Dodaj do ulubionych

Najgorszy kebab

16.06.07, 10:14
Ogłaszam plebiscyt na najgorszy kebab w okolicy - mam swego faworyta - synuś -
bananek jednej takiej doktórki z Bemowa stosujący łój barani zamiast
baraniny...W końcu niedaleko pada jabłko od jabłonki (już mocno przechodzonej
ale z ambicjami)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Wredna porzucona IP: *.aster.pl 16.06.07, 15:24
      zazdrośnica
    • Gość: Danuśka Re: Najgorszy kebab IP: *.4kroki.net 16.06.07, 16:54
      krzysiu, zrobię ci lepszy!
      • Gość: myf Re: Najgorszy kebab IP: *.chello.pl 16.06.07, 17:18
        a ja ostatnio zatrułam sie bardzo kebabem z olbrachta (obok kościoła), mimo, ze
        zawsze bardzo mi smakowal :(
    • Gość: plebskrzysztof Re: Najgorszy kebab IP: *.4kroki.net 17.06.07, 09:01
      a ja tam kocham doktórkę, wybaczyła mi - teraz idę z jej synkiem Piotrusiem na
      piwo i kebab
      • plebskrzysztof Re: Wspólna cela 28.06.07, 11:52
        Podszywacze (tzw. "goście": Danuśka i plebskrzysztof - a to już po prostu
        chamstwo do kwadratu !!!) w łebkach wam się pozajączkowało... Ostatnio damesa
        doktórka chwaliła się swojej nowej psiapsiułce z Mińska, że ponieważ skutecznie
        (bo nie za sprawą skorumpowanej przez panią doktór - neurolog mińskiej policji
        i prokuratury) napisałem na nią donosik, to ona dopiero teraz mnie dojedzie (to
        jej obok "zlecenia na spalenie" najbardziej ulubione słowo. A piwko niech sobie
        ten tandem oszustów wypije z eksiem czyli super oszustem Dariuszem N. we
        własnym gronie - najlepiej w celi (po spłaceniu oczywiście uprzednim
        wielomilionowych wierzycieli)
        • Gość: Danuśka Re: Wspólna cela IP: *.4kroki.net 01.07.07, 21:35
          krzysiu, a ty taki świętobliwy, nie podszywasz się pod strzygę ani pod nikogo
          innego... hihihi, ale i tak cie kocham za dualizm charakteru ;))
          • Gość: plebskrzysztof Re: Wspólna cela IP: *.attu.pl 02.07.07, 22:44
            Danuska, ja Ciebie też kocham i tęsknię
            • plebskrzysztof Re: Bezmóżdże danusi i piotrusia 09.07.07, 11:09
              Danusiu razem z pedałkiem piotrusiem zróbcie sobie przeszczep z mózgu, bo go po
              prostu nie macie, więc nie możecie z niego zrobić użytku podszywacze obleśni
              • Gość: Miśka i ziomki Re: Bezmóżdże danusi i piotrusia IP: *.attu.pl 09.07.07, 20:50
                Razem z kumplami z mojej klasy lubimy cię podjarać krzysiu! Uwielbiamy jak
                tracisz nerwy i fason, gdy zaczynasz myśleć jak idiota. Jessooo, to jest
                prawdziwa bajka, no nie ziomale??? hehehe (on wciąż myśli tylko o jednym, hehehe)
                • plebskrzysztof Re: Bezmóżdże danusi i piotrusia 18.07.07, 10:33
                  Uważajcie bezmózgowcy, żeby neurolog danuta m-n was nie zrajała przypadkiem,
                  ona takie "zlecenia" uwielbia...
                  • Gość: Dzieciaki ;) Re: Bezmóżdże danusi i piotrusia IP: 217.153.166.* 18.07.07, 14:03
                    Mówi się: podjarać, krzysiu, PODJARAĆ! Nie używaj słow, których nie rozumiesz,
                    albo nie potrafisz napisać, będzie ci łatwiej w życiu! Acha - przestań bić żonę,
                    ona nie jest wcale danuśką - masz jedynie omamy.
                    • Gość: Marcepan Re: Bezmóżdże danusi i piotrusia IP: 217.153.166.* 18.07.07, 14:20
                      A zauważyłaś, ze na jego posty nikt dorosły nie odpisuje tylko my? Każdy ma
                      dosyć takiego oszołoma!
                      • Gość: Danuśka Re: Bezmóżdże danusi i piotrusia IP: 217.153.166.* 18.07.07, 14:24
                        No! Bo żaden dorysły człowiek nie bedzie się babrał z takim pajacem.
                        Chodź na GG, mam do obgadania parę spraw dotyczących w.n.m ;)))) kumasz bazę???
                        • Gość: Marcepan Re: Bezmóżdże danusi i piotrusia IP: 217.153.166.* 18.07.07, 14:25
                          Ty, to lepiej chodź pod klatkę, będę czekać!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka