luci-c 29.03.06, 18:20 ...to po jaką cholerę na forum jest tyle wpisów o nim? tylko na fk naliczyłem kilkanascie tysięcy. Oj,coś mi się wydaje,że pikusie to ci co o Michniku piszą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no.mercy pikus picus to ty wlasnie,jesli nie rozumiesz,ze t 29.03.06, 18:24 aka ilosc tylko na tym forum swiadczy wlasnie o jego wielkosci.A kto wie,ze wogole istniejesz??? A on juz przeszedl do historii. Odpowiedz Link Zgłoś
gfy Re: pikus picus to ty wlasnie,jesli nie rozumiesz 29.03.06, 19:15 no.mercy napisała: > A on juz przeszedl do historii. jako najwieksza kanalia w polskiej polityce u schylku XX wieku Odpowiedz Link Zgłoś
no.mercy biedny goofie.Umie tylko szczekac i piszczec.Ale 29.03.06, 19:18 w koncu to tylko kreskowka Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford A ty masz filmik o waszym bohaterze:) 29.03.06, 19:33 Bo przeciez po cos go Prezio Lepercorn odnaczal, nie? terazmy.onet.pl/_i/filmy/2803/jaruzelski.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
hoomboog Re: Adam Michnik mały pikuś 29.03.06, 18:59 Dla mnie Michnik jest WIELKI, a zle pisza o nim tzlko popaprancy. Odpowiedz Link Zgłoś
ubekubek Na 100% pikusie to ci co go bronia-KPP odmaszerowa 29.03.06, 19:08 luci-c napisał: > ...to po jaką cholerę na forum jest tyle wpisów o nim? > tylko na fk naliczyłem kilkanascie tysięcy. > Oj,coś mi się wydaje,że pikusie to ci co o Michniku piszą. Odpowiedz Link Zgłoś