Dodaj do ulubionych

BEstiALstwo

28.08.06, 17:00
KLIKAJCIE CZYTAJCIE POSYLAJCIE DALEJ

dogs.pl/news.php3?id=654
Obserwuj wątek
    • polinezya Re: BEstiALstwo 28.08.06, 18:26
      Zaśmiecasz forum!
      • cito1 Re: BEstiALstwo 28.08.06, 18:32
        Nie zaśmieca. Tytuł " Zabiję te sukę " nie zachęca do czytania, wręcz
        przeciwnie. " Bestialstwo " natomiast - tak.
        I wypowiem się tu , nie tam : to nie nagonka na dziewczynę.A próba
        uporządkowania spraw by zwierzęta nie wpadały w TAKIE ręce. Chore zwierzęta,
        adopcyjne, zmieniające dom więc i tak przechodzące traumę. Jeżeli ta "
        pokazówka " powstrzymałaby innych to czemu nie?
        • cito1 Sorry! Widzę, że to ta sama osoba napisała n/t 28.08.06, 18:34

• Gość: wredna obrońcy czy mordercy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 09:30
          TO SIE SPRAWDZA, KOMU SIE DAJE ZWIERZĘ!!!
          A nie - wydajemy zwierzaka, super, znalazł sie chętny, a potem płacz :/

A btw zaczynam mieć wątpliwości, czy w ogóle to zbadano szczątki TEGO psa, a nie
          jakiegoś innego!! Dziewczyna twierdzi, że uspiła zwierzaka - u weterynarza!
          Będzie wam łyso jak jasna cholera, jak przed sądem ten weterynarz będzie zeznawał :/
          Ponadto - część "obrońców zwierząt" zaczyna sie zachowywać jak totalni paranoicy
          - "zabiję tę sukę" - do czego to podobne??? Ktoś ma totalnie zryty beret :/
          Przez takie własnie szurnięte idiotki potem ludzie traktują posiadaczy zwierząt,
          jak niebezpiecznych świrów :/
          Po trzecie - mam wrażenie, ze niekoniecznie "obrońcy zwierząt", zabierajacy głos
          w necie, są rzeczywiście obrońcami :/ Po co te makabryczne opisy? Darmowa
          "instrukcja obsługi" dla kolejnego świra? Bo forum czyta znacznie więcej ludzi,
          niż sie wypowiada :/
        • Gość: chwila Re: BEstiALstwo IP: *.chello.pl 29.08.06, 09:44
          Kilka lat temu "adaptowaliśmy" psa ze schroniska Animals. Urzekł nas ogromnymi,
          czarnymi, smutnymi oczami. I to była miłość obustronna od pierwszego spojrzenia,
          ale to tak na marginesie.
          Zapytano nas od razu, czy Ringo będzie na łańcuchu, w jakich będzie przebywać
          warunkach? Spisano nasze personalia, z adresem włącznie. I po dziesięciu dniach
          przyjechali z niezapowiedzianą kontrolą.
          Czyli można sprawdzać, można troszczyć się o los ich podopiecznych!
          Byli zdumieni, jak na przestrzeni tych 10 dni, pies może diametralnie zmienić
          wygląd i z zaniedbanego, schorowanego psa przeistoczyć się w przepieknego,
          zdrowego. Ale to efekt pracy wspaniałego weterynarza, do którego udaliśmy się
          nazajutrz.

• Gość: Kamil Re: BEstiALstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 10:17
      zgadzam sie z przedmowcami, do tropienia psa po fakcie to sie nadajecie ale
      zeby zalatwic sprawe porzadnie przy przekazywaniu psa to zabraklo dobrej woli?

poza tym mam wrazenie ze probujecie z siebie zrobic bohaterow, opis jak z
      sensacyjnego filmu. Powiem tak, gdyby mi ktos wydzwanial pod domem po 222 nie
      szanujac mojej prywatnosci to dawno zawolalbym policje. Dziewczyna tez mi sie
      wydaje dziwna. Skoro zakatowalaby psa, dlaczego pokazala miejsce pochowku????
      Przeciez nie musiala i nikt by jej nie zmusil. Powiedzialaby ze pies uciekl i
      koniec. Cos tu jest nie tak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka