Dodaj do ulubionych

Arcb. Przykucki ,,Potrzeba nowych Dmowskich"

24.05.03, 19:43
wszechpolacy.pl/czytaj.php?id=5405094423&dz=wszystkie
,,W dzisiejszych czasach potrzeba nam nowych Dmowskich i nowych Giertychów,
które będą wpływać na nowe młode pokolenia w duchu wartości chrześcijańskich
i prawdziwie patriotycznych."

jakże trafne słowa !!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Oszołom zRM Re: Arcb. Przykucki ,,Potrzeba nowych Dmowskich' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.03, 13:05
      też jestem tego samego zdania
    • Gość: Skin Re: Arcb. Przykucki ,,Potrzeba nowych Dmowskich' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.03, 13:37
      nam trzeba Hitlera!
      • atak.spawacza Re: Arcb. Przykucki ,,Potrzeba nowych Dmowskich' 25.05.03, 14:28
        Gość portalu: Skin napisał(a):

> nam trzeba Hitlera!
        Tu Oszolom przesadziles !!!
        • Gość: Skin Re: Arcb. Przykucki ,,Potrzeba nowych Dmowskich' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.03, 15:04
          atak.spawacza napisał:

> Gość portalu: Skin napisał(a):
          >
          > > nam trzeba Hitlera!
          > Tu Oszolom przesadziles !!!

- to że mam taki sam nick jak on nie znaczy że jestem Oszołomem ..jestem Skinem
          ktory wielbi Hitlera i Leppera
    • Gość: Jo Re: Arcb. Przykucki ,,Potrzeba nowych Dmowskich' IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.05.03, 20:37
      Jezusie Maryjo, to on jeszcze żyje?!
      Nie wygłupiam sie, naprawdę jestem zdumiona - ile ten facet ma lat, ze sto?!
    • Gość: polishAM Re: Arcb. Przykucki ,,Potrzeba nowych Dmowskich' IP: *.157.87.122.Dial1.Weehawken1.Level3.net 26.05.03, 04:35
      To Roman Dmowski rzucil pierwszy pomysl granic na Odrze i Nysie. Ksztalt
      naszego panstwa to wlasnie jego wizja. Szalenstwa pana Adolfa pozwolily
      doprowadzic ten projekt do konca. Dzisiaj nalezy kontynuowac ta zdrowa
      tendencje. Dziwie sie jedynie, ze panowie z Gazety Wyborczej tak wrazliwi na
      krzywde Niemcow w Polsce nie wybudowali pomnika A. Hitlerowi. Poniewaz muzeum
      biednym Niemcom chca juz budowac. Pan z czerwonego harcerstwa (za Stalinizmu)
      Jacek Kuron stal sie nawet obronca UPA. Ach ta faszystowska Unia Wolnosci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka