Dodaj do ulubionych

Zakupy w Almie

19.03.14, 12:00
Jakiś czas temu miałam okazję zrobić większe zakupy w Almie. Zakupy robiłam na szybko, więc na miejscu nie zwracałam zbytniej uwagi na informacje zamieszczone na produktach. Niestety po powrocie do domu okazało się, że kilka produktów ma bardzo krótki termin ważności. Wcześniej z reguły robiłam zakupy w innym miejscu (tzn. w innej Almie) i zastanawiam się, czy po prostu trafiłam na "zły" sklep czy to Alma pogarsza swoją jakość. Moglibyście powiedzieć mi coś na ten temat?
Obserwuj wątek
    • skiela1 Re: Zakupy w Almie 19.03.14, 15:45
      czy po prostu trafiłam na "zły" skle
      > p czy to Alma pogarsza swoją jakość

Mozesz mi wytlumaczyc dlaczego "zly"?
      • natka_208 Re: Zakupy w Almie 19.03.14, 15:53
        "Zły", czyli taki, w którym kierownictwo i/lub pracownicy mniej przykładają się do swoich obowiązków w porównaniu do innych sklepów tej samej sieci.
        • skiela1 Re: Zakupy w Almie 19.03.14, 16:12
          No dobrze, ale caly czas nie rozumiem co ma wspolnego krotki termin waznosci produktow..
          • natka_208 Re: Zakupy w Almie 19.03.14, 16:26
            Produkty, które kupiłam, należały do tych, które nie psują się szybko i mogą leżeć na półce kilka miesięcy lub nawet dłużej. Sprzedawanie zatem tego typu produktów w 2-3 dni do końca daty ich ważności (i bez przeceniania ich) jest zatem dla mnie zachowaniem niezbyt uczciwym.
            • skiela1 Re: Zakupy w Almie 19.03.14, 18:23
              Jezeli czujesz sie oszukana zadzwon do sklepu i zapytaj co w takiej sytuacji moga dla Ciebie zrobic.
              Chyba nie powinno byc problemu zamienic te produkty na te z data waznosci bardziej odlegla..
              • sibeliuss Re: Zakupy w Almie 19.03.14, 19:18
                skiela1 napisała:

> Jezeli czujesz sie oszukana zadzwon do sklepu i zapytaj co w takiej sytuacji mo
                > ga dla Ciebie zrobic.
                > Chyba nie powinno byc problemu zamienic te produkty na te z data waznosci bardziej odlegla..

Chyba żartujesz smile
                • skiela1 Re: Zakupy w Almie 19.03.14, 20:17
                  Nautka prosila,zeby jej cos na ten temat powiedziec no to powiedzialam.
                  • sibeliuss Re: Zakupy w Almie 19.03.14, 21:55
                    Jakby Ci to napisać, u nas nie ma takiej opcji. Pokutuje zasada "wiedziały gały co brały".
                    • skiela1 Re: Zakupy w Almie 19.03.14, 23:15
                      Sami sobie jedyna opcje narzucacie i sklepy na tym bazuja.
                      Co szkodzi zadzwonic,zapytac...poinformowac...w najgorszym wypadku bedzie odmowa .

> Jakby Ci to napisać

smile
                      • sibeliuss Re: Zakupy w Almie 20.03.14, 14:47
                        Jak przyjedziesz to sprawdzimy numer z dzwonieniem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka