lozanna 19.04.07, 15:30 mam pytanie do Rodziców: kogo z pediatrów z przychodni na Bednarskiej polecilibyście dla maluszka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lozanna Re: pediatra na bednarskiej 20.04.07, 12:36 Krolem, czy na bednarskiej 8 to jest publiczna służba zdrowia, czy niepubliczny zakład? Odpowiedz Link Zgłoś
krolem Re: pediatra na bednarskiej 26.04.07, 23:12 Jest to Niepubliczny Zakład. Na razie nie było problemów przez 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: pediatra na bednarskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 08:42 Ja polecam pania dr Zalewską,swietny pediatra, lekarz starszej daty. Leczyła jeszcze mnie jak byłam dzieckiem, a teraz mojega synka już od 9 lat. Naprawdę świetny lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachurska1 Re: pediatra na bednarskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 12:49 nikogo. Wyniosłam się z tej przychodki na Konwiktorską 3/5 Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: pediatra na bednarskiej 25.04.07, 14:26 Ja tez, leczy tam min. dr.Khadi do ktorego ustawiaja sie kolejki. Moja znajoma ktora sie wyprowadzila na tzw przedmiescia powiedziala mi:" kiedy cos sie dzieciom ze zdrowiem zdarzy wsiadam w samochod i przywoje je do dr. Khadiego". Odpowiedz Link Zgłoś
stachurska1 Re: re 26.04.07, 14:10 My chodzimy do pani Zajbt. jak jej nie ma to do dr Hadiego. Nasz a lekarka jest wspaniała. To ona pierwsza zdjagnozowała u moich dzieci początki astmy i natychmiast skierował do specjalisty. Poza tym w tej przychodni sa specjaliści z różnych dziedzin. Jest laboratorium, stomatolog, laryngolog.... Odpowiedz Link Zgłoś