oburzona pani w średnim wieku.

Młodzież ma ubaw po pachy. Zdradza nową ksywę klechy: Shakin Zdzisio.

Jedziemy do szpitala w Gryfinie. Dyrektor szpitala na urlopie, ordynator chirurgii też. Wakacje. Lekarze z gryfińskiego
          szpitala
          nie chcą nic mówić. Obowiązuje ich tajemnica zawodowa. Nieoficjalnie dowiadujemy się, że po wyjęciu z księżego odbytu
          rozweselacz jeszcze wibrował. Nie możemy się oprzeć skojarzeniom z reklamą baterii, na której różowe króliczki-zabawki grają
          niestrudzenie w futbol...

Ksiądz po operacyjnym usunięciu wibratora został zabrany przez biskupa. Prawdopodobnie, żeby wrócił do parafii i swoją
          obecnością zadał kłam rodzącym się plotkom. Okazało się to dla niego zgubne. W czasie demonstracyjnej przechadzki po Baniach
          dobrodziej pochylił się i... założone mu w tyłku szwy puściły. Znowu trafił na stół chirurgiczny.

– Tak, takie przypadki się zdarzają – śmieje się emerytowany chirurg ze Szczecina – pamiętam pewnego
          pac-jenta, który zaspokajał się za pomocą lewarka od zmiany biegów w dużym Fiacie. Tak się biedaczysko zapamiętał, że
          doprowadził do odkręcenia ozdobnej gałki, która pozostała w jelicie. Nie koniec na tym. Wstydził się iść do lekarza, wymyślił
          więc, że nadzieje się na powrót na lewarek i wkręci gałkę na swoje miejsce.
          Zrobił to tak nieudolnie, że przebił jelito w trzech miejscach. Mało brakowało, a zszedłby z tego świata...

Ksiądz Zdzisław T. od trzech lat pełni posługę w Baniach. Nie zyskał sobie specjalnej sympatii. Ludzie mieli pretensje, że
          wyniosły i pazerny. Teraz jest pośmiewiskiem całej gminy.

Piękny zabytkowy kościół w Baniach zastaliśmy zamknięty na cztery spusty. Plebania leży po drugiej stronie ulicy. Przy
          drzwiach
          cztery dzwonki, bez opisu. Naciskamy wszystkie po kolei. Po dłuższym czasie otwiera 70-letnia gospodyni:

– Ja tam nic nie wiem, jestem tu na zastępstwie od dwóch dni.

– A ksiądz proboszcz?

– Na urlopie.

– Nieszczęście mu się przydarzyło?

– Coś tam słyszałam, ale nic nie powiem.

Na przykościelnym murku dwóch gości konsumuje drugie śniadanie.

– Tak było. Maluchem go ktoś zawiózł o drugiej w nocy do Gryfina. A naje..y był jak bela.

– To ksiądz proboszcz z tych, co wolą chłopców?

– A uchowaj Boże! Porządny z niego jebaka. Mówią, że z jedną nauczycielką to go straż leśna złapała. I mandat chcieli
          wlepić. Zwierzynę gorszył?

Mieszkańcy Bań nie żałują dobrodzieja. Kilkoro z nich martwiło się, czy aby na pewno zostanie odwołany.

– No bo jak on teraz będzie dzieci w gimnazjum religii nauczał? – pyta oburzona pani w średnim wieku.

Młodzież ma ubaw po pachy. Zdradza nową ksywę klechy: Shakin Zdzisio.

Jedziemy do szpitala w Gryfinie. Dyrektor szpitala na urlopie, ordynator chirurgii też. Wakacje. Lekarze z gryfińskiego
          szpitala
          nie chcą nic mówić. Obowiązuje ich tajemnica zawodowa. Nieoficjalnie dowiadujemy się, że po wyjęciu z księżego odbytu
          rozweselacz jeszcze wibrował. Nie możemy się oprzeć skojarzeniom z reklamą baterii, na której różowe króliczki-zabawki grają
          niestrudzenie w futbol...

Ksiądz po operacyjnym usunięciu wibratora został zabrany przez biskupa. Prawdopodobnie, żeby wrócił do parafii i swoją
          obecnością zadał kłam rodzącym się plotkom. Okazało się to dla niego zgubne. W czasie demonstracyjnej przechadzki po Baniach
          dobrodziej pochylił się i... założone mu w tyłku szwy puściły. Znowu trafił na stół chirurgiczny.

– Tak, takie przypadki się zdarzają – śmieje się emerytowany chirurg ze Szczecina – pamiętam pewnego
          pac-jenta, który zaspokajał się za pomocą lewarka od zmiany biegów w dużym Fiacie. Tak się biedaczysko zapamiętał, że
          doprowadził do odkręcenia ozdobnej gałki, która pozostała w jelicie. Nie koniec na tym. Wstydził się iść do lekarza, wymyślił
          więc, że nadzieje się na powrót na lewarek i wkręci gałkę na swoje miejsce.
          Zrobił to tak nieudolnie, że przebił jelito w trzech miejscach. Mało brakowało, a zszedłby z tego świata...
          • gniewko_syn_ryba To bardziej wiarygodne: 28.02.06, 20:52
            Wznowienie działalności sekcji polskiej Radia Wolna Europa coraz bardziej
            prawdopodobne

Zgodnie z oczekiwaniami ludności naszego kraju, być może za kilka tygodni wznowi
            działalność sekcja polska Radia Wolna Europa.

„Widzimy gwałtowną potrzebę ponownego uruchomienia tego radia”, twierdzi Michał
            Szczepaniak, dyrektor Ośrodka Badań Nastrojów Społecznych. „Nawiązaliśmy już
            kontakt z pozostałymi w Monachium członkami dawnego zespołu RWE i wystosowaliśmy
            odpowiedni wniosek do Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji o przydzielenie pasma
            emisyjnego”.

Szczepaniak powiedział, że otrzymał już odpowiedź od kierownictwa KRRiT
            wyrażającą zgodę na pasmo, z zastrzeżeniem jednak, że wznowiony program RWE
            będzie przez stronę polską zagłuszany. Dyrektor OBNS uznał tę wiadomość za
            bardzo dobrą, zauważając, że zagłuszanie odrodzi dawne sentymenty, a poza tym
            spowoduje łatwość w odnajdywaniu Wolnej Europy na falach eteru.

„Być może dałoby się jeszcze namówić do wznowienia współpracy kapitana
            Czechowicza, który swego czasu działał agenturalnie w Wolnej Europie, będąc
            agentem SB”, rozmarzył się Szczepaniak.

A to prawdziwy CYCUŚ:

Przywódcy Solidarności, Jaruzelski i Kiszczak, opowiadają, jak podsadzali Wałęsę
            na mur stoczni gdańskiej

nowypompon.pl/
    • piaf.e Re: nareszcie jest ktos,kto nie boi sie R.M. i oj 28.02.06, 15:10
      Masz racje, ja osobiscie sie go boje , a zwłaszcza jego fanów.
      • great.one Rydzyk jako taki jest niegrozny.Grozne jest to,ze 28.02.06, 15:14
        obecny rzad przyjal jego poglady za wlasne.
    • przyladek.dobrej.nadziei Re: nareszcie jest ktos,kto nie boi sie R.M. i oj 28.02.06, 15:14
      great.one napisał:

> dzyka.Sad nakazal TRWAM przeprosic Owsiaka za nieprawdziwe oskarzenia w
      > filmie o przystanku Woodstock
      > I ma to zrobic publicznie,7 razy !!!!!
      > Po raz pierwszy organ wladzy przyznal,ze ojciec Rydzyk i jego media klamia i
      > nawoluja do nienawisci

Przeprosiny powinny leciec na falach RM co godzine przez siedem dni w tygodniu,
      zeby cos do moherow w koncu dotarlo.
    • dokowski Odwieczna walka dobra ze złem 28.02.06, 15:16
      great.one napisał:

> ojciec Rydzyk i jego media klamia i nawoluja do nienawisci

Nie zapominajmy, że Trwam i RM stoją po tronie zła, a Owsiak jest jednym z
      najlepszych Polaków.
      • w11mil Suuper! 28.02.06, 15:21
        dokowski napisał:
        > Nie zapominajmy, że Trwam i RM stoją po tronie zła, a Owsiak jest jednym z
        > najlepszych Polaków.

Postaram sie nie zapomniec (na wszelki wypadek zapisalem w kajeciku)
        • dokowski Noś kajecik przy sobie 01.03.06, 09:28
          w11mil napisała:

> Postaram sie nie zapomniec (na wszelki wypadek zapisalem w kajeciku)
    • gniewko_syn_ryba A ja nie bałem się GW ! 28.02.06, 15:19
      I liczę na to, że tak samo odszczeka swoje kłamstwa na temat mojej żony sprzed 3
      lat ! Trwjący właśnie tyle czasu proces powoli zbliża się do końca i jak dobrze
      pójdzie, wyrok zapadnie jeszcze w tym roku... Dlatego życzę Agorze, żeby jeszcze
      nie padała zanim nie wypłaci zadośćuczynienia... ;)))
      • great.one masz malo czasu,bo gielda wlasnie padla,a Agora 28.02.06, 15:24
        dalej zjezdza.
        • gniewko_syn_ryba Re: masz malo czasu,bo gielda wlasnie padla,a Ago 28.02.06, 15:42
          Eeee tam, skromne 10 mln wysupłają z drobniaków... ;)))
      • b.krakus Re: A ja nie bałem się GW ! 28.02.06, 15:28
        jakiej "twojej żony"?
        • przyladek.dobrej.nadziei Re: A ja nie bałem się GW ! 28.02.06, 15:31
          b.krakus napisał:

> jakiej "twojej żony"?

Ten gosc juz tak ma. Wchodzi do sklepu i pyta: sa plaszcze dla mojej zony? :)
          • b.krakus głupia sprawa 28.02.06, 15:35
            bo on zdaje się że z krakowa jest...
        • gniewko_syn_ryba Re: A ja nie bałem się GW ! 28.02.06, 15:38
          b.krakus napisał:

> jakiej "twojej żony"?

Masz kłopoty z rozumieniem prostych tekstów ???... Czyżbyś był uczniem
          gimnazjum, w którym wówczas pracowała ?...
          • b.krakus Re: A ja nie bałem się GW ! 28.02.06, 15:54
            weźże napisz po ludzku o co chodzi...

ps. ona też tak wszystkich obrażała?
            • gniewko_syn_ryba Re: A ja nie bałem się GW ! 28.02.06, 16:08
              b.krakus napisał:

> weźże napisz po ludzku o co chodzi...

Jeżeli nie rozumiesz prostego jak konstrukcja cepa określenia "kłamstwa na temat
              mojej żony", to jak mam ci to bardziej łopatologicznie przetłumaczyć ?...
              >
              > ps. ona też tak wszystkich obrażała?

Gorzej - "pobiła" !!! ;))) Obraziłem cię ??? Czym ?...
              • grom3 Re: A ja nie bałem się GW ! 28.02.06, 16:11
                Moherowe berety wiedza ze ich wodz musi przeprosic.
                • gniewko_syn_ryba Re: A ja nie bałem się GW ! 28.02.06, 16:18
                  Rydzyk nie jest i nigdy nie był "moim wodzem", nie noszę też moherowego beretu
                  tylko klasyczny bawełniany z antenką... ;))) Moherowe nosi za to moja teściowa,
                  której idolem jest... Tusk ;)))

P.S. Do b.krakusa - nie pytaj "jaka moja teściowa", proszę...
              • przyladek.dobrej.nadziei Re: A ja nie bałem się GW ! 28.02.06, 16:12
                gniewko_syn_ryba napisał:

> b.krakus napisał:
                >
                > > weźże napisz po ludzku o co chodzi...
                >
                > Jeżeli nie rozumiesz prostego jak konstrukcja cepa określenia "kłamstwa na
                tema
                > t
                > mojej żony", to jak mam ci to bardziej łopatologicznie przetłumaczyć ?...

Czy twoja zona jest krolowa egipska, ktora wszyscy znaja i od razu wiedza o co
                chodzi?
                • gniewko_syn_ryba Re: A ja nie bałem się GW ! 28.02.06, 16:29
                  przyladek.dobrej.nadziei napisał:

> Czy twoja zona jest krolowa egipska, ktora wszyscy znaja i od razu wiedza o co
                  > chodzi?

Nie - moja żona nie jest królową egipską i nie wszyscy ją znają, a mimo to GW
                  (dodatek krakowski) poświęciła jej aż kilka artykułów na 1 stronach, w których
                  raczyła była napisać nieprawdę. W szczegóły nie będę się wdawał bo to nie
                  miejsce ku temu - jak cię to interesuje, "spytaj Czuchnowskiego, on ci "prawdę"
                  powie"... ;)))

A b.krakus mógł zapytać po polsku "kto jest twoją żoną" albo "kim jest twoja
                  żona" - "jakiej twojej żony" było bez sensu, że o gramatyce nie wspomnę...
      • kosciol.mlodziezy.psychicznej To w IV RP będzie miała uprawnienia kombatanckie. 28.02.06, 16:23
        Jak ci z solimarności.
        • gniewko_syn_ryba Re: To w IV RP będzie miała uprawnienia kombatanc 28.02.06, 16:42
          Po tym co przeszła, należą sie jej jak najbardziej tyle, że nie budżet ale Agora
          powinna je finansować...
          • kosciol.mlodziezy.psychicznej To nieprawdopodobne!! 28.02.06, 16:56
            • gniewko_syn_ryba Re: To nieprawdopodobne!! 28.02.06, 17:14
              Co ? Że GW kłamie, czy, że żona dostanie uprawnienia kombatanckie ?... ;)
              • kosciol.mlodziezy.psychicznej To że mam do czynienia z męczennikami. 28.02.06, 17:16
                • gniewko_syn_ryba Re: To że mam do czynienia z męczennikami. 28.02.06, 20:27
                  Widzisz... przebywanie na forum ubogaca... ;)))
    • b.krakus jedyne wolne media… 28.02.06, 15:29
      będą musiały coś odszczekać?!
      • great.one najlepsze jest to : w siedmiu,osobnych przeprosi- 28.02.06, 15:30
        nach.Zeby do wszystkich dotarlo!!!
        • b.krakus Re: najlepsze jest to : w siedmiu,osobnych przepr 28.02.06, 15:33
          trochę mało, ale na początek...
          • gniewko_syn_ryba Ile razy GW ma przeprosić ?... 28.02.06, 15:48
            1) w wydaniu ogólnopolskim
            2) w dodatku krakowskim
            3) w Dzienniku Polskim
            4) w Gazecie Krakowskiej
            5) w portalu
            6) na stronie Agory

Hm... wyszło tylko 6 razy... :((( To może jeszcze w "Wiadomościach" TVP ?... ;)))
            • b.krakus Re: Ile razy GW ma przeprosić ?... 28.02.06, 15:55
              za rydzyka?!
    • isab Re: nareszcie jest ktos,kto nie boi sie R.M. i oj 28.02.06, 15:37
      hehe, nie cieszmy się za wcześnie ;)

Wielki Brat niedługo weźmie się za takie okropne sądy i rozkaże im wszystko
      odszczekać. W końcu kto powiedział, że Owsiak też nie był w układzie? :D
      • lvl0 Towarzysz Owsiak jest synem milicjanta. 28.02.06, 15:40
        • great.one i co z tego ?????? Kazdy jest czyims synem. 28.02.06, 15:41
        • kropek_oxford A tow. Kaczynscy synami politruka od marksizmu- 28.02.06, 15:59
          leninizmu, oraz Jadwigi K. z listy agentow Wildsteina.
          IPN BU 00945/548 KACZYŃSKA JADWIGA
          wildstein.ewcia.com/k/ka.html
          Nie wiadomo, CO gorsze, nieprawdaz?
          • w11mil wszedzie te oszolomy z obsesją lustracyjną! 28.02.06, 16:12
            kropek_oxford napisał:

> leninizmu, oraz Jadwigi K. z listy agentow Wildsteina.
      • joannabarska Toruński mur padł... 28.02.06, 15:42
        Chyba tamte wątki usunieto dlatego, ze jest ten. Trzeba sprawdzic, który byl
        pierwszy i baczyc, by ten nie podzielił losów tamtych. Ojciec Dyrektor wreszcie
        cos przegrał w polskim sądzie! I to jest wiadomość interesująca. Czekam na
        rozliczenie spraw finansowych! Panie Owsiak, brawo! Skruszył Pan m u r !
    • cimoszenka Tv Trwam oszuści 28.02.06, 15:43
      i jak tam Tadziu chcesz kopa w dupala?
    • kostka.s Te moherowa holote nalezy jak pluskwy wydusic 28.02.06, 15:44
      to jest gorsze niz zaraza.
      • great.one sami zejda.Na kazdym zjezdzie jest ich coraz mniej 28.02.06, 15:46
        stad rozpaczliwe wezwania Rydzyka do wplacania pien iedzy.
        • deltalima Re: sami zejda.Na kazdym zjezdzie jest ich coraz 28.02.06, 15:52
          rydzyk wiedział, że sama natura bardzo szybko przetrzebi szeregi jego
          zwolenników stąd ten złodziejski numer ze stocznią.
      • w11mil cyklon B? 28.02.06, 15:47
        • gniewko_syn_ryba Re: cyklon B? 28.02.06, 15:52
          Za drogo... On własnoręcznie... moherowym szalikiem ;)))
          • great.one Re: cyklon B? 28.02.06, 15:59
            kazdego,kto juz nie moze placic?
            • w11mil nie zrozumiales 28.02.06, 16:03
              post dotyczy sposobu, jaki zastosuje kostka.s "aby Te moherowa holote nalezy
              jak pluskwy wydusic"
              • kropek_oxford G r z y w n a m i, misiu, grzywnami... A tobie, 28.02.06, 16:04
                naziolu, jak zwykle cyklon i komin na mysli:))))
                • w11mil dlaczego naziolu? 28.02.06, 16:07
                  kropek_oxford napisał:

> naziolu, jak zwykle cyklon i komin na mysli:))))
                  z kontekstu wynika ze to mnie chca wydusic bojownicy o Postęp i Tolerancję
    • kosciol.mlodziezy.psychicznej Ten skandaliczny wyrok jest jeszcze jednym dowodem 28.02.06, 16:06
      na to, jak znaczna patologia zalęgła się w polskim wymiarze sprawiedliwości.
      Panie Ministrze Ziobro! Wygramy wojnę z korupcjom i układęm!
      • joannabarska Re: Ten skandaliczny wyrok jest jeszcze jednym do 28.02.06, 16:16
        Skandaliczny wyrok? "Kosciół mlodziezy. psychicznej" albo kpi albo dostał fioła.
        • kosciol.mlodziezy.psychicznej To wy kpicie sobie! 28.02.06, 16:21
          WY! Biznesowo częścio stolika bryżowego!
          • great.one napisz po ludzku.Z czego mamy nie kpic,zebys 28.02.06, 16:24
            nie byl jeszcze bardziej psychiczny???!!!
            • kosciol.mlodziezy.psychicznej I tak tego nie zrozumiesz lewacki obrońco układu! 28.02.06, 16:34
              • great.one a moze jednak??? Dawaj smialo!!!!!!!!!!!! 28.02.06, 16:36
                • great.one Trwam ma rowniez zaplacic 1000 zl na dom dziecka 28.02.06, 16:54
    • ksiaze-ciemnogrodu Mam nadzieje ze prezydent ułaskawi ojca dyrektora 28.02.06, 18:15
      • great.one I zgodzi sie na powieszenie w Sejmie jego portretu 28.02.06, 18:17
    • pkt4a Re: nareszcie jest ktos,kto nie boi sie R.M. i oj 28.02.06, 21:02
      i co teraz bedzie ? o hryste

--
      www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=591
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka