marekggg 08.05.06, 20:58 ludzie, uzywajcie swiatel wieczorem, nawet na sciezkach - to jest tragedia.....nie wiedac nadjezdzajacych rowerzystow z przeciwka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorsai68 Oj tak... 08.05.06, 22:58 to jakaś moda teraz jest, że wieczorem na rower siada się w czarnych ciuchach, a światła zostawia w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
kfadam Re: Oj tak... 06.06.06, 10:49 Jaka moda, człowieku zwykły brak kasy - jak kupisz sobie sprzęta za 3-6 tys to kurde na lampki za 20zł ci zawsze zabraknie ;)) Pzdrawiam KA Odpowiedz Link Zgłoś
rkcb Re: Oj tak... 10.06.06, 20:28 To nie jest brak kasy, ale brak mózgu JA widzę (tych co mają lampki :-) ) to po co mi własna - to tok myślena(???) tych osobników Odpowiedz Link Zgłoś
blazen.blazej Re: Swiatla.... 12.06.06, 20:48 Ale po co? Jak ja widzę innych, to reszta widzi i mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Swiatla.... IP: *.aster.pl 26.06.06, 00:43 wszystko opada, nie tylko ręce. Brak świateł, ew. zatrzymywanie sie na ścieżce żeby pogadać ze spotkanym znajomkiem: skąd ja to znam ;/. Ale czego wymagać od %$#@$%^*)(_! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majolka Re: Swiatla.... IP: *.chello.pl 30.06.06, 00:28 Brak swiatel u "rowerzystow" to koszmar, smiga taki z predkoscia "swiatla" i jeszcze sie dziwi, ze go nikt nie widzi. Dzis wieczorem, sciezka rowerowa na Woli, rowerzystow sporo, lecz z 70% bez swiatel. Paniusia jedzie srodkiem sciezki na rowerku miejskim, swiatelka ma jak trzeba, ale nie wlaczone, bo i po co baterie sie wyczerpuja. Gdy zwrocilam kobiecie uwage, by wlaczyla swiatelka, bo one sa po to przy rowerku by je wieczorem wlaczyc, bo bedzie bezpieczniejsza i bardziej widoczna na drodze. Odpowiedziala, ze nie warto bo jedzie przeciez sciezka, a pozatym to ona ma juz blisko do domu. Kurcze myslalam, ze spadne z roweru po tej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś