Gość: graid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 20:18 Pomoge dziecku w odrabianiu prac domowych,mam referencje / do wgladu na zyczenie/, gdy uczylam dziecko u rodziny mieszkajacej na Grochowie. Prosze o kontakt na: graid@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Z MOKOWA JA TOBIE POMOGĘ ... IP: *.chello.pl 29.08.03, 02:15 TY SZUKADZ POMOCY ,A JA WARUNKÓW NIE STAWIAM..; Trochę to z filmu ,a trochę .... odezwij temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graid Re: korepetycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 15:57 "od" powinno byc zamiast "gdy" . mam pytanie, dlaczego niektorzy sa zlosliwi??? Gdybym nie musiala dorabiac- mam za mala pensje / nie skarze sie /-na pewno nie umieszczalabym ogloszenia. pozdrawiam tych mniej zyczliwych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: korepetycje IP: *.acn.pl 29.08.03, 17:13 jakie masz doswiadczenie i wyksztalcenie? w jakich pracach domowych jestes sklonna dziecku pomoc/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graid Re: korepetycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 15:37 jestem informatykiem i chemikiem, z naciskiem na pierwsza profesje / obronilam ja w czerwcu /. Mam za soba 3 rok studiow ekonomicznych, ktore kontynuuje dalej. Z chlopcem z ktorym pracowalam "przerabialam" wszystkie lekcje jakie mial w 3 klasie. Na poczatku troszeczke marudzil, ze za duzo mu zadaje, ale..., gdy zaczal przynosic dobre stopnie to go bardziej zmotywowalo a rodzice byli bardzo zadowoleni. Dodam, ze mam bardzo dobry kontakt z dziecmi i staram sie ich nie stresowac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: korepetycje IP: *.acn.pl 03.09.03, 20:49 dziekuje za pamiec. osoba zainteresowana miewa sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graid Re: korepetycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 20:26 i co z ta osoba zainteresowana??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graid Re: korepetycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 19:33 moge tez opiekowac sie dzieciaczkiem na godziny np odbierac i przyprowadzac do domu ze szkoly lub przedszkola. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sue Re: korepetycje IP: *.acn.waw.pl 12.09.03, 19:08 Spróbuj na forum "dziecko", bo widzisz ,ze tu same wariaty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graid Re: korepetycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 19:37 dzieki, widze Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: korepetycje IP: *.acn.pl 13.09.03, 14:25 o, moja droga, uzycie slowa wariat w moim kierunku to juz zniewaga. a to podpada pod paragraf kochana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graid Re: korepetycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 19:44 Ale ja nie do Pani to kieruje - podejrzewam, ze jest Pani inteligentna i widzi co sie na forach dzieje. Pozdrawiam- jesli urazilam, to sorrki Odpowiedz Link Zgłoś