1.palnick1 19.01.09, 23:11 Już trzecią osobę bezpośrednio związaną z morderstwem ich syna udało się im ukarać tak jak na to zasługują - powiedział z szacunkiem minister Ćwiąkalski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porannakawa20 Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 19.01.09, 23:17 1.palnick1 napisał: > Już trzecią osobę bezpośrednio związaną z morderstwem ich syna udało> się im ukarać tak jak na to zasługują - powiedział z szacunkiem> minister Ćwiąkalski. A jaka panika wśród pozostałych zamieszanych! Pieknie, pieknie! Ludziska wzięli sprawę w swoje ręce! Odpowiedz Link Zgłoś
1.palnick1 [...] 20.01.09, 01:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemchocmnietunie_lubiom odpowiedz dla kawusi! 20.01.09, 11:47 porannakawa20 napisała: > 1.palnick1 napisał: > > Już trzecią osobę bezpośrednio związaną z morderstwem ich syna udało się im ukarać tak jak na to zasługują - powiedział z szacunkiem minister Ćwiąkalski. > > A jaka panika wśród pozostałych zamieszanych! > Pieknie, pieknie!" ..................................................... musze ten plot posadzic, bo nie zdzierze bliskiej obecnosci takiej zawzietej szmaty POdlej.... Ty franco - przepraszam wszystkich forumowiczow za to slowo - ty franco pelowska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to bylo najbardziej lagodne okreslenie tej zdziry pelowskiej tej sparcialej kawy, Jedenie co moze ta opinie jakos zlagodzic jest fakt, ze ona po prostu (mozliwe jest zawsze ) ze nie zdaje sobie sprawy - co pisze... bo inaczej by sie chyba zreflektowala, czyz nie? jak mozna tak drwic z czyjejs tragediii!!!!!!!!!!!!!!! nie ma slow, aby to jakos wyrazic......... oglednie, moze ktos inny tak; JA - NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: odpowiedz dla kawusi! 20.01.09, 19:43 nie potrafisz po polsku ciulu? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna I prokuratora pobił 19.01.09, 23:17 Cała Polska drży przed Olewnikami. Dobrze, że jest Ćwiąkalski, on nas obroni. I prokuratora też. Odpowiedz Link Zgłoś
1.palnick1 Na szczęście Ćwiąkalski ostro wkroczył 19.01.09, 23:26 i kazał wyjaśnić sprawę wypadku spowodowanego przez pijanego kierowcę tym, którzy z nim pili zanim wsiadł do samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: I prokuratora pobił 19.01.09, 23:28 kataryna.kataryna napisała: > Cała Polska drży przed Olewnikami. Dobrze, że jest Ćwiąkalski, on nas obroni. I > prokuratora też. > Nie drwij kataryno! Mafie zabijają lub każą sie zabijać,to już 200setny wypadek samobójstwa mafiosów w więzieniach.Więc,po co te szpilki,kiedy masz zero pojęcia,Czytaj wszystko,jeśli ten temat interesuje Ciebie.A pisało sie b.dużo przez wiele lat.Wyciągaj wnioski,jeśli potrafisz. > > Odpowiedz Link Zgłoś
1.palnick1 Re: I prokuratora pobił. Na szczęście jest Pitera. 19.01.09, 23:31 cleryka napisała: > kataryna.kataryna napisała: > > > Cała Polska drży przed Olewnikami. Dobrze, że jest Ćwiąkalski, on nas obroni. I prokuratora też. --- Dziś w Tusk Vision Network stwierdziła, że Olewnik senior ukrywa ważne informacje w sprawie śmierci syna. Genialne! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 19.01.09, 23:19 Przeciez im o to chodzilo - Ja wiem ze Oni chcieli by caly narud powiesic - ja sie im nie dziwie moze tez mial bym taki zal do wszystkich . Ale zaczynaja robic z tego jakis spektakl nie skonczny . Im sie juz pojebalo - Dla nich juz wszyscy sa zwiazani z przestepcami . Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 19.01.09, 23:23 kaczyjar napisał: > Przeciez im o to chodzilo - Ja wiem ze Oni chcieli by caly narud powiesic - ja> sie im nie dziwie moze tez mial bym taki zal do wszystkich . Ale zaczynaja robic> z tego jakis spektakl nie skonczny . Im sie juz pojebalo - Dla nich juz wszyscy> sa zwiazani z przestepcami . Ale popatrz jacy teraz ci są wystraszeni! Olewniki prawdopodobnie mafijne - i gdy rozpoczęli odcinanie mafii od ich sznureczków dostali karę. Straszną karę. No to i teraz robią porządek w mafii. Prawdopodobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
1.palnick1 [...] 19.01.09, 23:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Poronnakawo, wiem dlaczego popierasz PO. 20.01.09, 07:52 Nie masz mózgu. Dowód - twój wpis powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 19.01.09, 23:24 kaczyjar napisał: > Dla nich juz wszyscy > sa zwiazani z przestepcami . Układ - panie! Wszech-obecny układ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 19.01.09, 23:35 Ćwiąkalski powinien tymczasowo aresztować Olewników są poważnym zagrożeniem dla pozostałych skazanych w sprawie ich syna i brata. Mam nadzieję, że za pobicie prokuratora Olewnik dostanie z 10 lat nie po to głosowałem na Ćwiąkalskiego i PO żeby nie było nasze respektowane prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
jakiko Re: Bezwzględna rodzina Olewników. _ Pitera: 19.01.09, 23:37 W.Olewnik zataja i mataczy Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Bezwzględna rodzina Olewników. _ Pitera: 19.01.09, 23:41 jakiko napisała: W.Olewnik zataja i mataczy Ja jej wierzę bo przecież ma w rodzinie TW (jej mąż) i trzyma sztamę z Ćwiąkalskim. Odpowiedz Link Zgłoś
1.palnick1 Re: Bezwzględna rodzina Olewników. _ Pitera: 19.01.09, 23:45 ajron1960 napisał: > jakiko napisała: > W.Olewnik zataja i mataczy > > Ja jej wierzę bo przecież ma w rodzinie TW (jej mąż) i trzyma sztamę z Ćwiąkalskim. > ---- A ja Piterę kocham za jej histeryczną pracowitość, sokolą przenikliwość, oszałamiające fryzury i powalający ciałokształt. Odpowiedz Link Zgłoś
1.palnick1 Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 19.01.09, 23:43 ajron1960 napisał: > Ćwiąkalski powinien tymczasowo aresztować Olewników są poważnym > zagrożeniem dla pozostałych skazanych w sprawie ich syna i brata. --- Też uważam, że rodzina Olewnika powinna zostać skazana i wywieziona na Czukotkę. --- > Mam nadzieję, że za pobicie prokuratora Olewnik dostanie z 10 > lat nie po to głosowałem na Ćwiąkalskiego i PO żeby nie było nasze > respektowane prawo. --- Dzieszięć lat za pobicie prokuratora?!?! Powinien dostać czapę jak jego syn, który sam się porwał i sam się zamordował 16 strzałami w głowę. Ćwiąkalski istotnie daje ciała, bo powinien aresztować wnuki Olewników - ze względu na potencjalne zagrożenie kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
jakiko Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 19.01.09, 23:45 Jak by zamknęli wszystkich Olewników, sprawa wreszcie by ucichła! Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 20.01.09, 13:14 jakiko napisała: > Jak by zamknęli wszystkich Olewników, sprawa wreszcie > by ucichła! --- Chyba lepiej ich wszystkich porwać i zamordować, nie zapominając o wzięciu okupu. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Trzech bandziorów już ziemie gryzie 19.01.09, 23:50 A pozostali tez nie moga liczyć na żywot wieczny. Palnick, napisz wyraźnie kiedy ironizujesz, a kiedy piszesz serio, bo - nie daj bóg, a ja Ci tego nie życzę - trafisz na krótką listę u kogoś, kto nie zna sie na metaforach i nie miele jęzorem po próżnicy... Tfu, odpukać! Odpowiedz Link Zgłoś
1.palnick1 Re: Trzech bandziorów już ziemie gryzie 19.01.09, 23:54 kum.z.antalowki napisał: > A pozostali tez nie moga liczyć na żywot wieczny. > Palnick, napisz wyraźnie kiedy ironizujesz, a kiedy piszesz serio, bo - nie daj bóg, a ja Ci tego nie życzę - trafisz na krótką listę u kogoś, kto nie zna sie na metaforach i nie miele jęzorem po próżnicy... Tfu, odpukać! --- Wprawdzie jestem ateistą ale GŁĘBOKO WIERZĘ w inteligencję 1% populacji. Odpowiedz Link Zgłoś
1.palnick1 Jeszcze pięciu umoczonych siedzi... 20.01.09, 00:01 czy są na krótkiej liście Olewników? Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Jeszcze pięciu umoczonych siedzi... 20.01.09, 00:05 1.palnick1 napisał: czy są na krótkiej liście Olewników? Mam nadzieję, że Ćwiąkalski będzie ich kolejno przenosił do więzienia w Płocku tam na pewno mogą liczyć na odpowiednią opiekę służby więziennej. Odpowiedz Link Zgłoś
1.palnick1 Re: Jeszcze pięciu umoczonych siedzi... 20.01.09, 00:12 ajron1960 napisał: > 1.palnick1 napisał: > > czy są na krótkiej liście Olewników? > > Mam nadzieję, że Ćwiąkalski będzie ich kolejno przenosił do > więzienia w Płocku tam na pewno mogą liczyć na odpowiednią opiekę > służby więziennej. > --- Patrz a ja myślałem, że Ćwiąkalski (nie tylko z mordy) jest po stronie przestępców. To cudownie, że współdziała z Olewnikami i omija idiotyczny zakaz wykonywania kary śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Bush odszedł, może Obamie zamiast Kiejkutów 20.01.09, 00:15 zaproponować do celów "wydobywczych" pierdel w Płocku? Tak na dobre pierwsze wrażenie, zwłaszcza, że dni interesu w Guantanamo też wydaja sie być policzone? Odpowiedz Link Zgłoś
1.palnick1 Zdecydowanie popieram 20.01.09, 00:20 kum.z.antalowki napisał: (Obamie) zaproponować do celów "wydobywczych" pierdel w Płocku? Tak na dobre pierwsze wrażenie, zwłaszcza, że dni interesu w Guantanamo też wydaja sie być policzone? --- Z tym, że dla celów związanych z cięciami budżetowymi.W Płocku nie trzeba bez sensu karmić upadłych. Wystarczy zadbać o ich intymność w czasie egzekucji. Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Zdecydowanie popieram 20.01.09, 00:34 1.palnick1 napisał: > kum.z.antalowki napisał: > > (Obamie) zaproponować do celów "wydobywczych" pierdel w Płocku? Tak na dobre pierwsze wrażenie, zwłaszcza, że dni interesu w Guantanamo też wydaja sie być policzone? > --- > > Z tym, że dla celów związanych z cięciami budżetowymi.W Płocku nie > trzeba bez sensu karmić upadłych. Wystarczy zadbać o ich intymność w czasie egzekucji. Myślę, że Tusk wyciągnie od Obamy więcej kasy za podnajem celi w więzieniu w Płocku niż z tarczy antyrakietowej. W ogóle to więzienie w Płocku może być naszym towarem eksportowym dla krajów z całego świata. I z Putinem Tusk polepszy stosunki jak weżmiemy na tydzień Chodorkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Zdecydowanie popieram 21.01.09, 14:50 Ale jaja! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=90108526 Odpowiedz Link Zgłoś
verity89 Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 20.01.09, 00:11 Mozna sie tylko domyslac kogo przypuszczalnie kryje Cwiakalski ! Ale ciekawe czy wie o tym szalbierz Tusk i czy Cwiakalski dziala za jego cichym przyzwoleniem ? To,co sie teraz dzieje w polskim prawie podczas rzadow tego mafijnego establishmentu PO to hucpa! Prawda jest taka,ze ci ludzie nie moga uchodzic za wiarygodnych! Niezdrowy splot brudnych interesow sedziow i oskarzycieli,widoczny jest golym okiem i powinien budzic krytyke spoleczna coraz bardziej usprawiedliwiona ! Minal rok rzadow POmataczy i nic nie stalo sie dobrego dla Polski,to jest kompromitacja wolajaca o pomste do Nieba! To co sie aktualnie dzieje w Polsce kiedy wladze teraz dzierza POszalbierze,mozna okreslic ciagle aktualnymi slowami poety schylku XVIII w.Franciszka Zablockiego: "Zewszad nas bledy tlocza pod pozorem prawdy; Szalbierstwo polityki bawi sie kolorem" . Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 20.01.09, 00:55 verity89 napisał: > Mozna sie tylko domyslac kogo przypuszczalnie kryje Cwiakalski ! No i akurat właśnie, że nie. Cholernie trudno. Pamietaj, że porwanie Krzysztofa Olewnika miało miejsce w nocy z 26 na 27 października 2001. A więc początkach rządów SLD, tydzień po dymisji rzadu AWS Jerzego Buzka. Personel "służb ochrony prawa" to byli jeszcze ludzie Kaczyńskiego, Pałubickiego i Iwanickiego. Od tamtej pory minęło przeszło 8 lat. SLD przetrzebił starą ekipę. Po SLD przez dwa lata rządziło jeszcze PiS, które ostro lustrowało, dekomunizowało, walczyło z "układem" i w ogóle - żelazną miotłą zamiatało po poprzednikach. Obecna ekipa nie ma politycznego powodu by - akurat w resortach ścigania i wymiaru sprawiedliwości - kryć błędy i osoby trzech ekip poprzednich. Jeśli prokuratura, policja i służby sobie nie radzą z rozwikłaniem "sprawy Olewnika" (a nie widać efektów wskazujących że sobie radzą) - to przyczyn musi być wiele. Poczynając od tego, że sama sprawa porwania i przetrzymywania oraz zabójstwa jest bardziej złożona niż to sie komuś postronnemu może wydawać - a na nakładanych kolejno wielu warstwach nieudolności, złej woli i matactw kolejnych śledczych kończąc. Przypominam - tak to się zaczynało: superwizjer.onet.pl/1330820,archiwum.html Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 20.01.09, 08:23 Przyjrzałabym się bardzo wnikliwie wszystkim gościom, którzy byli na przyjęciu. Jakoś mało informacji na ten temat. :p Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 20.01.09, 09:49 ave.duce napisała: > Przyjrzałabym się bardzo wnikliwie wszystkim gościom, którzy byli > na przyjęciu. Jakoś mało informacji na ten temat. > > :p --- Mało, bo byli na nim ci którzy porwali i ci, którzy porwanie ścigali. Niewykluczone, że to ci sami ludzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Samobójca W. Franiewski > 06.2007 > alkohol, amfa 20.01.09, 14:30 palnick napisał: > ave.duce napisała: > > > Przyjrzałabym się bardzo wnikliwie wszystkim gościom, którzy byli > > na przyjęciu. Jakoś mało informacji na ten temat. > > > > :p > > --- > > Mało, bo byli na nim ci którzy porwali i ci, którzy porwanie > ścigali. Niewykluczone, że to ci sami ludzie :-) > Tak, rodzina Olewników to bardzo ciekawa rodzina. ps. Może wiesz, jak w końcu PiS (Ziobro, Kempa, Kaczmarek, Marzec, etc.) wyjaśnili sprawę samobójstwa Wojciecha Franiewskiego (powiesił się w czerwcu 2006 roku) > tzn. skąd w jego krwi znalazł się alkohol i amfetamina? Jakoś nie mogę natrafić ani na wyjaśnienia, ani na PiSowskie dymisje w ramach odpowiedzialności politycznej. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5092207.html :p Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Re: Samobójca W. Franiewski > 06.2007 > a 20.01.09, 14:54 ave.duce napisała: > Jakoś nie mogę natrafić ani na wyjaśnienia, ani na PiSowskie > dymisje w ramach o dpowiedzialności politycznej. To "honorowa dymisja" powiedzial minister Cwiakalski... A Ziobro i honor? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Zero, nul, ziobro honoru! 20.01.09, 14:59 irma223 napisała: > > To "honorowa dymisja" powiedzial minister Cwiakalski... > > A Ziobro i honor? Honorowy Ziobro = oksymoron. :p Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Sprostowanie 20.01.09, 19:41 irma223 napisała: > To "honorowa dymisja" powiedzial minister Cwiakalski... > --- To dymisja wizerunkowa - powiedział Ćwiąkalski, a dzień wcześniej u Olejnik stwierdził, że nie rozważa dymisji. Ćwiąkalski i honor, to pojęcia równie odległe jak świnia i gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
jakiko Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 20.01.09, 10:04 verity89 napisał: > Mozna sie tylko domyslac kogo przypuszczalnie kryje Cwiakalski ! Ale ciekawe cz > y > wie o tym szalbierz Tusk i czy Cwiakalski dziala za jego cichym przyzwoleniem ? > To,co sie teraz dzieje w polskim prawie podczas rzadow tego mafijnego > establishmentu PO to hucpa! Prawda jest > taka,ze ci ludzie nie moga uchodzic za wiarygodnych! > Niezdrowy splot brudnych interesow sedziow i oskarzycieli,widoczny jest golym > okiem i powinien budzic krytyke spoleczna coraz bardziej usprawiedliwiona ! > Minal rok rzadow POmataczy i nic nie stalo sie dobrego dla Polski,to jest > kompromitacja wolajaca o pomste do Nieba! To co sie aktualnie dzieje w Polsce > kiedy wladze teraz dzierza > POszalbierze,mozna okreslic ciagle aktualnymi slowami poety schylku XVIII > w.Franciszka Zablockiego: > "Zewszad nas bledy tlocza pod pozorem prawdy; > Szalbierstwo polityki bawi sie kolorem" . Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Ćwiąkalski kolejną ofiarą krwiożerczych Olewników. 20.01.09, 11:15 Niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
jakiko Re: Ćwiąkalski kolejną ofiarą krwiożerczych Olewn 20.01.09, 11:18 kto następny??? Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Stasiak następną ofiarą krwiożerczych Olewników 20.01.09, 11:50 jakiko napisała: > kto następny??? --- Odpowiedź wyżej. ZGROZA! Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Ćwiąkalski kolejną ofiarą krwiożerczych Olewn 20.01.09, 11:21 palnick napisał: Niesamowite. O 15-tej będą u Tuska, boję się o mojego Premiera. Mam nadzieją, że min.Klich zdąży ogłosić powszechną mobilizację. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Ćwiąkalski kolejną ofiarą krwiożerczych Olewn 20.01.09, 11:24 ajron1960 napisał: > palnick napisał: > > Niesamowite. > > O 15-tej będą u Tuska, boję się o mojego Premiera. Mam nadzieją, że min.Klich zdąży ogłosić powszechną mobilizację. --- Tusk chce ich zwabić w zasadzkę i wystrzelać rękami BORowików jak, za przeproszeniem, kaczki. Zanim podejdą do biurka Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Bezwzględna rodzina Olewnika i ostra jak brzytwa 20.01.09, 08:19 Monika. Cwiąkalski powiedział wczoraj w kropce, że sąd w Sierpcu, nakazał przewiezienie Paziuka do Płocka w celu przesłuchania w sprawie o rozbój. Paziuk został przewieziony 9 stycznia. Do 19 minęło 10 dni, a przesłuchania nie było. Wprawdzie Monisia dziwiła się, dlaczego nie przesłuchano Paziuka w Sztumie ale nie zwróciła uwagi na tę zwłokę, nie zapytała po co tak wcześnie przewieziono Paziuka... Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Po Ćwiąkalskim tylko Zoll lub Filar aby się żyło 20.01.09, 11:30 lepiej przestępcom :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Po Ćwiąkalskim tylko Zoll lub Filar aby się ż 20.01.09, 11:35 palnick napisał: lepiej przestępcom :-) Jest jeszcze zasobach osobowych dawnych służb niejaki Marek Safjan. Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Po Ćwiąkalskim tylko Zoll lub Filar aby się ż 20.01.09, 11:38 ajron1960 napisał: palnick napisał: > > lepiej przestępcom :-) > Jest jeszcze zasobach osobowych dawnych służb niejaki Marek Safjan. > Na powierzonym odcinku Trybunał Konstytucyjny pilnie wykonywał polecenia Centrali. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Po Ćwiąkalskim tylko Zoll lub Filar aby się ż 20.01.09, 11:53 ajron1960 napisał: > ajron1960 napisał: > palnick napisał: > > > > lepiej przestępcom :-) > > > Jest jeszcze zasobach osobowych dawnych służb niejaki Marek Safjan. > > > Na powierzonym odcinku Trybunał Konstytucyjny pilnie wykonywał > polecenia Centrali. > --------- Safian? Oczywiście tak. Zrobił z TK Trupę Komediantów. Mamy więc 3 oddanych sprawie durniów - kandydatów na...stolec Ćwiąkały. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 21.01.09, 09:26 W tej sprawie widac polską prowincję w pigułce. Uklady, ukladziki, interesy biznesowo-polityczne. Sąd, ksiądz, policja, prokurator, dyrektor szkoly, burmistrz czy starosta ze swoim dworem i lokalni bogacze. Do tego posel czy senator z lokalnego ukladu. Nadepniesz jednemu na odcisk przypadkiem, to reszta cie zniszczy. Razem knują i razem balują. Dzis ty mnie, jutro ja tobie. Czy komisja śledcza ujawni te uklady? Wątpię. Nikt nie ma w tym interesu. Olejnikowie prawdopodobnie komus z powiatowego grona sie narazili, zemsta zostala wykonana na synu. Przez 8 lat lokalne grono wzajemnej adoracji motalo, mota i bedzie motac dalej. Lokalne grono wzajemnej adoracji wypromowalo i ma swoich i wyzej, a wypromowane musi sie odwdzieczac. Tego nikt nie zmieni. Tak w Polsce bylo, tak jest i tak bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 21.01.09, 09:37 Mafia. Wystarczy posluchac wypowiedzi coreczki, aby sie przekonac, ze dla nich jedyny wyrok w tej sprawie jest satyswakcjonujacy. Wyrok smierci. To gadanie o wielkiej zmowie na najwyzszych szczeblach to tylko przykrywka. Kto chcialby sie w tym babrac za te szmatlawe 300tys€? Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 21.01.09, 15:05 bandytów należy wieszać na drzewach! Odpowiedz Link Zgłoś
1.palnick1 Bezwzględna rodzina Olewników - Pazika zamordowano 21.01.09, 15:23 Na drzewach nie wolno - nieekologiczne. Wynik sekcji zwłok Pazika mówi nie o powieszeniu a zadzierzgnięciu. Różnica jest istotna: kryminalistyka.fr.pl/forensic_przyczyny_zadzi.php Czy Tusk wiedział o tym już wczoraj? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Bezwzględna rodzina Olewników - Pazika zamord 21.01.09, 15:25 1.palnick1 napisał: > > Na drzewach nie wolno - nieekologiczne. > > Wynik sekcji zwłok Pazika mówi nie o powieszeniu a zadzierzgnięciu. > > Różnica jest istotna: > > kryminalistyka.fr.pl/forensic_przyczyny_zadzi.php > Czy Tusk wiedział o tym już wczoraj? PiSmafia dziala :((( Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Bezwzględna rodzina Olewników - Pazika zamord 21.01.09, 23:41 Twoja konstatacja nadaje się psu na budę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Bezwzględna rodzina Olewników - Pazika zamord 21.01.09, 15:52 1.palnick1 napisał: > > Na drzewach nie wolno - nieekologiczne. -- masz rację, nieekologicznie. Bardziej ekologicznie jest zadzierzgnąć! ============--=========================== Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę Odpowiedz Link Zgłoś
1.palnick1 Re: Bezwzględna rodzina Olewników - Pazika zamord 21.01.09, 15:55 prawie_magister napisał: > 1.palnick1 napisał: > > > > > Na drzewach nie wolno - nieekologiczne. > -- > masz rację, nieekologicznie. Bardziej ekologicznie jest zadzierzgnąć! --- Dokłądnie tak :-) Przedtem jednak trzeba przewieźć w miejsce ustronne, najlepiej do więzienia w Płocku. Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 21.01.09, 15:04 a Ćwiąkalski tak pragnął aby swoi (bandziory) unikali kary... Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 21.01.09, 15:09 Ćwiąkała musiał odejść bo twardy elektorat PO w więzieniach nie żył wcale lepiej pod jego ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
tensamjest Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 21.01.09, 17:06 napisałem i wcale bym się nie zdziwił gdyby się okazało ,że Olewnicy zlecają te zabójstwa Odpowiedz Link Zgłoś
1.palnick1 Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 21.01.09, 17:18 tensamjest napisał: > napisałem i wcale bym się nie zdziwił gdyby się okazało ,że Olewnicy zlecają te zabójstwa --- A gdyby tak było, rozumiałbyś ich? Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 21.01.09, 18:32 Imprezy u Olewników z udziałem miejscowych notabli policyjnych i prokuratorskim mówią nam, że to nie kółko różańcowe, a raczej Sycylia. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: a co," rodzina "chce ukryć? 21.01.09, 18:40 Przecież dzisiaj każde dobranie się do ich skorumpowanej dupy będzie odebrane jako atak polityczny. Odlewnik jako jedyny w Polsce może dać bezkarnie w mordę prokuratorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: a co," rodzina "chce ukryć? 21.01.09, 21:40 m.c.hrabia napisał: > Odlewnik jako jedyny w Polsce może dać bezkarnie w mordę prokuratorowi. --- Robi to w imieniu całego społeczeństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemchocmnietunie_lubiom Cwiakalski byl zawsze pelen szacunu do mafii 22.01.09, 09:58 1.palnick1 napisał: > > Już trzecią osobę bezpośrednio związaną z morderstwem ich syna udało > się im ukarać tak jak na to zasługują - powiedział z szacunkiem > minister Ćwiąkalski. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Cwiakalski byl zawsze pelen szacunu do mafii 22.01.09, 10:34 Bo w mafii jest porządek a u niego w ministerstwie i głowie - straszny burdel. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 22.01.09, 12:53 1.palnick1 napisał: > > Już trzecią osobę bezpośrednio związaną z morderstwem ich syna udało > się im ukarać tak jak na to zasługują - powiedział z szacunkiem > minister Ćwiąkalski.< Zaraz, kto pierwszy i najgłośniej wrzeszczał o komisję sejmową? Chyba pisdziady? Czyżby się przestraszyli:) Odpowiedz Link Zgłoś
kafar.pl Re: Bezwzględna rodzina Olewników. 23.01.09, 21:33 lemingu, wpis bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś