Gość: anasz IP: 85.222.87.* 05.07.10, 17:06 jakis nowy? w centralnej Woli? macie namiary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: franc małer Re: fryzjer dla psów IP: *.centertel.pl 06.07.10, 09:07 jest na boernerowie przy ulicy kleberga róg bawełniana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANASZ Re: fryzjer dla psów IP: 85.222.87.* 18.07.10, 15:34 DZIEKI, ALE TO DLA MNIE STRASZNIE DALEKO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: fryzjer dla psów IP: 88.220.105.* 22.07.10, 10:05 polecam Pania Anię z cała odpowiedzialnością, fantastyczna osoba z super podejściem do psiaków, może przyjechac po pieska i odwieśc go po strzyżeniu. Ja swoja sunie rasy SHIH-tzu strzyge tylko w jej saoloniku www.show-dog.pl/strzyzenie_psow/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: fryzjer dla psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 07:38 Podbijam. Zna ktoś dobrego psiego fryzjera na Bemowie/Woli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monka Re: fryzjer dla psów IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.11, 01:49 psi fryzjer jest w sklepie zoologicznym w przejściu podziemnym koło DT Wola. sama psa nie posiadam, więc o jakości usług nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
newyork16 Re: fryzjer dla psów 10.05.12, 12:01 Witam Salon dla piesków w którym pracowałam na Bemowie (ul .Powstańców Śląskich 124) został przeniesiony do innej dzielnicy Warszawy. Moi klienci mogą szukać kontaktu ze mną postanowiłam umieścić wiadomość. Pracuje na Bemowie w Salonie New York. Serdecznie zapraszam Monika Ps Więcej informacji na stronie www.salon-newyork.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strefa smaku Re: fryzjer dla psów IP: *.centertel.pl 27.09.13, 00:05 ul. Miedziana 10 psafryz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: fryzjer dla psów IP: *.centertel.pl 27.09.13, 06:32 Straz dla zwierzat na wolskiej, chyba 60. Trzeba wjechac w podworko. Polecam. Pani Iwonka ma reke i serce do psiakow. Polecam tez weterynarza. Mam dwa yorki. Starszego z fochem i malucha jak zywe strebro. Pani Iwonka dala rade i to bez podawania zadnych swinstw. Siedzialam z psami caly czas, bo mialam zle doswiadczenia z mokotowa. Ale nastepnym razem juz zostawie. Odpowiedz Link Zgłoś