belkot_belkot_belkot 28.12.06, 23:49 Tako rzecze Lepcio o Krawczyk w TV TRWAM Brawo!! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3818820.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artsg Zwykła lafirynda 28.12.06, 23:52 A Jacek Hołub to niech wie, że RM to nie jakiś tam tam rynszTOK. Tylko kilka poziomów wyżej i nie przerywa się wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Hahahahahahahaha 28.12.06, 23:54 Faktycznie Nie wziąłem pod uwagę "Kilka poziomów wyżej" Dobre! :] Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Zwykła lafirynda 28.12.06, 23:58 artsg napisał: > A Jacek Hołub to niech wie, że RM to nie jakiś tam tam rynszTOK. Tylko kilka > poziomów wyżej i nie przerywa się wypowiedzi ****************************** Dla Radia Maryja poziom zero to minus 50 dla TOK FM znacznie wyżej.Poziom RM ustala Lepper z Łyżwińskim.Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 Re: Zwykła lafirynda 29.12.06, 00:33 polak polakowi katolicka miloscia po gebie daje. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly321 Re: banme1, a te gwałcone przez Waszego 29.12.06, 00:41 Prezydenta to też były lafiryndy? Żydowskie? Zyd Żydówce to zrobił? A fe..., Obrzezany? Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly321 Re: Wypindrowana dama, gąska niewinna 28.12.06, 23:55 A najbardziej boli, "ani razu nie przerwał wywodów Leppera". Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Wypowiedział słuszne uwagi-jaka różnica gdzie? 28.12.06, 23:57 belkot_belkot_belkot napisał: > Tako rzecze Lepcio o Krawczyk w TV TRWAM > Brawo!! ---> Na obecnym etapie wiedzy ogólnej o tych zdarzeniach, powiedz, które stwierdzenie Leppera było nietrafne i to aż tak, że należałoby przerwać wypowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Brak szacunku dla kobiety. Kojarzysz? 29.12.06, 00:05 Prawdziwy dżentelmen szanuje nawet kobietę lekkich obyczajów. Ale takie zwyczaje Lepciowi są obce. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Skąd możesz wiedzieć co robi prawdziwy dżentelmen? 29.12.06, 00:11 belkot_belkot_belkot napisał: Brak szacunku dla kobiety. Kojarzysz? > Prawdziwy dżentelmen szanuje nawet kobietę lekkich obyczajów. Ale takie > zwyczaje Lepciowi są obce. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Na jakiej podstawie uważasz,że ja nie wiem? 29.12.06, 00:18 woda.woda napisała: To, że ty tego nie wiesz > nie znaczy, że nikt nie wie ---> Oburzacie się, i słusznie, jak ktoś niepewny moralnie, może wypowiadać się na tematy moralności. Bełkot ponad wszelką wątpliwość nie jest dżentelmenem - więc również nie powinien w tej sprawie zabierać głosu. Skoro on jest "od plucia", to niech nie będzie "od pouczania" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Kiedyż to tak się naraziłem? :))) 29.12.06, 00:23 woda.woda: Czytam i wnioskuję :) ---> Nie łatwo chyba będzie znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Nie naraziłeś. 29.12.06, 00:24 To, co napisałes w pierwszym w tym wątku poście o tym świadczy. Tylko tyle - i az tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Napisałem z pozycji zwykłego widza i słuchacza 29.12.06, 01:03 woda.woda napisała: Nie naraziłeś. > To, co napisałes w pierwszym w tym wątku poście o tym świadczy. > Tylko tyle - i az tyle. ---> "Na obecnym etapie wiedzy ogólnej o tych zdarzeniach,..." Zdanie o Lepperze mam takie samo jak chyba prawie każdy, ale obiektywnie też umiem słuchać. Moje odczucie, gdy Aneta K. występowała (tak - występowała) w TVN było podobne do opisanego przez Leppera - a nawet mocniejsze (gdzieś jest nawet mój wątek z tamtego czasu). Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Na jakiej podstawie uważasz,że ja nie wiem? 29.12.06, 00:20 1normalnyczlowiek napisał: > woda.woda napisała: To, że ty tego nie wiesz > > nie znaczy, że nikt nie wie > > ---> Oburzacie się, i słusznie, jak ktoś niepewny moralnie, może wypowiadać > się > na tematy moralności. Bełkot ponad wszelką wątpliwość nie jest dżentelmenem - > więc również nie powinien w tej sprawie zabierać głosu. Skoro on jest "od > plucia", to niech nie będzie "od pouczania" :)) Po pierwsze: Wypraszam sobie! Ja nie jestem od plucia! Po drugie: Pokaż jakiegokolwiek dżentelmena na tym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Na jakiej podstawie uważasz,że ja nie wiem? 29.12.06, 00:22 > Po drugie: > Pokaż jakiegokolwiek dżentelmena na tym forum! Ja pokażę! Ayran. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Przepraszam,trochę może przesadziłem :) 29.12.06, 01:13 belkot_belkot_belkot napisał: > Po pierwsze: > Wypraszam sobie! Ja nie jestem od plucia! ---> Absolutnie nie chciałem porównywać Ciebie do cimoszenki, jampawla, ... > Po drugie: > Pokaż jakiegokolwiek dżentelmena na tym forum! ---> Mógłby ktoś taki wątek założyć. Ciekawe, czy "wspólnymi siłami" udałoby się choć jednego takiego znaleźć spośród nas. A może jest kilku? Tylko jak nazwać dżentelgerlsy, żeby też mogły panie wziąć udział, nie narażając się przy okazji na ataki feministek? Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Przepraszam,trochę może przesadziłem :) 29.12.06, 08:58 > ---> Absolutnie nie chciałem porównywać Ciebie do cimoszenki, jampawla Ani jakiegoś (tfu!) smoka > ---> Mógłby ktoś taki wątek założyć. Ciekawe, czy "wspólnymi siłami" > udałoby się choć jednego takiego znaleźć spośród nas. A może jest kilku? Nie widzę szans. To nie Wersal. To forum anonimowych, nawiedzonych frustratów Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Wiem, wiem chłopie. Też mógłbyś się dokształcić... 29.12.06, 00:13 Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Nie mówiłem o przeczytaniu,lecz o stosowaniu zasad 29.12.06, 00:20 belkot_belkot_belkot napisał: Wiem, wiem chłopie. Też mógłbyś się dokształcić... Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_n Lepper dobrze opisal stronniczosc redaktorkow.>> 28.12.06, 23:58 ... Wicepremier wytknął dziennikarzom, że nie pytali Krawczyk: "jak pani w takim krótkim okresie spłaciła kredyt wzięty na mieszkanie, skąd pani miała pieniądze na to", "jak kupiła działkę budowlaną", "gdzie zarabiała jeszcze", "w ilu pani radach nadzorczych była", "z czyjego polecenia tam pani była", "kto pani te rady załatwiał?". - Czy ktoś z dziennikarzy tą panią spytał: jak to, pani dała sobie zrobić zastrzyk żeby w szóstym miesiącu ciąży zabić płód? - kontynuował Lepper. - To jest morderstwo! To jest chęć usiłowania zbrodni. My chronimy życie od chwili poczęcia do naturalnej śmierci. Co ona była w jakimś amoku? Nie wiedziała co robi?.... Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Mógł śmiało sam te prawdy obwieścić 29.12.06, 00:06 A nawet sam do Ziobry donosik zrobić. Najwyraźniej na złodzieju czapka gore. Woli nie ruszać czegoś co może rykoszetem mu przygrzmocić. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: "kto pani te rady załatwiał?". 29.12.06, 00:07 Jestem pod wrażeniem - Endrju nie ma dla siebie litości ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: "kto pani te rady załatwiał?". 29.12.06, 00:10 pisuarro napisał: > Jestem pod wrażeniem - Endrju nie ma dla siebie litości ;-> Hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: za co wywalil swiniopas Lyzwe z SO ? 29.12.06, 00:08 Jak Ty tak możesz mówić o Lepperze, przecież to koalicjant Jarosława Kaczyńskiego a Jarosław nie brata się z ludźmi wątpliwej reputacji. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: za co wywalil swiniopas Lyzwe z SO ? 29.12.06, 00:08 na wszelki wypadek... ale wróci jak sąd go oczyści z zarzutów Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: za co wywalil swiniopas Lyzwe z SO ? 29.12.06, 00:11 s-k-i-n napisał: > na wszelki wypadek... ale wróci jak sąd go oczyści z zarzutów Oby. Bardzo na to liczę. Trzeba skompromitować przecież Samooborę do reszty! Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: za co wywalil swiniopas Lyzwe z SO ? 29.12.06, 00:14 od razu widać że to sterowana akcja jest Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Jasne! Układ działa! A Lepcio szefem układu! 29.12.06, 00:16 Autodestrukcja! :] Odpowiedz Link Zgłoś
gorby1 pojdzie siedziec za molestowanie i 2 gwalty,kiepie 29.12.06, 00:25 i takiegop smiecia broni sie na lamach tzw. katolickiej rozglosni ! Hanba ! Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Co to ma wspólnego z tematem wątku? 29.12.06, 00:09 gorby1: za co wywalil swiniopas Lyzwe z SO ? ---> "Wywalił" czasowo - aż do wyjaśnienia sprawy. Gdyby nie wywalił, to też byś miał do niego pretensje. Odpowiedz Link Zgłoś
gorby1 tupet i chamstwo podejrzanego o przestepstwo 29.12.06, 00:27 taki jhest aktualny status prawny czlowieka z 70 wyrokami juz. Odpowiedz Link Zgłoś
s.berkowicz Re: bardzo lagodnie sie z nia obszedl :) 29.12.06, 00:23 mnie cisna sie na usta mniej parlamentarne komplementy :):) Odpowiedz Link Zgłoś
gorby1 teraz bez dania d.. zadnej nie przyjma do pracy 29.12.06, 01:08 moze nawet zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
gorby1 cd: teraz bez dania d.. zadnej nie przyjma do pr 29.12.06, 01:09 moze nawet zmienia prawo w tej IV RP skazujace skarzaca sie ofiare molestowania na 50 tys. grzywny i 2 lata w zawieszeniu. Odpowiedz Link Zgłoś