madohora 11.12.07, 15:56 Bronek, odpowiem Ci mailem, tylko go przeczytaj. Bo potrzebuję też rady. madohora Forum Nikiszowiec Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Madohoro 11.12.07, 19:09 Ta poczta we gazecie.pl niy za dobrze mi łazi, toż możno lepi jak szrajbniesz cosik tam forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=49447 Odpowiedz Link
madohora Re: Madohoro 12.12.07, 16:22 W mailu tłumacza z jakich powodów Chca jeszcze chwila być "obcom osobom" Jednak już z bratym wczoraj godałach Pewne wytyczne mu już podałach Mie sie do tego aż tak niy śpieszy A jak coś wyjdzie byda sie cieszyć Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Madohoro 12.12.07, 18:25 Dziynki - brify żech przeczytoł Tukej se niy byda pytoł Dyć koncepty mosz ciekawe Styknie forum na to prawie forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=49447 Odpowiedz Link
madohora Re: Odpowiedź dla Bronka 12.12.07, 16:36 Na razie jak Don Kichot z wiatrakami Jo sie wspiyrom tymi wiyrszykami Dzisiej żech mailow trocha napisała i o Nikiszu coś do gazety zredagowała To niy majom być skargi ani lamynciki Ino takie pisane prozom przewodniki A coby tak do końca dać tymu tzw. wiarę muszę jeszcze dorobić zdjęć parę A mie jeszcze w gowie taki pomysł siedzi: Dać tyż bajtlom możliwość wypowiedzi Czy to w rysunku(?) czy w literaturze(?) Niych sie wypowiedzom w jakiś pracy ino niy wiym jak to zachaczyć(?) Od lot bajtle w tym sie wyżywajom że łone nojlepsye pomysły majom Nojpiyrw by mieli niyzło zabawa A potym im z tego zrobić wystawa Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Odpowiedź dla Bronka 12.12.07, 18:26 Ano - styknie richtig chcieć Coby radość z tego mieć. Odpowiedz Link
madohora Re: Odpowiedź dla Bronka 13.12.07, 17:22 Na Bronkowym sobie posiedziałam Trochę odpowiedzi ci tam napisałam A tu ci dodam trochę za wczasu: 1. Brak pewności siebie 2. Chwilowo brak czasu 3. I jeszcze brak kasy Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Odpowiedź dla Bronka 13.12.07, 18:40 Yno punkt drugi zdo sie utropom Inksze konceptu wcale niy topiom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Odpowiedź dla Bronka 09.12.08, 10:14 Co se chycisz - gryfnie leci Rym za rymym tyż fest kleci. Odpowiedz Link
madohora Re: Odpowiedź dla Bronka 12.12.08, 17:26 Musiałabym zawołać, o wszyscy święci Jak na razie od roku się jakoś kręci Ja się nie zabieram za to co wiem nie da rady Nie dla mnie są wizje, cuda i miriady... Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Odpowiedź dla Bronka 05.12.09, 20:23 Ziymi sie trzimej No i niy drzymej. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Odpowiedź dla Bronka 04.12.10, 23:13 Niy drzymie - wiym Blyszczy jyj rym. Odpowiedz Link