Dodaj do ulubionych

PayBACK na allegro

27.08.05, 11:17
proszę o oświecenie w tej kwestii :)
coś tam poczytałam ale chyba nie "kumam"

jeśli mam konto Inteligo czy będę płacić za przelew w ramach PayBACK?
z tego co sie marnie orientuję, to chyba nie u każdego Sprzedawcy można w ten
sposób płacić, tak???
Obserwuj wątek
    • ural100 Re: PayBACK na allegro 03.09.05, 08:25
      Ja też nie wszystko kumam, ale z tego, co wyczytałam, to za przelewy odbierający
      płaci prowizję. Do kitu z tym.
    • andysd Re: PayBACK na allegro 10.04.16, 21:55
      Pay Back to oszukańcza firma! Nigdy nie wierzcie przedstawicielom tej firmy, nakręcą cię, pokażą spreparowane statystyki, będą obiecywać złote góry i co to nie zrobią dla wypromowania twojej firmy a co się okaże? że przedstawiciel "nie wiedział" ze jakaś funkcja została wycofana, podany zakres kosztów innej będzie nagle 5 razy wyższy, aby w ogóle zaistnieć w programie będziesz musiał się promować za pomocą ich narzędzi, co oczywiście ponosi koszty całej akcji. symulację jak to niby ludzie wykorzystują ich kartę są wzięte z kosmosu. Oszustwo, oszustwo i jeszcze raz oszustwo!
    • djjarecki16 Re: PayBACK na allegro 29.05.16, 00:30
      Payback oszukują. Od 1.05.2016 zaliczają z allegro max 666punktow więc za zakupy za 2000 zl. Ja kupuje w miesiącu za około 20000 i wiem już że będę pisał do sprzedawców żeby wystąpili sobie o zwrot prowizji do Allegro za rzeczy kupione powyżej 2000 zł a ja potwierdzenie że taki zwrot był pomimo iż faktycznie nie miał miejsca a co za tym idzie może Allegro odczuje na własnej skórze swój pomysł jak pieniądze zaczną odpływac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka