cuski 29.11.05, 01:21 Kur** mac, wlasnie zadzwonil moj boss i jutro mam kurs na cholerna Indiane Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: Kur** mac !!! 29.11.05, 01:43 cuski napisał: > Kur** mac, wlasnie zadzwonil moj boss > i jutro mam kurs na cholerna Indiane czyzbys jezdzil truck'ami drogi Tomeczku? Odpowiedz Link
cuski Zadnymi truck'ami... 29.11.05, 01:47 Zadnymi truck'ami... zwyklymi samochodami kontraktorskimi, he he he... Odpowiedz Link
himera24 Re: Zadnymi truck'ami... 29.11.05, 01:50 cuski napisał: > Zadnymi truck'ami... zwyklymi samochodami kontraktorskimi, he he he... o buehehehe Indiana w sumie nie az tak daleko, ale przy korkach to moze byc naprawde daleeeeeeko. powodzenia w kazdym badz razie. Odpowiedz Link
cuski Wlasnie o to chodzi, ze... 29.11.05, 01:55 Wlasnie o to chodzi, ze nie mam zamiaru wrocic o polnocy do domku, he he he... Odpowiedz Link
edytkus Re: Wlasnie o to chodzi, ze... 29.11.05, 04:59 Moj wuj ma w Chicago firme przewozowa, moze dla niego pracujesz? )) Odpowiedz Link
cuski Edytkus 29.11.05, 05:10 Edytkus, ale ja nie pracuje w zadnej firmie przewozowej, he he he... Odpowiedz Link
cuski Kasiu 30.11.05, 02:57 Kasiu, oczywiscie, ze nie !!! )) PS. Wlasnie wrocilem... bylem w Michigan City w stanie Indiana... jedynym plusem tej roboty bylo to, ze kupilem tanio papierosy ($30.47 + tax) )) Odpowiedz Link
edytkus Re:Mowie Ci, nie pal! 30.11.05, 09:31 cuski napisał: > ze kupilem tanio papierosy ($30.47 + tax) )) i tak wyrzuciles kase w bloto, nie mowiac o puszczonym z dymem zdrowiem Odpowiedz Link
cuski Edytkus 01.12.05, 03:18 Edytkus, te papierosy nie byly dla mnie, choc przyznam sie, ze podpalam od czasu do czasu... jeden karton kupilem swojej mamie, a drugi opakuje i dam mojej dziewczynie... do opakowania przypne mala karteczke na ktorej napisze: - Bylbym bardzo szczesliwy Kotku, gdyby te papierosy byly ostatnimi, jakie wypalisz w swoim zyciu. Odpowiedz Link