tavo 07.06.05, 18:42 w netto na serbskiej jak ludzie sie nie wkurwią i nie krzykną to kolejka bedzie wokol regałow niewiem czy nie widzą? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tavo Re: NETTO i kolejki 07.06.05, 19:27 niewiem ale przewaznie jest tak ze na "hali" nikogo niema z zaplecza przychodzi zreszta tam kasjer/ka tak robi inne rzeczy w zasadzie niema podziału Odpowiedz Link
bbastek13 Re: NETTO i kolejki 07.06.05, 19:54 w Lidlu, do którego czasem wchodzę w Pruszkowie zawsze są kolejki, a z chyba 8 kas czynne góra 2-3> To mnie w nim najbardziej wkurza Odpowiedz Link
tavo Re: NETTO i kolejki 07.06.05, 20:02 normalne i chyba tego sie nie da zmienic widza ze ludzi pelno ale niestety Odpowiedz Link
irenka82 Re: NETTO i kolejki 13.06.05, 19:04 w moim netto tez sa kolejki,chociazby dzisiaj-drynda dzwonek a nikt nie idzie,kolejka sie wije juz kolo zamrazarek. Odpowiedz Link
frida2 A co sądzicie o netto? 26.07.05, 16:25 Budują niedaleko mnie, ciekawam co to za dobrobyt będzie. Odpowiedz Link
agata781 Re: NETTO i kolejki 25.08.05, 23:08 Witam wszystkich ! Jestem pracowniczką jednego ze sklepów NETTO i to nie tak że nie widzimy kolejek jest nas poprostu niekiedy za mało na zmianie i nie jesteśmy wstanie być w kilku mijscach na raz bo tak jak ktoś słusznie zauważył w sklepach NETTO nie ma podziału tu każdy robi wszystko (sidzi na kasie dokłada towar sprząta )więc jak masz 3 ludzi na zmianie to trudno aby kolejek nie było Odpowiedz Link
frida2 Re: NETTO i kolejki 03.10.05, 22:27 Te koło mnie już wykańczają. Niedługo przekonam się co to za miód. Odpowiedz Link
sloggi Re: NETTO i kolejki 03.10.05, 23:47 frida2 napisała: > Te koło mnie już wykańczają. Niedługo przekonam się co to za miód. > Kiedy otwarcie - to wpadnę. Odpowiedz Link