kataryna.kataryna 30.10.03, 23:45 Sojusz zapowiada wyjaśnienie afery? Wielkie mecyje, zawsze zapowiadają i zawsze na zapowiedziach się kończy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zorek Re: Wybory w Pabianicach-tylko!! IP: *.proxy.aol.com 31.10.03, 00:27 Powinny sie odbyc ponowne wybory w Pabianicach.A Blochowiak powinna byc postawina przed prokuratura za oszustwa.Zabrac jej imunited i postawic przed prokuratura wraz zposlanka z Samoobrony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoniącyPielęgniarz Re: Pytanie o "Drogi SLD" IP: *.gratka.pl 31.10.03, 00:31 "ilość różnych kryminalnych zarzutów, które są skierowane pod adresem działaczy SLD, przekracza pulę, którą da się intelektualnie opanować." Ja też nie mogę tego intelektualnie opanować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek M. Pytanie egzystencjalne IP: *.biaman.pl 31.10.03, 00:35 Ja tego nie jestem opanować w żaden sposób. Intelektualnie nawet nie będę próbował, to nie moja działka (przecież wywalili mnie z sekcji "Wiedza"). Ja dotąd wiedziałem, że Ola jest zawsze przy mnie, choćby nawet w Pabianicach czy innych Starachowicach był smród. Co zrobię, jeśli Ola odejdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech N. Re: Pytanie egzystencjalne IP: 217.98.232.* 31.10.03, 00:40 Gość portalu: Leszek M. napisał: >Co zrobię, jeśli Ola odejdzie? Ze łzami w oczach zaśpiewamy wspólnie: Oh Ola Oh Ola Oh Ola Oh Ola I had a girl Ola was her name Since she left me Well I’ve never been the same ’cause I love my girl Ola where can you be And now that you’re gone I’m left here all alone All by myself to wander and roam How I love my girl Ola where can you be Oh Ola Now that you’re gone I don’t know what to do All my love and all my kisses Were for you, you just you I had a girl Ola was her name Since she’s been gone I’ve never been the same ’cause I love my girl Ola where can you be Oh Ola Now that you’re gone I don’t know what to do All my love and all my kisses Were for you Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Pytanie egzystencjalne IP: *.biaman.pl 31.10.03, 00:43 Once I had Ola girl [but] Her name it doesn't matter She ran away with another guy Now he won't even look at her Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to jakiś drań Re: Pytanie egzystencjalne IP: 217.98.232.* 31.10.03, 00:48 Co to by musiał być za wstrętny drań, żeby oszukać i wykorzystać w tak perfidny sposób całkowicie czystą i niewinną Olę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Pytanie egzystencjalne IP: *.biaman.pl 31.10.03, 00:50 Twoje to Cliff Richard. Znasz moje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) twoja kolej by szlochać. Żegnaj! IP: *.biaman.pl 31.10.03, 00:52 (...) he broke your heart Just like you broke mine when you said we must part He told you lies now it's your turn to cry cry cry Now that Larry said goodbye to you Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukiwałem :) Re: twoja kolej by szlochać. Żegnaj! IP: 217.98.232.* 31.10.03, 00:55 Del Shannon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: twoja kolej by szlochać. Żegnaj! IP: *.biaman.pl 31.10.03, 00:56 sure Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulki Re: Pytanie o 'Drogi SLD' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 02:18 Wszystkie drogi prowadzą do Rzymu. "a ta karczma Rzym się nazywa..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Pytanie o 'Drogi SLD' IP: *.proxy.aol.com 31.10.03, 02:30 Te drogi sa pokretne jak oni sami Miller, Kwasniewski i reszta bandy- niedlugo sami sie zgubia w tym labiryncie uciekajac przed kolejnymi aferami - Oby niedlugo to trwalo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: florian macie ??? dzwoncie do rodziców WC Kaczki 0 42 2157803 IP: *.uml.lodz.pl 31.10.03, 14:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drogi pan Re: macie ??? dzwoncie do rodziców WC Kaczki 0 42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 14:18 Drogi są w pionie czy w poziomie? a może po równi pochyłej ? Odpowiedz Link Zgłoś
zen16 Kataryna zapisz się do SLD i wyjaśnij 31.10.03, 20:16 ale przestań już p...dolić na forum, bo jesteś nudny Odpowiedz Link Zgłoś