Gość: kibic IP: *.com / *.gazeta.pl 27.05.03, 01:39 i bardzo dobrze, kibice cracovi to polska "czolowka", policja powinna im pokazac kto tu rzadzi. Zero tolerancji dla przestepcow! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zatroskanyobywatel Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 27.05.03, 03:38 Ciekawe co powiesz jak ty dostaniesz kule w glowe od chujowej, niewyszkolonej policji, ktora boi sie bandziorow i nadrabia agresja wobec mniej lub bardziej agresywnych kibicow. Do dupy z taka policja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeb Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.tnt2.anchorage.ak.da.uu.net 27.05.03, 04:21 Czy polska policje stac tylko na prowokacje? Prosze sobie przypomniec styczniowe zajscia na ulicach Szczecina, gdzie to manifestacja kibicow na Pl. Lotnikow, na skutek prowokacji policji przemienila sie w uliczne zamieszki. Prosze sobie przypomniec dzialania policji w postepowaniu z rolnikam blokujacymi drogi. Niech przykladem bedzie tutaj pobicie prezesa Odry w Szczecinie przez watache stoczniowcow, gdzie to policja ktora powinna ochraniac obywateli, ze spokojem przygladala sie na publiczny samosad. Na prawdziwych bandziorow to oni niepojda, bo jak pieprzy Janik, to jest zbyt niebezpieczne. Gdyby Polska byla krajem gdzie jest praworzadnosc i gdzie jest demokracja, to wszyscy dowodzcy tego oddzialu policyjnego byli by juz bylymi policjantami. Sadzimy teraz zomowcow za strzelanie do gornikow w kopalni "Wujek", a moze by tak pod sad podac tych co strzelali do kibicow? Dlaczego ta banda w mundurach policyjnych ma pozostawac bezkarna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowany Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.kom / 10.104.36.* 27.05.03, 09:41 przepraszam Cie bardzo, ale bandziorem to byl wlasnie prezes Odry a nie stoczniowcy ktorzy postanowili rozprawic sie z cwaniaczkiem, ktory przezeral wszytskie pieniadze zakladu, bo wlasnie zapragnal kupic sobie nowego mercedesa klasy S. a pracownice nie mialy za co jedzenia dzieciom kupic. matole zastanow sie co piszesz !!! a moze Ty tez jestes jednym z nich, siedzisz w cieplutkich kapciuszkach i patrzysz jak kradzione pieniadze splywaja do Ciebie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutek Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.ds17.agh.edu.pl 27.05.03, 09:53 Byl bandziorem czy nie byl to nie wazne, w naszym kraju jest prawo, ktore musi byc przestrzegane. Dlatego Policja nie powinna sie przygladac samosadowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakieprawo Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.03, 10:47 Jest prawo chroniące bandziorów, tylko nie ma prawa chroniącego ofiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COOL Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: proxy / 10.33.129.* 27.05.03, 10:26 prowokacja policji?? Zyjesz jeszcze w PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 12:18 Po to palancie , by jak normalny kibic poszedł obejrzeć mecz wrócił do domu żywy...Od kiedy to były prowokacje policji??? Zaprawdę geniusz jesteś.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZatroskanyBardziej Zatroskany - TY IDIOTO IP: 148.56.25.* 27.05.03, 08:18 Gość portalu: Zatroskanyobywatel napisał(a): > Ciekawe co powiesz jak ty dostaniesz kule w glowe od chujowej, > niewyszkolonej policji, ktora boi sie bandziorow i nadrabia > agresja wobec mniej lub bardziej agresywnych kibicow. Do dupy z > taka policja. Wole dostac kula w noge od "ch..." policji niz kijem bejspolowym po glowie od jakiegos kretyna, pseudokibica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: licz się ze słowami, pallancie... IP: *.com / 10.0.0.* 27.05.03, 11:37 ...a poza tym mam nadzieję, że najpierw kibole ci połamią żebra, a potem policja cię postrzeli i aresztuje jako sprawcę całej zadymy. W Polsce to najbardziej prawdopodobny scenariusz, hahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic V. Re: Biedne poszkodowane misie. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 13:34 To bardzo dobrze,że strzelała.Jak rozwydrzone bydło nie potrafi sie zachować i zagraża swoim zachowaniem innym,to należy ich odstrzeliwać jak wściekłe psy i to nie gumowymi kulami.Najwyższy czas z tym bezmyślnym chamstwem zrobić porządek.Jak nie potrafią zrozumieć konieczności podporządkowania się obowiązującym przepisom to muszą się bać,jak pies kija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Biedne poszkodowane misie. IP: *.nsw.bigpond.net.au 27.05.03, 13:53 Kibic, umiarkuj sie troche.Zyjemy w cywylizowanym kraju a nie w Iraku. Policja musi umiec panowac i kontrolowac tlum innymi metodami. Wladze policyjne beda mialy duzo do tlumaczenia. Szokujace!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbytkownik Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.access.batelco.com.bh 27.05.03, 08:57 Gość portalu: Zatroskanyobywatel napisał(a): > Ciekawe co powiesz jak ty dostaniesz kule w glowe od chujowej, > niewyszkolonej policji, ktora boi sie bandziorow i nadrabia > agresja wobec mniej lub bardziej agresywnych kibicow. Do dupy z > taka policja. ja z wnioskiem formalnym. zapisac ze chuligani i bandziory NIE zaczna rozrabiac jesli nie wykrzycza trzykrotnie ostrzezenia o swych niecnych zamiarach: "uwaga, bede rozrabiac (napadac)", "uwaga, bede rozrabiac (napadac)bez ostrzezenia", "uwaga, rozrabiam (napadam)". w wypadku udowodnienia braku powyzszych traktowac to jako okolicznosc dodatkowo obciazajaca POSZKODOWANYCH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polizmajster Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.lurgi-bipronaft.com.pl 27.05.03, 09:47 Gość portalu: Zatroskanyobywatel napisał(a): > Ciekawe co powiesz jak ty dostaniesz kule w glowe od chujowej, > niewyszkolonej policji, ktora boi sie bandziorow i nadrabia > agresja wobec mniej lub bardziej agresywnych kibicow. Do dupy z > taka policja. Tak jest. Masz rację. To samo dotyczy gównianej drogówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.nsw.bigpond.net.au 27.05.03, 13:29 To jest szok!. I takie wiadomosci tylko jako regionalne! To powinno byc na pierwszych szpaltach ogolnokrajowych pism. Niezalezna komisja powinna byc natychmiast powolana do zbadania okolicznosci i ukarania winnych z ministerstwem policji na czele. Panowie, my nie zyjemy w Iraku zeby takie wydarzenia tolerowac w zyciu na codzien!. Policja moze uzywac broni tylko w sytuacjach niebezpieczenstwa zycia a nie w sytuacjach kiedy tylko ma problemy z opanowaniem ladu publicznego. Zbiera mi sie na wymioty patrzac jak policyjna kadra probuje zatuszowac wine i zwalic wszystko na huliganow podczas gdy to jest policji wina nieumiejetnosc kontrolowania tlumow. Ta sprawa jest sprawa jakosci i satysfakcji naszego zycia na codzien i to wydarzenie jest zaprzeczeniem wszystkiego co nam jest drogie. Nie mozemy pozwolic na takie barbarzynskie traktowanie wladz naszego spoleczenstwa. Najwyzsze wladze musza sie ustosunkowac do tego wydarzenia z najwyzsza troska i oczekujemy tego nak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eric Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.dialip.mich.net 27.05.03, 06:59 No to moze nie trzeba bylo wybiegac na murawe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: 80.51.251.* 27.05.03, 07:12 Byłam, widziałm. Artykuł powyżej to bzdura. Kibice wbiegli na murawę, ochroniarze wycofali się. Tamci tak sie rozochocili że powyrywali ławki, dorwali jakieś kamienie , butelki.Zaatakowali policjantów z pałkami. Kiedy kibice byli coraz bardziej agresywni, do akcji kroczyła grupa uzbrojonych policjantów. I tak byc powinno!!. Pytanie numer jeden do dziennikarzy. Co robiły powyrywane ławki w rekach niewinnych nastolatków? Pytanie numer dwa. Czy fajniej byłoby gdyby policja nie uzyła broni na gumowe kulki i doszłoby do jatki? Ucierpieli niewinni kibice? Trudno może wreszcie nie będzie tolerancji dla łobuzów. Pan Prezes klubu nie załatwi autokaru dla kibiców na wyjazd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emjot Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: 149.156.82.* 27.05.03, 08:03 właśnie, co "kibice" robili na murawie?? W dodatku najbardziej porąbani kibice w Polsce ... sorry jacy kibice BANDYCI. Zatrważające jest to że byle dziennikarzyna wypisuje takie głupoty.. popierające tych bandziorów w białoczerwone pase.... Brawa dla policji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygiel Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.chello.pl 27.05.03, 08:05 tak tak, to idz sobie na te swoja wiselke i rzucaj nozami do pilkarzy bo jak sie cos dzieje na wisle to ok, ale inni to bandyci ? Odpowiedz Link Zgłoś
emjotu tygiel bohaterem wszechczasów 27.05.03, 10:14 chłopcze coś ci się pomyliło nie piszę że Wisła jest ok. piszę o tym że bandyci mieniący się "kibicami" cracovii to najbardziej niebezpieczna banda dewinatów w Polsce tylko tyle i aż tyle i nie uwierzę w to że zachowują lub zachowywali się w sposób grzeczny i spokojny a policja dla zabawy zaczęła strzelać..... bo dowodów na to jest skolko ugodno.... miejsce większości "kibiców" crax to więzienie i zdania swego nie zmienię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygiel Re: tygiel bohaterem wszechczasów IP: *.chello.pl 27.05.03, 10:30 wiesz co,, nawet zydzi ktorych Mojzesz wyprowadzil z egiptu nie mieli tak silnej wiary jak ty... to obejzyj sobie kasete... chlopcze nikt nie twierdzi ze kibole poszli sie lac z ochrona, chodzi o to ze policja strzelala do niewinnych , tylko o to chodzi !! Odpowiedz Link Zgłoś
emjotu Re: tygiel bohaterem wszechczasów 27.05.03, 11:48 Gość portalu: tygiel napisał(a): > wiesz co,, nawet zydzi ktorych Mojzesz wyprowadzil z egiptu > nie mieli tak silnej wiary jak ty... > > to obejzyj sobie kasete... chlopcze > > nikt nie twierdzi ze kibole poszli sie lac z ochrona, > > chodzi o to ze policja strzelala do niewinnych , tylko o to > chodzi !! gdzie drwa rąbią tam wióra lecą zwłaszcza tam gdzie znajdują się "kibice" cracovii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygiel Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.chello.pl 27.05.03, 08:04 troche ci sie kolejnosc zdazen pomylila, albo byles na tym meczu w nieco innym stanie swiadomosci, zreszta mow sobie co chcesz wszystko jest nagrane, poza tym nikt nie mowi ze hools zachowywali sie jak harcerze, problem z tym ze jak juz zaczelo sie uspokajac i wrocili do klatki to policja pojechala po calym sektorze przekraczajac swoje uprawnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smokealot Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.03, 12:19 Gość portalu: kika napisał(a): > Byłam, widziałm. Artykuł powyżej to bzdura. Kibice wbiegli na > murawę, ochroniarze wycofali się. Tamci tak sie rozochocili że > powyrywali ławki, dorwali jakieś kamienie , butelki.Zaatakowali > policjantów z pałkami. Kiedy kibice byli coraz bardziej > agresywni, do akcji kroczyła grupa uzbrojonych policjantów. I > tak byc powinno!!. Pytanie numer jeden do dziennikarzy. Co > robiły powyrywane ławki w rekach niewinnych nastolatków? > Pytanie numer dwa. Czy fajniej byłoby gdyby policja nie uzyła > broni na gumowe kulki i doszłoby do jatki? > Ucierpieli niewinni kibice? Trudno może wreszcie nie będzie > tolerancji dla łobuzów. Pan Prezes klubu nie załatwi autokaru > dla kibiców na wyjazd itp. Wyjdz bo jestes TEPA, nigdy nie pamietam zeby ucierpieli kiedykolwiek "niewinni kibice" z zreszta mozecie sobie dyskutowac do woli, klade na to laske. Pierdolenie starych ramoli, ktorzy jaraja sie byle czym i beskarnie pisza bzdury, gdyz sa "w sieci" i nikt ich nie zna:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.nsw.bigpond.net.au 27.05.03, 14:00 kika, Bez przesady, zyjemy chyba w cywylizowanym kraju a nie z treciego swiata. Co moze jest normalne w Angoli czy Iraku jest szokujace u nas. Policja nadrabia brak podstawowego wyszkolenia w kontrowaniu tlumu uzywajac bron, ktora jak wiemy mozna tylko uzyc w obronie wlasnej. Czy rzeczywiscie istnialo zagrozenie zycia dla kogos!. To powinna przeanalizowac sejmowa komisja i ukarac winnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Policja strzelala bez ostrzezenia do kibicow IP: *.vdi.pl 27.05.03, 10:57 Gosc portalu: eric napisal(a): > No to moze nie trzeba bylo wybiegac na murawe? czy naprawde nie potrafisz lebku zrozumiec prostej sprawy...kibice do ktorych strzelano na murawe nie wybiegli. Strzelano do tlumu spokojnych ludzi. Chuligani dawno prysneli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobieski Brawa dla Policji! IP: *.dyn.optonline.net 27.05.03, 07:14 Tych chamow i kryminalistow (nazywajacych siebie kibicami) trzeba, powylapywac i popowieszac. Wielkie brawa dla Policji! Zero tolerancji dla bydla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Brawa dla Policji! IP: *.vdi.pl 27.05.03, 07:39 Policja strzelała do spokojnych ludzi bez ostrzeżenia i w tym jest problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Brawa dla Policji! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 27.05.03, 12:08 moze jeszcze powiesz ze spokojni ludzie nic nie robili tylko spokojnie stali a policja zaczela tak sobie strzelac bez powodu? zastanow sie czlowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianin To wstyd ze broni sie kryminalistow! IP: *.dyn.optonline.net 27.05.03, 07:19 Tak sobie myślę czytając tych wszystkich ŚWIĘCIE OBURZONYCH kibiców jakie to ścierwa z tych policjantów i dochodzę do wniosku że macie do wszystkich pretensje tylko nie do siebie - tak niestety Bo gdyby zacząc z drugiej strony : nie ma zadymy - nie ma interwencji policji ( proste jak drut) i na drugi raz 3 razy się zastanowi hools jeden z drugim zanim wejdzie na murawę boiska bo może dostać kulkę. Czego się spodziewaliście ze zaczną mówić - moi kochani uspokójcie się. A najśmieszniejsze jest to że ci spokojni kibice muszą się tłumaczyć (popierać) taki bandytyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: To wstyd ze broni sie kryminalistow! IP: *.vdi.pl 27.05.03, 07:38 Posłuchaj Krakowianin - Ma trzydzieści pare lat . Pojechałem na legalnie zorganizowany mecz, kupiłem bilet , stałem gdzie organizatorzy kazali. Nie rozrabiałem, kibicowałem moim ukochanym Pasom. Nagle bez ostrzeżenia zostałem ostrzelany przez BANDYTÓW w policyjnych mundurach. Całe szczęście ,że nie zabrałem dzieci ze sobą. Inni nie mieli tego szczęścia. W polu obstrzału było wiele dzieci. Na Cracovie ostatnio chodzi się całymi rodzinami. Co do dowodzącego akcją. 1. nadaje się do natychmiastowego zwolnienia. 2. zachowywał się jak zomowiec ze stanu wojennego a nie opłacany za pieniądze podatnika policjant!!!!! Podkreślam , jestem uczciwym spokojnym obywatelem! Uczciwie pracuję i płacę podatki. W wypadku jakiegokolwiek wezwania do zmiany "miejsca pobytu" na pewno na lini strzału by mnie nie było. Łajdak dowodzący akcją nie dał mi tej szansy. Na koniec Panie "Krakowianin". Co ta komuna z Ciebie zrobiła człowieku- nędzne homosovietcus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0-700 rodziny z dziećmi i zadymiarze na meczu IP: *.zg.szczecin.pl 27.05.03, 08:04 na mecze przychodzą rodziny z dziećmi? Współczuję dzieciakom, że muszą oglądać bydlęce zachowania kibiców. Stadion to ostatnie miejsce na które wziąłbym dzieciaka. Gratuluję wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAYA Re: To wstyd ze broni sie kryminalistow! IP: 212.244.226.* 27.05.03, 08:05 Gość portalu: Kibic napisał(a): > Posłuchaj Krakowianin - Ma trzydzieści pare lat . Pojechałem na > legalnie zorganizowany mecz, kupiłem bilet , > stałem gdzie organizatorzy kazali. Nie rozrabiałem, kibicowałem > moim ukochanym Pasom. Nagle bez ostrzeżenia zostałem ostrzelany > przez > BANDYTÓW w policyjnych mundurach. Całe szczęście ,że nie zabrałem > dzieci ze sobą. Inni nie mieli tego szczęścia. W polu obstrzału > było wiele dzieci. Na Cracovie ostatnio chodzi się całymi rodzinami. > Co do dowodzącego akcją. 1. nadaje się do natychmiastowego > zwolnienia. 2. zachowywał się jak zomowiec ze stanu wojennego a > nie opłacany za pieniądze podatnika policjant!!!!! > Podkreślam , jestem uczciwym spokojnym obywatelem! Uczciwie > pracuję i płacę podatki. W wypadku jakiegokolwiek wezwania do > zmiany "miejsca pobytu" na pewno na lini strzału by mnie nie > było. Łajdak dowodzący akcją nie dał mi tej szansy. > > Na koniec Panie "Krakowianin". Co ta komuna z Ciebie zrobiła > człowieku- nędzne homosovietcus. CO TY ZA PIERDOŁY PISZESZ. OD KIEDY TO NA MECZE PIŁKI KOPANEJ CHODZA NORMALNI LUDZIE.A POLICJA DOBRZE ROBI. ZA NAJMNIEJSZĄ PRÓBĘ ROZRÓBY POWINNI STRZELAĆ NIE GUMOWYMI TYLKO OSTRYMI KULAMI. BYDŁA MI NIE SZKODA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygiel Re: To wstyd ze broni sie kryminalistow! IP: *.chello.pl 27.05.03, 08:10 taaaak wypowiada sie osoba ktora meczu pilki noznej nie widziala i kieruje sie stereotypami ktore przekazuja jej m. in. TVN, wracaj do big brothera, i jestem jaki jestem i zyj w tym swoim super swiecie, zalosna jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAYA Re: To wstyd ze broni sie kryminalistow! IP: 212.244.226.* 27.05.03, 08:19 Gość portalu: tygiel napisał(a): > taaaak wypowiada sie osoba ktora meczu pilki noznej nie > widziala i kieruje sie stereotypami ktore przekazuja jej m. in. > TVN, wracaj do big brothera, i jestem jaki jestem i zyj w tym > swoim super swiecie, zalosna jestes KIEDYŚ CHODZIŁAM NA MECZE PIŁKI NOŻNEJ ( TERAZ PIŁKI KOPANEJ ) I NIE PIERDZIEL ŻE NIE WIEM NA CZYM TO POLEGA. WTEDY MECZE OGLĄDALI PRAWDZIWI KIBICE , BYŁ DOPING DLA SWICH I OKLASKI ZA DOBRE ZAGRANIA DLA GOŚCI.TERAZ JEST TYLKO WYCIE I ORDYNARNE ODZYWKI POD ADRESEM WSZYSTKICH DOOKOŁA. W DUPIE MAM TAKIE MECZE I TAKICH " KIBICÓW " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygiel Re: To wstyd ze broni sie kryminalistow! IP: *.chello.pl 27.05.03, 08:31 ja wiem ze my nie jestesmy godni aby sie z Toba porownywac ale wyobraz sobie ze pomimo iz w dzisiejszych czasach na druzyne gosci sie gwizda to przychodza ludzie ktorych uwaza sie za w miare normalnych, na Cracovii zdaza sie np... Neigel Kennedy... heh co to za przyklad toz to przeciez hooligan z Anglii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: To wstyd ze broni sie kryminalistow! IP: *.vdi.pl 27.05.03, 08:33 Gość portalu: tygiel napisał(a): > ja wiem ze my nie jestesmy godni aby sie z Toba porownywac ale > wyobraz sobie ze pomimo iz w dzisiejszych czasach na druzyne > gosci sie gwizda to przychodza ludzie ktorych uwaza sie za w > miare normalnych, na Cracovii zdaza sie np... Neigel Kennedy... > heh co to za przyklad toz to przeciez hooligan z Anglii... > Nieprawda , część gwiżdże a starzy kibice jak ja biją brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Rako Condone Re: To wstyd ze broni sie kryminalistow! IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 27.05.03, 08:51 Gość portalu: tygiel napisał(a): > ja wiem ze my nie jestesmy godni aby sie z Toba porownywac ale > wyobraz sobie ze pomimo iz w dzisiejszych czasach na druzyne > gosci sie gwizda to przychodza ludzie ktorych uwaza sie za w > miare normalnych, na Cracovii zdaza sie np... Neigel Kennedy... > heh co to za przyklad toz to przeciez hooligan z Anglii... > właśnie, jak ostatnio na widzew przyczłapał szanowny pan Leszek Miller to co, też chuligan, no nie? A, zapomniałem, to bandyta a nie chuligan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: To wstyd ze broni sie kryminalistow! IP: *.vdi.pl 27.05.03, 08:18 G > CO TY ZA PIERDOŁY PISZESZ. OD KIEDY TO NA MECZE PIŁKI KOPANEJ > CHODZA NORMALNI LUDZIE.A POLICJA DOBRZE ROBI. ZA NAJMNIEJSZĄ > PRÓBĘ ROZRÓBY POWINNI STRZELAĆ NIE GUMOWYMI TYLKO OSTRYMI KULAMI. > BYDŁA MI NIE SZKODA. Posłuchaj człowieczku. Po 1-e nie obrażaj adwersarzy. Po 2-ie od lat na całym świecie miliony normalnych ludzi grają w piłkę i spokojnie kibicują swoim. Wniosek - nie masz bladego pojęcia o temacie a zabierasz głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROB Re: To wstyd ze broni sie kryminalistow! IP: proxy / 192.168.1.* 27.05.03, 08:36 w pierwszej kolejności powinni wystrzelać takie kórwy jak ty. Widdać że migdy niebyłś(eS) nawet w pobliżu jokiegokolwiek stadionu. Odpowiedz Link Zgłoś
karmarys Re: To wstyd ze broni sie kryminalistow! 27.05.03, 11:41 a Ty w pobliżu jakiejkolwiek szkoły....chociaż w szkołąch nie wyjaśniają pisowni akurat najbardziej potrzebnych i niezbędnych do komunikacji kibicom słówek. Zwracam honor kibica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykibic Re: To wstyd ze broni sie kryminalistow! IP: *.lurgi-bipronaft.com.pl 27.05.03, 10:03 sama sobie strzel w łeb ty głupia babo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: To wstyd ze broni sie kryminalistow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.03, 13:42 Gość portalu: KAYA napisał(a): CO TY ZA PIERDOŁY PISZESZ. OD KIEDY TO NA MECZE PIŁKI KOPANEJ > CHODZA NORMALNI LUDZIE.A POLICJA DOBRZE ROBI. ZA NAJMNIEJSZĄ > PRÓBĘ ROZRÓBY POWINNI STRZELAĆ NIE GUMOWYMI TYLKO OSTRYMI KULAMI. > BYDŁA MI NIE SZKODA. KAYA jestes tak tepa ze az mi cibie szkoda, szkoda by mi cie bylo nawet dotknac bo na bank jestes jakas paskudna ropucha, ja mysle ze bardziej do twoich starych powinni strzelac ostrymi kulami :/ na temat twoich rewelacji o samych tepakach chodzacych na mecze nie bede sie wypowiadal bo jestes zbyt TEPA, nawet nasze mizerne aktorstwo chodzi na mecze ale przeciez to bandycie do ktorych trzeba strzelac!! (caly czas mi sie wydaje ze lepiej do KAYI starych ale coz:/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: To wstyd ze broni sie kryminalistow! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 23:56 kaya-jestes po******.. zastanów się co ty piszesz!! nie było cie w staszowie i pewnie nigdy nie miałaś przyjemności oglądać tego wspaniałego sportu, więc.. zamknij się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykibic Re: To wstyd ze broni sie kryminalistow! IP: *.lurgi-bipronaft.com.pl 27.05.03, 10:01 Nie chodzę na mecze i nie lubie patrzeć jak inni uprawiają sporty ponadto nie daję wiary dziennikarskim przekazom ale ... znając inteligencję naszej policji/milicji (na czym polegała weryfikacja po 1989 roku?)oraz jej sposób myślenia, percepcję i mentalność skłonny jestem wierzyć kibicowi i faktycznie obecność w sektorze niewinnych ludzi w sposób jednoznaczny definiuje zachowanie policji/milicji jako bandyckie.Jest jeszcze inna Fala inna niż ta z wojska itp polegająca na tarciach wewnętrznych - jest jeszcze wyżywanie się tych palantów policyjno/milicyjnych na sprowokowanych umiejętnie dresiarzach oraz całkowicie przypadkowych ludziach kt maja zerową szansę dochodzenia swoich praw o czym policjo-milicja dobrze wie! BANDA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: To wstyd ze broni sie kryminalistow! IP: proxy / 192.168.1.* 27.05.03, 08:32 TAK A . A PRZEMEK CZAJA ZGINOŁ BO UDERZYŁ GŁOWĄ W LATARNIE ????!!!!! Od kogoś kto bierze bierze piniądze i ma pilnować porządku trzeba wymagać więcej a tak są tylko jeszcze jedną bandą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siepacz Nerwy mi puściły - odpowiadam wszystkim naraz IP: 212.244.158.* 27.05.03, 09:41 Gość portalu: rob napisał(a): > TAK A . A PRZEMEK CZAJA ZGINOŁ BO UDERZYŁ GŁOWĄ W > LATARNIE ????!!!!! > Od kogoś kto bierze bierze piniądze i ma pilnować porządku > trzeba wymagać więcej a tak są tylko jeszcze jedną bandą. > > Przemek Czaja był łobuzem i zadymiarzem i jakby nie pchał się do awantury, żyłby do dziś. Wyrok na policjanta, który go pobił, zaowocuje tylko większą bezczelnością bandytów, którzy nie wiadomo dlaczego nazywają się kibicami. I nie ma co się z nimi cackać. Kto chodzi na mecze z rodziną i dziećmi, jest po prostu nieodpowiedzialnym wariatem i niech tu nie struga szlachetnego. A obecność na meczach Millera albo Kennedy'ego też nie jest żadnym argumentem, bo siadają oni w dobrze chronionych lożach honorowych. A że chce im się słuchać tych małpich wyć, to już ich prywatna sprawa. Piłka nożna umarła, od kiedy zaczęło obowiązywać hasło, że "prawdziwy kibic nienawidzi". Podzielam opinię, że normalni ludzie na mecze nie chodzą. Ci nienormalni dzielą się tylko na dzikie zwierzęta i ludzi niespełna rozumu. A do zwierząt niebezpiecznych się strzela i nikomu nie przychodzi do głowy, żeby przedtem oddawać strzały ostrzegawcze. Poza tym, prostaku, nie "zginoł", tylko "zginął"! Odpowiedz Link Zgłoś
wyrod a najbardziej zagrażało policjantom 14-letnie dziecko 27.05.03, 10:47 i dlatego postrzelili je bez zahamowań i wątpliwości, pewnie dziewczynka była uzbrojona w lalkę wypełnioną trotylem. LUDZIE czy wy mózgów nie macie? Czytać nie umiecie? Może jakiś zwolennik działań policji opisywanych powyżej odpowie mi na pytanie w jaki sposób dziecko i 61-letni facet zagrażali zyciu/zdrowiu policji?? W normalnym kraju policja nie strzela do dzieci, to nie jest normalny kraj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: To wstyd ze broni sie kryminalistow! IP: *.nsw.bigpond.net.au 27.05.03, 13:48 Krakowianin, Nie masz racji.My zyjemy w cywilizowanym kraju, prawda?.. a nie w Iraku gdzie nikt by nawet nie zwrocil na to uwage. Ta sprawa musi byc doglebnie wyjasniona poniewaz bron mozna tylko uzywac w obronie zycia. Policja ma problemy z kontrolowaniem tlumu, co jest brakiem podstawowego wyszkolenia. Proby "nadrabianiem" tej nieumiejetnosci poprzez uzycie broni jest do zaakceptowania tylko w krajach zacofanych trzeciego swiata. Nie po to tu zyjemy zeby ktos traktowal nas w ten barbarzynski sposob. Najwyzse wladze policyjne powinny odpowiedziec na to przed niezalezna komisja sejmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fosgen Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: 213.241.2.* 27.05.03, 08:03 Powinno sie ukarac policjantow, ze tak pudlowali!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0-700 Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.zg.szczecin.pl 27.05.03, 08:07 Gość portalu: fosgen napisał(a): > Powinno sie ukarac policjantow, ze tak pudlowali!!!! Ty chyba nie miałeś nigdy broni w ręku. Myślisz że to jest jak w filmach z Rambo gdy facet w jednej ręce tzyma kałacha i jedną serią kładzie 50 gości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msr Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.3.* 27.05.03, 08:09 I ja bym jeszcze jedna seria poprawil... A co...? Kibice biedni przyszli sobie mecz ogladac, siedzieli spokojnie a policja zaczela do nich strzelac...? Kiedy skonczy sie ta nagonka na policjantow? Opamietajcie sie i zobaczcie kogo tak naprawde bronicie! Odpowiedz Link Zgłoś
shrek53 Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców 27.05.03, 08:14 Moę powinni zapytać się,czy mogą strzelać? Raz,a dobrze rozpędzić to dziadostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEPPO@ZETA.TELENOR Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.bredband.skanova.com 27.05.03, 08:14 i powinni strzelac jeszcze z armat!!!!na huliganow nie powinno byc zadnych zasad etycznych prawnych i jakichkolwiek lac palami strzelac i zamykac na dozywocie.to nie kibice to bandyci!! kryminalisci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.03, 08:18 nie dziwie sie, jakos mam wrazenie, ze masy debili czuja sie bezkarnie i robia na co maja ochote, a potem jak kogos zabija to winna jest policja i zla organizacja. za to jak policja stlucze tylek jednemu i drugiemu, to jest lamanie prawa. powinni strzelac, najlepiej z soli, albo z gumowych kul..i to tak zeby trafiac. camel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygiel Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.chello.pl 27.05.03, 08:19 Gość portalu: PEPPO@ZETA.TELENOR napisał(a): > i powinni strzelac jeszcze z armat!!!!na huliganow nie powinno > byc zadnych zasad etycznych prawnych i jakichkolwiek lac palami > strzelac i zamykac na dozywocie.to nie kibice to bandyci!! > kryminalisci!!! powiedz to szmato 15letniej dziewczynce ranionej przez policje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.03, 14:19 Gość portalu: tygiel napisał(a): > Gość portalu: PEPPO@ZETA.TELENOR napisał(a): > > > i powinni strzelac jeszcze z armat!!!!na huliganow nie > powinno > > byc zadnych zasad etycznych prawnych i jakichkolwiek lac > palami > > strzelac i zamykac na dozywocie.to nie kibice to bandyci!! > > kryminalisci!!! > > > powiedz to szmato 15letniej dziewczynce ranionej przez policje a co tam robila ta 15 letnia "dziewczynka"... camel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PG Kałasznikow IP: *.net 27.05.03, 08:16 W/mnie powinni wystrzelać tych wszystkich idiotów którzy mienią się kibicami. Szkoda że się jeszcze ich tak nazywa. To zwykli bandyci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranny Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.radiotel.com.pl / 10.200.0.* 27.05.03, 08:17 Jak POLICJA zaczyna strzelać MUSI najpierw oddać podobno dwie salwy w powietrze ? A wszystkich pojebom co piszą ze to dobrze że strzelali do LUDZI jak do bydła, życze wszystkim spotkania z takimi POLICJANTAMI albo waszym dzieciom CIEkawe co wtedy bedzie pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.vdi.pl 27.05.03, 08:20 Gość portalu: ranny napisał(a): > Jak POLICJA zaczyna strzelać > MUSI najpierw oddać podobno dwie salwy w powietrze ? > A wszystkich pojebom co piszą ze to dobrze że strzelali do LUDZI > jak do bydła, > życze wszystkim spotkania z takimi POLICJANTAMI > albo waszym dzieciom > CIEkawe co wtedy bedzie pisać Popieram wtedy dopiero ta żałosna zsovietyzowana banda zacznie się wypłakiwać jak sama dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygiel do obroncow policji IP: *.chello.pl 27.05.03, 08:18 ludzie, zastanowcie sie co wy tu wypisujecie... czy ktorykolwiek z chuliganow zostal ranny ? nie, natomiast zostalo kilku dziedkow i 15latka !! nie rozchodzi sie o to czy chuligani narozrabiali czy nie, bo temu nikt nie zaprzecza chodzi o to ze jak juz sie uspokoili policja zastosowala odpowiedzialnosc zbiorowa i strzelala do wszystkich, nawet do ludzi ktorzy nie byli w stanie zagrozic innym, problem w tym ze nadgorliwa policja byla wiekszym zagrozeniem dla zycia ludzkiego niz krewcy kibice a na dodatek nie przestrzegala przepisow, ktore mowia o oddaniu strzalow ostrzegawczych moze nie kierujcie sie stereotypami i propaganda, przeczytajcie jeszcze raz to co jest napisane, bo jest wszystko sfilmowane, GW to nie jest i nigdy nie byla gazeta chwalaca kibicow Cracovii jesli oni pisza ze policja zrobila zle to faktycznie tak bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: do obroncow policji IP: *.vdi.pl 27.05.03, 08:25 Gość portalu: tygiel napisał(a): > ludzie, zastanowcie sie co wy tu wypisujecie... czy > ktorykolwiek z chuliganow zostal ranny ? nie, natomiast zostalo > kilku dziedkow i 15latka !! > zgadza się . Goście wogóle nie wiedzą co komentują. Wyborcza nie broni chuliganów tylko praw obywatelskich. Policja nie ma prawa strzelać bez ostrzeżenia i koniec kropka. Tu dodatkowo strzelali do całego tłumu spokojnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygiel Re: do obroncow policji IP: *.chello.pl 27.05.03, 08:36 na dodatek sa to ludzie ktorzy najchetniej wprowadzaliby faszystowskie metody w stosunku do zjawiska z ktorym nie umieja sobie poradzic, pisza zeby... strzelac wiecej, pozabijac itp... sa to ludzie ktorzy dadza policji wieksze uprawnienia zeby sobie radzili z tymi "bandytami" i beda tak tej policji pomagac az zacznie dochodzic w Polsce do sytuacji takich jak w Stanach ze murzyn ktory wyciagal portfel dostal... 40 kulek ? kto za to bedzie odpowiadal policja ? czy ludzie ktorzy jej takie morderstwa umozliwili ? kiedy zginie czlowiek, a jak pokazuja to kolejne interwencje policji, nie musi to byc czas odlegly, odpowiedzialnosc spocznie na nich, bo to oni daja takie narzedzia tej ich boskiej policji, tylko gdyby ona byla zdolna wziac na siebie taki ciezar i przeczytala rozporzadzennie jak tej broni uzywac, bo wyszlo to tak ze dali zapalke dziecku bawiacemu sie w skladzie amunicki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: do obroncow policji IP: *.uci.agh.edu.pl / 192.168.24.* 27.05.03, 12:26 oczywiscie macie racje policja nie ma prawa strzelac bez ostrzezenia, tylko zastanowcie sie czy "kibice" maja prawo wyrywac ławki , rzucac kamieniami, wbiegac na boisko atakujac ochroniarzy ??? Jak zwykle sa dwa konce kija. Osobiscie nie popieram akcji policji (strzalow) bez ostrzezenia , ucierpieli na tym prawdziwi kibice cracovi, jednak kazda awantura, nie watpliwie tym razem ze strony kibicow cracovi nie moze zostawac bez reakcji. Nie wiadomo rowniez jak zakoczylaby sie "zabawa" kibicow gdyby nie wkroczyla policja, czy np. nie zostalaby zaatakowany trybuna gospodarzy, moim zdaniem paranoja jest nazywanie kibicami debili (inaczej ich nie mozna nazwac), ktorym wydaje sie ze wykrzykujac wyzwiska lub wstrzynajac burdy pomagaja swojemu klubowi. Odpowiedz Link Zgłoś
emjotu Re: do obroncow policji 28.05.03, 11:39 Gość portalu: kibic napisał(a): > oczywiscie macie racje policja nie ma prawa strzelac bez ostrzezenia, tylko > zastanowcie sie czy "kibice" maja prawo wyrywac ławki , rzucac kamieniami, > wbiegac na boisko atakujac ochroniarzy ??? Jak zwykle sa dwa konce kija. oszywiście policja powinna najpierw grzecznie zapytać się bandziorów czy łaskawie może ich spałować potem jak się łaskawie nie usuną z boiska jeszcze bardziej czołobitnie powinni zapytać się czy mogą oddać strzały w powietrze...a potem jak przeżyją to ... mogą strzelic do bandytów.. Kij ma jeden koniec ... i niestety jest w rękach bandy debili... moim skromnym zdaniem prawo powinno zezwalać policji na strzały po ustnym ostrzeżeniu, a nie po jakichś idotycznych strzałach w powietrze... > Osobiscie nie popieram akcji policji (strzalow) bez ostrzezenia OSOBIŚCIE cAŁKOWICIE POPIERAM AKCJĘ POLICJI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: do obroncow policji IP: *.uci.agh.edu.pl / 192.168.24.* 28.05.03, 15:14 emjotu prosze czytaj dokładnie co napisałem bo widze ze w swym pospiechu nie dokonca mnie zrozumiałes, nie napisalem ze policja ma nie interweniowac a wrecz przeciwnie, to po to byly moje pytania czy "kibice" .... ?? w odpowiedzi na poprzednie posty ktore twierdzily ze policja nie ma prawa, wiec pytalem co jest z tym prawem skoro ma ono obowiazywac tylko policje a "kibicow" nie za bardzo ... adrugim koncem kija sa obraznie doznane przez ludzi ktorzy chciali naprawde kibicowac a przez debili(czyt. kibicow zadymiarzy, zebym tym razem byl dobrze zrozumiany) zostali ranni Odpowiedz Link Zgłoś
emjotu dramat tygla 27.05.03, 10:23 "krewcy kibice" ... dziwnym trafem ci krewcy kibice to tzw. bojówka która ma w dupie mecz a chodzi im tylko o to by dymić... no to zadymili ... i jak zwykle oberwali niewinni... ale tygiel jest ślepy ... bo tygiel jak prawdziwy fan craxy wszędzie widzi spisek ... no to ci tyglu powiem jedno: to był spisek masońsko wiślacki i dlatego crax przegra jeszcze 4 mecze kolejne i nie wejdzie do tej drugiej ligi bo wszystko załatwiła Wisła do spółki z policją.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.fema.pl / 192.168.1.* 27.05.03, 08:23 I BARDZO DOBRZE !!!!!!!!!!!! Z CHAMSTWEM, PRYMITYWIZMEM TRZEBA WALCZYC !!! BRAWO POLICJA !!! TAK DALEJ !!! LAC TA CHOLOTE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygiel Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.chello.pl 27.05.03, 08:27 powtorze sie... albo jestes damskim bokserem i lubisz jak dzieci dostaja wpi...dol albo masz nierowno pod sufitem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.vdi.pl 27.05.03, 08:28 Gość portalu: Tomek napisał(a): > I BARDZO DOBRZE !!!!!!!!!!!! Z CHAMSTWEM, PRYMITYWIZMEM TRZEBA > WALCZYC !!! BRAWO POLICJA !!! TAK DALEJ !!! LAC TA CHOLOTE !!! Kolejny idiota. Proponuję w takim razie by policja goniąc złodzieja samochodów strzelała do wszystkich kierowców znajdujących się na lini strzału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROB Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: proxy / 192.168.1.* 27.05.03, 08:47 I to chyba jest najlepsze podsumowanie całej tej dyskusji. Niestety niedobrze się robi jak się widzii ile jeszcze pozostało SIEROT po komunizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogas Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: 217.96.78.* 27.05.03, 08:54 Gość portalu: k napisał(a): > Gość portalu: Tomek napisał(a): > > > I BARDZO DOBRZE !!!!!!!!!!!! Z CHAMSTWEM, PRYMITYWIZMEM > TRZEBA > > WALCZYC !!! BRAWO POLICJA !!! TAK DALEJ !!! LAC TA > CHOLOTE !!! > > Kolejny idiota. Proponuję w takim razie by policja goniąc > złodzieja samochodów strzelała do wszystkich kierowców > znajdujących się na lini strzału. Kim Ty jesteś, że z taką "lekkośćią" wydajesz osądy o ludziach typu" idiota???? Jesteś zatroskany kimś, kto idzie tylko na mecz po to zrobić "burdę,zadymę itp...?????" Dzięki takiemu marginesowi,normali ludzie przestali chodzić na taki spotkania! Człowieku, zastanów się następnym razem, nim coś takiego napiszesz! Chyba ,że byłeś tam jako jeden z "zadymiczy" i dostałeś "po dupie" a teraz rozsiewasz jakąś bzdurną i na dodoatek nieprzemyślaną propgandę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokocim Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.chello.pl 27.05.03, 08:59 wiesz co, sam pod soba dolek kopiesz, zgodze sie z tym ze czesc kibicow to chuligani, ale wiesz co, chcialbym zeby na takim meczu z Korona na ktorym bylo ok 10 tys widzow wszyscy byli chuliganami bo Cracovia bylaby chuliganska potega w skali europejskiej, tak normalni ludzie ktorzy nie naparzaja sie z innymi tez chodza na mecze i jest to wiekszosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZŁoty W radiu mówili IP: *.ramtel.com.pl / 192.168.4.* 27.05.03, 11:30 W radiu mówił prowadzący audycję, że poszło o jakąś flagę. Wiecie co, ale to oburzające, że nie można wywiesić flagi swojego klubu. Widziałem wczoraj w TV 4 w dzienniku jak pokazywali poszczelonego człowieka, który dawał flagę CRACOVII papieżowi. I co on tam niby robił miał ponad pięćdziesiątkę i pojechał jadkę z kibicami Pogoni Staszów, których praktycznie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bh I dobrze -szkoda tylko że ni z ostrej amunicji IP: 80.50.5.* 27.05.03, 08:49 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: lustro:* / 10.10.12.* 27.05.03, 08:49 I bardzo dobrze, ze strzelala. Nawet bez ostrzezenia. Do ludzi by nie strzelali... Pewnie zaraz sie okarze, ze strzelali do rodzin z dziecmi ktorzy spokojnie ogladali mecz. Czy ktos sie zastanowil co robili ci "kibice". Kiedy doczekamy czasow kiedy newsem bedzie informacja, ze kibice zaatakowali policjantow a ci uzyli broni w swojej obronie! Pewnie nigdy bo co to za rewelacja dla pismakow? Ciekawe czy dziennikarze nie podpuszczali kibicow, po to, zeby miec lepszy material do gazet? Koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ravic Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.03, 16:01 Gość portalu: Polo napisał(a): > I bardzo dobrze, ze strzelala. Nawet bez ostrzezenia. Do ludzi > by nie strzelali... Pewnie zaraz sie okarze, ze strzelali do > rodzin z dziecmi ktorzy spokojnie ogladali mecz. Czy ktos sie > zastanowil co robili ci "kibice". Kiedy doczekamy czasow kiedy > newsem bedzie informacja, ze kibice zaatakowali policjantow a ci > uzyli broni w swojej obronie! Pewnie nigdy bo co to za rewelacja > dla pismakow? Ciekawe czy dziennikarze nie podpuszczali kibicow, > po to, zeby miec lepszy material do gazet? Koszmar Chciałbym jedną rzecz podkreślić, bo wielu ludzi czegoś tu nie rozumie. Rozróżniamy: 1. Kibiców-pikników- ludzi, którzy przychodzą na mecz, by oglądać widowisko piłkarskie, i robić tylko to. Dla nich liczy się gra ulubionej drużyny- piłka nożna 2. tzw. Ultrasów - są to kibice, dla których ważniejsze od gry jest wykazanie się od strony "kibicowskiej", czyli popisanie się dobrą oprawą( race, flagi, kartoniady, serpentyny, itd.) i dopingiem. Rywalizacja na tym polu rozwija się w najlepsze. Kibice z całej Polski tworzą ranking ekip najlepszych na tym polu. Obecnie najlepsze grupy Ultras mają: Lech, Widzew i Legia. Te dwie grupy możemy nazwać mianem kibiców. 3.Chuligankę - tym ludziom wynik meczu nie jest może obojętny, ale conajmniej trzecioplanowy. klub jest im potrzebny Li i jedynie jako symbol, obiekt identyfikacji. Rywalizacja polega na walce z grupami antagonistycznych klubów, lub policją, pretekstem jest mecz. W ich rankingu liczy się kto więcej walk wygrał, kto stawił czoła policji itd. Należy wyraznie odróżnić Ultrasów od "bojówkarzy". Ultrasi nie używają przemocy. Obecnie na krajowych stadionach można zaobserwować wyraźną separację tych grup. Następuje ewolucyjna zmiana. Incydenty, takie jak omawiany, zdarzają się coraz rzadziej- grupy chuligańskie umawiają się między sobą najczęsciej w postronnych miejscach- poza stadionami. Niestety media i policja tego nie zauważają, wrzucają wszystkich kibiców do jednego worka, a każdy przypadek burd jest opisywany jako reprezentacyjny dla wszystkich stadionów. Negatywna kampania trwa w najlepsze. Zjawiska pozytywne nie są atrakcyjne medialnie, więc opinia publiczna nie usłyszy nigdy, że np. na stadionie Lecha od czterech lat nie było awantury, na mecze przychodzą całe rodziny oraz prominentne osobistości życia politycznego i kulturalnego. Podobnie jest choćby na Widzewie. Chuligani z Cracovii są winni, ale policji bym nie bronił, gdyż w wyniku jej akcji ucierpiały "pikniki" i Ultrasi, a więc osoby postronne. Jeżdżę od czasu do czasu na mecze wyjazdowe i wiem w jaki sposób policja traktuje kibiców- jak chołotę. Nie raz i nie dwa zdarzyło się, że osoba spokojna została uderzona pałką. Nic więc dziwnego, że policja staje się wrogiem i jest traktowana, delikatnie mówiąc, lekceważąco. Przypadki takie jak krakowski tylko podgrzewają wrogą atmosferę. Potem wystarczy byle pretekst np. flaga, by dochodziło do awantur. Potępiam chuliganów (bez nich policja nie byłaby potrzebna),potępiam zachowania policji takie jak w Krakowie, jak każdy wyraz bezmyślności i głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeryf I BARDZO DOBRZE POWINNI IM JESZCZE WYDŁUBAĆ OCZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.03, 08:56 żeby nie mogli więcej oglądać żadnego meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Rako Condone Re: I BARDZO DOBRZE POWINNI IM JESZCZE WYDŁUBAĆ O IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 27.05.03, 09:06 Gość portalu: szeryf napisał(a): > żeby nie mogli więcej oglądać żadnego meczu BARDZO MĄDRE JEST TO CO PISZESZ, BAAARDZO... WYDŁUBAĆ TO SIĘ TOBIE GNOJKU POWINNO, ALE KUPĘ Z ODBYTU I WSADZIĆ CI WEŃ ROZPALONY DO CZERWONOŚCI NÓŻ TRZONKIEM DO PRZODU, ABYŚ PRZY PRÓBIE WYJĘCIA JEGOŻ POPARZYŁ SE PALCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akcent Re: I BARDZO DOBRZE POWINNI IM JESZCZE WYDŁUBAĆ O IP: *.kghm.pl 27.05.03, 09:31 Przeciez Ci bandyci z Crocovi nie licza sie z żadnym prawem, wiec dlaczego w stosunku do nich stosować prawo użycia broni ? Prowokują to obrywają - prosta zasada. Nawet dzieci już wiedzą o co biega w tych dymach. Odwrócić wszystko, to niech szalikowcy robią wszystko by nie odebrać ich zachowania jako prowokacji, a nie wymagać od Policji by była arcy fair-play. Średnio mi się uśmiecha by ci niewyżyci gogusie w szalikach bawili sie za moją kasę (gliny trzeba uzbroić i opłacić, a idzie na to niestety z naszych podatków). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: howdyho Re: I BARDZO DOBRZE POWINNI IM JESZCZE WYDŁUBAĆ O IP: *.chello.pl 27.05.03, 09:46 jak juz wyjmiesz sobie glowe z odbytu i rozgladniesz do okola to moze zauwazysz ze w tym kraju obowiazuje "domniemanie niewinnosci" a nie domniemanie winy, moze za toba powinien chodzic gliniarz z wymierzona w leb srutowka bo nie wiadomo czy kogos nie zabijesz w przyplywie gniewu na kibicow... widzisz czlowieku powinienes miec waty o to ze twoje pieniadze zostaly zle wykorzystane ale skoro ci sie podoba strzelanie do dzieci i dziadkow to gratuluje, mam nadzieje ze policja postrzela kiedys do twoich dzieci, i nie mow ze to niemozliwe, przypominam skopanie przez policjanta dziewczyny na WOSP 2 lata temu ? do moich dziec strzelano w niedziele, czym sobie zasluzyly ? to nie one ganialy po murawie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akcent Re: I BARDZO DOBRZE POWINNI IM JESZCZE WYDŁUBAĆ O IP: *.kghm.pl 27.05.03, 13:51 Zadaj sobie proste pytanie - co zyskały twoje dzieci będąc na takiej imprezie ? a może coś straciły ? Rusz dynią i zorganizuj swoim dziecim trochę lepiej czas, bo właśnie ci rozbrykani gogusie mają takich naiwnie liberalnych starych jak TY. A Policja jest OK jeśli sie pojawia tam gdzie trzeba. Ty policji genetycznie nienawidzisz to się czuje... bo sprzątają brudy, które tacy jak ty roznoszą. Spłuczka w domu też Ci przeszkadza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bi El rako, IP: *.19-136-217.adsl.skynet.be 27.05.03, 09:59 masz polot chlopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.crowley.pl 27.05.03, 08:57 Wspaniale. Powinni strzelać z ostrej amunicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 09:09 I kto tu przynosi wiecej szkody spoleczenstwu, kibic wychowany bez zachamowan"bandzior" czy policja strzelajaca do niego.Za PRL policja nie strzelala do kibicow"bandziorow" za to czesciej brali pala przez plecy.Teraz odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 09:10 Polska Policja działa bardzo dziwnie. Widzimy często jak ucieka po trybunach przed "kibicami", innym razem z kolei używa gumowych kul pod koniec rozruby. Czy nie można zastosować zwykłej procedury, że kiedy polecenia Policji nie są respektowane (dochodzi do walki z Policją), używa się takiej broni, jaka jest potrzebna do opanowania sytuacji (jeżeli bandyta używa pięści, to Policja pałek, na kamienie czy ławki - gumowe kule, na noże i tasaki - ostra amunicja). Czy polscy policjanci pomyśleli o odbyciu szkolenia w Wielkiej Brytanii, gdzue kibice siedzą jak trusie mimo braku kilkumetrowych siatek ogradzających płytę boiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chr Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: 217.153.132.* 27.05.03, 09:11 i bardzo dobrze bydlo nalezy pacyfikowac nie ma sie nad kim litowac policja powinna dostac premie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shoir Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.chello.pl 27.05.03, 09:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.chello.pl 27.05.03, 09:23 14latke i 61letniego dziadka nazywasz bydlem ? ty gnido, tacy jak i tobie podobni wysylali 60 lat temu "bydlo" do obozow smierci... faszysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.03, 09:33 Wspólczuję tym wszystkim , którzy chodzą na takie stadiony , jak stadion Cracovii tylko po to , aby obejrzeć mecz. Policja niewątpliwie nie zachowała się odpowiednio do zagrożenia , jeżeli bandytów nie było już na boisku , nie musieli strzelać. Nie chciało im się wchodzić do sektora , może to i dobrze , bo wtedy spałowaliby wszystkich. Ale kto spowodował całą rozróbę ? Bydło , nazywające się kibicami. I to przez takich gnojów , którzy przychodząć na stadion czują się bezkarni , nie zaprowadzę dziecka na mecz , mimo , że sam chodziłem na pierwszo , drugo i trzecioligowe mecze , nie mówiąc o klasach niższych. I nie mówcie mi , bandyci , że zwykły człowiek może na mecz pójść spokojnie. Może i są takie sektory ( pewnie te najdroższe ) , gdzie nie ma zadym. Ale kto mi zagwarantuje , że akurat nie zacznie się jakas duża rozróba ?? A czego sie dziecko nasłucha ??? Tak więc ja polskiej piłce powiedziałem "dziękuję , poczekam". Poczekam , aż będzie jak w Anglii , bez płotów , barier i zadym. I z kibicami , mającymi świadomość , że za wtargnięcie na boisko dostaną dożywotni zakaz wstępu na wszystkie stadiony w kraju , i zapłacą od 2000 funtów wzwyż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.chello.pl 27.05.03, 09:39 na Stadionie Cracovii nie ma burd bo kibole sami pilnuja porzadku (stadion warunkowo dopuszczony do rozgrywek) bilety sa ulgowe i normalne a stadion podzielony jest na 3 sektory, kazdy kosztuje tyle samo, dzieci wchodza za darmo pod opieka starszej osoby, zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 11:00 no to pilnujcie sie jeszcze na wyjazdach a nikt nie bedzie do was strzelal a jezeli nawet to nie bedzie glosow poparcia dla policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NORMALNY BRAWO !!!!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 09:38 PODOBA MI SIĘ ZDANIE NA KOŃCU: "PO STRZAŁACH SEKTOR USPOKOIŁ SIĘ". 0 RESPEKTU DLA BANDYDTÓW !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom29 Jacy kibice? Bydło !!!! Nie brońcie kryminalistów!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.03, 09:38 Jacy kibice? Bydło !!!! Nie brońcie kryminalistów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Graffiti IP: 62.148.86.* 27.05.03, 09:41 proponuje aby zatroskani dzialacze cracovii wraz ze wspanialytmi kibicami umyli wszystkie kamienice w Krakowie na jakich kibice namalowali sprayem akty poparcia dla cracovii lub wyrazenia potepiajace wisle... I to samo dzialacze i kibice wisly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: 194.181.74.* 27.05.03, 09:47 I co w tym złegom że Policja rozwaliła kilku rozwydrzonych, nad miarę podniecenych i lejących uryną młokosów chuliganów. Czy to wszyscy obserwatorzy meczu tak rozrabiali? Nie. Tylko garstka podnieconych młokosów - chuliganów?. Tak czy nie.. Tak. no to o co chodzi. O bezpieczeństwo zawodników, trenerów, kibiców itd. Czy bezpieczeństwo wykolejoną chuliganów? Odpowiedz Link Zgłoś