Gość: szuszu IP: *.chello.pl 23.09.03, 11:58 chciałabym sie zapisać na zajęcia z jogi lub tai-chi gdzieś na Ursynowie. Może ktoś wie gdzie się odbywaja zajęcia? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gerry Możemy razem poćwiczyć. Najpierw jogę 23.09.03, 12:35 a potem kamasutrę. Przyślij zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszka Re: gdzie joga? 23.09.03, 13:36 Radzę Ci uważac na Centrum Jogi A. Bielewicza. Nie byłam wprawdzie na Koncertowej ale wizyta na Żurawiej skutecznie mnie do tej szkoly zniecheciła. Sala była pop prostu okropna, nie wiem kiedy tam ostatnio sprzątali ale dawno, do tego prowadzacy był średnio zainteresowany prowadzeniem zajęć. Może w ich filii na Koncertowej jest lepiej. Wejdź na forum fitnes tam był wątek o jodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Szolc-Rogozinskiego IP: *.acn.pl / *.acn.pl 23.09.03, 20:43 Na Ursynowie polecam odiwedzic prywatna szkole na Szolc-Rogozinskiego. To jest na tylach budynku, w ktorym miesci sie urzad gminy. Tam jest siedziba towarzystwa tai-chi. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisou Re: gdzie joga? IP: *.acn.waw.pl 01.10.03, 23:14 a na hawajskiej 7 w jakich godzinach są zajęcia?? Odpowiedz Link Zgłoś