Dodaj do ulubionych

Zbliza sie koniec kariery Rydzyka.Teraz sam moze

24.04.06, 13:40
nareszcie poczuc,jak czuja sie ci,na ktorych jego media szczuly calymi latami.

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060424/kraj/kraj_a_13.html
Obserwuj wątek
    • terrestre Re: Zbliza sie koniec kariery Rydzyka.Teraz sam m 24.04.06, 13:44
      ten,ktory latami sial nienawisc,teraz zebrze o pomoc
      • kropek_oxford Kremlowska zlodziejska swolocz...Jak on smie Janem 26.04.06, 17:59
        Pawlem tlusty ryj sobie wycierac?
        • leo.hellmann Nazi-Gabrycho ze Storm Frontu - od JP II ci 26.04.06, 20:19
          wara. Poczytaj sobie i morda w kubeł :))

"Ja Panu Bogu codziennie dziękuję, że jest w Polsce takie radio, i że się
          nazywa Radio Maryja."

"Radiu Maryja życzę, aby odważnie głosiło Ewangelię słowem i czynem, aby
          rozprzestrzeniało na falach eteru Chrystusowe orędzie życia, które jest
          zawsze orędziem prawdy, miłości i solidarności. Równocześnie dziękuję Radiu
          Maryja za to wielorakie i ofiarne zaangażowanie się w apostolstwo słowa,
          które dzisiaj jest tak bardzo ważne i tak bardzo potrzebne w naszym kraju."

"Raduję się obecnością słuchaczy Radia Maryja, które ma siedzibę w Toruniu.
          Rozgłośnia ta dociera do bardzo wielu rodaków w Polsce i na świecie.
          Wszystkim słuchaczom i pracownikom Radia życzę tej radości, jaka płynie ze
          zwiastowania Dobrej Nowiny. Niech Maryja, Gwiazda Nowej Ewangelizacji
          prowadzi wasze Radio na spotkanie nowych ludzi i nowych czasów. Dziękuję Wam
          za radiową katechezę, a szczególnie za modlitwy w intencji Kościoła i
          Papieża. Pozdrowieniem moim obejmuję również wszystkie rozgłośnie katolickie
          w Polsce, a jest ich wiele. Pomagają one ludziom w odkrywaniu piękna i mocy
          Ewangelii, która jest drogą do zbawienia każdego człowieka. Wasza działalność
          i apostolstwo są bardzo cenne, bardzo potrzebne Kościołowi i Ojczyźnie. Niech
          Wam Bóg błogosławi."
          • kropek_oxford Nie jestem folklorysta i brednie motlochu mnie nie 26.04.06, 20:21
            bawia, zhurek, lux veritas i kupo innych nickow "robiacych za tlum" polskich
            nazioli:)))
            • leo.hellmann Wiem, Gabrycho z homoseksualnej sekty 26.04.06, 20:23
              anglikańskiej, że JP II to dla ciebie motłoch, ale przynajmniej nie łgaj, że
              miał on coś przeciwko Radiu Maryja :-)
              • kropek_oxford Jan Pawel is history. Benek rzadzi, cepie:))) n/t 26.04.06, 20:25

• kropek_oxford PS: Nie bylem ministrantem w sekcie Jankowskiego 26.04.06, 22:14
                  Do homoseksualnej sekty Peatza tez nie nalezalem:)))
                  news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/1837840.stm--
                  Ein Volk, IV Reich, Zwei Katschoren ;)
          • kropek_oxford PS: A skad wiesz, cepie, o Gabryscie w Storm Front 26.04.06, 20:24
            Powinno ci to, obrzezany "Aryjczyku", bardzo imponowac:)))
    • paseo Re: Zbliza sie koniec kariery Rydzyka.Teraz sam m 24.04.06, 14:04
      podobno decyzja zostanie ogloszona 3 Maja.
      Nosil wilk razy kilka ....
      • wanda43 Re: Zbliza sie koniec kariery Rydzyka.Teraz sam m 24.04.06, 14:19
        To gdzie waaadza bedzie sie teraz produkowac?Jak sobie sierotki poradzą?
        • terrestre Posadza tam Sobecka ??? Juz zna ten mikrofon 24.04.06, 14:25
    • antykagan Re: Zbliza sie koniec kariery Rydzyka.Teraz sam m 24.04.06, 15:08
      Bezczelny, kłamliwy łajdak. Ile razy Malwersancie byłeś na prywatnej audiencji,
      o którą żebrałeś? Jak śmiesz łajdaku wycierać sobie gębę imieniem Jana Pawła
      II, kłamiąc przy tym bezczelnie? Mam nadzieję że skończysz w Afryce.
      • lexxxus Re: Zbliza sie koniec kariery Rydzyka.Teraz sam m 24.04.06, 15:15
        Czemu ten siersciuch wyciera sobie buzie kims tak porzadnym jak Jan Pawel II to
        ja nie wiem.

• terrestre Re: Zbliza sie koniec kariery Rydzyka.Teraz sam m 24.04.06, 16:04
          tak bylo za kazym razem.zawsze wykrecal kota ogonem.teraz po raz pierwszy nie
          moze,bo wreszcie Benedykt napisal wprost,ze maja problem zalatwic.
    • endrju55 Re: Zbliza sie koniec kariery Rydzyka.Teraz sam m 24.04.06, 18:01
      b-16 powiedział ze prawo ,sprawiedliwość i ordung mus zei.
    • endrju55 Re: Zbliza sie koniec kariery Rydzyka.Teraz sam m 26.04.06, 17:49
      3 maja maja oficjalnie ogłosić banicję i zabranie pin kodów do radyjowego konta.
      tak pare tygodni temu zapowiadały media.

--
      www.moheroweberety.net/go/pl/open/tajemnice/on/tajemnica/id/15
    • rodzynka.sardynka Re: Zbliza sie koniec kariery Rydzyka.Teraz sam m 26.04.06, 19:11
      terrestre napisał:
      > nareszcie poczuc,jak czuja sie ci,na ktorych jego media szczuly calymi latami.
      oraz dopowiada:
      > ten,ktory latami sial nienawisc,teraz zebrze o pomoc
      -------
      Strasznie wkurzać zaczyna mnie ten tester.
      Skąd wie jak się czuli ci szczuci całymi latami i czy to wie z autopsji czy
      tylko uczucie to sobie wyobraża. A może po prosu do rozpuku się śmiali ? Tego
      tester nie bierze pod uwagę.

I "te całe lata"("czy szczytował on wtedy") poświęcił na słuchanie zamkniętego
      bądź co bądź kółka różańcowego. Dopiero teraz poznałam jeden tekst za
      sprawą "dziewicy konsystorskiej" i ubawił mnie bardzo, ale też umiem sobie
      wyobrazić osobę, na pewno panią starszą, której Ojciec Dyrektor jest jedynym
      pocieszycielem na jej biednym świecie.
      Albo to o: "siał nienawiść". A coś Ty zasiał tester. Zamęt siejesz i tyle.
      Wszędzie Cię pełno gdzie tylko słowo Żyd się pojawia i bardzo teatralnie szaty
      wtedy rozdzierasz. Czy Ty aby nie przesadzasz? i czy Ty Żydów (wyobraź to
      sobie) nie obrażasz? Są bystrzejsi od Ciebie i Twej obłudnej - bo tak to
      wygląda pomocy nie potrzebują.
      Więc odpuść sobie, bo szydło zawsze wyjdzie z worka.
      Czym Ci Rydzyk zagraża? jaką armię posiada ? te wszystkie panie starsze?(wśród
      nich może być np. Twoja samotna mama.
      Zważ tylko, że wszystko w trybie przypuszczającym piszę.
      Ty możesz mówić co chcesz.
      Konstytucja Ci na to pozwala.

Pomyśl jeszcze jak czują się Ci, których Ty obrażasz. Cytować Cię nie będę, bo
      notatek z wypowiedzi Twoich nie robię, ale leciały chyba tam różne ścierwa i
      inne obrzydliwe słowa. Taki słownik specjalny sobie kupiłeś ? a potem ta
      dramatyczna .........przerwa..............

• terrestre czy ty mnie z kims nie mylisz???? Ja jestem 26.04.06, 19:18
        terrestre,nie tester Po wlosku mieszkaniec Ziemi.
        Pokaz mi prosze ,bardzo;chociaz jeden watek i post,w ktorym kogos obrazilem lub
        uzylem slowa obrazliwego !
        Postaraj sie.
        Czy to takie dziwne,ze bronie zydow?
        A co powiesz na dzisiejszy post /zmilcze czyj/ kogos kto w rocznice Holocaustu
        duzymi literami na woluje do pozbycia sie Zydow.Wszystko ma jakies granice.
        To samo robi Rydzyk i zauwazyl to juz nawet papiez.A to rzadko sie zdarza.
        Szkoda,ze ze wszystkich na tym forum to ja akurat tak sie denerwuje.
        • mantysa Re: To znaczy, że ty masz misję taką ? 26.04.06, 20:00
          Pomazańcem jesteś ?
          • terrestre Re: To znaczy, że ty masz misję taką ? 26.04.06, 20:01
            bzdury,pisze jak wszyscy.po to jest forum.Tylko nie bede milczal,gdy ktos
            przypisuje mi rzeczy,ktorych nigdy nie napisalem
          • kropek_oxford A ma pluc na Zyda tylko po to, by jakis polski 26.04.06, 20:12
            loser mogl poczuc sie lepiej? Stuknij ty sie noga stolowa w zakompleksiony
            leb:)))
        • rodzynka.sardynka Re: czy ty mnie z kims nie mylisz???? Ja jestem 26.04.06, 22:11
          Ci nni są prawdziwi a Ty wydajesz mi się farbowany.
          Całą ludzkość chcesz zbawić? od prostytutek począwszy O o o o to zaraza
          najstraszniejsza dla Ciebie. Ale ten Alfons, to on Ci już mniej umiejsza.A
          potem kto jeszcze ? Niedługo trójkami chyba zaczniesz chodzić i ludzi na morale
          na siłę poprawiać, a może jeszcze do domów im wchodzić, kadzidłem kropić, pod
          kołdrę zaglądać, spodnie komuś ściągać by powiedzieć że jest Twój brat.
          No tak Ciebie widzę lecz nie wykluczam, że się mylę, że zbitkę jakąś sobie
          zrobiłam i kozła ofiarnego wybrałam. Ale Ci to zostanie wynagrodzone w niebie.
          JPII przecież powiedział w swym środkowym wcieleniu, że potrzeba nam
          męczęnników. Za moją przyczyną więc się nim stałeś.
    • wesoly.5 Re: Zbliza sie koniec kariery Rydzyka.Teraz sam m 26.04.06, 19:58
      o co zaklad ze rydzyka nie ruszycie ?????

zaklinacie jak zwykle rzeczywistosc

kabalisci - talmudysci :)))))))
      • mantysa Re: Zbliza sie koniec kariery Rydzyka.Teraz sam m 26.04.06, 20:06
        A po co go ruszać ?
        Przecież to dobro narodowe. Kiedyś zabytek będzie . Doczekamy się figur
        woskowych
        to on tam na pewno będzie a nie terr i jak dalej ?
        Tego rr tak straśznie dużo a ż występuje? Nie . Pewnikiem dlatego, że r
        Tuskowe jest jakieś takie dziwne, że nigdy go nie rozumię. a ż występuje
        wiadomo gdzie.
        • terrestre Re: Zbliza sie koniec kariery Rydzyka.Teraz sam m 26.04.06, 20:07
          pisz tylko te albo jak chcesz.
          Mamy winnice,duzo ziemi /terra/ i tak samo wyszlo
      • pies_na_czarnych Nie pieprzta glupot, wplacajta na konta 26.04.06, 20:08
        aby uratowac jedyna...

-www.ojciec-dyrektor.de/
        -
        "W czasach chińskiej rewolucji kulturalnej zaczadzenie umysłów części
        społeczeństwa wystarczyło, żeby zastraszyć resztę. Głęboko zastraszyć".
        ST.LEM
        • terrestre Re: Nie pieprzta glupot, wplacajta na konta 26.04.06, 20:09
          znowu lamentuja ??
    • lux_et_veritas Pomarz sobie, pajacu... n/t 26.04.06, 20:09
      • terrestre Re: Pomarz sobie, pajacu... n/t oooo,witam 26.04.06, 20:10
        juz po pracy???
        • kropek_oxford To ten naziol Ratajczak...Od czasu gdy dostal z 26.04.06, 20:15
          uczelni kopa ma wiele wolnego czasu;)
          • terrestre Re: To ten naziol Ratajczak...Od czasu gdy dostal 26.04.06, 20:19
            czesc kropek.odzynka.sardynka.
            Wybrala sobie obiekt do ataku.Dobrze,ze moj kot nie cierpi sardynek
            • kropek_oxford Ja ja lubie, bo jest zapuszkowana:))) n/t 26.04.06, 20:22

• endrju55 Re: Zbliza sie koniec kariery Rydzyka.Teraz sam m 26.04.06, 21:08
      "planuje się 500 tysięcy...."
      kłamca

video.google.com/videoplay?docid=-5835749526554211113
    • wesoly.5 Re: Zbliza sie koniec kariery Rydzyka.Teraz sam m 26.04.06, 22:13
      rzydyk trwa i bedzie trwal

w wy kabalisci jak zwykle zaklinacie rzeczywistosc
      • endrju55 Re: Zbliza sie koniec kariery Rydzyka.Teraz sam m 26.04.06, 22:39
        czekajmy na czarna polewkę do 3 maja.
      • kaczka7112 Re: Zbliza sie koniec kariery Rydzyka.Teraz sam m 27.04.06, 18:06
        potrwa, ale gdzie i jak. jak Jankowski. Antysemityzm to smiertelna choroba dla
        ksiezy KK.
    • rodzynka.sardynka Re: Zbliza sie koniec kariery Rydzyka.Teraz sam m 26.04.06, 22:48
      To niemożliwe, żebym w coś wdepnęła.
      Wszystkie kupy po swych psach
      _z b i e r a m_
      • alistair-p Re: Zbliza sie koniec kariery Rydzyka.Teraz sam m 26.04.06, 23:02
        W końcu syjoniści jednak wywalą Rydzola na Madagaskar :-)))))
        • endrju55 Re: Zbliza sie koniec kariery Rydzyka.Teraz sam m 27.04.06, 17:46
          podobno ma trafić do republiki środkowoafrykańskiej gdyż tam nie ma stoczni
          morskich.

wiadomosci.onet.pl/1313826,11,item.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka