25.07.11, 09:53
Właśnie wróciłem. Jeśli macie pytania, chętnie odpowiem
Obserwuj wątek
    • caniggia07 Re: Dhermi 25.07.11, 23:58
      Siema, za 4 dni wyjeżdżam do Dhermi. Interesują mnie ceny podstawowych produktów. Pomożesz?;>
      • qjurek Re: Dhermi 26.07.11, 11:57
        Ceny są zbliżone do polskich. Jedne troczę niższe drugie (mleko) wyższe. Warto kupować ich jogurt - po albańsku KOS.
        • manki3 Re: Dhermi 21.08.12, 10:28
          Witam!
          Rozważamy z rodziną pobyt wakacyjny w przyszłym roku w Albanii, chciałabym jakieś namiary na prywatne zakwaterowanie ale nie wiem za bardzo gdzie szukać Proszę o podpowiedź smile Z góry dziękuję
          • qjurek Re: Dhermi 04.09.12, 15:18
            Jeśli nie pojedziesz w sierpniu, najlepiej jechać w ciemno, kwatery znajdziesz z pewnością, a co najważniejsze zobaczysz za co płacisz. Pod adresem tomimanaxher@gmail.com możesz zarezerwować domek kampingowy ( klima, łazienka) w którym mieszkałem. Tomi mówi i pisze po angielsku, jak większość Albańczyków b. sympatyczny. Jego domki są blisko plaży w Dhermi.
            • manki3 Re: Dhermi 05.09.12, 13:54
              Hej bardzo dziękuję za odzew!
              Dziękuję za maila, a w necie można znależć fotki tych domków? A może ty mógłbyśmi przesłać.
              Z góry dziękuję
              Agnieszka Mańka
              • qjurek Re: Dhermi 07.09.12, 17:21
                Przyjechaliśmy w ciemno do Dhermi w pierwszej dekadzie lipca. Domki spodobały się nam, podobnie jak właściciele. Są nowe, szeregowe, drewniane, dość zacienione, z werandą, łazienka z prysznicem, klima, blisko, choć nie nad samym morzem. Ze względu na ukształtowanie terenu z werandki/okna morze zza drzew i pasa nadmorskich knajp trochę widać. Są 3 łóżka, ale spaliśmy w czwórkę - syn na naszym materacu, czasem w domku, czasem na werandzie. Na zewnątrz była możliwość skorzystania ze wspólnej lodówki i kuchni gazowej. Najważniejsze aby Twoje lokum było trochę zacienione i w ciszy! To spełnia ten warunek. Dhermi jest najdroższą miejscowością na południe od Vlory, ale naprawdę swietnie położoną. Zapłacilismy 300EUR za 10 nocy - po targach oczywiście.
              • qjurek Re: Dhermi 07.09.12, 17:25
                Podaj swojego maila, odwdzięczę sie fotką domku.
                • manki3 Re: Dhermi 07.09.12, 19:24
                  aga_manka@wp.pl
                  dziękismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka