Dodaj do ulubionych

ODRADZAM MEDICOVER!!

20.05.10, 01:01
Jest tam jedna fajna Pani ginekolog, poza tym, mam tam abonament od 8 lat i
zaliczyła parę nieprzyjemnych wizyt. Przez jednego z lekarzy zostałam nadużyta
(pielęgniarki nie było w czasie badania), a inny przyjmował mnie na kacu, był
mrukliwy i czuć było od niego alkohol. Oba incydenty zostały zgłoszone. Od
tamtej pory postanowiłam korzystać z prywatnej opieki ginekologicznej i
znalazłam super ginekologa - Jacek Kostrzewa. Przyjmuje na pl. Konstytucji.
Wspaniały facet. I na badania poświęca mi zawsze tyle czasu ile potrzebuję a
nie 10 min jak w centrach medycznych...
Obserwuj wątek
    • grandepunto Re: ODRADZAM MEDICOVER!! 24.05.10, 14:47
      Oj też juz słyszałam na temat tych centr medycznych rózne
      rzeczy.DLatego nawet jesli mam zapłacic 20 zł za wizyte ginekologa -
      to wole iść prywatnie.A możesz dać namiary na tego ginekologa o
      którym piszesz -dr Kostrzewie?
      Gdzie on przyjmuje?
      :::::::::::::::::::::::
      • maximaximaximaxi Re: ODRADZAM MEDICOVER!! 07.06.10, 21:18
        Prywatna wizyta to trzeba liczyć około 100 zł ale warto. w tych limach,
        medicoverach i innych to mają mało czasu an pacjenta i nie przykładają się tak
        bardzo jak podczas prywatnych wizyt. ja znam dużo lasek, które mimo abonamentów
        jednak same wybierają sobie prywatnych lekarzy do których chodzą. Kostrzewa
        przyjmuje na Pl. Konstytucji 3 m. 60, dokładnie na przeciwko Restauracji Szwejk
        • marcys5 Re: ODRADZAM MEDICOVER!! 08.06.10, 16:08
          Dla mnie kazde centrum medyczne to porażka.Zwłaszcza jesli masz
          np.wykupiony pakiet rodzinny,i lekarz nawet nie spojrzy dobrze na
          Ciebie a juz wystawia jakas dziwna diagnoze.Dlatego ja mysle ze jak
          bede w ciąży to wole wydac pieniądze,ale na prywatnego lekarza,a nie
          takiego który poświęca mi raptem 15 min.A 100zł u dr Kostrzewy jak
          piszesz to taka normalna cena w Warszawie.
          • ding_yun Re: ODRADZAM MEDICOVER!! 19.08.10, 14:04
            Mogę tylko potwierdzić niestety. Medicover ma kilku dobrych specjalistów od USG,
            można ogólnie korzystać z ich diagnostyki, ale ginekologów mają fatalnych. Byłam
            u trzech i również mam bardzo złe wspomnienia. Poza tym co można omówić z
            lekarzem podczas piętnastominutowej wizyty??
    • motylkowa07 Re: ODRADZAM MEDICOVER!! 11.03.12, 17:47
      Rzeczywiście dziewczyny-dr, Jacek Kostrzewa to cudowny człowiek i wspaniały lekarz. Właśnie prowadzi mi ciążę, mam wskazania na cesarskie cięcie i w niczyje ręce poza panem jackiem się nie oddam. Jest doskonałym specjalistą, w pełni mu ufam. I dobrze ze nie przyjmuje w tych wszystkich przereklamownych centrach medycznych.
      • jaxa5 Re: ODRADZAM MEDICOVER!! 04.11.13, 18:21
        Jestem właśnie w Warszawie u znajomych i coś niestety mi dokucza, a traf chciał że niedaleko mam to Centrum o którym piszecie, ale po tych opiniach chyba tam się nie wybiorę. Możecie polecić jakiegoś ginekologa. który jest czynny 24 godziny?
        • fantafelicja Re: 18.11.13, 10:15
          Ja to bym sie tak do konca nie sugerowała kilkoma opiniami, bo wiesz jak jest - zawsze na X osób zadowolonych znajdzie się Y niezadowolonych...
          Być może o medicoverze znajdziesz więcej opinii na www.znanylekarz.pl/ginekolog - to ranking dobrych ginekologów z opiniami ich pacjentów, więc też możesz podpatrzeć, poza tym jak sobie wejdziesz w region Warszawy, to po ulicach też możesz znaleźć blisko siebie jakiego ginekologa.
          Poszukaj, sprawdź.
          • rkkrakow Re: 16.01.15, 22:19
            wlasciwie to sie zgodze. Od lat lecze sie w medicover i nigdy nie spotkalam sie z niczym tu opisywanym. A zdarzalo sie ze musialam zajrzec na wizyte do lekarza, ktory nie byl moim prowadzacym ginekologiem. I jakos traumy nie mam z tego powodu, wrecz przeciwnie:) teraz po kazdej wizycie pacjent wypelnia ankiete zadowolenia - moze to cos pomoglo. Nie czuje sie tez wyganiania z gabinetu po 10 minutach. Na prowadzenie ciazy czasu jest przewidziane znacznie wiecej niz na "zwykla" wizyte, a nawet na "zwyklej" wizycie jakos nie mialam potrzeby nigdy siedziec dluzej niz 15 minut, lacznie z badaniemm...jak jest cos do omowienia to jest omawiane do bolu. jak nie ma to przeciez nie bede o obecnej sytuacji politycznej z lekarka rozmawiac:) nie wiem, moze ja jakas dziwna jestem...
    • kamila640 Re: ODRADZAM MEDICOVER!! 27.05.15, 10:47
      Podpisuję się pod opinią powyżej. USG w Medicover miałam zrobione na jakimś przestarzałym sprzęcie. Dodatkowo wszystko było na maksymalnie szybko. Kolejne zrobiłam już w prywatne przychodni Medic House u dr Krzysztofa Szafranko, który poświęcił mi baaardzo dużo czasu i odpowiedział na wszystkie wątpliwości. Dodatkowo dostałam zdjęcia małego :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka