marta_i 11.12.06, 23:23 Może przeoczyłam, ale czy ktoś wie, gdzie w Wawie można kupić tanio książki. Takie zwyczajne, do poczytania zimową porą... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeberkaa Re: Tanie książki 12.12.06, 09:01 Nie jestem z Warszawy, ale na koszykowej, nieopodal hali, po tej saej stronie ulicy co hala, jest sklepik z tańszymi książkami, kiedyś było też coś na hali, ale tam nie znalazłam nic szczególnego. A tanie do poczytania to w bibliotece. Po kosztach dojazdu, ew. kartę biblioteczną trzeba wykupić. Skoro można u mnie w pipidówie, to napewno można i w Warszawie księgozbiór w internecie przeszukać, a nawet książkę zamówić, żeby na darmo nie chodzić. Zdecydowanie biblioteki polecam. Odpowiedz Link
kuleczka_re Re: Tanie książki 12.12.06, 14:14 Tanie księgarnie: na Koszykowej : w Hali i na odcinku od Hali do Placu Konstytucji (są dwie). W Hali jest najtaniej (to samo może kosztowac 2-3 zł taniej niż w tych księgarniach przy ulicy. W hali jest taka zasada że im dalej od kasy tym tańsze pozycje leżą i starsze (niektóre sprzed 6-7 lat) Super sprawa, uwielbiam to miejsce. pzdr Odpowiedz Link
kaye Re: Tanie książki 05.01.07, 20:39 Centrum Taniej Książki musiało opuścić Koszyki ze względu na podwyżkę czynszu. W końcu stycznia mają otworzyć sklep na nowo w hali na Polnej. www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead04&news_cat_id=245&news_id=143760&layout=1&forum_id=19846&page=text Odpowiedz Link
monia1974 Re: Tanie książki 26.01.07, 14:01 która księgarnia internetowa jest najtańsza??? Odpowiedz Link