princesia 27.08.10, 20:21 Jest ktos z Kukes lub okolic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0-lenna Re: Kukes-jest ktos? 10.09.10, 22:29 czesc tak mam faceta ,ktory pochodzi z kukes Odpowiedz Link
lesolei Re: Kukes-jest ktos? 11.09.10, 15:36 Dziewczyny............... a wiecie jak Albańczycy nazywaja mieszkańców Kukes ???? Odpowiedz Link
0-lenna Re: Kukes-jest ktos? 12.09.10, 20:48 nie ,nie wiemy ale z checia sie dowiemy?! Odpowiedz Link
princesia Re: Kukes-jest ktos? 12.09.10, 22:54 ooo to fajniue ostatnio bylam odwidzic rodzinke,niestety malo kto mowi po ang i strasznie sie nudzilam,fajnie znac kogos z tamtych stron moze kiedys sie trafi ze sie tam spotkamy. Kuzyni mojego meza maja zony Polki ale nietety ich niezam Bylas tam? Pozdrawiam Odpowiedz Link
0-lenna Re: Kukes-jest ktos? 17.09.10, 22:40 czesc,tak bylam w albanii,moj facet jest z kukes ale jego rodzina przeprowadzila sie teraz do miejscowosci kolo tirany ,zbytnio mi sie tam nie podobalo za to tirana byla fajna,ja tez sie nudzilam ,brat mojego faceta mowil trche po ang ,reszta rodziny niestety nie znam pare slow po albansku ale to za malo aby pogadac.pozdrawiam Odpowiedz Link
0-lenna Re: Kukes-jest ktos? 17.09.10, 22:42 a skad jestes jesli moge spytac?i masz meza albanczyka o ile sie nie myle? Odpowiedz Link
blueoxy.gen Re: Kukes-jest ktos? 21.09.10, 13:57 lesolei -Dziewczyny............... a wiecie jak Albańczycy nazywaja mieszkańców Kukes ???? ==================================== Wiemy !!!! ... Kuktasy. Odpowiedz Link