Dodaj do ulubionych

Kandydaci na radnych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 23:01
Zachęcam wszystkich mokotowian do odwiedzenia stron Państwowej Komisji
Wyborczej, gdzie znajdują się m.in. kandydaci do Rady Mokotowa (5 okręgów na
Mokotowie):

wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wybRadaDzielnicy.html?jdn=146505
oraz do Rady Warszawy (z Mokotowa czyli z okręgu nr 3)

wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/komListyRada.html?okreg=146501-RDA%2f3
Może warto troszkę dłużej się zastanowić na kogo chcecie, drodzy sąsiedzi,
oddać swój ceny głos, aby chcociaż nasza dzielnica była lepiej rządzona niż
kraj. Wklejcie powyższe linki, żeby przynajmniej nazwiska na kartach
wyborczych w listopadową niedzielę nie były aż takim zaskoczeniem. Ja
przyznam, że z tych wszystkich list kojarzę może z 5-6 osób :(
Obserwuj wątek
    • Gość: nienius Re: Kandydaci na radnych IP: 217.153.125.* 27.10.06, 09:27
      Kandyduje na radnegoz PO z okręgu nr 2 moje nazwisko Tomasz Wytrykowski, niech
      Pan napisze gdzie mam podejść to przedstawie się osobiście bo to co się dzieje a
      właściwie to co się nie dzieje bardzo mnie denerwuje i chciałbym to zmienić, mój
      telefon 602646166. POzdrawiam
      • Gość: mokotowianin Re: Kandydaci na radnych IP: *.chello.pl 27.10.06, 10:02
        Gość portalu: nienius napisał(a):

> Kandyduje na radnegoz PO z okręgu nr 2 moje nazwisko Tomasz Wytrykowski, niech
        > Pan napisze gdzie mam podejść to przedstawie się osobiście bo to co się dzieje
        > a
        > właściwie to co się nie dzieje bardzo mnie denerwuje i chciałbym to zmienić, mó
        > j
        > telefon 602646166. POzdrawiam

A jakie ma Pan zapatrywania na obecny stan, co tak denerwuje Pana najbardziej
        w okręgu z którego decyduje się Pan startować ?
        • lecteur Re: Kandydaci na radnych 27.10.06, 22:37
          Ciekawe, kto bedzie chcial reprezentowac mieszkancow danej okolicy, a nie partię
          jedynie słuszną i sprawiedliwą inaczej....

pozdrawiam,
          Lukasz
          • Gość: mokotowianin Re: Kandydaci na radnych IP: *.chello.pl 28.10.06, 12:20
            lecteur napisał:

> Ciekawe, kto bedzie chcial reprezentowac mieszkancow danej okolicy, a nie parti
            > ę
            > jedynie słuszną i sprawiedliwą inaczej....
            >
            > pozdrawiam,
            > Lukasz

zapewne jesteś jako nowoprzybyły niedoinformowany,
            że twoje interesy jako mieszkańca reprezentuje
            rada osiedla Służewiec z jej na czele stojącym przewodniczącym
            i kandydatem na radnego w nadchodzących wyborach, byłym milicjantem
            • Gość: klippi Re: Kandydaci na radnych IP: *.aster.pl 29.10.06, 08:57
              ..i nic się w tej kwestii nie zmieni .. wybory to coś jak religia - opium dla
              mas , a i tak rządzą swoi ... na wspomnianym Służewcu pan Uchański ma firmę
              ochroniarską złożoną z byłych UB-ków , sam był BHP-owcem w TEWI-e, a za jego
              wierzytelnością stoi prezes spółdzielni BEŁDAN , któremu to w czasie jakiegoś
              kościelnego obrządku ksionc w takim bunkrze przy Rzymowskiego mył nogi :) ..
              tak więc głosujcie ..głosujmy ..a stołki i tak mają swoje przeznaczone tyłki .
            • Gość: lecteur Re: Kandydaci na radnych IP: *.chello.pl 29.10.06, 20:28
              Witaj,

... wlasnie dlatego pytam, ale moze daloby sie cos zmienic...

pozdrawiam,
              Lukasz
            • Gość: nienius Re: Kandydaci na radnych IP: 217.153.125.* 30.10.06, 09:35
              nie, jestem mieszkańcem mokotowa od 20 lat, reprezentuje wierzbno
        • Gość: nienius Re: Kandydaci na radnych IP: 217.153.125.* 30.10.06, 09:33
          brak boisk, hal i basenów przy szkołach, dzieci nie mają gdzie się wyszaleć i
          dlatego biorąsię za narkotyki, alkohol i papierosy, rozrabiają zamiast ćwiczyć.
          Zamierzam walczyćo darmowe zajęcia dla dzieci po lekcjach do godziny 17 pod
          okiem instruktorów, zamiast siedzieć na świetlicy powinny mieć ciekawe zajęcia z
          nauczycielami, rozwój domów kultury, w tej ikadencji chciałby aby powstały dwa
          baseny dwie hale i dwa domy kultury na służewie i służewcu, mam czwórkę dzieci i
          wiem jak brak zajęć źle wpływa na rozwój dzieci, trzeba coś z tym zrobić, jak
          patrzę na młodzież ma wf-ie to ogarnia mnie żałość, a dzieci są zdolne tylko
          ktoś musi z nmi pracować, trzeba rozwinąć sieć monitoringu na mokotowie co
          poprawi bezpieczeństwo, trzeba zmniejszyć dominimum ilość sklepów całodobowych
          które są bardzo uciążliwe dla mieszkańców, szczególnie ten na bielawskiej,pozdrawiam
    • gattara Re: Kandydaci na radnych 30.10.06, 06:30
      Cos chyba nie tak z tymi adresami - zarowno jeden i drugi otwiera strone z
      komunikatem PROXY ERROR. A chetnie bym poznala nazwiska kandydatow i ich
      proweniencje partyjna. Pzdr.
      • Gość: klippi Re: Kandydaci na radnych IP: *.aster.pl 30.10.06, 17:02
        A mi się pokazywa :) i nawet znam jedną kandydatkę z listy SLD ... kiedyś była
        nauczycielką w szkole , uczyła technologii i spoko miało się u niej 4 :) . Poza
        tym nikogo nie znam . Jakoś nie weierząc w niczyje obietnice nie uczęszczam we
        wrzucaniu kopert do skrzynek. Bo już od 30 lat słyszę o basenie przy szkole
        271 , od iluś lat słyszę o przeniesieniu Domu Kultury z Jadźwingów do budynku
        Bełdan 4 , o zagospodarowaniu terenów obok pętli tramwajowej przy
        smródce ...itd itp ... bo poza obietnicami to nic nie słyszę o pieniądzach na
        owe . A jak słabe są wszelakie rządy mokotowskie to widać choćby na przykładzie
        ul.Modzelewskiego na odcinku Domaniewska / Woronicza - każdy wie że powinna
        tamtędy iść ulica , ale władza się boi (?) mieszkańców budynku przy Woronicza ,
        a może pana księdza co ma swój domek też przy Woronicza ... tak czy siak
        Modzelewskiego niby jest ..a jakby jej nie było :) o Wołowskiej na odcinku
        Odyńca / Woronicza to już nie wspomnę ..bo to też każdy widzi kto tamtędy
        jedzie czymkolwiek na kołach ... Na koniec pochwalę nasze mokotowskie władze za
        fantastyczne ścieżki rowerowe ..są po prostu super ..na kolana powala mnie
        zwłaszcza ta przy Modzelewskiego od "modzelaka" do McDonalda - futurologia że
        aż palce lizać .. no i fenomenalny zjazd (wjazd) ze ścieżki wzdłuż Wołowskiej
        wprost w ulicę - oczywiście w kierunku jakby odwrotnym :)) ...ech szkoda
        pisać ... pozdrowaśki
        • Gość: lecteur Re: Kandydaci na radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 12:51
          Witaj..

czyli no future?... Sprowadzilismy sie ze Starego Mokotowa z mysla o
          przyszlosci, tak, ze musze miec nadzieje ;-) Tylko, czy marazm uda sie
          przezwyciezyc?..

Pozdrawiam serdecznie z Bełdan
          Lukasz
          • Gość: klippi Re: Kandydaci na radnych IP: *.aster.pl 31.10.06, 16:28
            w kwestii Bełdan , to żal patrzeć jak z podwórek robią się parkingi ..i dziwi
            mnie to ,że nikt nie zrobi takowych (znaczy miejsc parkingowych) wzdłuż całej
            ulicy miejscami prostopadle do ulicy .. bo trawnik to i tak fikcja ..
            pozdrowaśki dla Bełdan ... mieszkałem tam onegdaj :)
            • Gość: lecteur Re: Kandydaci na radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:43
              Dzieki za pozdrowienia ;) (A teraz mieszkasz w innej czesci Mokotowa, czy tez
              Sluzewiec?)

Planowany jest, zamiast parkingow, park. Tylko kiedy?...

pozdrawiam
              Lukasz
    • Gość: wyborca z Mokotowa Re: Kandydaci na radnych IP: *.chello.pl 07.11.06, 09:31
      Ewa Brzezińska - reprezentuje mieszkańców naszej Dzielnicy.
      Znam ją i wiem, jak wiele zrobiła. Ma 7 miejsce, bo nie należy do partii.
      Działa społecznie i zawsze ma czas, by zająć się nami - mieszkańcami.
      Cieszę się, że znalazłem ją na listach, bo moja rodzina miała w ogóle nie
      głosować.
      • Gość: lecteur Re: Kandydaci na radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:34
        Witaj,

gdzie znajde cos wiecej o niej?

Pozdrawiam,
        Lukasz
        • Gość: wyborca z Mokotowa Re: Kandydaci na radnych IP: *.chello.pl 07.11.06, 13:52
          widziałem ulotkę na stronie
          www.solidarnosc.net.pl
          • Gość: lecteur Re: Kandydaci na radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:06
            Dzieki
      • Gość: Jurek Re: Kandydaci na radnych IP: *.chello.pl 07.11.06, 22:15
        ok. równa babka
        • ardzuna Re: Kandydaci na radnych 07.11.06, 22:35
          nazywasz się Jurek, czy Ewa Brzezińska?
          • Gość: Jurek Re: Kandydaci na radnych IP: *.chello.pl 09.11.06, 11:06
            chcesz sprawdzić?
      • dwiebabki Re: Kandydaci na radnych 08.11.06, 23:50
        Witamy, my też mamy 7. miejsce na liście PO, jak Ewa Brzezińska. Zapraszamy do
        odwiedzenia naszego bloga. dwie babki - ale nie bliźniaczki. Tego już nasz kraj
        by chyba nie zniósł:)))
    • Gość: Kris77 Mariusz Ciechomski do Rady Warszawy z Mokotowa IP: 62.181.161.* 09.11.06, 11:13
      Doświadczony samorządowiec, dotychczasowy Przewodniczący Rady Dzielnicy Mokotów
      i przez dwie kadencje radny dzielnicy. Warto tego młodego człowieka wybrać do
      Rady Warszawy, żeby zadbał o środki finansowe dla naszej dzielnicy. Trzeba
      wreszcie zająć się rozwojem inwestycji, remontami i budową hal przyszkolnych.
      Niech Mokotów ma w końcu swojego silnego radnego, który wesprze burmistrza
      dzielnicy w staraniach o rozwój dzielnicy.
      Każdy głos jest ważny! Zagłosujmy na niego w niedzielę!
    • Gość: Kris77 Mariusz Ciechomski do Rady Warszawy z Mokotowa IP: 62.181.161.* 09.11.06, 11:13
      Doświadczony samorządowiec, dotychczasowy Przewodniczący Rady Dzielnicy Mokotów
      i przez dwie kadencje radny dzielnicy. Warto tego młodego człowieka wybrać do
      Rady Warszawy, żeby zadbał o środki finansowe dla naszej dzielnicy. Trzeba
      wreszcie zająć się rozwojem inwestycji, remontami i budową hal przyszkolnych.
      Niech Mokotów ma w końcu swojego silnego radnego, który wesprze burmistrza
      dzielnicy w staraniach o rozwój dzielnicy.
      Każdy głos jest ważny! Zagłosujmy na niego w niedzielę!
    • Gość: Wiki Re:Mariola Niczyporuk Lista Nr6okręg 4miejsce9 IP: 62.181.161.* 09.11.06, 15:30
      Do samorządu kandyduje poraz 3.Kandydatka zadba o rozwój sieci przychodni i
      łatwy dostęp do lekarzy pierwszego kontaktu i specjalistów oraz rozwój medydyny
      szkolnej, poprawę bezpieczeństwa na naszych osiedlach przez realizację
      programów przeciwdziałania patologiom społecznym(pełniła funkcję
      przewodniczącej komisji bezpieczeństwa w dzielnicy Mokotów),będzie walczyła o
      środki na budowę ośrodków sportu i rekreacji, świetlice dla dzieci i młodzieży,
      domy kultury, łatwy dostęp do korzystania z darmowych zajęć dla dzieci i
      młodzieży społeczności lokalnej w klubach sportowych i w szkołach.Wspierajmy
      naszą koleżankę i głosujmy na nią!!!!!
      • dwiebabki Re:Mariola Niczyporuk Lista Nr6okręg 4miejsce9 09.11.06, 16:54
        No no... 98% kandydatów ma to w programie. Pewnie jakieś 10 % wierzy, że uda
        się zrealizować 1%. Mamy nadzieję, że nadejdzie taki dzień, że składane
        obietnice będą rozliczane, że powstanie baza kandydatów i przez jedno
        kliknięcie będzie można zobaczyć: co obiecywał, a co zrobił.
      • ardzuna Re:Mariola Niczyporuk Lista Nr6okręg 4miejsce9 09.11.06, 16:55
        Gość portalu: Wiki napisał(a):

> młodzieży społeczności lokalnej w klubach sportowych i w szkołach.Wspierajmy
        > naszą koleżankę i głosujmy na nią!!!!!

To nie żadna moja koleżanka.
    • Gość: mieszkaniec Re: Kandydaci na radnych IP: *.chello.pl 10.11.06, 23:53
      Ewa Brzezińska do Dzielnicy nr 7 na liście
      • Gość: mieszkaniec Ewa Brzezińska nr 7 IP: *.chello.pl 10.11.06, 23:56
        Ewa Brzezińska nr 7 do Dzielnicy, do Rady Miasta Mariusz Ciechomski nr 3 a Prezydent oczywiście MARCINKIEWICZ!
        • Gość: greg Re: Ewa Brzezińska nr 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 14:30
          Jak ten ... Ciechomski (PIS) ma niby wspierać burmistrza i być silnym i
          zręcznym radnym dla dobra Mokotowa? Przecież przez całą kadencję był szefem
          rady dzielnicy i miał w du..e burmistrza, bo burmistrz był z PO, czego PiS nie
          mógł zdzierżyć, że na Mokotowie w tak wielkiej i ważnej dzielnicy nie wygrał
          Pis. Ciechomskiemu już dziękujemy
          • Gość: mokotowianin Re: Ewa Brzezińska nr 7 IP: *.chello.pl 11.11.06, 14:43
            Gość portalu: greg napisał(a):

> Jak ten ... Ciechomski (PIS) ma niby wspierać burmistrza i być silnym i
            > zręcznym radnym dla dobra Mokotowa? Przecież przez całą kadencję był szefem
            > rady dzielnicy i miał w du..e burmistrza, bo burmistrz był z PO, czego PiS nie
            > mógł zdzierżyć, że na Mokotowie w tak wielkiej i ważnej dzielnicy nie wygrał
            > Pis. Ciechomskiemu już dziękujemy

to tak w/g twojego komuszego lansu
            • Gość: greg do mokot.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 14:51
              Widzę, że masz jakieś potworne kompleksy...
              może sam jesteś czerwony, bo ja na pewno nie. Tryskasz jadem na wszystko i
              wszystkich, którzy nie kochają PiSu. a za co mamy go kochać?
              • Gość: mokotowianin Re: do greg.... IP: *.chello.pl 12.11.06, 16:08
                1. nieprawda, że był przez całą kadencje
                2. był też i z PO - pełnił obowiązki przewodniczacego
                3. POwiacy wybrali kolaboracje z SLD, byli tacy którzy wyszli z klubu i chwała im

i chwała Tobie ,że nie jesteś czerwony , bo ja też nie
    • Gość: Bond IPN BU 00283/1243 Białkowski Krzysztof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 14:45
      • Gość: mokotowianin Re: IPN BU 00283/1243 Białkowski Krzysztof IP: *.chello.pl 12.11.06, 16:10
        znałem co najmniej dwóch Białkowskich
        lecz nie pamiętam czy miał na imie Krzysztof
        byli obydwaj w MO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka