reksiaczek 21.02.07, 19:50 Witam, Kilkakrotnie mi allegro zawieszało konto,ostatnio chciałem żeby mi odwiesili ale nie dali się przekonać,mam pytanie co zrobić żeby zarejstrować nowe konto,czy da się ich oszukać:P? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_marcela1 Re: Nowe konto na allegro? 23.02.07, 21:32 wystarczy chyba podac inny adres e-mail:) Odpowiedz Link
elmek Re: Nowe konto na allegro? 27.02.07, 11:32 Może by tak nie pomagać oszustom, bo następnym wykiwanym możesz być Ty? Odpowiedz Link
mama_marcela1 Re: Nowe konto na allegro? 27.02.07, 14:10 pewnie i masz rację...ale skąd mozna wiedziec kto oszukuje? gosć pyta to mu odpowiedziałam. nie pomagam oszustom bynajmniej nie robie tego swiadomie..sory jezlei cie uraziłam..jak mam byc oszukana to i tak będe niezaleznie cyz przez niego czy przez kogoś innego..pozdrawiam Odpowiedz Link
elmek Re: Nowe konto na allegro? 27.02.07, 14:57 Wiesz, jeżeli komuś "kilkukrotnie" zawieszają konto, to pewnie nie dla własnego widzi mi się. Pozdrawiam. Odpowiedz Link