Gość: betka07 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 15:53 Chetnie poznam opinie na temat tej szkoly. Zastanawiam sie nad poslaniem tam corki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asigma Re: SP 317 Deotymy IP: *.aster.pl 17.04.07, 20:19 a co chcesz wiedziec? mam w tej szkole dziecko i chetnie odpowiem na twoje pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka70 Re: SP 317 Deotymy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 09:40 Chodzi mi przede wszystkim o atmosfere panujaca w szkole. Corka lubi sie uczyc i chcialabym, zeby nie zostala zniechecona po kilku pierwszych dniach. Czy wiesz jakie podejscie maja do dzieci nauczycielki. Czy w szkole jest bezpiecznie. Jak oceniasz swietlice i zajecia dodatkowe, no i oczywiscie poziom nauki w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
mamajagny Re: SP 317 Deotymy 26.09.07, 10:53 Dzień dobry, Czy można prosić o jeszcze jakieś opienie o tej szkole? Poziom bezpieczeństwa, opieka pedagogiczna, poziom nauczania, zajęcia pozalekcyjne... Również zastanawiam się nad oddaniem córeczki do tej szkoły. Byłabym bardzo wdzięczna za informację. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: SP 317 Deotymy 17.04.07, 21:28 Chodziłem tam do podstawówki w latach 1990-1994;) Stare dzieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: SP 317 Deotymy 08.05.07, 09:15 wiarusik napisał: > Chodziłem tam do podstawówki w latach 1990-1994;) > Stare dzieje:) no stare, stare w tamtych latach to była szkoła dla dzieciaków z BEMOWA (osiedla Bemowo) na Bemowie nie było szkół, chyba tylko 321 jakoś wtedy "się otwierała" teqarz gdy dziciaki z Bemowa mają kilka szkół na osiedlu i nie muszą już dojeżdżać do 317 zrobili z tej szkoły szkołę integracyjną. Zajęcia często ( o ile nie zawsze) prowadzi DWÓCH nauczycieli. Odpowiedz Link Zgłoś