IP: *.108.152.110.wlantech.pl 11.08.12, 06:06
Witam! Znalazlem bardzo fajne osiedle segmentow na sprzedaz na wawrze, nareszcie wlasciciel nie oszukiwal telefonicznie o stanie wykonczenia. Naprawde jest wszystko zrobione zrobione do stanu developerski+. Mam tylko obawy co do dzielnicy Wawer ze wzgledu na te zalania ktore mialy miejsce. Pytalem sasiadow i wszyscy twierdza ze w tym miejscu nigdy nie bylo zalan. Czy ktos moze mi cos podpowiedziec w tej kwestii? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: tubylec Re: Segmenty IP: *.jjs.pl 11.08.12, 19:32
      1) W Wawrze a nie NA WAWRZE
      2) Gdzie segment? Las, Zerzeń, Falenica, Marysin?
      • miedzylesianin1 Re: Segmenty 11.08.12, 20:41
        oj, coś czuję, że zdesperowany dev próbuje się rekalmować. To nie te forum, zapraszamy na dev warszawa :-)
        • Gość: hey Re: Segmenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.12, 23:25
          Zajeb.. reklama.
          Tylko nie wiadomo czego, gdzie i kiedy .... ;-)
    • Gość: Hey Re: Segmenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.12, 20:45
      ws
      > Mam tylko obawy co do dzielnic
      > y Wawer ze wzgledu na te zalania ktore mialy miejsce. Pytalem sasiadow i wszysc
      > y twierdza ze w tym miejscu nigdy nie bylo zalan. Czy ktos moze mi cos podpowie
      > dziec w tej kwestii? Pozdrawiam

Pewnie że nie było zalań. Bierz i się nie oglądaj.
      I ten deweloper jest zajebisty. Najlepszy deweloper na Wawrze w rozmowach telefonicznych według rankingu z roku 2010. W tym miejscu na Wawrze nic lepszego za tą cenę nie znajdziesz.
      Lepiej jest dopiero na Sosnowcu, ale tam mogą być szkody górnicze. No chyba że jeszcze na Widzewie, tam nie ma ani zalań ani szkód górniczych.
    • Gość: a Re: Segmenty IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.12, 18:32
      Nie dość, że spam, to jeszcze atak prowincjuszy.
      • Gość: ojo Re: Segmenty IP: 212.160.172.* 01.09.12, 23:41
        ... i lemingów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka