ghurka 07.10.06, 02:49 czas najwyzszy.ja tam w te sexy zdjecia nie wierze ,ale wierze ze moze byc lepiej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Ktora moderatorke??? 07.10.06, 10:01 Jakie sexy zdjecia??? PS.Czytam od kilku minut i nie kumam... Odpowiedz Link
ghurka Re: Ktora moderatorke??? 08.10.06, 01:57 twoje zdjecie w wizytowce przez przypadek zobaczylem. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ghurka,jesli to o mnie chodzi,to odwoluje do... 08.10.06, 17:15 ...tego watku--->"Chcecie wiedziec jak wyglada Wasza moderatorka???" PS.Milej lektury i ogladania Odpowiedz Link
tadeuszx Ghurka, a co Ty bys zrobił, gdyby dziewczyna, 12.10.06, 19:42 która Cię obstawia, nosiła w kieszeni zdjęcie Swojego chłopaka? Dlatego właśnie przestałem ścigać Myszę, nich ściga Ją ten adorator, phi Jeśli Mysza myśli, że jest jedyną dziewczyną na tym portalu, to bardzo grubo sie myli... phi...)) ludzie.gazeta.pl/ghurka/0,0.html Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio,nadal Cie to boli?? 12.10.06, 21:16 Widze,ze takEchh....sorry,ale zawsze powtarzalam,zem zajete dziewcze nawet nieswiadomie mowiac Odpowiedz Link
ghurka Re: Tadzio,nadal Cie to boli?? 13.10.06, 04:15 Bogusia ale ten pies fajny. Tadzio tez by ja polubil.hehe ciekawe kogo by za przewodnika uznawala. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A ja akurat nie mialam na mysli psa. 13.10.06, 11:18 Pies jest poki co na drugim miejscuTadzio moze i by polubil,ale nie wiem czy ona by polubila,hihi... Odpowiedz Link