kubajek 16.01.02, 10:09 Miska, jak chcecie zagospodarować tereny za Geantem, dawne pola kempingowe? A co po Billi ostrobramskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miska Re: Do Miski IP: 195.94.193.* 16.01.02, 10:19 kubajek napisał(a): > Miska, jak chcecie zagospodarować tereny za Geantem, > dawne pola kempingowe? A co po Billi ostrobramskiej? tereny za King Kross'em wydzierzawila jedna firma od dzielnicy i bedzie tam droga zbydowana na koszt tej firmy, bedzie takze powiekszony parking dla klientow. Co dot. terenow po Billi to nie wiem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: Do Miski 16.01.02, 10:31 Gość portalu: Miska napisał(a): > tereny za King Kross'em wydzierzawila jedna firma od dzielnicy i bedzie tam dro > ga > zbydowana na koszt tej firmy, bedzie takze powiekszony parking dla klientow. A co ta firma zrobi tam dla siebie? :)) A wogole to myslalem ze tam bedzie czesc przebudowanego skrzyzowania Marsa- Ostrobramska-Plowiecka. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Ostrobramska 17.01.02, 14:53 W porównaniu do okresu sprzed paru lat, kiedy ta ulica miała raczej "przemysłowy" charakter to teraz jest znacznie lepiej. Jakieś centrum handlowe się tworzy, a i nawet rozrywkowe (kino, kafejki, kręgle). Ale to tylko przy samej ulicy. Próba wejścia w głąb kończy się niepowodzeniem. Brud, smród i ubóstwo, a w lecie jeszcze hwasty "wyższe" od dzieci. Ciekawi mnie co z tymi działkami "za" się stanie. O jednej już wiadomo JWConstruction już reklamuje nową inwestycje mieszkaniową pn. "Ostrobramska" a co z resztą. Co z dojazdami do tej reszty? A może działki czekają na podniesienie wartości? Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: Do Miski 17.01.02, 15:01 a tam gdzie się Ostrobramska zaczyna, przy Łazienkowskiej, nad jeziorkiem miał stanąć apartamentowiec ale jakoś nic się tam nie dzieje, brak chętnych? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Do Miski 17.01.02, 15:04 kubajek napisał(a): > a tam gdzie się Ostrobramska zaczyna, przy > Łazienkowskiej, nad jeziorkiem miał stanąć > apartamentowiec ale jakoś nic się tam nie dzieje, brak > chętnych? "Ogłaszało się" osiedle "Słoneczny Stok" tylko kiedy rozpoczną inwestycje to nie wiem :(. Chyba jak się zacznie to najbardziej ucierpią kaczuszki prowadzające do jeziorka swoje małe:(. Odpowiedz Link Zgłoś
dart Re: Do Miski 17.01.02, 15:07 kubajek napisał(a): > a tam gdzie się Ostrobramska zaczyna, przy > Łazienkowskiej, nad jeziorkiem miał stanąć > apartamentowiec ale jakoś nic się tam nie dzieje, brak > chętnych? Juz dawno [kilka tygodni] zaczeli choc narazie stoi zuraw i trwaja prace ziemne Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Do Miski 17.01.02, 15:10 dart napisał(a): > Juz dawno [kilka tygodni] zaczeli choc narazie stoi zuraw i trwaja prace > ziemne Czyli co? Kaczuchy platfuchy do poduchy??? Trochę szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: Do Miski IP: 195.94.193.* 17.01.02, 15:13 Moi Drodzy :-) Nie jestem czlonkiem Komisji Gospodarki Komunalnej ani Planowania Przestrzennego i Ochrony Srodowiska dlatego nie jestem w stanie udzielic Wam wyczerpujacych informacji. To co Wam powiedzialam o terenie za King Krossem to jest ulamek informacji, ktory posiadam - tyle bylo na sesji, ktora jest otwarta dla mieszkancow, ktorzy chca uczestniczyc w obradach. Najwiecej informacji otrzymacie od czlonkow ww Komisji. Jezeli jestescie zainteresowani to mozecie przyjsc do Urzedu Dzielnicy Praga Poludnie przy ul. Grochowskiej 274 albo zadzwonic do Biura Rady 810 22 41 i umowic sie na spotkanie z radnym z danej komisji. Nie chce wprowadzac Was w blad dlatego sugeruje kontakt z osoba z danej komisji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Do Miski 17.01.02, 15:22 Gość portalu: Miska napisał(a): > Moi Drodzy :-) > Nie jestem czlonkiem Komisji Gospodarki Komunalnej ani Planowania > Przestrzennego i Ochrony Srodowiska dlatego nie jestem w stanie udzielic Wam > wyczerpujacych informacji. To co Wam powiedzialam o terenie za King Krossem to > jest ulamek informacji, ktory posiadam - tyle bylo na sesji, ktora jest otwarta > > dla mieszkancow, ktorzy chca uczestniczyc w obradach. Najwiecej informacji > otrzymacie od czlonkow ww Komisji. Jezeli jestescie zainteresowani to mozecie > przyjsc do Urzedu Dzielnicy Praga Poludnie przy ul. Grochowskiej 274 albo > zadzwonic do Biura Rady 810 22 41 i umowic sie na spotkanie z radnym z danej > komisji. > Nie chce wprowadzac Was w blad dlatego sugeruje kontakt z osoba z danej komisji > . > > Pozdrawiam Ha ale czy Oni beda tak sympatyczni jak TY ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: Do Miski IP: 195.94.193.* 17.01.02, 15:35 > Ha ale czy Oni beda tak sympatyczni jak TY ??? Nie wiem :-( chyba powinni byc... po to sa... Radni powinni byc zyczliwi dla swoich mieszkancow i im pomagac w granicach rozsadku i mozliwosci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Do Miski 23.01.02, 10:26 Misiu, znasz forum warszawskich radnych? Adres w wątku "Ciekawy link". Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Do Miski 08.02.02, 14:28 Czy skoro lubię zgrabne gacie to od razu muszę byc fetyszystą ? Pojechałaś z koksem, aż na Siekierki :( Odpowiedz Link Zgłoś