Dodaj do ulubionych

Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki

05.02.10, 10:46
Witam,
poszukuję Klubu, do którego mogłabym pójść z 1,5 roczną córką.
Chodzi o jakieś zajęcia (30-45 min po południu) integracyjne z
innymi dziećmi, zabawy itp. Nie interesuje mnie całodzienny żłobek.
może znacie takie miejsce na Grochowie ? dzięki, pozdarwiam
Obserwuj wątek
    • ciepla.kawa Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki 05.02.10, 14:05
      Też się podłączam pod to pytanie :-)
      • Gość: gość Re: Klub Malucha IP: *.subscribers.sferia.net 07.01.11, 18:32
        Witam
        Noszę się z zamiarem uruchomienia Klubu Malucha dla dzieci w wieku od 6 miesięcy do 3 latek.
        W Klubiku przewiduję opiekę nad piątką lub szóstką dzieci.
        Mam lokal w Rembertowie bardzo blisko Ratusza, stacji PKP i SKM.
        Proszę o podpowiedz czy w naszej okolicy jest w ogóle takie zapotrzebowanie.
        Pozdrawiam

• Gość: Tośka Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 15:47
      Jesteście pewne? Przecież jeszcze dziecko 3 letnie bawi się samo. Taki jest po
      prostu cykl rozwojowy dzieci. Popatrz w piaskownicy, maluchy siedzą, i każde
      osobno robi sobie babki, czy kopie dołki.
      Jedyne "kontakty" pojawiają się gdy spodoba się zabawka innego dziecka, lub
      drugie sypnie piaskiem w oczy:)
      Możecie spróbować i przypatrzeć się dokładnie zabawie własnych dzieci
      • ciepla.kawa Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki 05.02.10, 16:19
        Ale dla takiego dziecka może dobrze by było, gdyby nawet popatrzyło,
        jak się bawią inne dzieci. Ha - żeby nawet zobaczyło inne dzieci bo
        pogoda jest jakby mało fajna na piaskownicę.
        • andzia.ko Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki 07.02.10, 12:30
          Moja Tosia aż pieje jak zobaczy dzieci na ulicy, więc chętnie
          zabrałabym ją w miejsce gdzie mogłaby się z nimi pobawić. Ja nawet
          chętnie sama będę uczestniczyć w takich zajęciach z nią. Znalazłam
          takie miejsce na Targówku, ale wszystkie zajęcia, które mnie
          interesują są w godzinach porannych ...
          • ciepla.kawa Re: andzia.ko 07.02.10, 13:58
            Znalazłam coś takiego, chyba się z moją Gadzinką wybiorę, ale tam
            też są zajęcia przed południem
            klub mam
            • Gość: ag Re: andzia.ko IP: *.pragapld.waw.pl 08.02.10, 09:29
              polecam klub mam (www.klubmam.net).
              Dziala w Centrum Promocji Kultury przy ul. Podskarbinskiej 2 (prawie
              na rogu Grochowskiej)
      • Gość: morela Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki IP: *.devs.futuro.pl 23.03.10, 15:51
        fajny klub malucha jest na ul. Rogalskiego chyba 5 (Gocław - osiedle
        Orlik)
    • Gość: Fabryka Uśmiechów Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 12:22
      A czy interesowałyby Panią zajęcia np. w sobotę lub niedzielę po południu?
      Prowadzimy Centrum Edukacyjne dla dzieci na Grochowie. Od połowy lutego chcemy
      ruszyć z zajeciami dla małych dzieci w tygodniu 8-13. W weekend też jestesmy
      otwarci na wszelkie propozycje.
      Kontakt tel.0605100359, więcej informacji na www.fabrykausmiechow.pl
      • andzia.ko Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki 11.02.10, 15:17
        jestem jak najbardziej zainteresowana! zresztą mieszkam w okolicach
        Pl. Szembeka, więc lokalizacja świetna. Prosze o info jakie zajęcia
        przewidują mieć Państwo w swojej ofercie i oczywiście informacje jak
        tylko będzie ona dostępna. adres prywatny andzia.ko@wp.pl
      • Gość: sylwia Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki IP: 94.254.155.* 11.02.10, 15:23
        zajrzałam na stronę, przeszłam się zobaczyć budynek i jak jest w środku i ogólnie wrażenia pozytywne :) jestem mamą 1,5 rocznego chłopca i szukam takiego miejsca. A to wydaje się bardzo dobre, w dodatku rzut beretem od mojego domu...i wszystko ładnie pięknie, ale cena......30 zł za godzinę zajęć dla malucha, z którym jest opiekun to wg mnie zbyt dużo.
        Gdybym chciała skorzystać jedynie godzinę dziennie (a co to jest) wychodzi za miesąc ok 600 zł ! W sytuacji, że ja jestem obok i tak naprawde ja zajmuję się dzieckiem - przesada.

Ale jeżeli zaoferujecie Państwo jakiś atrakcyjny rabat, to z wielką chęcią skorzystam bo oferta wydaje się bardzo interesująca :)
        • fabryka_usmiechow Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki 22.02.10, 13:37
          We wtorek, 23.02.2010 Fabryka Uśmiechów uruchamia zajęcia dla małych dzieci p.t.
          Maluszkowe Zabawianki. Początek zajęć o 9.30.
          Zapraszamy do zapisów
          tel.605-100-359 lub szkola@fabrykausmiechow.pl
    • Gość: Rodzic Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.10, 11:41
      Gorąco polecam Wyspe Uśmiechu na Gocławiu. Co prawda jest to klub całodzienny,
      ale chetnie przyjmują też maluszki na godzinę, dwie. Nie ma problemu. Adres
      strony: www.eduhit.pl/
      • Gość: grochowianka anka Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki IP: *.acn.waw.pl 04.03.10, 19:38
        uuuu, a ja nie polecam, żadne konkretne zajęcia tam nie ruszyły, to tylko smutna
        przechowalnia...
    • beattaw Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki 24.02.10, 18:41
      Cześć,
      jest taki klub, na Pradze Pld. nazywa się Klub Mamy i Malucha, jest
      dla mam i dzieci (do 3 lat). Możesz tam przyprowadzić córeczkę żeby
      pobawiała się z innymi dziećmi pod okiem opiekunek (też mamy) lub
      zostać i pobawić się wspólnie. Z tego co wiem mają też fajną ofertę
      dla mam, różne warsztaty i zajęcia fitness. To jest nowe miejsce
      więc wszystko jeszcze bardzo czyściutkie i zadbane. Więcej zjadziesz
      na stronie www.mamaimaluch.pl
      Daj znać czy ci się podobało
      andzia.ko napisała:

> Witam,
      > poszukuję Klubu, do którego mogłabym pójść z 1,5 roczną córką.
      > Chodzi o jakieś zajęcia (30-45 min po południu) integracyjne z
      > innymi dziećmi, zabawy itp. Nie interesuje mnie całodzienny żłobek.
      > może znacie takie miejsce na Grochowie ? dzięki, pozdarwiam
      • Gość: Maria Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki IP: 94.75.110.* 25.02.10, 00:18
        Chodziłam kiedyś z dzieckiem do "Wyliczanki" wtedy to był klubik
        dość przystępne ceny, pewnie można poszukać w wyszukiwarce
        polecam, bo prowadziły kobiety z doskonałym podejściem do dzieci
      • Gość: xenia Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki IP: *.147.113.95.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.03.10, 13:22
        Czy ktoś juz był w tym klubie? Widziałam plakat na Pl. Szembeka, z
        którego wynika, że 8 marca są dni otwarte. Ktoś się wybiera?
        • Gość: grochowianka anka Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki IP: *.acn.waw.pl 04.03.10, 19:34
          wyliczanki nie polecam, brud i śmierdziało siuśkami. rodzice podrzucali dzieci
          jak kukułki, a potem taki maluch płakał nonstop dwie godziny - matka nieuchwytna
          pod telefonem, a pani zamiast się zajmowac innymi dziećmi, wyciera mu gluty.

są zajęcia dla takich malych dzieci w dumelu, w fabryce uśmiechów (ceny
          faktycznie kosmiczne - droga właścicielko), w bimbomie. polecam google.
          • Gość: Fabryka Uśmiechów [...] IP: *.net-serwis.pl 05.03.10, 12:23
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Fabryka Usmiechow Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki IP: *.net-serwis.pl 05.03.10, 12:51
            Porównując ceny Fabryki Uśmiechów,Dumela i Bimbom nie wydaje mi się , że ceny w
            Fabryce Uśmiechów są kosmiczne, są dokłądnie takie same a nawet przy zajęciach
            dwugodzinnych jest taniej.
            • Gość: Szczera Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki IP: *.acn.waw.pl 06.03.10, 21:45
              Dlatego nie macie chętnych...
            • Gość: zamożna Mama Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki IP: *.acn.waw.pl 08.03.10, 22:03
              bimbom przeniósł ceny z saskiej kępy, zapewne je skoryguje, jak zacznie dopłacać
              do interesu. dymel to kuriozum. naprawdę, żeby stworzyć fajne miejsce dla dzieci
              nie trzeba równać w dół. ceny jak w edukado, a wasz "klub" mieści się w bloku w
              zwykłym mieszkaniu. 35 zł za godzinę to jakaś komedia, jeśli za 30 zł rodzic ma
              MIESIĘCZNY abonament w domu kultury, w ogromnej sali, z profesjonalnym
              instruktorem... stać mnie na zajęcia nawet i trzy razy dziennie, ale nie mam
              zamiaru przepłacać.
        • Gość: xenia Klub Mamy i Malucha, Chłopickiego IP: *.147.203.148.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.10, 13:10
          Byłam dziś na dniu otwartym. Załapałam się na pilates. Bardzo mi się
          podobało.Ja co prawda przyszłam sama, tzn bez dziecka, ale było
          sporo mam z dzieciaczkami. Miejsce fajne - duże mieszkanie. Jeden
          pokój przeznaczony jest dla dzieci - kolorowo i chyba sporo zabawek.
          Największe pomieszczenie to sala do ćwiczeń. W ofercie jest tez TBC
          i coś jescze (joga?). Generalnie wrażenie dobre, chociaż mam
          wrażenie,że to dopiero początki tego klubiku. Ja mam zamiar zapisać
          się na pilates i może na angielski.
          • Gość: justynnama Re: Klub Mamy i Malucha, Chłopickiego a fabryka IP: *.net-serwis.pl 09.03.10, 21:37
            Byłam w fabryce usmiechow i klubie mamy i malucha. fabryka bardziej dla
            starszych dzieci, klub na chlopickiego dla mniejszych i przede wszystkim dla mam
            ktore mysla o swoim rozwoju tez.
            w kwesti lokaloej w fabryce podobala mi sie recepcja a w klubie na chlopickiego
            przestronne pomieszczenia i duzo miejsca.
            ceny kwestia wzgledna i trzeba samemu pojsc i ocenic czy warto.
          • Gość: eee Re: Klub Mamy i Malucha, Chłopickiego IP: *.acn.waw.pl 10.03.10, 11:40
            szkoda, ze nie ma u nas prawzdiwego klubu dla dzieci, tylko jakieś marne
            namiastki w mieszkaniach.
            ja też byłam na dniu otwartym 8 marca i stanowczo nie polecam tego "przybytku".
            • Gość: jancio Re: Klub Mamy i Malucha, Chłopickiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.10, 11:03
              zależy czego się wymaga od takiego miejsca, czy wyglądu, czy jakości usług. Moim
              zdaniem tego drugiego. Jeżeli są ciekawe zajęcia i dzieci oraz rodzice są z nich
              zadowoleni to wygląd placówki ma chyba mniejsze znaczenie. Poza tym, z tego co
              widziałem przechodząc obok kilka razy, to fabryka uśmiechów nie mieści się w
              mieszkaniu i ma wejście bezpośrednio z ulicy.
            • Gość: zapracowanamama do niezadowolonej, do dziela! IP: *.net-serwis.pl 12.03.10, 14:32
              no panstwowe kluby osiedlowe to chyba juz byly.. polecam samej zalozenie takiego
              klubu z prawdziwego zdarzenia i zobaczenia jak to jest i polecania swojej
              najlepszej jakosci.. moglabys wtedy swiecic przykladem i stanowic wzor dla
              innych, tego spoleczenstwu trzeba! do dziela!
            • Gość: mamuśka Re: Klub Mamy i Malucha, Chłopickiego IP: *.acn.waw.pl 23.03.10, 21:46
              Ossstra ocena i niesprawiedliwa! Ja też byłam na otwarciu 8 marca i
              mnie się bardzo podobało. To prawda, widać, że to nowa inicjatywa
              ale to nie przeszkadza włascicielom w stworzeniu super atmosfery :-)
              Z tego co widziałam inne mamy też były zadowolone. Ja napewno bedę
              tam przychodzić z moją córeczką!! Myślę też o pilatesie :-)
          • Gość: Karolina Re: Klub Mamy i Malucha, Chłopickiego IP: *.spray.net.pl 14.03.10, 21:26
            A ja weszłam tak z ulicy. Porozmawiałam tylko i obejrzałam lokal, wrażenia dobre, nowe miejsce i się starają.Ceny dla dzieci od 10 zł przy karnecie, więc tanio w porównaniu z wcześniej wymienianymi. Córkę przyprowadzam we wtorek, to zobaczymy.
            • Gość: kasia Re: Klub Mamy i Malucha, Chłopickiego IP: *.146.189.136.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.03.10, 12:04
              A ja zapisałam się na fitness. Dziś rano były pierwsze zajęcia.
              Bardzo mi się podobało: kameralna grupa i dzięki temu indywidualne
              podejście trenerki do każdej uczestniczki.
              • Gość: anulka Re: Klub Mamy i Malucha, Chłopickiego IP: *.aster.pl 18.03.10, 10:21
                a ja szukam jakiegos miejsca na kawe. cos jak kalimba na żolibiorzu. czy jest
                cos podobnego przy pl. Szembeka? nie mialybyście czasem ochoty oddać dzieci
                opiekunce (ale mieć je na oku) i wypic kawe w spokoju?
                • nukatt Re: Klub Mamy i Malucha, Chłopickiego 23.03.10, 17:30
                  Wybieram się na dzień wymiany ciuszków w piątek 26.03. Mam sporo ładnych, a już za małych na Madzię - czy ktoś będzie? Poszukuję ciuszków na 80 cm.
                  • Gość: gość portalu Re: Klub Mamy i Malucha, Chłopickiego IP: *.chello.pl 24.03.10, 13:35
                    ja przyniosę ubranka dla dziewczynek na 80-86 , mam nadzieję że
                    będzie ktoś z większymi rozmiarami
                    • Gość: mikołajka Re: Klub Mamy i Malucha, Chłopickiego IP: *.play-internet.pl 13.02.11, 21:33
                      Mój maluch do Klubu chodzi już od 2 miesięcy na zajęcia dla 2latków.
                      Też myślałam, że klub malucha w mieszkaniu to słaby pomysł. Ale tam jest na prawdę duży metraż. Chyba ze 4 pokoje i dwie duże łazienki. Poczęstowano mnie herbatą, a co najważniejsze Agatka sama zostaje na wszystkich zajęciach i nawet nie obraca się za mamą.

Osobiście polecam.
                      A któraś z Was chodzi tam na fitness? Zastanawiałam się nad tymi zaj, ale samej jakoś tak trudno się zdecydować.

Pozdrawiam wszystkie mamy!
                      • Gość: Klub Mamy i Maluch Re: Klub Mamy i Malucha, Chłopickiego IP: *.181.196.108.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.03.11, 21:41
                        Witajcie,
                        dziękujemy za wątek- dzięki konstruktywnym uwagom i pochwałom staramy się poprawić naszą ofertę. Dzięki Waszym głosom wiemy nad czym pracować!

Zapraszamy na naszą stronę internetową, na której znajdziecie trochę nowości.
                        M.in
                        - zajęcia dla dzieci od 4 miesiąca do 3 lat
                        - kurs pierwszej pomocy
                        - warsztaty dot. masażu Shantala!
            • Gość: mum Re: Klub Mamy i Malucha, Chłopickiego IP: *.home.aster.pl 23.09.11, 14:27
              Ciekawa jestem czy 1.5 roczny maluch nie jest jeszcze zamały. Chętnie bym poszła na takie zajęcia z synkiem ale boję się że go nie utrzymam , jest taki ruchliwy , z salizabaw typu fiku miku cały czas ucieka. Jak myślicie?
    • twitti Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki 02.03.11, 12:47
      A ja standardowo polecam darmowy klub mam na ul. Podskarbinskiej:)
      www.klubmam.net/
      • Gość: KlubMamyiMalucha Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki IP: *.play-internet.pl 09.03.11, 23:21
        Drogie Mamy!

informujemy, że uruchamiamy zajęcia: Debiut Przedszkolaka:)
        Są to zajęcia o charakterze edukacyjnym i adaptacyjnym. Mają na celu zmniejszenie trudu przekroczenia przez malucha progu przedszkola:)

mamaimaluch.pl/zajecia-edukacyjne-dla-dzieci/
    • sliwka80 Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki 29.03.11, 15:55
      www.klubmamyitaty.pl

Nowe zajęcia, nowe pory, stare miejsce:Centrum Kultury Praga Podskarbińska
      • Gość: mam-a-ada Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.11, 11:51
        Ja też właśnie poszukuję jakiegos miejsca na gocławiu, gdzie mogłabym 2 razy w tyg na np 3 godziny zostawić 1,7 miesięczną córę. IDzie jesień i zima, wiadomo na spacerach już nie będziemy spędzać całych dni i szukam jakichś atrakcji dla małej.
        Czy mozecie coś polecić?
        byłam w Tubisiu i szukalam w necie klubu pod adresem Rogalskiego 5, bo któryś rodzic wspominał o takim, ale nie udalo mi się nic znaleźć,
        Będę wdzięczna, jeśli ktoś może coś polecić:)

• bmeggy75 Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki 18.09.11, 21:06
          Witam, jest nowy klubik na Spalinowej z tyłu kościoła na Stanów Zjednoczonych.Przyjmują dzieci od 6mc. do 3 lat.Spróbuj tam może mają jeszcze wolne miejsca.
        • Gość: Olaa Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki IP: *.home.aster.pl 19.09.11, 14:09
          w najbliższą sobotę zaczynają się zabawy dla takich maluszków w przedszkolu pinokio na fieldorfa www.pinokio.info/sobotnie-zabawy-dla-maluszkoacutew.html
          • marcys37 Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki 22.10.11, 23:26
            www.krainausmiechu.waw.pl. Spróbuj tutaj.
            • Gość: Inka Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki IP: *.ip.mgk.pl 11.11.11, 15:47
              Witam,
              Drodzy Rodzice chciałabym od stycznia otworzyć przytulne miejsce dla dzieci w wieku od 6 miesięcy do 6 lat (oczywiście kilka kameralnych grup, ciekawy program i bogata oferta spędzania czasu przez pociechy z uwzględnieniem ich potrzeb i wymagań rodziców) Placówka na się mieścić na ulicy Zwoleńskiej. Bardzo proszę o wszelkie informację które mogą mi w jakiś sposób pomóc w podjęciu ostatecznej decyzji, czy będą Państwo zainteresowani oraz jakie są państwa preferencję. Będę wdzięczna za każdą wskazówkę.
              • Gość: gość Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki IP: *.226.196.11.dormar.net.pl 11.11.11, 22:32
                Hmmm...
                Przy Trakcie Lubelskim (blisko Zwoleńskiej) 3 przedszkola i żłobek. Na Wiązanej 2 przedszkola (jedno z grupą żłobową). Tuż obok duże, Leśne. Przy Bronowskiej otwiera się lada moment następne duże przedszkole. Kilka na Mrówczej (z grupami żłobkowymi). Kilka w Osiedlu Las. I kilka przy Patriotów (z grupami źłobkowymi). I we wszystkich są stale wolne miejsca...
                • Gość: tubylec Re: Klub Malucha dla 1,5 rocznej dziewczynki IP: *.jjs.pl 12.11.11, 08:05
                  Na Bronowskiej ma być przedszkole? W którym miejscu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka