Dodaj do ulubionych

GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!!

23.03.05, 22:20
Obecni i byli mieszkańcy ul.Gandhiego27 na Mokotowie Łączmy się :D
Obserwuj wątek
    • nauma Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.03.05, 11:47
      Mieszkałem obok w latach 1976-2003, na Baboszewskiej 6 :)
      • Gość: Kędzior Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.05, 18:31
        to co piszesz w temacie jak mieszkales obok. masz klopoty ze zrozumieniem slowa
        pisanego?
        ja mieszkalem obok na ulicy Pulawskiej
        • nauma Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.05, 13:04
          Kędzior, bujaj się. Chodzi mi o blok OBOK, rzut beretem.
          • Gość: Czupur Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:28
            pewnie moherowym beretem...
    • snopczykwariat Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.05, 09:31
      hehe Ja to mieszkałem Na Gandhiego 27,a wcześniej na Bachamckiej 1 :D
      wiem gdzie jest baboszewska 6! Znam tam paru Ludzisków ;)
      • Gość: Czupur Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:51
        Tak too jest. Przyjeżdza wiocha do stolicy i zmieniają mieszkania co pare
        miesięcy! Ja jestem z Warszawy od urodzenia i mieszkałem w jednym mieszkaniu,
        baaa willi! bo ja mam wille w willowej dzielnicy Mokotowa. A wy wynajmujecie w
        10 jedno mieszkanko i jak sa problemy z płaceniem to uciekacie i nie płacicie!
        Sam to przezywałem - mam mieszkanie na Kabatach i wynaajmowałem je przybłedom
        spod Rzeszowa. Nie dość, że mieszkanie zdewastwolai w ciągu miesiąca, jakby
        normalny człowiek uzytkował je ze 40 lat, to jeszcze uciekli i nie zapłacili...
        co z tego, że mam ich dane i adres zameldowania, skoro ich tam nie ma,a rodzice
        mówią, że synowie to w stolicy kariere robią i rzadko bywają w rodzinnych
        stronach. Nigdty wiecej chamom ze wsi takim jak wy nic nie wynajme!
        • mmeva Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.05, 17:21
          Żałosny jesteś - tylko generalizować potrafisz. A od okolic Rzeszowa proszę się
          odstosunkować!
          • Gość: Czupur Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 17:31
            u wyszło szydło z worka! to wiemy juz kto tu jest spod Rzeszowa...
            Generalizoać może i potrafie, ale takie są fakty! wszyscy wy wynjmujecie lokale
            po dziesięciu na dwa-trzy pokoje i sie gnieździcie.... No i szacunku do obcej
            własności nie macie! tak jak pgr'y rozwaliliście i rozkradliście tak teraz
            rozwalacie całą resztę. Mylę sie? Tylko skończony idiota zaprzeczy...
    • snopczykwariat Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.05, 15:04
      Ja Warszawiak z krwi i kości!
      Od zawsze i na zawsze STO(L)ICA w Sercu mym :D!
      • nauma Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.05, 12:12
        Ja też stolica od urodzenia (na Karowej). Zaś Czupur... cóż, chyba ma jakieś
        kompleksy...
        • Gość: Master of Orion Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.03.05, 12:36
          tez mam w pracy takiego jednego, w Wawie mieszka raptem od kilku miesiecy i juz
          zrobil sie z niego wielki warszawiak. babcie, u kktorej wynajmuje kanciape
          omotal, ta go zameldowala, szybko wyrobil sobie nowy dowod, zrobil xero i
          powiesil nad biurkiem, rodzinie tez wyslal kilka egzemplarzy. Taki z niego
          wielki "warsawiak"
        • Gość: Czupur Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 13:20
          Jakie kompleksy? To, że jakies wiochmeny mi mieszkanie zniszczyli i jeszcze za
          czynsz nie zapłacili? To zwykłe chamy i gdzie takim między miastowych. Do pgr'u
          bym pogonił. Chamstwo nie umi sie zachować. A ty mnie pachniesz tkim
          radomiakiem, a nawet podradomiakiem...
    • snopczykwariat Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.05, 13:26
      hehe...
      trzeba było wynająć przez Agecję :D
      • Gość: boniek Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.03.05, 13:51
        >>>> trzeba było wynająć przez Agecję Polanowskich

nie dosyc ze sie awanturuje, to jeszcze reklame agencji robi, szczyt
        wszystkiego!!!!!
        • Gość: buncol Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 15:01
          juz niejeden pisał tu na forum, ewentualnie na murze, że snopczykwariat to cieć.
          prowizja mu sie marzy... Niech se marzy bo i tak nic z tego nie dostanie he he he
    • snopczykwariat Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.05, 19:56
      takie z was kozaki...może się ustawimy :D
      • Gość: snopczykciec Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:02
        snopczyk ty cieciu! ustawic to ty sie mozesz z garbata iszczerbata teresą
        heheheheheehy
    • Gość: Beret Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:50
      WYBIJ!!!! WYBIJ TE PIŁKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
    • snopczykwariat Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.05, 22:39
      dobra szoruj pokład...
      Nie powinieneś już spać? bo Mama będzie krzyczeć :D
      • Gość: niutek Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.03.05, 07:11
        I jak Ci sie randka udała snopczyku? Nie przeszkadza Ci że ona jest bez zebów?
        Każdy ma jakies zboczenia. Powodzenia. Kibicuje Ci całe forum! Bierz Terese
        BIERZ!!!!
    • snopczykwariat Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.03.05, 09:26
      a was już nie rozbolała ręka?? Uważajcie bo sobie nadwyrężycie nadgarstek
      • Gość: botafago Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 09:52
        duże masz luzy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka