cuski 29.10.05, 08:49 Wolicie kapciac sie w wannie czy pod prysznicem ??? )) Jesli chodzi o mnie, to od trzech lat biore wylacznie prysznic i dobrze mi z tym )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_81 Re: Kapiel 31.10.05, 18:34 No cóż,nie ma to jak kąpiel z bąbelkami)))A na taką kąpiel trza miec czas,a jak nie maczasu to i dobry prysznic szczególnie w zimnej łazience,hehehehehe Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Kapiel 31.10.05, 19:56 cuski napisał: > Wolicie kapciac sie w wannie czy pod prysznicem ??? )) > > Jesli chodzi o mnie, to od trzech lat biore wylacznie prysznic > i dobrze mi z tym )) ja uwielbiam kapac sie zfacetem we wanni ale prysznic znim tez jest boski pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Kapiel 01.11.05, 01:10 Wspolna kapiel z partnerem lub wspolny prysznic, zawsze jest cudowny )) Odpowiedz Link
himera24 Re: Kapiel 31.10.05, 21:40 cuski napisał: > Wolicie kapciac sie w wannie czy pod prysznicem ??? )) > > Jesli chodzi o mnie, to od trzech lat biore wylacznie prysznic > i dobrze mi z tym )) ja sie lubie kapac, ale nie mam wanny, tylko prysznic jednak z drugiej strony, czasem jestem tak zmeczona po calym dniu pracy ze tylko szybki prysznic i marze o tym aby znalesc sie w lozku, to samo rano kiedy kazda minuta sie liczy prysznic zdaje swoje zadanie na 6 Odpowiedz Link
iwoncia6 Re: Kapiel 31.10.05, 22:10 przez 6 lat miałam tylko prysznic, było fajnie, ale jak kupiliśmy dom, to mam wannę i to jest to, uwielbiam leżeć i czytać, potrafię przeczytać całą książkę w wannie (oczywiście w bardzo gorącej wodzie, co nie jest dobre dla krążenia) Odpowiedz Link
cuski Iwonka 01.11.05, 01:13 Skoro potrafisz przeczytac cala ksiazke w wannie, to albo bardzo szybko czytasz, albo co chwila dolewasz goracej wody )) Odpowiedz Link
aga309 Re: Iwonka 01.11.05, 09:07 A ja lubię i prysznic, kiedy oblewają mnie strugi wody , i poleżeć sobie w wannie , w wodzie z dodatkiem jakiegoś olejku aromatycznego , a wokół kilka świec. Bardzo przyjemnie jest wtedy sobie pomarzyć) Ps. Faktycznie konieczne jest wtedy dolewanie goracej wody) Odpowiedz Link
cuski A najlepiej jak... 02.11.05, 00:15 A najlepiej jak ta goraca wode dolewa sliczna kobieta (opcja dla panow), albo przystojny facet (opcja dla kobiet), he he he... Odpowiedz Link