Dodaj do ulubionych

pediatra na bednarskiej

19.04.07, 15:30
mam pytanie do Rodziców: kogo z pediatrów z przychodni na Bednarskiej
polecilibyście dla maluszka?
Obserwuj wątek
    • krolem Re: pediatra na bednarskiej 20.04.07, 11:13
      Panią dr Kaliską!!!!
      • lozanna Re: pediatra na bednarskiej 20.04.07, 12:36
        Krolem, czy na bednarskiej 8 to jest publiczna służba zdrowia, czy niepubliczny
        zakład?
        • krolem Re: pediatra na bednarskiej 26.04.07, 23:12
          Jest to Niepubliczny Zakład. Na razie nie było problemów przez 10 lat.
    • Gość: iza Re: pediatra na bednarskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 08:42
      Ja polecam pania dr Zalewską,swietny pediatra, lekarz starszej daty. Leczyła
      jeszcze mnie jak byłam dzieckiem, a teraz mojega synka już od 9 lat. Naprawdę
      świetny lekarz.
    • Gość: stachurska1 Re: pediatra na bednarskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 12:49
      nikogo. Wyniosłam się z tej przychodki na Konwiktorską 3/5
      • anmanika Re: pediatra na bednarskiej 25.04.07, 14:26
        Ja tez, leczy tam min. dr.Khadi do ktorego ustawiaja sie kolejki. Moja znajoma
        ktora sie wyprowadzila na tzw przedmiescia powiedziala mi:" kiedy cos sie
        dzieciom ze zdrowiem zdarzy wsiadam w samochod i przywoje je do dr. Khadiego".
        • stachurska1 Re: re 26.04.07, 14:10
          My chodzimy do pani Zajbt. jak jej nie ma to do dr Hadiego. Nasz a lekarka jest
          wspaniała. To ona pierwsza zdjagnozowała u moich dzieci początki astmy i
          natychmiast skierował do specjalisty. Poza tym w tej przychodni sa specjaliści
          z różnych dziedzin. Jest laboratorium, stomatolog, laryngolog....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka