Dodaj do ulubionych

CHCĘ BYĆ ŻYDEM!!!!!!!!!!!!!

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 16:14
....Chciałbym się cieszyć się nietykalnością mieć szerokie wpływy na całym
świecie mieć status wiecznej ofiary a równocześnie mieć prawo do bezkarnego
łupienia swych przeciwników. Bardzo pragnę być przedstawicielem narodu
wybranego bo z tym wiążą się jak już wcześniej wspomniałem same profity a w
dodatku w przypadku jakiejkolwiek krytyki czy ataku na moją osobę mógłbym
liczyć na niezliczony zastęp obrońców i tępicieli wszelkich przejawów
antysemityzmu. Nie musiałbym się sam bronić przed innymi bo inni robili by to
za mnie a ja mógłbym bezkarnie poniżać i ubliżać komuy popadnie i cieszyć się
statusem chodzącej świętej krowy...
Obserwuj wątek
    • Gość: Hania Re: CHCĘ BYĆ ŻYDEM!!!!!!!!!!!!! IP: 195.217.253.* 15.01.02, 16:25
      Gość portalu: GMR napisał(a):

> ....Chciałbym się cieszyć się nietykalnością mieć szerokie wpływy na całym
      > świecie mieć status wiecznej ofiary a równocześnie mieć prawo do bezkarnego
      > łupienia swych przeciwników. Bardzo pragnę być przedstawicielem narodu
      > wybranego bo z tym wiążą się jak już wcześniej wspomniałem same profity a w
      > dodatku w przypadku jakiejkolwiek krytyki czy ataku na moją osobę mógłbym
      > liczyć na niezliczony zastęp obrońców i tępicieli wszelkich przejawów
      > antysemityzmu. Nie musiałbym się sam bronić przed innymi bo inni robili by to
      > za mnie a ja mógłbym bezkarnie poniżać i ubliżać komuy popadnie i cieszyć się
      > statusem chodzącej świętej krowy...

Biedny GMR, juz wiem skad Twoja gorycz i atakowanie wszystkich i wszystkiego...
      To poczucie kleski zyciowej, poniewaz nie mozesz tak po prostu stac sie Zydem.
      Juz rozumiem....
      Biedny, biedny GMR!!
      • Gość: GMR Re: CHCĘ BYĆ ŻYDEM!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 16:28
        Jakbym był żydem to taki twój tekst byłby natychmiast uznany za akt
        antysemicki!! A poza tym .. w ostateczości zawsze można się obrzezać...
        • Gość: Hania Re: CHCĘ BYĆ ŻYDEM!!!!!!!!!!!!! IP: 195.217.253.* 15.01.02, 16:35

> Jakbym był żydem to taki twój tekst byłby natychmiast uznany za akt
          > antysemicki!! A poza tym .. w ostateczości zawsze można się obrzezać...

Do pierwszego zdania: nie wiem, nigdy nie popelnialam "aktow antysemickich" ani
          anty jakiejkolwiek narodowosci wiec naprawde nie wiem....
          Drugie zdanie: wiesz, to nic nie da, wiec moze nie drecz sie bez sensu.
          Chyba, ze lubisz.
          Sa tez poradnie terapeutyczne, ktore moze pomoga Ci sie uporac z Twoim problemem.
          Nie znam niestety zadnego adresu, ale mysle, ze z pomoca moga Ci przyjsc Zolte
          Strony TP S.A.
          Pozdrawiam,
        • Gość: arafat Do GMR IP: *.pl 19.01.02, 18:34
          Zauwaz "kochanienki" ze nie tylko Zydzi obrzezuja sie - takze Arabowie to czynia
          Wobec tego nie jest to zaden znak rozpoznawczy dla Zydow.Natomiast ciebie latwo
          rozpoznac mozna w tlumie - napewno masz splaszczona glowe bo mamunka urodzila
          ciebie bez zdjecia majtek - stad takie bzdury produkuje twoj scisniety mozdzek.
    • Gość: Nowy Re: CHCĘ BYĆ ŻYDEM!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.dialup.inetia.pl 15.01.02, 16:45
      W Nowym Jorku w metrze jedzie murzyn i czyta gazetę
      żydowską. Podchodzi do niego Żyd i mówi:
      -Mało ci że jesteś murzynem.

Dowcip (chyba z tomu "przy szabasowych świecach")
      Może oderwany od tematu, ale mnie się podoba.
      Nowy
      • Gość: Hania Re: CHCĘ BYĆ ŻYDEM!!!!!!!!!!!!! IP: 195.217.253.* 15.01.02, 16:50
        Gość portalu: Nowy napisał(a):

> W Nowym Jorku w metrze jedzie murzyn i czyta gazetę
        > żydowską. Podchodzi do niego Żyd i mówi:
        > -Mało ci że jesteś murzynem.
        >
        > Dowcip (chyba z tomu "przy szabasowych świecach")
        > Może oderwany od tematu, ale mnie się podoba.
        > Nowy

Stare ale dobre! :)
    • Gość: orange Re: CHCĘ BYĆ ŻYDEM!!!!!!!!!!!!! IP: *.isk.net.pl 15.01.02, 18:27
      Proponuję: przejdź na hinduizm, uwierz w reinkarnację i czekaj na cud.

nie pozdrawiam
    • Gość: . Re: CHCĘ BYĆ ŻYDEM!!!!!!!!!!!!!+++ IP: *.swipnet.se 15.01.02, 19:15
      >>>pl
      Gość portalu: GMR 15-01-2002 16:28 odpowiedz na list
      odpowiedz cytując
      A poza tym .. w ostateczości zawsze można się obrzezać...>>>>>
      Zrob to-koczan kapusty miedzy uszami Twoimi obrzezaj.
      Moze bez niego glupkiem byc przestaniesz.

• Gość: GMR Re: CHCĘ BYĆ ŻYDEM!!!!!!!!!!!!!+++ IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 12:38
        Nie wiedziałem że obrzezanie otwiera klucz do mądrości.... a wydawało mi się ze
        kluczem do madrości jest wiedza i nauka czyli nabywanie wiedzy.... jednak są na
        tym portalu tacy którzy twierdzą ze nie trzeba się uczyć by posiąść madrość i
        wiedzę że wystarczy się tylko obrzezać...
        • Gość: . Re: CHCĘ BYĆ ŻYDEM!!!!!!!!!!!!!+++ IP: 212.151.33.* 18.01.02, 00:12
          Jakis powod do obciecia czegos chciec miales.
          Utnij sobie koczan!
    • Gość: święty Re: CHCĘ BYĆ ŻYDEM!!!!!!!!!!!!! IP: *.sn.g.bonet.se 15.01.02, 19:15
      Nie wystarczy, że jesteś Polakiem to jeszcze chcesz być Zydem
      • Gość: Ktos Re: CHCĘ BYĆ ŻYDEM!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.01.02, 04:26
        Gość portalu: święty napisał(a):

> Nie wystarczy, że jesteś Polakiem to jeszcze chcesz być Zydem

GMR chce po prostu awansu spolecznego ........... ??????? .......
    • tatrzan Re: CHCĘ BYĆ ŻYDEM!!!!!!!!!!!!! 17.01.02, 06:01

> "....Chciałbym się cieszyć się nietykalnością mieć szerokie wpływy na całym
      > świecie mieć status wiecznej ofiary a równocześnie mieć prawo do bezkarnego
      > łupienia swych przeciwników. Bardzo pragnę być przedstawicielem narodu
      > wybranego bo z tym wiążą się jak już wcześniej wspomniałem same profity a w
      > dodatku w przypadku jakiejkolwiek krytyki czy ataku na moją osobę mógłbym
      > liczyć na niezliczony zastęp obrońców i tępicieli wszelkich przejawów
      > antysemityzmu. Nie musiałbym się sam bronić przed innymi bo inni robili by to
      > za mnie a ja mógłbym bezkarnie poniżać i ubliżać komuy popadnie i cieszyć się
      > statusem chodzącej świętej krowy..."

Jestes,wprawdzie nie swieta,ale debilna krowa!

• Gość: niuniek po co bronicie Żydów skoro oni nas nienawidzą? IP: *.chello.pl 17.01.02, 08:57
      chyba, że jesteście Żydami, wtedy zwracam honor:))) GMR zachowanie Żydów też
      mnie irytuje, mam nadzieję że świat przejży na oczy i w końcu przeciwstawi się
      łąmaniu praw człowieka przez nich...zamiast do kosova i innych miejsc NATO
      powinno w pierwszej kolejności zaprowadzić porządek właśnie w
      Izraelu....chyba, że świat uważa, że burzenie domów palestyńskich obywateli to
      skuteczny sposób na zaprowadzenie pokoju na bliskim wschodzie....nie uważacie,
      że gdyby był to inny kraj to już dawno latały by nad nim amerykańskie
      samoloty? i jeszcze te obrazy Brunona......czyste chamstwo, ukraść z muzeum
      obrazy.....
      • Gość: Hania Re: po co bronicie Żydów skoro oni nas nienawidzą? IP: 195.217.253.* 17.01.02, 10:44
        Gość portalu: niuniek napisał(a):

i jeszcze te obrazy Brunona......czyste chamstwo, ukraść z muzeum
        > obrazy.....

Gwoli scislosci: to byly freski, a nie obrazy i nie w muzeum, tylko w prywatnym
        mieszkaniu.
      • Gość: snajper Re: po co bronicie Żydów skoro oni nas nienawidzą? IP: *.waw.cdp.pl 17.01.02, 15:26
        Gość portalu: niuniek napisał(a):

> chyba, że jesteście Żydami, wtedy zwracam honor:))) GMR zachowanie Żydów też
        > mnie irytuje,

A konkretnie to jakie zachowanie ?

> mam nadzieję że świat przejży na oczy i w końcu przeciwstawi się
        > łąmaniu praw człowieka przez nich...zamiast do kosova i innych miejsc NATO
        > powinno w pierwszej kolejności zaprowadzić porządek właśnie w
        > Izraelu....chyba, że świat uważa, że burzenie domów palestyńskich obywateli to
        > skuteczny sposób na zaprowadzenie pokoju na bliskim wschodzie....

A na zamachy terrorystyczne to jak proponujesz odpowiadać ? Notami
        dyplomatycznymi ?

> nie uważacie,
        > że gdyby był to inny kraj to już dawno latały by nad nim amerykańskie
        > samoloty?

Chyba nad Palestyną. Tak jak nad Afganistanem. Skoro już zaczęliśmy walczyć z
        terroryzmem...

> i jeszcze te obrazy Brunona......czyste chamstwo, ukraść z muzeum
        > obrazy.....

Z jakiego muzeum ????? Coś chyba Cię nieźle pop...iło.
        Pozdrawiam.
        • Gość: oko Re: po co bronicie Żydów skoro oni nas nienawidzą? IP: *.chello.pl 18.01.02, 01:02
          Gość portalu: snajper napisał(a):

> Gość portalu: niuniek napisał(a):
          >
          > > zachowanie Żydów t
          > eż
          > > mnie irytuje,
          >
          > Snajper:
          A konkretnie to jakie zachowanie ?

Oko:
          Na przyklad - Oswiecim ich i tylko ich, prywatnego mienia pozydowskiego nie
          chcemy oddac gminom zydowskim (uwazasz: prywatny - gminom) tosmy antysemici i
          hieny (ze Polacy tez poki co majatkow tez nie odzyskali, nie ma znaczenia), jeden
          Zyd ksiazke napisal, juz wszyscy krzycza, ze w Jedwabnem Polacy Zydow mordowali.
          A najbardziej takie: napisalem kiedys o Mickiewiczu, ze dorastal w otoczeniu
          zydowsko-bialorusko-polsko-rosyjskim. Polski redaktor poprosil mnie, zebym
          skreslil to zdanie, bo moga byc posadzenia o antysemityzm. Rozumiesz cos z tego?
          Bo ja nie.

>
          > > Niuniek:
          mam nadzieję że świat przejży na oczy i w końcu przeciwstawi się
          > > łąmaniu praw człowieka przez nich...zamiast do kosova i innych miejsc NATO
          >
          > > powinno w pierwszej kolejności zaprowadzić porządek właśnie w
          > > Izraelu....chyba, że świat uważa, że burzenie domów palestyńskich obywatel
          > i to
          > > skuteczny sposób na zaprowadzenie pokoju na bliskim wschodzie....

> Snajper:
          > A na zamachy terrorystyczne to jak proponujesz odpowiadać ? Notami
          > dyplomatycznymi ?

Oko:
          Nie, ale tez nie eskalacja przemocy. To do niczego nie prowadzi. Nie wiem czym,
          ale nie musze - nie jestem premierem Izraela.

> Niuniek:
          > > nie uważacie,
          > > że gdyby był to inny kraj to już dawno latały by nad nim amerykańskie
          > > samoloty?
          >
          Snajper:
          > Chyba nad Palestyną. Tak jak nad Afganistanem. Skoro już zaczęliśmy walczyć z
          > terroryzmem...

Oko:
          Co prawda - to prawda. Wart Pac palaca, a palac Paca.

> Niuniek:
          > > i jeszcze te obrazy Brunona......czyste chamstwo, ukraść z muzeum
          > > obrazy.....

> Snajper:
          > Z jakiego muzeum ????? Coś chyba Cię nieźle pop...iło.

Oko:
          Ze nie z muzeum to fakt. Ale ze chamstwo to tez fakt.
          Pozdrowienia :)

• Gość: snajper Re: po co bronicie Żydów skoro oni nas nienawidzą? IP: *.waw.cdp.pl 21.01.02, 16:20
            Gość portalu: oko napisał(a):

> Gość portalu: snajper napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: niuniek napisał(a):
            > >
            > > > zachowanie Żydów też mnie irytuje,
            > >
            > > Snajper:
            > > A konkretnie to jakie zachowanie ?
            >
            > Oko:
            > Na przyklad - Oswiecim ich i tylko ich, prywatnego mienia pozydowskiego nie
            > chcemy oddac gminom zydowskim (uwazasz: prywatny - gminom) tosmy antysemici i
            > hieny (ze Polacy tez poki co majatkow tez nie odzyskali, nie ma znaczenia),

Nie chodzi o odmowę oddania mienia prywatnego, tylko majątku gmin żydowskich. Ich
            szkół, ochronek i innych budunków i działek po wspólnotowych instytucjach.

> jeden
            > Zyd ksiazke napisal, juz wszyscy krzycza, ze w Jedwabnem Polacy Zydow mordowali

Nie z powodu książki, tylko zeznań świadków, m in w tej książce opublikowanych

> A najbardziej takie: napisalem kiedys o Mickiewiczu, ze dorastal w otoczeniu
            > zydowsko-bialorusko-polsko-rosyjskim. Polski redaktor poprosil mnie, zebym
            > skreslil to zdanie, bo moga byc posadzenia o antysemityzm. Rozumiesz cos z tego
            > ? Bo ja nie.

Chyba tak. Redaktor bał się oskarżeń o sugerowanie wpływu kultury żydowskiej na
            Mickiewicza. Dlaczego się bał ? A dlaczego >Ty Żydzie< jest przez wielu uważane
            za epitet ? Niektózy uważali by to za >zbrukanie< wieszcza narodowego.

> > > Niuniek:
            > > > mam nadzieję że świat przejży na oczy i w końcu przeciwstawi się
            > > > łąmaniu praw człowieka przez nich...zamiast do kosova i innych miejsc NATO
            > >
            > > > powinno w pierwszej kolejności zaprowadzić porządek właśnie w
            > > > Izraelu....chyba, że świat uważa, że burzenie domów palestyńskich obywatel
            > > > i to skuteczny sposób na zaprowadzenie pokoju na bliskim wschodzie....
            >
            > > Snajper:
            > > A na zamachy terrorystyczne to jak proponujesz odpowiadać ? Notami
            > > dyplomatycznymi ?
            >
            > Oko:
            > Nie, ale tez nie eskalacja przemocy. To do niczego nie prowadzi. Nie wiem czym,
            > ale nie musze - nie jestem premierem Izraela.

Chyba nikt nie wie. Ameryka zdecydowała się na siłę. Może tak trzeba ? Izrael
            burzy domy, stosuje zamachy na podejrzanych o terroryzm. Tyż piknie.

> > Niuniek:
            > > > nie uważacie,
            > > > że gdyby był to inny kraj to już dawno latały by nad nim amerykańskie
            > > > samoloty?
            > >
            > Snajper:
            > > Chyba nad Palestyną. Tak jak nad Afganistanem. Skoro już zaczęliśmy walczy
            > > ć z terroryzmem...
            >
            > Oko:
            > Co prawda - to prawda. Wart Pac palaca, a palac Paca.
            >
            > > Niuniek:
            > > > i jeszcze te obrazy Brunona......czyste chamstwo, ukraść z muzeum
            > > > obrazy.....
            >
            > > Snajper:
            > > Z jakiego muzeum ????? Coś chyba Cię nieźle pop...iło.
            >
            > Oko:
            > Ze nie z muzeum to fakt. Ale ze chamstwo to tez fakt.

Faktom przeczyć nie będę. :)))

> Pozdrowienia :)
            >

Pozdrawiam.
    • Gość: komodor Re: CHCĘ BYĆ ŻYDEM!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 13:14
      A jesteś pewien,że nie jesteś?
      • Gość: snajper Re: CHCĘ BYĆ ŻYDEM!!!!!!!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 17.01.02, 15:33
        Gość portalu: komodor napisał(a):

> A jesteś pewien,że nie jesteś?

Dobre !!! :))) Tak, tak GMR. Według ustaw norymberskich, które ostatnio w Polsce
        zyskują coraz więcej zwolenników, wystarczy odrobina krwi żydowskiej, pradziadek
        albo praprababcia, aby zostać uznanym za Żyda. Tak więc GMR sprawdź dokładnie.
        Może będziesz musiał zakładać wątek: CHCĘ BYĆ POLAKIEM !!!!!!!! :)))) Bo wszak
        według niektórych Żyd, to nie Polak. A według Ciebie ? Odpowiedz. Tak na wszelki
        wypadek. :)))
        Pozdrawiam.
        • Gość: GMR Re: CHCĘ BYĆ ŻYDEM!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 17:58
          Mój pradziadek był wójtem pewnej podpoznańskiej gminy z ramienia endecji (dziś
          już peryferie Poznania) siegnąłem więc ponad sto lat wstecz. Wielkopolska to
          region w którym odsetek ludności żydowskiej był znikomy. Czyżbym fakt ten
          zawdzięczał Prusakom co nazse ziemie w zabór wzięli?
          • Gość: Hania Re: CHCĘ BYĆ ŻYDEM!!!!!!!!!!!!! IP: 195.217.253.* 17.01.02, 18:10

> Mój pradziadek był wójtem pewnej podpoznańskiej gminy z ramienia endecji (dziś
            > już peryferie Poznania) siegnąłem więc ponad sto lat wstecz. Wielkopolska to
            > region w którym odsetek ludności żydowskiej był znikomy. Czyżbym fakt ten
            > zawdzięczał Prusakom co nazse ziemie w zabór wzięli?

Zawdzieczal? Dziwne to stwierdzenie.
            • Gość: GMR Re: CHCĘ BYĆ ŻYDEM!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 18:16
              Czepiasz się literówek a u ciebie tych literówek jest jak nasrane. Spójrz
              wpierw na siebie a potem wytykaj błędy innym.
              Dobra napisałem nazse a powinno być nasze... zadowolona?
              • Gość: Hania Re: CHCĘ BYĆ ŻYDEM!!!!!!!!!!!!! IP: 195.217.253.* 17.01.02, 18:30

> Czepiasz się literówek a u ciebie tych literówek jest jak nasrane. Spójrz
                > wpierw na siebie a potem wytykaj błędy innym.
                > Dobra napisałem nazse a powinno być nasze... zadowolona?

Nie o literowki mi chodzilo, GMR. Ale to przeciez niewazne, o co mi chodzilo, bo
                w Twoim mniemaniu i tak nie mialam racji. Takie juz przyjales zalozenie i nic na
                to nie poradzisz, prawda? Ale "gutta cavat lapidem non vis sed saepe cadendo" i
                moze za ktoryms posetm cos do Ciebie trafi...
                Pozdrawiam i milego wieczoru zycze.
          • Gość: komodor Re: CHCĘ BYĆ ŻYDEM!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 12:32
            Pochodzenie z Wielkopolski nie jest tożsame ani z przynaleznością do endecji
            ani antysemityzmem. Znam bardzo wiele osób z tamtych regionów które na to nie
            chorują. Proszę o bardziej przekonywujący dowód tym bardzie,że Roman Dmowski
            też miał z tym kłopoty.
            Wójtowi współczuję, mógł się doczekać mądrzejszego
            potomka.
    • Gość: Lucykus A nie ksiedzem? IP: *.arts.monash.edu.au 18.01.02, 09:48
      Oni tez maja radoche!
      Patrz: mywebpage.netscape.com/debruce01/index.html
      • Gość: GMR Re: A nie ksiedzem? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 09:50
        A jakim księdzm? "otwartym" czy "zamkniętym", Rydzykiem czy Pieronkiem albo
        Życińskim?
        • Gość: a.b. Chcesz byc Zydem IP: *.pl 19.01.02, 18:23
          Wydaje mi sie ze byles zolnierzem sowieckim stacjonujacym w Legnicy.....
          Stad twoja nostalgia /i dalej jak w twoim uzasadnieniu/
          • Gość: GMR Re: Chcesz byc Zydem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 20:55
            Gość portalu: a.b. napisał(a):

> Wydaje mi sie ze byles zolnierzem sowieckim stacjonujacym w Legnicy.....
            > Stad twoja nostalgia /i dalej jak w twoim uzasadnieniu/

O ile wiem Armia Radziecka nie powoływała dzieci do wojska... ja w chwili upadku
            komuny w Polsce miałem 14 lat !!! ...i grubo poniżej 1 m 50 ... a takich nie
            przyjmują teraz mam nieco powyżej 1m 70 ... no i powoli zbliżam się do 30 stki,
            kiedy więc miałem słuzyć w Soviet Army?
            • Gość: Sasza Re: Chcesz byc Zydem IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.01.02, 05:04
              Chcę byc Żydem, chcę być Żydem, chcę być Żydem. Niestety, może dopiero w
              następnym życiu.
              • Gość: mysteric Re: Tylko chory osobnik chcialby byc zydem. IP: *.houston-07rh15rt.tx.dial-access.att.net 20.01.02, 06:23
                Najwazniejsze w zyciu jest bycie soba. Dumny z tego skad jestes, zawsze pewny
                siebie i pelny optymizmu inni beda ciebie podziwiac i nikt niechcialby byc
                zydem poniewaz oni maja wiele chorob spowodowanych inbreeding przekazywanym z
                pokolenia na pokolenie bez znanych metod leczenia tych schorzen. Poprostu slaba
                rasa, popatrz ile zdobyli medali na olimpiadach? Ciency sa we wszystkim nawet w
                finansach nie ma ich wsrod wielkich poniewaz ten biznes buduje sie na wiedzy i
                uczciwosci.
            • Gość: a.b. do GMR IP: *.pl 20.01.02, 16:32
              No widzisz ze wiedza Twoja jest mikra w tym temacie.....W armii radzieckiej /
              rowniez i w wojsku polskim/ byly dzieci, przygarniete w roznych
              okolicznosciach.O "synach pulkow" napewno ludzie slyszeli.Tak ze twoj mlody
              wiek nie daje podstawy do wykluczenia Ciebie z szeregow C.A.!!!!!= moze
              natomiast byc usprawiedliwieniem dla Twojej chorej obsesji na punkcie zydow.
              - idz do lepszego lekarza, synku.I nie zaczynaj glupich dyskusji - bo tato
              wroci z zebrania partyjnego i przetrzepie Ci tylek!!!!!
              • Gość: GMR Re: do a b IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 21:28
                A ty powinieneś się leczyć z antypolonizmu koleś a b
    • Gość: mar nie warto IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.02, 23:07
      Stary mówię Ci mimo wszystko nie warto... Żydów nikt nie lubi... Ps: podoba mi
      się Twój tekst, ale uważaj bo Cię tu zjedzą ci od politycznej poprawności
      • Gość: a.b. do mara IP: *.pl 21.01.02, 17:59
        nie o to chodzi by kogos obrazac, ale powiedz "stary" dlaczego ci "poprawni
        politycznie" zaczynaja takie dyskusje ktore z zalozenia budza nienawisc jednych
        do innych ludzi?Co dobrego moze z tego wyniknac? A przy okazji wychodzi na jaw
        ze nie maja podstawowej wiedzy o Polsce i jej trudnej przeszlosci.To takie zero
        intelektualne - wiec pozwolilem sobie na kasliwosc i faceta ugryzlo.Dobrze mu
        tak.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka