ayme Re: Dlaczego w Polsce nie ma ALDI? 02.06.05, 09:25 wlasnie aldi jest cool ,ja jestem fanka aldi . Odpowiedz Link
tavo dlaczego ? 07.06.05, 18:46 ja bym na ich miejscu nie startował troche ciasno jest na polskim rynku chyba ze we wsiach by otwarli bo tam tylko niema marketów. Odpowiedz Link
terra-magica Re: Nie lubie tych sklepow 11.06.05, 19:45 Omijam wielkim lukiem - z dawnych czasow mam niestrawnosc, kiedy to w prasie niemieckiej publikowali lamenty, jak to Polacy hurtowo wykupuja u nich towar (pozne 80-te). W tamtych czasach Niemcy mowili, iz to sklepy dla tureckich i polskich klientow. Teraz przewazaja wlasnie Niemcy i to ci z lepszym statusem (samochodowym) - no coz czasy sie zmienily. Z ploteczek - byly proby nieudane w Polsce (zwineli interes). Teraz chca podbic Wegry. Nie lubie ALDIKOW. Odpowiedz Link
ayme Re: Nie lubie tych sklepow 13.06.05, 20:00 W Dani w Aldi tez tylko eleganccy klienci przychodza,chyba moda na aldi nastala czy co? Odpowiedz Link
shrek-hannover Re: Dlaczego w Polsce nie ma ALDI? 16.06.05, 17:52 ja tam uwielbiam aldiego. a ze mieszkam w niemczech, to mam ich wystarczajaco duzo pod nosem. a dlaczego aldi? bo dobra jakosc, niska cena. nie wszyscy wiedza, ale produkty marki aldi robione sa przez calkiem przyzwoite firmy, jak chocby bahlsen czy coppenrath & wiese, tyle ze maja inne opakowanie. a ceny sa bezkonkurencyjne. jedynie kaufland swoimi promocjami moze sie im czasem rownac. a i personel, paradoksalnie, naprawde mily, nawet jesli zapracowany. Odpowiedz Link
babeczkaa do shreka 17.06.05, 08:55 a penny??? tez macie w hano taki sklep jak byłam w Hanowerze to zrobilam kilka razy zakupy w Pennym i byłam zadowolona www.penny.de/ Pozdrawiam, B. Odpowiedz Link
shrek-hannover Re: do shreka 17.06.05, 10:06 penny i wszystkie inne sieci tez sa (lidl czy plus), ale... no coz to nie aldi! na tym chyba polega magia tego sklepu. jakosc, cena i niepowtarzalny klimat. niby wypelniony badziewiem, ale jego produkty sa naprawde dobrze i czasem lepiej nie zwazac na niezbyt luksusowy wyglad budynku i niedbala ekspozycje artykulow, w zamian miec jednak dobre produkty. a ze zakupy tam nie sa domena jednynie polakow swiadcza opinie rowniez niemieckich znajomych, nienalezacych do najbiedniejszych. pozdrawiam! Odpowiedz Link
babeczkaa Re: do shreka 17.06.05, 15:08 rozumiem ale w tym wątku zastanawialiśmy się dlaczego nie ma aldiego w poslce, a ja chcialam dodac ze penny tez jest niedstepny byc moze aldi lepszy od pennego ale...znam zwolennikow wlasnie tego drugiego,pozdrawiam B. Odpowiedz Link