yuurei 10.01.03, 17:55 przez Szanownego Pana Marcina M. znanego też jako Marysia lub wśród niewiernych nazywany szpmm do pozdrowienia Was wszystkich, co też niezwłocznie czynię. Dla chcących buziaki dla niechcących ko... a nieważne ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_blond_007 Re: Zostałem wybrany 11.01.03, 14:05 Jestem wzruszona... Marysiu, uroczyście Ci obiecuję z nowym rokiem, z nową wiosną chociaż raz z Tobą pokręcić;> Może wreszcie się uda;-) BTW - wiecie jakie ładne Kabaty dzisiaj? Wybrałam się sama, skorupa została w domu zastąpiona czarną czapką...a w lesie piękne słońce, biały śnieg(jeszcze nie zadeptany)i fantastyczny mrozek. Marysiu - zapraszam do Kabat;> Odpowiedz Link Zgłoś
migro Re: Zostałem wybrany 11.01.03, 22:53 jane_blond_007 napisała: > BTW - wiecie jakie ładne Kabaty dzisiaj? Wybrałam się sama, skorupa została > w domu zastąpiona czarną czapką...a w lesie piękne słońce, biały śnieg Wiemy, bo też byłem dziś w Kabatach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jane_b Re: Zostałem wybrany IP: *.acn.pl / 10.64.3.* 12.01.03, 12:31 migro napisał: > Wiemy, bo też byłem dziś w Kabatach :) > Ooo - i nic nie dałeś znać? Na rowerze, czy bez? Na bicyklu tro dla Ciebie kawałek drogi... Może następnym razem się spotkamy:-) Pzdr, Jane Odpowiedz Link Zgłoś
migro Re: Zostałem wybrany 12.01.03, 15:08 Gość portalu: Jane_b napisał(a): > Ooo - i nic nie dałeś znać? Na rowerze, czy bez? Tym razem dla odmiany bez :) To był wypadzik zwołany przez Przemka (był z nami w Warce) na liście rowerowej KDM'u. Zapisz się tam, to będziesz dostawać informacje :) A dziś byłem pieszo w Kampinosie. Rowerzystów to chyba nawet więcej niż latem jeździło! Grupami i samotnie. Fantastyczna sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś