snopczykwariat 23.03.05, 22:20 Obecni i byli mieszkańcy ul.Gandhiego27 na Mokotowie Łączmy się :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nauma Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.03.05, 11:47 Mieszkałem obok w latach 1976-2003, na Baboszewskiej 6 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kędzior Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.05, 18:31 to co piszesz w temacie jak mieszkales obok. masz klopoty ze zrozumieniem slowa pisanego? ja mieszkalem obok na ulicy Pulawskiej Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.05, 13:04 Kędzior, bujaj się. Chodzi mi o blok OBOK, rzut beretem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czupur Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:28 pewnie moherowym beretem... Odpowiedz Link Zgłoś
snopczykwariat Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.05, 09:31 hehe Ja to mieszkałem Na Gandhiego 27,a wcześniej na Bachamckiej 1 :D wiem gdzie jest baboszewska 6! Znam tam paru Ludzisków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czupur Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:51 Tak too jest. Przyjeżdza wiocha do stolicy i zmieniają mieszkania co pare miesięcy! Ja jestem z Warszawy od urodzenia i mieszkałem w jednym mieszkaniu, baaa willi! bo ja mam wille w willowej dzielnicy Mokotowa. A wy wynajmujecie w 10 jedno mieszkanko i jak sa problemy z płaceniem to uciekacie i nie płacicie! Sam to przezywałem - mam mieszkanie na Kabatach i wynaajmowałem je przybłedom spod Rzeszowa. Nie dość, że mieszkanie zdewastwolai w ciągu miesiąca, jakby normalny człowiek uzytkował je ze 40 lat, to jeszcze uciekli i nie zapłacili... co z tego, że mam ich dane i adres zameldowania, skoro ich tam nie ma,a rodzice mówią, że synowie to w stolicy kariere robią i rzadko bywają w rodzinnych stronach. Nigdty wiecej chamom ze wsi takim jak wy nic nie wynajme! Odpowiedz Link Zgłoś
mmeva Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.05, 17:21 Żałosny jesteś - tylko generalizować potrafisz. A od okolic Rzeszowa proszę się odstosunkować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czupur Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 17:31 u wyszło szydło z worka! to wiemy juz kto tu jest spod Rzeszowa... Generalizoać może i potrafie, ale takie są fakty! wszyscy wy wynjmujecie lokale po dziesięciu na dwa-trzy pokoje i sie gnieździcie.... No i szacunku do obcej własności nie macie! tak jak pgr'y rozwaliliście i rozkradliście tak teraz rozwalacie całą resztę. Mylę sie? Tylko skończony idiota zaprzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
snopczykwariat Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.05, 15:04 Ja Warszawiak z krwi i kości! Od zawsze i na zawsze STO(L)ICA w Sercu mym :D! Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.05, 12:12 Ja też stolica od urodzenia (na Karowej). Zaś Czupur... cóż, chyba ma jakieś kompleksy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master of Orion Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.03.05, 12:36 tez mam w pracy takiego jednego, w Wawie mieszka raptem od kilku miesiecy i juz zrobil sie z niego wielki warszawiak. babcie, u kktorej wynajmuje kanciape omotal, ta go zameldowala, szybko wyrobil sobie nowy dowod, zrobil xero i powiesil nad biurkiem, rodzinie tez wyslal kilka egzemplarzy. Taki z niego wielki "warsawiak" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czupur Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 13:20 Jakie kompleksy? To, że jakies wiochmeny mi mieszkanie zniszczyli i jeszcze za czynsz nie zapłacili? To zwykłe chamy i gdzie takim między miastowych. Do pgr'u bym pogonił. Chamstwo nie umi sie zachować. A ty mnie pachniesz tkim radomiakiem, a nawet podradomiakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
snopczykwariat Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.05, 13:26 hehe... trzeba było wynająć przez Agecję :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boniek Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.03.05, 13:51 >>>> trzeba było wynająć przez Agecję Polanowskich nie dosyc ze sie awanturuje, to jeszcze reklame agencji robi, szczyt wszystkiego!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buncol Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 15:01 juz niejeden pisał tu na forum, ewentualnie na murze, że snopczykwariat to cieć. prowizja mu sie marzy... Niech se marzy bo i tak nic z tego nie dostanie he he he Odpowiedz Link Zgłoś
snopczykwariat Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.05, 19:56 takie z was kozaki...może się ustawimy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snopczykciec Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:02 snopczyk ty cieciu! ustawic to ty sie mozesz z garbata iszczerbata teresą heheheheheehy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beret Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:50 WYBIJ!!!! WYBIJ TE PIŁKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
snopczykwariat Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.05, 22:39 dobra szoruj pokład... Nie powinieneś już spać? bo Mama będzie krzyczeć :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niutek Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.03.05, 07:11 I jak Ci sie randka udała snopczyku? Nie przeszkadza Ci że ona jest bez zebów? Każdy ma jakies zboczenia. Powodzenia. Kibicuje Ci całe forum! Bierz Terese BIERZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
snopczykwariat Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.03.05, 09:26 a was już nie rozbolała ręka?? Uważajcie bo sobie nadwyrężycie nadgarstek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: botafago Re: GANDHIEGO27!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 09:52 duże masz luzy? Odpowiedz Link Zgłoś