Gość: Edyta Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 13:17 Gdyby się tak usilnie nie starała zacierać prawdy, to by ją głowa nie bolała! Odroczyc przesłuchanie? Nie widzę najmniejszego sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Anita daj spokój! IP: *.icpnet.pl 07.11.03, 13:18 Czy jej za to coś obiecali, że tak broni tej świni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Anita daj spokój! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 13:21 Nie wiem, ale podzielam Twój pogląd. Niech się wreszcie przestanie wtrącać, bo tylko podnosi ciśnienie członkom komisji uniemożliwiając kontynuację przesłuchania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: Anita daj spokój! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.11.03, 21:45 Przecież A.J. nawet się nie kryła z tym, że Anita ją bedzie wspierać. W przerwie podeszła do niej i przypomniała o co ma ją pytać. I gdy Anita zapytała, Ola od razu się zaczęła uśmiechać. Tylko, że niedługo potem rozbolała ją głowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Pani Jakubowska, jest pani zerem!! IP: *.icpnet.pl 07.11.03, 13:19 I reszta GTW również! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jakubowska raz jeszcze 07.11.03, 13:21 Pamietam jak było z Rapaczyńską. Ona ten dokument przyniosła i wręczyłą komisji natomiast jak zaczęto go omawiać to ona stwierdziła, że nie ma tego, bo oddała komisji i wtedy ktoś jej to podetknął. Czy ona to oddała? Nikt nie zauważył tego! Ktoś nie zadbał o oddanie dokumentu komisji i to jest zwykłe przeoczenie i tyle! Po co robią z tego dramat? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jakubowska raz jeszcze 07.11.03, 13:28 basia.basia napisała: > Pamietam jak było z Rapaczyńską. Ona ten dokument > przyniosła i wręczyłą komisji natomiast jak zaczęto > go omawiać to ona stwierdziła, że nie ma tego, bo oddała > komisji i wtedy ktoś jej to podetknął. Czy ona to oddała? > Nikt nie zauważył tego! Ktoś nie zadbał o oddanie dokumentu > komisji i to jest zwykłe przeoczenie i tyle! > > Po co robią z tego dramat? No i już wiadomo! Dokument wrócił do komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Gdzie jest Rokita? 07.11.03, 13:22 kataryna.kataryna napisała: > Dlaczego nie pyta? Myślę, że on czeka na sam koniec kolejki! Coś jest nie tak! Ona się musi czuć zagrożona, jeśli prosi o przerwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Gdzie jest Rokita? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 13:22 Nie wiem, też na niego czekam. A Anita niech się wreszcie zamknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aardvaark Re: Gdzie jest Rokita? IP: *.era.pl 07.11.03, 13:25 Przerwali przesłuchanie. Mam nadzieję, że Rokita przez ten czas jeszcze lepiej się przygotuje... Aa Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Dali jej L4 !!! 07.11.03, 13:26 Ona pójdzie do lekarza i dostanie L4 i podpisze protokół niezwłocznie tzn. jak ona wróci do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Zwolkę od lekarza z pieczątką Łapińskiego pewnie da!! IP: *.icpnet.pl 07.11.03, 13:26 Cóż za zbiego okoliczności - nagle jak się niewygodnie zrobiło to się rozchorowała... Skanadal!! Jakich czasów dożyliśmy? Dlaczego ona ciągle piastuje swoje stanowisko? Może dlatego, że jej bezpośrednim przełożonym jest jeszcze większe zero? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Zwolkę od lekarza z pieczątką Łapińskiego pew 07.11.03, 13:29 Gość portalu: tede napisał(a): > Cóż za zbiego okoliczności - nagle jak się niewygodnie zrobiło > to się rozchorowała... Skanadal!! Jakich czasów dożyliśmy? > Dlaczego ona ciągle piastuje swoje stanowisko? Może dlatego, że > jej bezpośrednim przełożonym jest jeszcze większe zero? A może Łapiński ma kumpla w Tworkach i załatwi jej niepoczytalność?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 13:29 Czyżby komisja nadepnęła Jakubowskiej na odcisk, bo niebezpiecznie zbliżyła się do odkrycia prawdy? Zapewne stąd to nagłe pogorszenie samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aardvaark Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.era.pl 07.11.03, 13:37 Czy komisja i wszyscy obecni na sali skałdali Anicie_WC_Kaczka_Błochowiakównie życzenia z okazji 30 urodzin? Urodzić się w rocznicę Wielkiej Rewolucji Październikowej... hmmmmm... Anita pewnie jest z tego dumna jak sam sk...syn! ;- ) Pozdrawiam - Aa PostScriputm: Nie wiem jak to się stało, ale złe samopoczucie Aleksandry J. przełożyło się na nagły przypływ dobrego humoru u mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 13:43 No to skoro Anitka urodziła się akurat w ten dzień, to do jakiej innej partii mogła wstąpić? Do P. S. Rzeczywiście dziwne. Towarzyszka Jakubowska zachorowała, a Tobie poprawia się humor? ;) A przesłuchanie nie dokończone. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aardvaark Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.era.pl 07.11.03, 13:53 Gość portalu: Edyta napisał(a): > No to skoro Anitka urodziła się akurat w ten dzień, to do jakiej > innej partii mogła wstąpić? Ja się urodziłem tego samego dnia co Saddam Husajn, ale nie wstąpiłem do partii Baas. ;-) > Do P. S. Rzeczywiście dziwne. Towarzyszka Jakubowska > zachorowała, a Tobie poprawia się humor? ;) Jej choroba to tylko kropla w morzu potrzeb: chciałbym żeby na dobre zaniemogła cała wierchuszka sld. ;-) > A przesłuchanie nie > dokończone. :( Jak już pisałem wyżej: liczę, że Rokita (na pewno dobrze przygotowany) jeszcze lepszy będzie i rzeczowymi pytaniami pokaże, że Aleksandra J. powinna się zająć zamiast uczestniczenia w rządzeniu RP lepieniem garów (a może kaletnictwem - na torebkach zna się doskonale). Pozdrawiam - Aa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cubasz na pamiec najlepszy apap? IP: *.telia.com 07.11.03, 13:41 przeciez wyraznie powiedziala, ze musi sie lepiej przygotowac a wogole to ja boli glowa (i d. polowa) i musi juz leciec. no to niech sie przygotuje. szczoteczka. pasta do zebow.. te rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maud Pierwsza Dama Tupetu--zrzeknie się tytułu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 13:32 Widocznie starranie przygotopwany spektakl nie przeiwdywał pytań i toku przesłuchania jakie dizsiaj miały mjiejsce...Kidyś po wskazówki jeżdziło się MOskwy..teraz gdzie uda się pani jakubowska? Ciekawe jak spędzi najblizsze dni do kolejnego przesłuchania? Gdzie bedzie ćwiczyła swohihi je wystapienia, z kim si ę bedzie kontktowała? hihii Komorki i telefony odpadają, pozostaje tylko osobiste spotkanie..moze by tak Rutkowskiego wynajać,zeby sprawdził z kim bedzie kontaktowała się Aleksandra Jakubowska przed kolejnym przesłuchaniem.... Ciekawostka.... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Pierwsza Dama Tupetu--zrzeknie się tytułu? 07.11.03, 14:04 Gość portalu: Maud napisał(a): > Widocznie starranie przygotopwany spektakl nie przeiwdywał pytań > i toku przesłuchania jakie dizsiaj miały mjiejsce...Kidyś po > wskazówki jeżdziło się MOskwy..teraz gdzie uda się pani > jakubowska? Ciekawe jak spędzi najblizsze dni do kolejnego > przesłuchania? Gdzie bedzie ćwiczyła swohihi > je wystapienia, z kim si ę bedzie kontktowała? > hihii > Komorki i telefony odpadają, pozostaje tylko osobiste > spotkanie..moze by tak Rutkowskiego wynajać,zeby sprawdził z kim > bedzie kontaktowała się Aleksandra Jakubowska przed kolejnym > przesłuchaniem.... > Ciekawostka.... > Coś ją wyprowadziło z równowagi i to coś jest w tych kilku kartkach bez stron 4. i 5. a za to z jej odręczną notatką. To jest ta notatka, którą wczoraj opublikowała gazeta. On zrobił (Nałęcz) zręczny wywód, żeby jej udowodnić, że dokument nie jest jej autorstwa za to notatka tak. Zbił ją z pantałyku no i po przerwie znów do niej wrócił. Wtedy zaczęła protestować, że Rapaczyńska mogła wziąć do domu a jej każą od razu odpowiadać na pytania. Kiedy Nałęcz nie ustąpił to się rozchorowała! Musi mieć czas, żeby się w to wgryźć i jakoś się wyłgać. Masz rację, że nie powinno się jej spuszczać z oka! Odpowiedz Link Zgłoś
strajker notatka- chcą odwrócić uwagę od Jakubowskiej 07.11.03, 13:35 Robią raban o nic- przecież tvn miał tą notatkę, więc wyborcza pewnie też; Jakubowska zaczęła tonąć więc zachorowała, a dodatkowo Błochowiak dostała polecenie odwrócić uwagę od meritum; dziś wieczorem Jenerał będzie miał o czym mówić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ataturk Re: notatka- chcą odwrócić uwagę od Jakubowskiej IP: 195.136.50.* 07.11.03, 13:40 > dziś wieczorem Jenerał będzie miał o czym mówić O kogo chodzi? MW? Ata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcepanek Re: notatka- chcą odwrócić uwagę od Jakubowskiej IP: *.stoen.pl 07.11.03, 13:41 JENERALSKI prezenter telewizji Białoruskiej oddział w Warszawie ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ataturk Jeneralski & Co. IP: 195.136.50.* 07.11.03, 13:45 Gość portalu: Marcepanek napisał(a): > JENERALSKI prezenter telewizji Białoruskiej oddział w Warszawie ;-)))))) Dzięki! Nie oglądam często TV, a już "gadających głów" w ogóle (poza serialem o komisji śledczej oczywiście), ale myślałem, że głównym pełnomocnikiem Łukaszenki w TVP jest Kombajnista Kwiatkowski (Andrzej), ale cóż rośnie młode pokolenie... Ata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cubasz Re: Jeneralski & Co. IP: *.telia.com 07.11.03, 14:00 jeneralski to stary politruk! nagrodzony właśnie przez prezesa TVP Roberta Kwiatkowskiego "za szczególne osiągnięcia zawodowe" Złotą Odznaką TVP). rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_031031/kraj/kraj_a_3.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: notatka- chcą odwrócić uwagę od Jakubowskiej IP: *.icpnet.pl 07.11.03, 13:47 > JENERALSKI prezenter telewizji Białoruskiej oddział w Warszawie ;-)))))) Za dużo Wprost ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: notatka- chcą odwrócić uwagę od Jakubowskiej 07.11.03, 14:09 strajker napisał: > Robią raban o nic- przecież tvn miał tą notatkę, więc wyborcza pewnie też; > Jakubowska zaczęła tonąć więc zachorowała, a dodatkowo Błochowiak dostała > polecenie odwrócić uwagę od meritum; > dziś wieczorem Jenerał będzie miał o czym mówić Okazuje się, że ta notatka nabrała kapitalnego znaczenia razem z tym dokumentem, któremu towarzyszy. Jakubowska jest zaskoczona!!! Ta notatka się odnosi do tego właśnie dokumentu, w którym brakuje 2 stron!!! Sądzę, że to jest dokument obcy i gdybyśmy znali jego autora to sprawa kolosalnie posunęłaby się do przodu. Za tym papierem kryje sie osoba, która prowadziła Jakubowską na pasku, wydawała jej instrukcje!!! Przecież to jasne!!! CZARZASTY!!! To przecież on ma zapsiy tej ustawy w małym palcu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerwona ola Polsat to prywatna własność to co do sprzedaży prywatn IP: *.brpo.gov.pl 07.11.03, 13:43 1111111111111111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ataturk Co to za historia z tym baranim uporem Kwacha? IP: 195.136.50.* 07.11.03, 13:47 Czego on się obawia? Co ukrywa? Ale nawałnica na prezydium!!! Ata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 13:47 Panie Rokita co to było? :D Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jakubowska raz jeszcze 07.11.03, 13:49 Gość portalu: Edyta napisał(a): > Panie Rokita co to było? :D Protest przeciw postawie Kwacha, który chciał komisję ośmieszyć. Bo te słowa Kwaśniewskiego mówią: " Nie jestem małpą i do Waszego cyrku udawać się nie zamierzam i możecie mi nagwizdać". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 13:54 Tej wypowiedzi Kwacha, którą zacytowałaś, akurat nie słyszałam. Słyszałam tylko o tańczeniu i śpiewaniu. Chamstwo idzie z góry. Kwas, Miller, Jakubowska, Kwiatkowski, Nikolski, Czarzasty - wszyscy po jednych pieniądzach! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jakubowska raz jeszcze 07.11.03, 14:59 Gość portalu: Edyta napisał(a): > Tej wypowiedzi Kwacha, którą zacytowałaś, akurat nie słyszałam. > Słyszałam tylko o tańczeniu i śpiewaniu. Chamstwo idzie z góry. > Kwas, Miller, Jakubowska, Kwiatkowski, Nikolski, Czarzasty - > wszyscy po jednych pieniądzach! To była moja "wolna interpretacja" - co on miał na myśli kiedy powiedział, że po co ma się stawiać, że może tutaj, zaraz zatańczyć i zaśpiewać. Czyli uwarza, że komisja to igrzyska dla ludu i jak lud chce to on zaraz im te igrzyska zaserwuje. IDIOTA. Ale to świadczy, że ma pietra. W takich razach buractwo z niego wyłazi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ataturk Beger - ale ci się udało!!! IP: 195.136.50.* 07.11.03, 13:52 Umiejętności taneczne Kwacha, a to ci heca!!! ;-)))) Ata p.s. piggy nabiera rezonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 13:51 Tak! Wezwać Kwacha! "Mogę się stawić, tylko po co". Jak staniesz przed obliczem komisji, to się dowiesz po co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jakubowska raz jeszcze 07.11.03, 13:58 Gość portalu: Edyta napisał(a): > Tak! Wezwać Kwacha! "Mogę się stawić, tylko po co". Jak staniesz > przed obliczem komisji, to się dowiesz po co!!! Właśnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Mówi Beger ... 07.11.03, 13:52 To ona zgłosiła wniosek i mówi, że nie ma pozytywnej opinii o zdolnościach tanecznych pana prezydenta. PIĘKNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Kwachu- chłopie czy ty niepoważny jesteś? 07.11.03, 13:53 Nawet Anitka lekko podbiła stawkę- Kwachu ty jeszcze tego prezentu Millerowi nie dałeś?- chłopie czy ty niepoważny jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ataturk Re: Kwachu- chłopie czy ty niepoważny jesteś? IP: 195.136.50.* 07.11.03, 13:54 Kwachu się chyba zdenerwował i zaraz zacznie ciskać gromy! Ata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydy Re: Kwachu- chłopie czy ty niepoważny jesteś? IP: 80.48.74.* 07.11.03, 16:08 "Kwachu Gromowładny" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Rokita domaga się, żeby marszałek ... 07.11.03, 13:56 bronił godności komisji. A Nałęcz chce się najpierw zapoznać z całą odpowiedzią prezydenta na pytanie dziennikarza i wtedy się odniesie. I jeszcze jakiś minister ( to powiedział Nałęcz) zachował się nieodpowiednio. Ze wszystkim się zapozna. I zareaguje. Rokita podziękował i jak to on "zawsze można liczyć na pana marszałka". No zobaczymy co będzie. W przyszłym tygodniu będą głosować stawiennictwo Kwacha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydy Re: Rokita domaga się, żeby marszałek ... IP: 80.48.74.* 07.11.03, 15:39 Przeczytałem część powyższych opini i myślę, że racje mają osoby twierdzące, że Kwaśniewski cokolwiek się wygłupił tą wczorajszą wypowiedzią na konferencji, przytoczoną w "Wiadomościach" TVP. Nie wiem czy jego nerwowość wynika ze znużenia tematem, czy z tego że ma coś do ukrycia i obawia się pewnych pytań. Trochę światła na to może rzucić odtajnienie jego zeznań złożonych na potrzeby prokuratury. Innym pytaniem jest czy on w ogóle stanie przed kś. Do niedawna myślałem, że jednak nie; że po kilku (sprzecznych) ekspertyzach konstytucjonalistów, z których większość będzie wskazywała na całkowitą niezależność głowy państwa od parlamentu(wyjątkiem jest jedynie postawienie w stan oskarzenia przed Trybunałem Stanu przez Zgromadzenie Narodowe - ale jest to mozliwe jedynie w ściśle okreslonych sytuacjach), komisja zagłosuje przeciw. Teraz, gdy w kś rysuje sie wiekszość "za" powołaniem Kwacha przed "jej oblicze" mam wątpliwości. Tak na dobra sprawę nikt nie wie, co stanie się gdy komisja przegłosuje taki wniosek. Czy Kwachu może wtedy odmówić? Jeśli tak - to w jakim trybie, na jakiej podstawie, etc. (zresztą jeśli nie, to należy zadać te same pytania). Nikt nigdy przedtem tego w Polsce nie praktykował i jest to z pewnością ciekawe z punktu widzenia teorii i praktyki prawnej. Odrębną kwestią jest moralna/etyczna ocena postawy naszego prezydenta; każdy ma prawo do własnej oceny; Ja uważam że jednak powinien stanąć przed komisją i odpowiedzieć na pytania - jedynie wówczas może zachować twarz i ukrócić wszelkie niedomówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker To jutro Jakubowska legnie w szpitalu? 07.11.03, 13:57 Miała być jutro- co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trygiel... Chorował Kiszczak, Jaruzelski i Jakubowska, a Bierut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 14:08 umał. Pomyśleć,że wczoraj była jak rybka i mogła tańczyć i śpiewać z Aleksandrem lekceważącym Komisję. Oni zawsze chorowici jak przychodzi prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
panidalloway Re: Jakubowska raz jeszcze 07.11.03, 14:08 Pani minister poczuła się źle? To dobry znak. Wydaje sie oczywiste, że miała generalnie dwie wersje autopoprawki. Jedną na okoliczność, że Agora płaci i drugą, że nie. To właściwie jest udowodnione. Dlatego nie może czuć się dobrze. Będzie jeszcze dzielnie walczyć, ale jest szansa, że opadnie z sił. Tylko co z tym wszystkim zrobi prześwietna komisja? Czy jest szansa na sojusz Nałęcz, Ziobro, Rokita, Niezależny,To coś z PSL i Beger? Byłoby to egzotyczne porozumienie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipton Re: a blochowiak IP: 81.15.254.* 07.11.03, 14:13 a blochowiak cos mowila, ze inne rzeczy z komisji mozna skomentowac. to miala na mysli skarpety na przyklad? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jakubowska raz jeszcze 07.11.03, 14:21 panidalloway napisała: > Pani minister poczuła się źle? To dobry znak. Wydaje sie oczywiste, że miała > generalnie dwie wersje autopoprawki. Jedną na okoliczność, że Agora płaci i > drugą, że nie. To właściwie jest udowodnione. Dlatego nie może czuć się dobrze. > > Będzie jeszcze dzielnie walczyć, ale jest szansa, że opadnie z sił. Tylko co z > tym wszystkim zrobi prześwietna komisja? Czy jest szansa na sojusz Nałęcz, > Ziobro, Rokita, Niezależny,To coś z PSL i Beger? Byłoby to egzotyczne > porozumienie! Sądzę, że ten sojusz będzie. Przecież oni muszą coś wykryć! Tyle miesięcy pracy na nic? A ją mają już na widelcu i ona się nie wybroni. Od teraz widzę szansę realną na to, że odkryją tego kto za nią stał. Ona się pochorowała jak doszło do jej świadomości, że ta jej odręczna notatka (sama w sobie mało zrozumiała - czytałam Twój wątek na ten temat) towarzyszyła dokumentowi (temu z brakującymi 2 stronami), który JEST W POSIADANIU KOMISJI. Ta notatka dotyczy tego właśnie dokumentu. Ona rozmawiając z kimś (raczej przez telefon) dopytuje o różne kwestie i notuje sobie rzeczy, które były dla niej niezrozumiałe lub wątpliwe. Z tego co zdążył Nałęcz powiedzieć wynika, że da się ustalić datę sporządzenia dokumentu a więc przez eliminację da się też ustalić rozmówcę Jakubowskiej. Mogą być też inne wskazówki dotyczące jego tożsamości. Ona się zorientowała w niebezpieczeństwie i zaczęła kręcić, że ta notatka nie pochodzi z 19. czerwca ale to jest chyba do udowodnienia, że jest! Natomiast stwierdziła wcześniej, że dokument (materiał wg niej) pochodzi z ministerstwa. To jest kłamstwo. I widać, że Nałęcz potrafi to udowodnić. Uważam, że to jest dzisiejsza sensacja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cubasz dlugi weekend-oto przyczyna 07.11.03, 14:51 to co piszesz trzyma sie kupy. ale ja mysle, ze najwiekszy wplyw na jej nagly bol glowy mial dlugi weekend. szlag ja trafia, ze musi lazic na te cholerna komsje i nie chciala sobie psuc weekendu. przeciez wszystkie papiery, notatki, swistki olewa. zawsze moze nie pamietac albo nie wedziec. a nawet jesli jej udowodnia klamstwo to co? miller ja zbije? przeciez on tez klamal przed komisja - to ich metody. niby przysiega ze bedzie mowic prawde ale jakos nie widac konsekwencji prawnych w stosunku do tych ktorzy tej prawdy nie mowia lub ja zatajaja. wiec moze im grac na nosie pani minister i wszyscy z ta sprawa zwiazani a ktorych ona kryje. mowie- ona tez jest czlowiekiem i sie wkurza, ze rapaczynska skonczyla przed weekendem a ona bedzie musiala zmarnowac wolne dni. jest piatek, p[rzed dlugim weekendem, minela 13.30. konczymy prace i jedziemy na wies. to chyba glowny powod, zaplanowany zreszta zapewne wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.biaman.pl 08.11.03, 17:59 Na sojusz z Renatą Pegeer nie ma co liczyć, bo ona długo w tej komisji już nie pociągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 14:51 Nie rozumiem jak tacy doświadczeni posłowie dali się wymanewrować Jakubowskiej. Przecież to jest normalna taktyka SLD skłócić miedzy sobą ludzi i jest wszystko w porządku. Komisjo trochę na wstrzymanie. Nie doprowadzajcie do tego, żeby nawet prezydent was obrażał i stał ponad prawem. Przecież to jest też tylko wydłużone ramię SLD. Posłowie z komisji ukręcić łeb tej hydrze spod znaku SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pindolek duli-duli bol glowy IP: 194.181.60.* 07.11.03, 15:06 boli to co najslabsze... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Jakubowska odejdzie "ze względu na stan zdrowia"? 07.11.03, 15:32 A może w poniedziałek usłyszymy, że minister Jakubowska "ze względu na zły stan zdrowia" złożyła dymisję? Nie zdziwiłaby mnie ucieczka w "dyplomatyczną chorobę", już chyba tylko takie wyjście im pozostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydy Re: Jakubowska odejdzie "ze względu na stan zdrow IP: 80.48.74.* 07.11.03, 15:35 dlaczego tak myślisz? (nie oglądałem, ani nie słuchałem) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Jakubowska odejdzie 'ze względu na stan zdrow 07.11.03, 15:40 Gość portalu: hydy napisał(a): > dlaczego tak myślisz? (nie oglądałem, ani nie słuchałem) Bo już z nią bardzo źle. Dzisiaj wpadła w panikę i zażyczyła sobie przerwania przesłuchania bo ją głowa boli, myslę, że jak GTW przeanalizuje swoją sytuację, oraz dzisiejsze badania preferencji wyborczych, dojdzie do wniosku, że czas Olki minął ale żeby się nie odgryzła, dostanie szansę wyjścia a niw wypadu na twarz. I dlatego stawiam na "zły stan zdrowia". Ale sama nie bardzo w to wierzę, bo żadne z nich nie chce pierwsze odejść od koryta. A już na pewno nie po dobroci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydy Re: Jakubowska odejdzie 'ze względu na stan zdrow IP: 80.48.74.* 07.11.03, 15:46 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: hydy napisał(a): > > > dlaczego tak myślisz? (nie oglądałem, ani nie słuchałem) > > > > Bo już z nią bardzo źle. Dzisiaj wpadła w panikę i zażyczyła sobie przerwania > przesłuchania bo ją głowa boli, myslę, że jak GTW przeanalizuje swoją sytuację, > > oraz dzisiejsze badania preferencji wyborczych, dojdzie do wniosku, że czas > Olki minął ale żeby się nie odgryzła, dostanie szansę wyjścia a niw wypadu na > twarz. I dlatego stawiam na "zły stan zdrowia". Ale sama nie bardzo w to > wierzę, bo żadne z nich nie chce pierwsze odejść od koryta. A już na pewno nie > po dobroci. sam nie wiem..., przychylam sie do Twojego braku wiary; Olka nie odejdzie; jeszcze nie teraz; chyba że nastąpiłby jakiś przełom w tym śledztwie komisyjnym, bo jeżeli nadal bedą jedynie poszlaki, to przy dążeniu GTW do dyskredytacji celowości i efektów prac tej komisji (jakie by nie były, cieszę się że ta komisja w ogóle pracuje) "sprawa sie rypnie" i nikt za nic nigdy nie odpowie. A my będziemy sobie snuli coraz to fantastyczniejsze hipotezy w długie jesienne wieczory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Nadużycie. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.11.03, 15:53 Nalewki. Oto prawdziwy powód bólu głowy pani Jakubowskiej. Niepotrzebnie skreśliła 40% i za bardzo podniosła moc. www1.gazeta.pl/kraj/1093892,42985,1763696.html?v=3&a=8949017#opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydy Re: Nadużycie. IP: 80.48.74.* 07.11.03, 15:55 czyli morał jest jednoznaczny - nie pić w pracy, bo w przeciwnym razie nie wiadomo jaki napisze się projekt autopoprawki, albo co gorsza napisze sie go kilka różnych wersji i wskutek nalewki wszystkie się zaczną mylić..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III RP łgarzy Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.torun.mm.pl 07.11.03, 15:45 jak to ciężko łgać przed kamerami i mikrofonami! Komunistom nigdy do głowy nie przyszło,że może nadejśc taki czas kiedy to publicznie trzeba będzie sie tłumaczyć. Dlatego tez p. jakubowską musi bolec głowa. Mogę sobie wyobrazic jak mocny ból głowy nachodzi millera a kłmczuszek prezydent woli raczej tańczyc i śpiewac niż zeznawać przd komisją!!! Oj nastaly ciężkie czasy dla bolszewików z ul rozbrat. Gdyby tak jeszcze p. michnik odzyskał pamięć i nie krył sie za tajemnice dziennikarską to może ujrzelibyśmy choć odrobinę tej hydry sld- up"owskiej...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp999 Re: Jakubowska raz jeszcze IP: 195.94.201.* 07.11.03, 16:08 Myślę, że jednak ani partia Rokity ani Ziobry nie odpuszczą i nie ma siły aby PO i PIS zakończyły tę sprawę bez czytelnej konkluzji. Dziś mają na tyle silną pozycję, poparcie prywatnych mediów (TVN, Wprost, GW, Newsweek, Polsat i parę minejszych, że nie da się tego uciszyć. W sumie czy dłużej to trwa to lepiej dla opozycji. Każde przesłuchanie Jakubowskiej to 1 punkcji do tyłu w sondażach sLD. Jakby jeszcze (co jest tylko pewnie marzeniem) w lutym Kwiatkowski wyleciał z TVP, to są tam może jeszcze dziennikarze, kórzy chcą przemówić własnym głosem. Jest chyba nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.aster.pl / 10.69.1.* 07.11.03, 16:26 Też czekałam na wejście upudrowanej lwicy.Starucha to już,bez błysku w ślepkach,pazurki przytępione;ot przyszła babina żeby powiedzieć,co kazał Czarzasty z Kwiatkowskim.Niech z bólem główki popędzi do Pałacu,może roztańczony Olo ból ukoi w rytmie disco - bo to pokazał na wiecu przedwyborczym. Moi Kochani życzmy sobie tylko jednego - aby nie zgłupiała Komisja Śledcza, bo swoim obiektywnym werdyktem może pozostać na dłużej w pamięci ,niż jakiś Kwach,Milerowaty czy inna gnida. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp999 Re: Jakubowska raz jeszcze IP: 195.94.201.* 07.11.03, 16:36 sic!!! Pozdrawiam i udanego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Jakubowska w roli chorej IP: *.aster.pl / 10.69.1.* 07.11.03, 18:02 Po ogłoszeniu przez P.Nałęcza przerwy w pracach Komisji bo zaniemogła przewrotna minister,zastanawiam się nadal,jak to jest możliwe,że "coś" takiego może być ministrem.Bezczelna tupeciara,z uporem oślicy powtarzająca w kółko "tak to moja decyzja" choć myślący Polacy wiedzą,że decyzje rodziły się w innych łepkach,nie rozumie sama,że robi z siebie piramidalną idiotkę?Sądzę,że to do niej dotrze,wreszcie. I może wtedy długo chorować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaha Re: Jakubowska raz jeszcze IP: heros:* / 192.168.1.* 07.11.03, 19:15 Doszła taka mnie pogłoska że nie w formie Jakubowska, i że z racji bólu głowy przesłuchania termin nowy. Ależ żadne to zmartwienie, że przerwane posiedzenie! Przecież o tym tylko marzy grono "wielkich komisarzy" Bo za każdy obrad dzionek diety będą wypłacone. Podatniku! Ty nie żałuj dobrze wydanego szmalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merc Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.03, 19:21 joaha powaliło Cie.Przeciez wiadomo ,ze to sitwa,warto było zoabzcyć na wsłne oczy jak te barany sie wija pzred komisją.Jakubowska kryje premiera..michnik tez nie lepszy.Gnoj.a przezdent?? to bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japa Ktos cos wie o pełnych mp3 z komisji????????????? IP: *.acn.waw.pl 07.11.03, 19:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaha Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 19:52 To tylko radosna twórczość, a nie przekonania polityczne. Na tej podstawie nie możesz stwierdzić czy i jak mocno mnie powaliło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henhen Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.03, 20:40 Przeglądając opinie wyrażane przez internetowych "komentatorów politycznych" odnoszę wrażenie, że piszą jedynie prymitywni i wulgarni debile. Szkoda na przeglądanie tych wypocin czasu i energii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaha Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 21:46 "Jedynie prymitywni i wulgarni debile"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.client.comcast.net 07.11.03, 20:48 Glupia stara k...a klamie i sama pograza sie w swoich klamstwach. Zle sie poczula? nerwobol? a moze wrzod sie odezwal na zoladku? Z nerwow prosze pani, bo klamstwa maja krotkie nogi, a stres... z lgania. Wcale mi jej nie zal . Kradnie i bierze udzial w rozgrabianiu majatku narodowego. Jak zreszta cala SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinka Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 21:06 A najlepsze to w którym momencie głowa ją rozbola-dokładnie po tym jak powiedziała o Nikolskim.Teraz to ją będzie głowa bolałą dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś