Gość: b IP: *.biaman.pl 05.09.03, 20:49 Maciej Żurawski mówi: "Wierzę w nasze zwycięstwo, bo wiem, że jesteśmy lepsi niż Łotysze." Kim, dokładnie, są ci "my", bo od dłuższego czasu nie udaje sie nam, kibicom, tego uchwycić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pokrzywa.pokrzywa Re: fata morgana 05.09.03, 20:54 Gość portalu: b napisał(a): > Maciej Żurawski mówi: "Wierzę w nasze zwycięstwo, bo wiem, że jesteśmy lepsi > niż Łotysze." > > Kim, dokładnie, są ci "my", bo od dłuższego czasu nie udaje sie nam, kibicom, > tego uchwycić? W sobotę się przekonasz, niedowiarku! Chyba, że nie, cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiara górą wiara, tylko wiara IP: *.biaman.pl 05.09.03, 20:57 Janas Paweł przygotował nową strategię ("zobaczymy, jak się ułoży mecz" czy cos w tym stylu), więc nie mogę nie być optymistą. Wierzę głęboko, że się uda, bo .. cóż innego mi pozostaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak pokonać Łotwę w sobotę też mogą uchem, byleby do bramki IP: *.biaman.pl 05.09.03, 20:55 Łukasz Nawotczyński: "Wygraliśmy zasłużenie. (...) Sam nie wiem jak wpadła pierwsza bramka - strzeliłem albo uchem albo głową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b wszystko, co najważniejsze IP: *.biaman.pl 06.09.03, 20:42 ważne, że wygrywają. Oby szczęscie ....im sprzyjało dalej Odpowiedz Link Zgłoś