hummer 09.11.06, 09:47 Bo miały przymusowy przystanek we Włoszczowej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rpq Re: Dlaczego F-16 się spóźniły? 09.11.06, 09:53 hehe. Pewnie miały defiladę nad dworcem. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Dlaczego F-16 się spóźniły? 09.11.06, 10:04 tez bym sie opierala z przylotem gdybym uslyszala kto ma byc moja matka chrzestna.... Odpowiedz Link Zgłoś
ezomir Re: Dlaczego F-16 się spóźniły? 09.11.06, 15:26 bo wszystko bylo zalatwiane na ostatnia chwile byle tylko przed wyborami zdazyc Odpowiedz Link Zgłoś
ezomir wazne ze dolecialy przed wyborami! 09.11.06, 10:07 Polski rzad mocno nastawal na to by F-16 przylecialy jeszcze przed 12listopada podobno takze dlatego nowe "niedotarte" maszyny mialy klopoty techniczne po drodze no ale czego sie nie robi przed wyborami... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 bo sie dowiedzialy drogi panie mlotkowy 09.11.06, 10:35 ze niemiecka kolej niesprywatyzowana. A tak chcialy wierzyc nieszczesnej GW :) Odpowiedz Link Zgłoś
ezomir Re: bo sie dowiedzialy drogi panie mlotkowy 09.11.06, 10:37 i niemiecka kolej nie robi przystankow we Wloszczowej pewnie dlatego ma tak dobra infrastrukture i takie ladne czysciutkie pociagi nie sadzisz biedroneczko? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 my tez mamy dobra infrastrukture 09.11.06, 10:40 ale pewno w GW nie wolno o tym wiedziec... Najdrozsza infrastruktura dziubdziusiu do podklady i szyny. Zwlaszcza tam gdzie chodzi o przewoz towarow. Cos jak na autostradach skarbie... I nie zapomnij opowiedziec wielu znajomym z Zachodu ze jednak autostrady mamy. Juz nie trzeba jezdzic trasa na Poznan. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: my tez mamy dobra infrastrukture 09.11.06, 10:43 biedronka24 napisała: > ale pewno w GW nie wolno o tym wiedziec... > Najdrozsza infrastruktura dziubdziusiu do podklady i szyny. Zwlaszcza tam gdzie > chodzi o przewoz towarow. > Cos jak na autostradach skarbie... > I nie zapomnij opowiedziec wielu znajomym z Zachodu ze jednak autostrady mamy. > Juz nie trzeba jezdzic trasa na Poznan. Papatki niby gdzie mamy te autostrady? i ile kilometrow? bo to co mamy nazywamy szumnie autostradami, nawet jedna platna jest ale to jest skandal co tam sie dzieje, wiecznie szkody gornicze i przewezenia, wieczne ograniczenia predkosci to co mamy do Wroclawia nie ma za to ani jednej stacji benzynowej i pol telefonu... widac, ze biedronka wierzy w to, co jej pis opowiada na ucho... nie jezdzi to bierze na wiare... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 szumna scoutek 09.11.06, 10:47 wybierz sie do sasiadow to sie dowiesz jak sasiedzi remontuja autostrady i ile sie stoi w korkach. Poki co nie glosuj- bo nie warto bez konkretow. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: szumna scoutek 09.11.06, 10:54 biedronka24 napisała: > wybierz sie do sasiadow to sie dowiesz jak sasiedzi remontuja autostrady i ile > sie stoi w korkach. > Poki co nie glosuj- bo nie warto bez konkretow. gdzie kochaniutka? bo w Czechach przynajmniej maja CO remontowac, juz 10 lat temu do Austrii przejezdzalo sie szybciej przez Czechy niz z Warszawy do Cieszyna.... o Niemcach nie myslisz chyba, co? o Rosji? Litwie? Ukrainie? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 sprawa twoich interesow w przemycie z Rosji 09.11.06, 11:15 do Niemiec czy Holandii rzeczywiscie nie bardzo sie interesuje. Sa na szczescie od tego inni i chyba niezle sie sprawdzaja.. Najserdeczniejsze pozdrowka dla terierow Stalina..... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: sprawa twoich interesow w przemycie z Rosji 09.11.06, 11:18 no jak widac nie masz nic sensownego do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: sprawa twoich interesow w przemycie z Rosji 09.11.06, 12:07 Z bożymi krowami jak zawsze lepiej nie dyskutować. Szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 tabor pasazerski jest owszem doinwestowany 09.11.06, 10:45 ale czy taki czysciutki? Byl ostatnio program o imigrantach z Turcji i Wloch ktorzy pracuja przy czyszczeniu taboru. B ciekawy. O tym jak sadza pomidory przy pociagach w ktorych pracuja.. Natomast jechalam ostatnio pociagiem ze zdemolowana toaleta i maszyna na snacki jak zwykle niedzialajaca. I nie bredz. Zatrzymuja sie w kazdej dziurze, poza tym maja balagan logistyczny. Ostatnio przez to zginelo sporo ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ezomir Re: tabor pasazerski jest owszem doinwestowany 09.11.06, 10:52 a ekspresy zatrzymuja sie w kazdej Wloszczowej maszyna na snacki? nawet nie widzialem tego w Polsce! zdemolowana toaleta... no prosze... to tak jak w kraju! i ciekawe ze u nas nikt nie pracuje przy czyszczeniu taboru Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 ezyrku na salonach trudniej rozmawiac bez obstawy 09.11.06, 11:02 prawda? :) Pewno ze nie widziales. Bo po pierwsze Polska nigdy nie rozpetala II wojny i nie udalo sie jej nigdy skutecznie eksploatowac kogos gospodarczo, a po drugie cala byla jednym wielkim DDRem. Moze dlatego wlasnie kotku jak popatrzysz na statystyki to ekstremistow politycznych jest wiecej na zachodzie Niemiec niz na wschodzie. Kiepskie doswiadczenia jednak czegos ucza. Odpowiedz Link Zgłoś
ezomir Re: ezyrku na salonach trudniej rozmawiac bez obs 09.11.06, 11:18 nas jakos nie nauczyly u nas ekstrema ma sie zawsze najlepiej tak samo teraz: Samoobrona, PiS, LPR Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 nie kochanie u nas nie bija ludzi na ulicach 09.11.06, 11:21 roznica jest tez taka, ze dotad mafie obok miejscowosci w ktorej mieszkalam organizowaly sobie bunkry, poligony i jakos nikt ich nie mogl ruszyc. Mimo prywatnych firm monitorujacych itp itd. Teraz nagle okazuje sie ze wystarczy zwyczajnie sprawnie dzialajaca policja. Niestety moj drogi - nie wiem gdzie jezdzisz ale z ludzmi za bardzo nie masz kontaktu. Moze warto najpierw poznac swoj kraj zanim zacznie sie pisac tak autorytatywnie o tym ´Zachodzie´. Milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ezomir a wlasnie ze bija 09.11.06, 11:33 dzien mily nie mam nic do Zachodu za to mam wiele do Polski nie wiem gdzie ty masz ta sprawnie dzialajaca policje i to zapewne dziala tak akurat od ostatnich wyborow a ja jakos roznicy nie widze dziala jak dzialala - raz lepiej raz gorzej ogolnie nie jakos fenomenalnie ale nie narzekam i tak wiem ze nie policja ma tutaj dzialac to panstwo ma zapewniac takie warunki zwlaszcza finansowo-gospodarcze zeby nie oplacalo sie krasc i oszukiwac a tutaj zmian zadnych PiS nie wprowadza Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 powinno sie tez przestac oplacac dzialac 09.11.06, 11:41 na szkode obywateli danego kraju przez powielanie bredni. Ale nadal sie o dziwo oplaca w dodatku jak widac calodobowo. Raz na jednym forum w asyscie - raz na drugim. Klamstwo nadal poplatne- widac inwestycje byly spore- jak w tabor DB. Jak chcesz merytorycznie to przestan klamac- po prostu. Nie potrafisz to z mojego punktu widzenia jest to strata czasu. Z oplaconymi przekonaniami dyskutowac sie nie da:). Jak potrafisz cos zaoferowac soba komukolwiek oprocz twoich tymczasowych chlebodawcow ktorym twoje antyrzadowe klamstwa sie oplacaja to udowodnij - np bedac konkurencyjnym na rynku pracy... Jak widac lowcy glow nie tluka sie o ciebie za bardzo skoro dni spedzasz probujac zaistniec to na jednym to na drugim forum w dodatku bojac sie przyznawac do swoich poprzednich oficjalnych wypowiedzi :). PS- masz jeszcze jeden zgryz. Piszac o Chmielu poklociles sie ze Skalskim bo obroniles moja teze o ludziach. A teraz idz sie przespij po tej nieprzespanej nocy wyborczej.... Odpowiedz Link Zgłoś
ezomir troche kultury 09.11.06, 12:35 pierwsze pytanie: jakie niby brednie masz na mysli? drugie pytanie: jakie klamstwa? trzecie pytanie: z kim niby sie poklocilem i w ktorym miejscu? po pierwsze nie klamie klamia natomiast: Kurski (tlumaczy to potem emocja sytuacyjna) Kaczynski (np. ze niby obniza bezrobocie ze PiS nie przekupywal Beger itd.) po drugie nie mam zbytnio czasu na udzielanie sie na forach dlatego nie odpisuje na posty tak szybko jak np. ty nikt mi nie placi za moje wlasne poglady nie wiem jak wpadlas na taki pomysl? masz takie doswiadczenia? poza tym nie masz prawa insynuowac co robie a czego nie i nie wiem dlaczego sie do takiego chamstwa posuwasz chyba brak ci argumentow poza tym nie wiem dlaczego az tak sie burzysz co do tego ze niby z kims sie poklocilem nawet tego nie zauwazylem poza tym nie mam zgryzu bo moje poglady sa niezalezne i nie bede bronil kogokolwiek jesli mowi cos nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
ezomir dobra infrastrukture we Wloszczowej 09.11.06, 10:50 nie uciekaj slodziutka tak szybko lejesz miod na poslkie tory ale dobrze wiem jak sie stoi godzine w polu na trasie poznan-leszno i w jakim odrapanym pociagu musze wtedy stac (bo miejsca siedzace zajete) a skoro pociagi pasazerskie nie sa najdrozsze to dlaczego ich nie mamy? wielu znajomych na zachodzie nie mam ale autostradami mialem okazje jezdzic bez porownania lepsze na zachodzie (pomijajac juz to ze tam wiecej) no ale ciesze sie ze UW i AWS choc troche nam autostrad zalatwily szkoda troche ze oplaty mamy jedne z najdrozszych w Europie... a chyba najwiecej w Europie nie zarabiamy prawda? buziolki, caluski, pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 jak tesknisz to porozmawiaj na salonach 09.11.06, 11:05 i bez obstawy kochaniutki :). Inaczej ten zajac ktorego sie tak boisz cie zadepcze. Jestem tylko slaba kobietka. Niestety musze pracowac w przeciwienstwie do dzielnych tropicieli kompromitacji i obroncow czarnych dziur w telewizji publicznej... Odpowiedz Link Zgłoś
ezomir o jakich salonach? 09.11.06, 11:19 nie boje sie zadnego zajaca salonow i obstawy tez nie poza tym... dlaczego uciekasz od merytorycznej rozmowy? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 z pozorantem? :))))) 09.11.06, 11:23 ne bojte se psu, ano, ne bojte se i pozoranta :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ezomir i rozmawiaj tu merytorycznie 09.11.06, 11:30 metody Lepperowo-Giertychowo-Kaczynskie proponuje napisac cos o ukladzie i o szarej sieci Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 ezyrku gluptasku tabor jest drogi 09.11.06, 11:09 ale raz utracona infrastrukture nie bardzo daje sie odzyskac. Bo ona jest jakby na zawsze. Za nia placi sie myto skarbie. To w moim kraju nie tylko malowani wiedza. A jazz lubie kochanie. Tylko do niego trzeba dorosnac. Odpowiedz Link Zgłoś
ezomir tabor jest drogi a pisalas co innego 09.11.06, 11:22 ze to niby infrastruktura jest najdrozsza w kazdym razie... mozna w nia inwestowac i rozwijac a nie tylko pomopowac pieniadze w jeden peron tylko po to by sie pochwalic przed wyborami Pytanie tez dlaczego myto w Polsce jest najdrozsze? czyzby w niemczech bylo taniej? co do jazzu - tez nie mam nic przeciwko swego czasu polecilbym ci cos dobrego w sklepie muzycznym Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 lec, lec 09.11.06, 11:24 mam lepszych doradcow. Na poczatek dobry sluch i to mi dotad wystarczalo :)))) Jak nie wiesz o jakich salonach pisze to i nie uda nam sie porozmawiac merytorycznie... Kontynuuj wiec swoj monolog z przystawkami. Odpowiedz Link Zgłoś
ezomir Re: lec, lec 09.11.06, 11:35 salon uklad szara siec? wspolny wrog jak za PRLu tak? imperializm zmienil sie w uklad? panstwu PiS niestety najblizej do Polski Ludowej Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 czeskiego nauczy cie twoja pomocnica scoutek 09.11.06, 11:43 jezdzac po tych czeskich autostradach powinna cie wtajemniczych w tamtejsze uklady . A teraz nie kaz mi sie wiecej nad soba litowac. Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Re: Dlaczego F-16 się spóźniły? 09.11.06, 12:03 W drodze na złomowisko miały międzylądowanie w Krzesinach... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Dlaczego F-16 się spóźniły? 09.11.06, 12:41 Odnoszę wrażenie, że spóźnianie się jest wkodowane w system zwany umownie IVRP. Większych flejtuchów nie masz w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt krzywizna 09.11.06, 12:41 W tzw. miedzyczasie zmienila sie krzywizna ziemi i z tego powodu powstaly silne pola energetyczne nad oceanem. Bush utrzymuje ten fakt w tajemnicy, wykpiwajac sie drobnymi problemami technicznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 Bo urzad prezia zdradzil sekrety lotu 09.11.06, 13:00 jak zdradzaja sekrety rozmow. Czas pchly pogonic! Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Gdzie czapki? 09.11.06, 13:16 Ogladam w TVN24 transmisje z przekazania tych samolotów.Dlaczego poza wojskowymi wszyscy goście,wzorem Pana Prezydenta, nie mają nakryc głowy? A tu wiatr wieje jak diabli. Nie przypominam sobie, aby za komuny witano tak hucznie samoloty wyprodukowane w ZSRR. Nieładnie, panowie komunisci! Odpowiedz Link Zgłoś