etos.solidarnosci 17.06.03, 14:23 Natychmiast dzwonię do redakcji Naszego Dziennika ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niezlomny.prawicowiec Re: Oszołom obraził Telewizję TRWAM i Ojca Rydzyk 17.06.03, 14:39 etos.solidarnosci napisała: > Natychmiast dzwonię do redakcji Naszego Dziennika ! Też dzwoniłem już do ND. Powiedzieli, że nie zapłacą mu za czerwiec 2003. Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Oszołom obraził Telewizję TRWAM i Ojca Rydzyk 17.06.03, 15:39 niezlomny.prawicowiec napisał: > etos.solidarnosci napisała: > > > Natychmiast dzwonię do redakcji Naszego Dziennika ! > > Też dzwoniłem już do ND. Powiedzieli, że nie zapłacą mu za czerwiec 2003. To znajdą innego palanta za jeszcze mniejszą kasę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SB Re: Oszołom obraził Telewizję TRWAM i Ojca Rydzyk IP: *.chello.pl 17.06.03, 15:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: POBICIE' KRAKOWSKICH STUDENTOW IP: *.ipt.aol.com 17.06.03, 15:56 I BARDZO DOBRZE!!!!Cos chujowe sa te krakowskie "studenty"-stale ich ktos leje- a potem zwalaja wine na brutalnosc MO,jak w przypadku Pyjasa(czy innego Zlamasa)-a moze dostal solidny wpierdol od wlasnych kumpli albo krakowskiej zulii???A niewinnych chlopcow z MO ciaga sie po sadach!!!! Czy tym "wyczerpanym nauka,seksem i naduzywaniem srodkow" studenciakom RECE DO DUP POPRZYRASTALY,CZY JAKAS KURWA KLATWA ZA WYBRANIE WOJTYLY PAPIERZEM???? Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Re: Oszołom obraził Telewizję TRWAM i Ojca Rydzyk 17.06.03, 17:20 Mnie martwi "żądza pieniądza" jaką zaobserwowałem u Oszołoma. Jeżeli tak dalej pójdzie to on jest gotów sprzedać swój galowy strój organizacyjny LPR !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Oszołom obraził Telewizję TRWAM i Ojca Rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 11:02 blackout.9491 napisał: > Mnie martwi "żądza pieniądza" jaką zaobserwowałem u Oszołoma. Jeżeli tak dalej > pójdzie to on jest gotów sprzedać swój galowy strój organizacyjny LPR !!! Jak wygląda "galowy strój organizacyjny LPR" ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Oszołom wielokrotnie mnie obrażał ! 18.06.03, 12:29 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > blackout.9491 napisał: > > > Mnie martwi "żądza pieniądza" jaką zaobserwowałem u Oszołoma. Jeżeli tak > dalej > > pójdzie to on jest gotów sprzedać swój galowy strój organizacyjny LPR !!! > > Jak wygląda "galowy strój organizacyjny LPR" ?!!! Strój ? Slipy, płetwy, wianuszek na głowę i woalka ! Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci Re: Oszołom wielokrotnie mnie obrażał ! 18.06.03, 17:34 telewizja.trwam napisała: > Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > > > blackout.9491 napisał: > > > > > Mnie martwi "żądza pieniądza" jaką zaobserwowałem u Oszołoma. Jeżeli > tak > > dalej > > > pójdzie to on jest gotów sprzedać swój galowy strój organizacyjny LPR > !!! > > > > Jak wygląda "galowy strój organizacyjny LPR" ?!!! > > Strój ? Slipy, płetwy, wianuszek na głowę i woalka ! ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM. Re: Oszołom wielokrotnie mnie obrażał ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 18:25 etos.solidarnosci napisała: > telewizja.trwam napisała: > > > Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > > > > > blackout.9491 napisał: > > > > > > > Mnie martwi "żądza pieniądza" jaką zaobserwowałem u Oszołoma. Je > żeli > > tak > > > dalej > > > > pójdzie to on jest gotów sprzedać swój galowy strój organizacyjn > y LPR > > !!! > > > > > > Jak wygląda "galowy strój organizacyjny LPR" ?!!! > > > > Strój ? Slipy, płetwy, wianuszek na głowę i woalka ! > ??? Nie żyje Tadeusz I, nowy Ojciec Świetny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
panna.zuzanna Re: Oszołom wielokrotnie mnie obrażał ! 21.06.03, 15:39 Gość portalu: Oszołom z RM. napisał(a): > Nie żyje Tadeusz I, nowy Ojciec Świetny !!! Świetny, już nie święty ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzich Kowalik Re: Oszołom wielokrotnie mnie obrażał ! IP: *.chello.pl 21.06.03, 20:23 panna.zuzanna napisała: > Gość portalu: Oszołom z RM. napisał(a): > > > Nie żyje Tadeusz I, nowy Ojciec Świetny !!! > > Świetny, już nie święty ?! Może świrnięty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 07:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś